Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

toka

#6064786 Napisano: 01.09.2015 20:58:38
darog napisał(a):

W Leonie 500 walizek i jakiś odzew nagrodowy na forum jest. W Lechu 700 zgrzewek i jakoś za cicho na forum.
tak czy siak w sumie na konkursy z 10 paragonów i zero nagród.

z Lechem to jakiś przekręt
Nie ma innego wyjścia
Moze smsy nie poszły wszystkie,albo był błąd w regulaminie i dali mniej nagród niż powinni-nie wiem.Jestem przekonana że nie rozdali 700nagród
0 0

Gość: humanista

#6064790 Napisano: 01.09.2015 21:05:24
toka napisał(a):

też na Leszka wysłałem kilka smsów z różnych starterów i zero odezwu

grałem od pierwszego dnia konkursu i nic, żadnej zgrzewki, też węszę jakiś przekręt:P
0 0

darog

#6064791 Napisano: 01.09.2015 21:07:11
toka napisał(a):

darog napisał(a):

W Leonie 500 walizek i jakiś odzew nagrodowy na forum jest. W Lechu 700 zgrzewek i jakoś za cicho na forum.

Nie ma innego wyjścia
Moze smsy nie poszły wszystkie,albo był błąd w regulaminie i dali mniej nagród niż powinni-nie wiem.Jestem przekonana że nie rozdali 700nagród

A żeby tak organizator liste zwyciezców (num telefonów bez 3 środkowych cyfr) zamieścił na stronie.. Wierzyć mi się nie chce z tymi 700 zgrzewkami.. No jakoś powinien się wytłumaczyć. Do sponsora pisać?
0 0

rkvi

#6064793 Napisano: 01.09.2015 21:09:35
Mi się też wierzyć nie chce, bo przy takiej ilości nagród tak mało na forum, to coś dziwnego...
0 0

toka

#6064794 Napisano: 01.09.2015 21:10:02
darog napisał(a):

toka napisał(a):

darog napisał(a):

Nie ma innego wyjścia

A żeby tak organizator liste zwyciezców (num telefonów bez 3 środkowych cyfr) zamieścił na stronie.. Wierzyć mi się nie chce z tymi 700 zgrzewkami.. No jakoś powinien się wytłumaczyć. Do sponsora pisać?

może najpierw poprosić organizatora o listę laureatów a jak będzie bez odzewu to dopiero wtedy sponsor?
No chyba że ktoś się pomylił i to miało być 70zgrzewek to ok,ale nie ma siły że dali 700!
0 0

wiesia30

#6064798 Napisano: 01.09.2015 21:17:25
rkvi napisał(a):

Mi się też wierzyć nie chce, bo przy takiej ilości nagród tak mało na forum, to coś dziwnego...

macie rację,na Leonie widać radość,a na Lechu emotka  też wysłałam dwa zgłoszenia i totalna porażka
0 0

Gość: giuliettaX

#6064805 Napisano: 01.09.2015 21:26:12
wiesia30 napisał(a):

rkvi napisał(a):

macie rację,na Leonie widać radość,a na Lechu emotka  też wysłałam dwa zgłoszenia i totalna porażka

z reg. "6. Komisja Konkursowa może nie przyznać Nagród lub przyznać w mniejszej liczbie niż przewidziana przez Organizatora w przypadku niespełniania kryteriów wyboru przez zgłoszonedo Konkursu Zadania Konkursowe." było 50 zgrzewek dziennie, a informacja o wygranej jest 10 dni roboczych od dnia zgłoszenia to może nie wszystko poszło, ja mam do 15.8 emotka   
0 0

wiesia30

#6064807 Napisano: 01.09.2015 21:27:52
giulietta napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

rkvi napisał(a):

z reg. "6. Komisja Konkursowa może nie przyznać Nagród lub przyznać w mniejszej liczbie niż przewidziana przez Organizatora w przypadku niespełniania kryteriów wyboru przez zgłoszonedo Konkursu Zadania Konkursowe." było 50 zgrzewek dziennie, a informacja o wygranej jest 10 dni roboczych od dnia zgłoszenia to może nie wszystko poszło, ja mam do 15.8 emotka   

ja 22 wysyłałam
0 0

Gość: nouvelle

#6064810 Napisano: 01.09.2015 21:39:18
wiesia30 napisał(a):

rkvi napisał(a):

