Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

magalan83

#6056757 Napisano: 13.08.2015 15:56:07
Czy w loterii Dove komuś się udało?  W tym pierwszym etapie?  emotka
0 0

Gość: ktoskcies

#6056761 Napisano: 13.08.2015 15:59:33
Ta Sadówka nie jest taka zła, wiśnia dobrze wchodzi, opijanie roweru było bardzo owocne. emotka
0 0

rafani

#6056825 Napisano: 13.08.2015 20:54:27
W pełni się przychylam, Sadówka całkiem dobra . Rower super znacznie ładniejszy niż na zdjęciach. Usunięcie oznakowania trwa jakieś dwie minuty.

Jak się nie wygrało trzeba wylewać żale, naśmiewać się (wcześniej) z wartości roweru choć chyba po raz pierwszy cena rynkowa (na allegro) wyższa niż ta podana w regulaminie.

Konkurs przeprowadzony profesjonalnie i nie tylko szybkie rozstrzygnięcie mam na myśli ale zadawaliśmy organizatorom mailowo dwa czy trzy pytania w czasie trwania, w tym dotyczące paragonów, które strona zgłaszała jako użyte. Odpowiedzi z pomocą były po kilkunastu minutach.

My akurat mamy największe zastrzeżenia do 2 powołanych wyżej Columbita i Smolara. Mimo wielkiej ilości zgłoszeń, często chyba znacznie lepszych niż te które przynosiły gdzie indziej fajne wygrane u tej dwójki nigdy nie było nawet drobiazgu.
0 0

izak1000

#6056835 Napisano: 13.08.2015 21:34:49
rafani napisał(a):

W pełni się przychylam, Sadówka całkiem dobra . Rower super znacznie ładniejszy niż na zdjęciach. Usunięcie oznakowania trwa jakieś dwie minuty.

Jak się nie wygrało trzeba wylewać żale, naśmiewać się (wcześniej) z wartości roweru choć chyba po raz pierwszy cena rynkowa (na allegro) wyższa niż ta podana w regulaminie.

Konkurs przeprowadzony profesjonalnie i nie tylko szybkie rozstrzygnięcie mam na myśli ale zadawaliśmy organizatorom mailowo dwa czy trzy pytania w czasie trwania, w tym dotyczące paragonów, które strona zgłaszała jako użyte. Odpowiedzi z pomocą były po kilkunastu minutach.

My akurat mamy największe zastrzeżenia do 2 powołanych wyżej Columbita i Smolara. Mimo wielkiej ilości zgłoszeń, często chyba znacznie lepszych niż te które przynosiły gdzie indziej fajne wygrane u tej dwójki nigdy nie było nawet drobiazgu.

a ten poemat  to w jakim celu napisany????
0 0

ultrixx

#6056857 Napisano: 13.08.2015 23:02:54
A ja nie rozumiem  nagonki na Sadowke, jest wiele konkursow gdzie wyniki sa na nastepny dzien, chocby ostatnio 1 etap Oxfordu i nie widze w tym nic zdroznego. Rownie dobrze wyobrazam sobie sytuacje, ze ktos to czytal na biezaco i sprawiedliwie wybral, jak i taka, ze zostalo pol godz do lunchu i ktos w agencji rzucil: Chodzcie wybierzemy na szybko 50 hasel, bo zaraz zaczna dzwonic (bo tak to pewnie wyglada w wielu konkursach, nawet jesli na wybor laureatow przewidziano kilka tygodni). Nie ma nas przy tym i nie wiemy jak to kazdorazowo wyglada.
PS. W Sadowce oczywiscie gralam i moje genialne hasla nie znalazly uznania jury☺
0 0

rencia163

#6056860 Napisano: 13.08.2015 23:22:41
Czy ktoś brał już udział w konkursie POLO MARKETU? Wiecie może który produkt z wymienionych marek jest najtańszy? 
0 0

Gość: giuliettaX

#6056865 Napisano: 13.08.2015 23:28:58
poza tym konkurs trwał dwa miesiące, a nagród nie było nawet jednej dziennie emotka  to samo w pralkach, konkursy po dwa miesiące, a jedna nagroda nawet co kilka dniemotka  a ile jest dziennie zgłoszeń? nie ma nagród dla wszystkich w żadnym konkursie/loterii, a gwarantowane też zazwyczaj mają określoną pulę emotka  raz ja wygram raz ktoś, oby tylko nie kradzionym czy splagiatowanym hasłem emotka  przytoczę raz jeszcze jakże cenne słowa wyroczni, które rzucają zupełnie nowe światło na te wszystkie konkursy, loterie i agencje razem wzięte "TE PROMOCJE I SZTUCZNE NAPEDZANIE KONIUNKTURY - NA RANY CHRYSTUSA I BRODE MAHOMETA - TO CIEMNA SCIEŻKA"  emotka emotka emotka   
0 0

joan

#6056866 Napisano: 13.08.2015 23:35:44
giulietta napisał(a):

(...) przytoczę raz jeszcze jakże cenne słowa wyroczni, które rzucają zupełnie nowe światło na te wszystkie konkursy, loterie i agencje razem wzięte "TE PROMOCJE I SZTUCZNE NAPEDZANIE KONIUNKTURY - NA RANY CHRYSTUSA I BRODE MAHOMETA - TO CIEMNA SCIEŻKA"  emotka emotka emotka   

