Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

marzenier

#6056955 Napisano: 14.08.2015 12:06:10
rettib napisał(a):

A propos Sadówki - czy ktoś z Was też jeszcze czeka na rower?

Tak 
Dostałam sms ze będzie w poniedziałek 
0 0

mahuska

#6056957 Napisano: 14.08.2015 12:07:29
marzenier napisał(a):

rettib napisał(a):

A propos Sadówki - czy ktoś z Was też jeszcze czeka na rower?

Tak 
Dostałam sms ze będzie w poniedziałek 

ja wczoraj dostałam maila że wyslali, a dzisiaj kurier przejechał .... chyba jednak nic nie miał
0 0

izak1000

#6056958 Napisano: 14.08.2015 12:20:42
mixik napisał(a):

izak1000 napisał(a):

a co z Okocim w Polo? już chyba też weryfikacja zakończona....

Nikt nic nie wie
(Oficjalnie)

no to loteria zakończona...
0 0

Gość: delvitto

#6056962 Napisano: 14.08.2015 12:36:28
aneciatko napisał(a):

Jesli chodzi o konkursy w Makro to zalezy od agencji, niektore prosza o scan karty, niektore o dane firmy na ktora bylo kupione, chyba w zwiazku z innym podatkiem, ktory trzeba odprowadzic, a innych w ogole nic nie interesuje (chyba, ze sami sobie w tle sprawdzaja), a ostatnio musialam wyrazic telefonicznie zgode na sprawdzenie zgodnosci paragonu z danymi. Jesli nie masz swojej stalej karty to "ryzyk-fizyk".

ważny jest raczej regulamin, trzeba czytać bo są różne zasady;( niedawno w jednym z konków był warunek, że konkurs jest wyłącznie dla Posiadaczy Kart Makro, a to nie to samo, co posiadanie Karty Klienta Makro ( tej głównej) ;( wtedy specjalnie wyrobiłam dodatkowe karty podlegające pod moje konto. Choć wygrałam w Makro kilka razy, nie wiem, w jaki sposób byłam weryfikowana przez agencje. Wszystko możliwe, że w wielu wypadkach tej weryfikacji nie ma, ale kto ich tam wie...?
0 0

mia

#6056967 Napisano: 14.08.2015 13:05:18
nouvelle napisał(a):

kalka napisał(a):

nouvelle napisał(a):

Czy jak ktoś nie ma karty Makro, to może grać? jak to wygląda?

Wszystko zależy od zapisów w regul.  Nie mam karty, zakupy robiłam na jednorazową wejściówkę, a potem były problemy z odbiorem nagrody i koleleżanka poratowała mnie paragonem ze swoim nr karty (i jeszcze jakieś oświadczenie musiała im pisać), ale bywało też, że karta nie miała znaczenia.

Dzięki wszystkim z odp.

W każdym razie, jak chodzi o agencję 4Frame to ostatnio bardzo ostro się wzięli za weryfikację (być może natknęli się na jakieś przekręty), więc bez karty Makro nie ma się nawet co wygłupiać. emotka
Tak samo nie kupowałabym paragonu od kogoś na forum, bo potem musisz podać dane tej osoby i... no właśnie i co dalej? emotka
0 0

edzia21

#6056969 Napisano: 14.08.2015 13:07:05
aneciatko napisał(a):

Jesli chodzi o konkursy w Makro to zalezy od agencji, niektore prosza o scan karty, niektore o dane firmy na ktora bylo kupione, chyba w zwiazku z innym podatkiem, ktory trzeba odprowadzic, a innych w ogole nic nie interesuje (chyba, ze sami sobie w tle sprawdzaja), a ostatnio musialam wyrazic telefonicznie zgode na sprawdzenie zgodnosci paragonu z danymi. Jesli nie masz swojej stalej karty to "ryzyk-fizyk".

W tamtym roku 4frame w konkursie lasting impressions 2 chcialo ode mnie skan karty makro w celu "dodatkowej weryfikacji" sprawdzali nazwisko na karcie i pokrycie numeru widocznego na karcie z numerem karty na paragonie. Wygralam wtedy kilka telefonow, ale wyrywkowo sprawdzili 1.
0 0

estrelitta

#6056982 Napisano: 14.08.2015 13:41:37
edzia21 napisał(a):

aneciatko napisał(a):

W tamtym roku 4frame w konkursie lasting impressions 2 chcialo ode mnie skan karty makro w celu "dodatkowej weryfikacji" sprawdzali nazwisko na karcie i pokrycie numeru widocznego na karcie z numerem karty na paragonie. Wygralam wtedy kilka telefonow, ale wyrywkowo sprawdzili 1.

