Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

koper

#6081683 Napisano: 25.09.2015 21:56:59
ksantypa napisał(a):

jak Aleksandrów łódzki wszedł do gry to ptakach-jedno pocieszenie , że ich interesują bonu to media marktu

Może sobie podzielili, że w jednym etapie stawiają na Media, w innym na empik, a w innym na Zalando, ale dopiero po wynikach będzie widać na czym się skupili w danym etapie emotka

Tak czy siak, cieszę się, że odpuściłam ten konkurs emotka
0 0

kadett33

#6081686 Napisano: 25.09.2015 21:59:03
u mnie nip jest xxx-xxx-xx-xx z rożnych sklepów. I taki wysyłam w tym konkursie i przechodzi.
0 0

mczarna

#6081692 Napisano: 25.09.2015 22:03:48
ksantypa napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

W Prince Polo górą Przemyśl i Aleksandrów Łódzki, ciekawe czy przypadek emotka

Widziałam właśnie. A jeden Pan wygrał każdy z bonów heh.

coś czuję, że będzie ciężko wygrać

jak Aleksandrów łódzki wszedł do gry to ptakach-jedno pocieszenie , że ich interesują bonu to media marktu

Dla mnie konkursy organizowane przez IQ to jakaś ściema...Milka, Halls,Prince Polo i pewnie inne  ( wszystko producenta Mondelez ) - zobaczcie ,że zawsze wygrywa pan Lesio, a także inne te same osoby...Rozumiem,że raz ale jak można wygrywać non stop po kilka nagród dziennych , tygodniowych , głównych...Zasady są słabe- ok- można mieć 20 paragonów dziennie ale nagroda powinna być 1, a nie tyle ile wylosują.Nie biorę już udziału w tych konkursach i niestety zraziłam się do nich i nawet przestaję kupować produkty tej firmy. Tak właśnie się zniechęca ludzi do siebie. Nie mam ochoty kupować już ich produktów.Wiem jedno- nauczyło mnie to sprawdzania jaka firma organizuje konkurs.Dziękuję za wysłuchanie ( a właściwie przeczytanie) . emotka
0 0

kamil17

#6081701 Napisano: 25.09.2015 22:10:23
jest już regulamin konkursu Biedronki :Świętuj 20 lat... " czy ja dobrze rozumiem że mam prawie miesiąc na dokonanie tych zakupów za 20zł , bo dopiero potem komisja wybierze te wszystkie zwycięskie zgłoszenia?
0 0

staszek

#6081702 Napisano: 25.09.2015 22:12:08
mczarna napisał(a):

ksantypa napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

Dla mnie konkursy organizowane przez IQ to jakaś ściema...Milka, Halls,Prince Polo i pewnie inne  ( wszystko producenta Mondelez ) - zobaczcie ,że zawsze wygrywa pan Lesio, a także inne te same osoby...Rozumiem,że raz ale jak można wygrywać non stop po kilka nagród dziennych , tygodniowych , głównych...Zasady są słabe- ok- można mieć 20 paragonów dziennie ale nagroda powinna być 1, a nie tyle ile wylosują.Nie biorę już udziału w tych konkursach i niestety zraziłam się do nich i nawet przestaję kupować produkty tej firmy. Tak właśnie się zniechęca ludzi do siebie. Nie mam ochoty kupować już ich produktów.Wiem jedno- nauczyło mnie to sprawdzania jaka firma organizuje konkurs.Dziękuję za wysłuchanie ( a właściwie przeczytanie) . emotka

ja w Hallsach wygrałam x3 blender na może w sumie ok. 20 zgłoszeń emotka więc dużo zależy też od farta w loteriach. możesz i jednym zgłoszeniem samochód ustrzelić.
0 0

donia7

#6081705 Napisano: 25.09.2015 22:13:56
ja podziwiam te osoby, które wygrywają bez kombinacji w loteriach i zazdroszczę szczęścia! emotka
0 0

Gość: brudny

#6081710 Napisano: 25.09.2015 22:22:38
ksantypa napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

Dlatego odpuszczam sobie konkursy tej agencji zawsze, jesli nie wymagają załączenia skanu paragony przy wysylce. Tak Aleksandrow bedzie sobie drukował nieskończone ilości paragonów ...
0 0

jofe8484

#6081711 Napisano: 25.09.2015 22:23:35
staszek napisał(a):

mczarna napisał(a):

ksantypa napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

ja w Hallsach wygrałam x3 blender na może w sumie ok. 20 zgłoszeń emotka więc dużo zależy też od farta w loteriach. możesz i jednym zgłoszeniem samochód ustrzelić.

A Pan lub Pani który pisał w "moich wygranych" o trzech praleczkach z persila też z Aleksandrowa Łódzkiego, szczęśliwe miastoemotka
0 0

luko922

#6081713 Napisano: 25.09.2015 22:27:06
Bez sensu takie konkursy. Dziwię się, że agencji nie zależy na tym, żeby to organizować jakoś porządnie. A jeszcze bardziej dziwię się zleceniodawcom, że tego nie kontrolują, a znając konkursowe realia na pewno dostają mnóstwo maili z pretensjami, że loteria przeprowadzana jest do cenzura.
0 0

jofe8484

#6081715 Napisano: 25.09.2015 22:28:58
michałek13 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

staszek napisał(a):

mczarna napisał(a):

ksantypa napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

A Pan lub Pani który pisał w "moich wygranych" o trzech praleczkach z persila też z Aleksandrowa Łódzkiego, szczęśliwe miastoemotka

No a ja jestem ze Zgierza, dwie minuty samochodem do Aleksandrowa i dup............. 