... lecz choćbym kroczył ciemną ścieżką, zła się nie ulęknę! emotka
0 0

Gość: SaMaE

#6056872 Napisano: 14.08.2015 00:13:38
Jak wam idzie konkurs jogobelli ? 
0 0

xena

#6056879 Napisano: 14.08.2015 06:52:13
w konkursie Gillette w SPH -nie ma ograniczenia na gospodarstwo dom??? w reg jest zapis:

"Uczestnik Konkursu może wziąć tyle razy udział w Konkursie, ile razy spełni warunki niniejszego regulaminu. Każdemu uczestnikowi przysługuje jednorazowe prawo do wygrania nagrody, pod warunkiem spełnienia kryteriów otrzymania nagrody"

dodatkowo chcę jednak adres zameldowania, proszę niech ktoś potwierdzi żebym coś nie pochrzaniła  emotka
0 0

Gość: nouvelle

#6056881 Napisano: 14.08.2015 07:31:28
Czy jak ktoś nie ma karty Makro, to może grać? jak to wygląda?
0 0

kalka

#6056886 Napisano: 14.08.2015 08:10:00
nouvelle napisał(a):

Wszystko zależy od zapisów w regul.  Nie mam karty, zakupy robiłam na jednorazową wejściówkę, a potem były problemy z odbiorem nagrody i koleleżanka poratowała mnie paragonem ze swoim nr karty (i jeszcze jakieś oświadczenie musiała im pisać), ale bywało też, że karta nie miała znaczenia.
0 0

MEG13

#6056896 Napisano: 14.08.2015 08:53:48
rencia163 napisał(a):

Czy ktoś brał już udział w konkursie POLO MARKETU? Wiecie może który produkt z wymienionych marek jest najtańszy? 

bref za 3,79 w promocjiemotka
0 0

Gość: polarniczka

#6056897 Napisano: 14.08.2015 08:58:31
xena napisał(a):

w konkursie Gillette w SPH -nie ma ograniczenia na gospodarstwo dom??? w reg jest zapis:

"Uczestnik Konkursu może wziąć tyle razy udział w Konkursie, ile razy spełni warunki niniejszego regulaminu. Każdemu uczestnikowi przysługuje jednorazowe prawo do wygrania nagrody, pod warunkiem spełnienia kryteriów otrzymania nagrody"

dodatkowo chcę jednak adres zameldowania, proszę niech ktoś potwierdzi żebym coś nie pochrzaniła  emotka

brać udział możesz 100 razy, ale wygrać nagrodę tylko raz "jednorazowe prawo do wygrania nagrody" ...ja to tak rozumiem
0 0

ultrixx

#6056898 Napisano: 14.08.2015 08:59:03
violetta napisał(a):

rencia163 napisał(a):

bref za 3,79 w promocjiemotka

lub duży Pur za 4,39 PLN
0 0

Gość: nouvelle

#6056899 Napisano: 14.08.2015 09:01:06
kalka napisał(a):

nouvelle napisał(a):

Wszystko zależy od zapisów w regul.  Nie mam karty, zakupy robiłam na jednorazową wejściówkę, a potem były problemy z odbiorem nagrody i koleleżanka poratowała mnie paragonem ze swoim nr karty (i jeszcze jakieś oświadczenie musiała im pisać), ale bywało też, że karta nie miała znaczenia.

Dzięki wszystkim z odp.
0 0

Gość: aneciatko

#6056925 Napisano: 14.08.2015 10:12:28
Jesli chodzi o konkursy w Makro to zalezy od agencji, niektore prosza o scan karty, niektore o dane firmy na ktora bylo kupione, chyba w zwiazku z innym podatkiem, ktory trzeba odprowadzic, a innych w ogole nic nie interesuje (chyba, ze sami sobie w tle sprawdzaja), a ostatnio musialam wyrazic telefonicznie zgode na sprawdzenie zgodnosci paragonu z danymi. Jesli nie masz swojej stalej karty to "ryzyk-fizyk".
0 0

xena

#6056931 Napisano: 14.08.2015 10:43:47
polarniczka napisał(a):

xena napisał(a):

brać udział możesz 100 razy, ale wygrać nagrodę tylko raz "jednorazowe prawo do wygrania nagrody" ...ja to tak rozumiem

jasna sprawa ale śmiało można podać 2 osoby z tego samego gospodarstwa np ja i mąż? po co im ten adres zameldowania?
0 0

Gość: ktoskcies

#6056953 Napisano: 14.08.2015 11:58:42
Czy ktoś może zostawia sobie rower z Sadówki dla siebie i mógłby udostępnić zdjęcie jak to wygląda po jego złożeniu? Czy tam gdzieś jest jakaś gwarancja na niego w jednym z kartonów? I czy też mieliście słabo zabezpieczone rączki te białe od kierownicy i delikatnie się uszkodziły? Czy tylko ja mam takie szczęście... emotka
0 0

rettib

#6056954 Napisano: 14.08.2015 12:03:45
A propos Sadówki - czy ktoś z Was też jeszcze czeka na rower?
0 0