A gdzie na nr paragonu Makro jest nr karty?  Pytałam o to w Bok i stwierdzili, że można sprawdzić jedynie po nr paragonu, jaki nr karty dokonywał zakupu. 
0 0

bethan

#6056985 Napisano: 14.08.2015 13:45:38
Na samym dole są ostatnie cyfry karty.
0 0

edzia21

#6056994 Napisano: 14.08.2015 14:05:22
estrelitta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

aneciatko napisał(a):

A gdzie na nr paragonu Makro jest nr karty?  Pytałam o to w Bok i stwierdzili, że można sprawdzić jedynie po nr paragonu, jaki nr karty dokonywał zakupu. 

Na samym dole paragonu.
0 0

migi

#6057061 Napisano: 14.08.2015 16:30:17
Dziś przypadkiem nie miały pójść zaległe Garniery z Tesco i SPH?
0 0

estrelitta

#6057139 Napisano: 14.08.2015 23:13:57
Czy ktoś jeszcze czeka na kosmetyki z konkursu Loreal i Paczkomatów?  Ma ktoś może maila, z kim się kontaktować w tej sprawie?
0 0

wojowniczka

#6057173 Napisano: 15.08.2015 10:16:42
estrelitta napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na kosmetyki z konkursu Loreal i Paczkomatów?  Ma ktoś może maila, z kim się kontaktować w tej sprawie?

ja dostałam w zeszłym tygodniu serum i w gratisie tusz, a upominalam się pisząc na adres z którego wysyłali info o wygranej- mój mail został bez odpowiedzi, ale kosmetyki przyszły
0 0

wojowniczka

#6057175 Napisano: 15.08.2015 10:19:41
a ja mam pytanie... wygrałam w konkursie sp nestle 2 karty podarunkowe- jedną na siostrę, drugą na mnie i jest problem, bo siostra jest na wakacjach, a tam trzeba ksero dowodu posłać. Myślicie, że będą jakieś problemy jak wyślę dane mamy przypisane do tego adresu mailowego?
0 0

mahuska

#6057178 Napisano: 15.08.2015 10:44:02
wojowniczka napisał(a):

a ja mam pytanie... wygrałam w konkursie sp nestle 2 karty podarunkowe- jedną na siostrę, drugą na mnie i jest problem, bo siostra jest na wakacjach, a tam trzeba ksero dowodu posłać. Myślicie, że będą jakieś problemy jak wyślę dane mamy przypisane do tego adresu mailowego?

a nie może Ci wysłać zdjęcia dowodu?
0 0

luko922

#6057185 Napisano: 15.08.2015 11:36:56
Ktoś się orientuje do którego dnia informowali z konkursu Syoss coś tam "dla miłośniczek piękna" ?
0 0

karkocka

#6057187 Napisano: 15.08.2015 11:49:08
wojowniczka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

ja dostałam w zeszłym tygodniu serum i w gratisie tusz, a upominalam się pisząc na adres z którego wysyłali info o wygranej- mój mail został bez odpowiedzi, ale kosmetyki przyszły

tam do wygrania był zestaw serum + tusz, ja swój zestaw dostałam zaraz jak tylko odesłałam dane
0 0

wojowniczka

#6057188 Napisano: 15.08.2015 11:54:45
karkocka napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

tam do wygrania był zestaw serum + tusz, ja swój zestaw dostałam zaraz jak tylko odesłałam dane

tylko ja nie wygrałam w paczkomatach emotka to z konkursu jakgwiazda@ nie dostałam jednego serum, napisałam do nich maila i jakoś tydzień później przyszła paczka z tuszem i serum
0 0

gregory

#6057192 Napisano: 15.08.2015 12:04:49
Plebiscyt 100 książek empiku. Bral ktos udzial w tym konkursie na recenzje. Nie pamietam do kiedy powiadamiaja. Do wygrania bylo 100 ksiazek. Bede wdzieczny za pomoc. Regulaminu juz nie ma na stronie
0 0

magy2020

#6057193 Napisano: 15.08.2015 12:10:40
gregory napisał(a):

Plebiscyt 100 książek empiku. Bral ktos udzial w tym konkursie na recenzje. Nie pamietam do kiedy powiadamiaja. Do wygrania bylo 100 ksiazek. Bede wdzieczny za pomoc. Regulaminu juz nie ma na stronie

Były chyba wyniki na Fb
0 0

karkocka

#6057195 Napisano: 15.08.2015 12:17:37
magy2020 napisał(a):

gregory napisał(a):

Były chyba wyniki na Fb

https://www.faceb...415358715673/?type=1
0 0