Ja tylko 2 wysłałam, ale i tak nic. Dziwne.
0 0

onlyrybka

#6064817 Napisano: 01.09.2015 21:43:29
Lech u mnie był z 23.08.
Natomiast z Leona 0/4  emotka
0 0

#6064819 Napisano: 01.09.2015 21:45:47
onlyrybka napisał(a):

Lech u mnie był z 23.08.
Natomiast z Leona 0/4  emotka

to Lech chyba jednak cały poszedł jak 23.8, to raczej nie przyznali wszystkich nagród  emotka
0 0

Gość: brudny

#6064820 Napisano: 01.09.2015 21:47:31
fakt, pewnie organizator w Lechu przytulil, a jest jakis kontakt do fundatora? warto byloby napisac zbiorowo, kilka razy to juz zadzialolo i zmienilo wynik konkursu emotka
0 0

#6064840 Napisano: 01.09.2015 22:09:26
brudny napisał(a):

fakt, pewnie organizator w Lechu przytulil, a jest jakis kontakt do fundatora? warto byloby napisac zbiorowo, kilka razy to juz zadzialolo i zmienilo wynik konkursu emotka

tu był dość szeroki skład jury  emotka  "4. Zwycięzców Konkursu wyłoni komisja składająca się z 3 osób powołanych przez Organizatoraspośród przedstawicieli Organizatora, Kompanii Piwowarskiej i Żabka Polska"  w ogóle nie rozumiem takich zapisów w reg., że może nie wydać nagród czy tam mniej, bo dla mnie taki zapis jest jednoznaczny.... w niektórych konkursach jest po kilka osób rezerwy na jedną nagrodę emotka  wszystko da się wydać o ile się chce, a tu tylko napoje piwne były, aż mi się przy okazji pewna ilość win skojarzyła....  
0 0

Gość: anika81

#6064862 Napisano: 01.09.2015 22:37:50
nouvelle napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

rkvi napisał(a):

Ja tylko 2 wysłałam, ale i tak nic. Dziwne.

Ja też wysyłałam w ostatni dzień tylko dla tego że była przewidziana duża ilość nagród a tu doopa.
0 0

darog

#6064864 Napisano: 01.09.2015 22:40:14
toka napisał(a):

darog napisał(a):

toka napisał(a):

darog napisał(a):

Nie ma innego wyjścia

może najpierw poprosić organizatora o listę laureatów a jak będzie bez odzewu to dopiero wtedy sponsor?
No chyba że ktoś się pomylił i to miało być 70zgrzewek to ok,ale nie ma siły że dali 700!

Nie ma czegoś takiego jak pomyłka w regulaminie. wtedy płaci za to ktoś - kto ten regulamin utworzył. I dodatkowo pomylili się kilka razy? jest mowa o 50 zgrzewkach dziennie i sumie 700. Co to znaczy "może przyznac w mniejszej ilości, bo ble ble ble.." Niech wykażą dlaczego w mniejszej ilości? U mnie smsy były wypracowane, bez błedów, elegancko napisane. No i co sie stało z głównymi? niech podadzą odpowiedzi do tych głównych..zobaczymy poziom jakim sie kierowali.. wałek jakiś i trzeba komus po nosie za to dać..
0 0

edzia21

#6064875 Napisano: 01.09.2015 22:51:18
darog napisał(a):

toka napisał(a):

darog napisał(a):

toka napisał(a):

darog napisał(a):

Nie ma innego wyjścia

Nie ma czegoś takiego jak pomyłka w regulaminie. wtedy płaci za to ktoś - kto ten regulamin utworzył. I dodatkowo pomylili się kilka razy? jest mowa o 50 zgrzewkach dziennie i sumie 700. Co to znaczy "może przyznac w mniejszej ilości, bo ble ble ble.." Niech wykażą dlaczego w mniejszej ilości? U mnie smsy były wypracowane, bez błedów, elegancko napisane. No i co sie stało z głównymi? niech podadzą odpowiedzi do tych głównych..zobaczymy poziom jakim sie kierowali.. wałek jakiś i trzeba komus po nosie za to dać..