Chyba trzeba się przeprowadzić emotka
0 0

Gość: brudny

#6081716 Napisano: 25.09.2015 22:29:40
Był artykuł na money o loteriach, Hals już się z tego wycofuje, po sukcesie, gdzie do wygrania były z rok temu motocykle i mniejsze nagrody, ta już nie przynosi im wzrostu sprzedaży jak poprzednia, ludzie się najwyraźniej zrazili tym Przemyślem i Aleksandrowem w wynikach w kółko
0 0

mczarna

#6081722 Napisano: 25.09.2015 22:35:25
mczarna napisał(a):

donia7 napisał(a):

ja podziwiam te osoby, które wygrywają bez kombinacji w loteriach i zazdroszczę s

donia7 napisał(a):

ja podziwiam te osoby, które wygrywają bez kombinacji w loteriach i zazdroszczę szczęścia! emotka

staszek napisał(a):

mczarna napisał(a):

ksantypa napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

ja w Hallsach wygrałam x3 blender na może w sumie ok. 20 zgłoszeń emotka  więc dużo zależy też od farta w loteriach. możesz i jednym zgłoszeniem samochód ustrzelić.

No ok ale ten pan wygrywa we wszystkich konkursach organizowanych przez tą samą firmę, jakoś nie widziałam go wśród lauretaów konkursów organizowanych przez inne ( no chyba,że jak nazwisk nie podają...) 

0 0

ladyinred

#6081723 Napisano: 25.09.2015 22:35:34
W wynikach PP i poprzednich loteriach pojawia się tez kilkakrotnie mała wiocha z mojej okolicy. Zrobilam wywiad pan ma jakis sklep emotka  Czy kupuje, czy produkuje paargony, czy ich nie wydaje wsio ryba. Pojawia sie moze  w mniejszej skali niz Aleksandrów, ale mnie zniecheca do udzialu w tych konku. W zyciu nie widzialam go w wygranych w jakimkolwiek kreatywnych
0 0

zaczytana-pola

#6081731 Napisano: 25.09.2015 22:47:04
asiabuczkowska napisał(a):

https://www.faceb...uracje.olimp?fref=nf
Olimp....
chyba nieźle ktoś popłynął i to chyba ktoś z forum

Asia, czasami mam wrażenie, że mocno przesadzasz emotka
0 0

mczarna

#6081733 Napisano: 25.09.2015 22:50:12
ladyinred napisał(a):

W wynikach PP i poprzednich loteriach pojawia się tez kilkakrotnie mała wiocha z mojej okolicy. Zrobilam wywiad pan ma jakis sklep emotka  Czy kupuje, czy produkuje paargony, czy ich nie wydaje wsio ryba. Pojawia sie moze  w mniejszej skali niz Aleksandrów, ale mnie zniecheca do udzialu w tych konku. W zyciu nie widzialam go w wygranych w jakimkolwiek kreatywnych

Czyli wszystko się zgadza co mam w myślach. Konkursy tego typu są dla tych co nie wydają paragonów...buu . Oczywiście zwykły konkursowicz też może brać udział i mieć szczęście ale tamci  idą na ilość. Dlatego konkursy IQ są tragiczne- ile masz kuponów tyle masz szans..., a nie ile masz kuponów tyle masz szans na 1 nagrodę...
0 0

slonecznik1309

#6081741 Napisano: 25.09.2015 22:59:31
zaczytana-pola napisał(a):

Olimp....

nie brałam udziału w tym konkursie, jesli tak mozna  to gratuluję wygranej pani Paulinie  emotka
0 0

Gość: mattadore

#6081758 Napisano: 25.09.2015 23:34:54

zaczytana-pola napisał(a):

Olimp....

nie brałam udziału w tym konkursie, jesli tak mozna  to gratuluję wygranej pani Paulinie  emotka

to jak już przy tym temacie emotka   o co kaman z Koralem, że ktoś został zdyskwalifikowany z głównej nagrody własnie przez takie powielenie pomysłu/zdjęcia. O jakie foto chodziło?? świeżak jestem i nie śledze emotka
0 0

Gość: 1Mamcia

#6081776 Napisano: 26.09.2015 00:23:08
ita1987 napisał(a):

ilosto3995 napisał(a):

pingu4 napisał(a):

Witam serdecznie mam pytanie odnosnie promocji wedel-biedronka (zakupy za min 20 zł) Czy jeżeli podało się nr paragonu zamiast numeru systemowego to czy da się to jeszcze jakoś odkręcić czy nie bardzo emotka  ?

Szkoda, ze nie napialas pare dni wczesniej , bo ten temat byl wielokrotnie tutaj poruszany... Mi sie na szczescie udalo przeczytac na forum zanim wpisalam bledny nr (bo tak mialam w zamiarze) 

O matko! Wpisalam źle... kolejny konkurs w tylek... ;-( ;-(

0 0

#6081777 Napisano: 26.09.2015 00:25:47
jolajolanta napisał(a):

ita1987 napisał(a):

ilosto3995 napisał(a):

pingu4 napisał(a):

Witam serdecznie mam pytanie odnosnie promocji wedel-biedronka (zakupy za min 20 zł) Czy jeżeli podało się nr paragonu zamiast numeru systemowego to czy da się to jeszcze jakoś odkręcić czy nie bardzo emotka  ?

Szkoda, ze nie napialas pare dni wczesniej , bo ten temat byl wielokrotnie tutaj poruszany... Mi sie na szczescie udalo przeczytac na forum zanim wpisalam bledny nr (bo tak mialam w zamiarze) 

O matko! Wpisalam źle... kolejny konkurs w tylek... ;-( ;-(

Ja też wpisalam zle

0 0

#6081780 Napisano: 26.09.2015 00:30:49
Ją tak samo buuu
0 0