Akurat ta agencja to brak profesjonalizmu i kompetencji w każdym calu! Miałam z nimi rok temu przeprawę reklamacyjną. Chodziło o grę na czas na FB Wilkinson. Zagrałam kilka razy i odpuściłam, bo wyniki były kolosalne, a konsol chyba tylko 10 (już dokładnie nie pamiętam)...po czym minęło kilka tygodni i pojawiły się wyniki. Narodzone zostały osoby z czasami dużo wyższymi od moich. Poszła reklamacja. Po czym w odpowiedzi na nią oskarżyli mnie o używanie skryptów, dziur, aplikacji spowalniających i bóg wie czego jeszcze emotka  - LOL. Jestem laikiem w takich sprawach. Nie odpuściłam, zaprosili mnie do Warszawy, żebym zagrała u nich w siedzibie. Powiedziałam że OK. Wielce zdziwieni odpowiedzieli mi zebym już się nie fatygowała, dadzą mi konsolę, skoro MAM JAJA PRZYJECHAĆ. Gadka zrobiła się luźna...po czym laska z agencji zaczęła mnie przepraszać, twierdząc że: "Musieliśmy gdzieś tą kreskę postawić. Przepraszamy że na panią padło, miała Pani pecha. Nie posiadamy narzędzi, żeby sprawdzić kto grał uczciwie a kto nie. Sama Pani rozumie, a wyniki były wysokie." 
Kosztowało mnie to 3 mies nerwów. Taka to właśnie "profesjonalna" agencja. W sumie teraz żałuję, że pociągnęłam dalej kwestii oskarżenia mnie o oszustwa, których nie było emotka  Dowodów brak, ale im się tak WYDAWAŁO emotka
aaaa i w ramach przeprosin za BEZPODSTAWNE (jak to ujęli) usuniecie mnie z gry, dorzucili mi kilka gier do konsoli emotka
0 0

#6064877 Napisano: 01.09.2015 23:00:42
no to ładnie emotka emotka
0 0

Gość: barszcz

#6064878 Napisano: 01.09.2015 23:02:10
Moźe ma ktoś jakiś namiar,gdzie najlepiej napisać.Wkurzyli mnie i pewnie nie tylko mnie!!
0 0

joan

#6064880 Napisano: 01.09.2015 23:07:14
edzia21 napisał(a):

(...) Po czym w odpowiedzi na nią oskarżyli mnie o używanie skryptów, dziur, aplikacji spowalniających i bóg wie czego jeszcze emotka  - LOL. Jestem laikiem w takich sprawach. Nie odpuściłam, zaprosili mnie do Warszawy, żebym zagrała u nich w siedzibie. Powiedziałam że OK. Wielce zdziwieni odpowiedzieli mi zebym już się nie fatygowała, dadzą mi konsolę, skoro MAM JAJA PRZYJECHAĆ. (...)

O której agencji toczy się rozmowa? emotka

Współczuję sytuacji, konkursowicz nerwy musi mieć ze stali emotka
0 0

edzia21

#6064882 Napisano: 01.09.2015 23:09:36
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

(...) Po czym w odpowiedzi na nią oskarżyli mnie o używanie skryptów, dziur, aplikacji spowalniających i bóg wie czego jeszcze emotka  - LOL. Jestem laikiem w takich sprawach. Nie odpuściłam, zaprosili mnie do Warszawy, żebym zagrała u nich w siedzibie. Powiedziałam że OK. Wielce zdziwieni odpowiedzieli mi zebym już się nie fatygowała, dadzą mi konsolę, skoro MAM JAJA PRZYJECHAĆ. (...)

O której agencji toczy się rozmowa? emotka

Współczuję sytuacji, konkursowicz nerwy musi mieć ze stali emotka

M2.O - (nie)Lubię to!
0 0