Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: frodo

#6083277 Napisano: 29.09.2015 09:18:35
Ja w niedzielę wysyłam i też nie mam zwrotki z Syreny... To co nie doszło, czy jak?
0 0

onagra

#6083278 Napisano: 29.09.2015 09:22:15
anula81 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

giulietta napisał(a):

asiatko napisał(a):

jolidlo napisał(a):

bzowapani napisał(a):

stoneface napisał(a):

lusienka napisał(a):

polarniczka napisał(a):

aurorcia napisał(a):

taalvikki napisał(a):

przeraża mnie, że ludzie zbierają czyjeś paragony i jeszcze na farcie chcą na nie grać i kombinować... tak trudno samemu zrobić zakupy zgodne z regulaminem? a zgodne z regulaminem jest wydanie 20 złotych.

Znaleziony nie kradzionyemotka  Ja zawsze zerkam czy aby się nie przyda, a moje 5 letni synek gdy zobaczy paragon to od razu pyta czy mi się nie przyda, a przy kasie czeka na wydanie paragonu jak rasowy konkursowicz!emotka

ja raz znalazłam masło ekstra pasłęcki w koszyku na zakupy...no co wzięłam sobie emotka

A ja dziś kupowałam w Biedronce karmę dla psa...przychodzę do domu,patrzę a do opakowania przykleił sie paragonik...z pasta colgate emotka mam nadzieję że przyniesie mi szczęścieemotka

pasta colgate... a to z palmolive jest też jakiś konkurs w biedrze?

Colgate jest loteria ogólnosklepowa

hehe, ja to jestem tak zboczona ze mimowolnie patrzę na towar na taśmie klientów stojących w kolejce do kasy przede mną.
Ost w Eko babka miała w zakupach dużą Wosebę za 11,99 i moja pierwsza myśl to była: jaka głupia, zmarnuje paragon

ja tak samo i mimowolnie  emotka emotka  a nawet mówię takim ludziom, co mogą wygrać, ale najczęściej spotykam się z tym, że wolą oddać paragon niż uwierzyć, że się wygra, dziwne  

ja ostatnio też widziałem babeczkę jak kupowała 8 Persili na jeden paragon i też było mi jej żal że marnuje paragon, takie zboczenieemotka

mam dokładnie tak samo, mój syn też zbiera paragony,w  sumie dziecku bardziej wypada emotka a zwykli ludzie nie wierzą w konkursy !

He he poprawiliście mi humor, myślałam, że tylko ja tak mam, wczoraj w kauflandzie 2 mężczyzn kupiło 10 prince polo od razu sobie pomyślałam 3 zgłoszenia jak nic emotka a co do rachunków jakoś nie mam odwagi zbierać, głupio się czuję, a szkoda emotka
0 0

estrelitta

#6083279 Napisano: 29.09.2015 09:25:30
anialistopad napisał(a):

Co dziś  dostarcza kurier? Coś ma i zastanawiam się czy to czasem nie te kupony z Tesco ariel czy jakoś tak?

Do mnie dzwonił kurier Poczty - też czekam na Ariel
0 0

carissma

#6083281 Napisano: 29.09.2015 09:27:57
mundek2004 napisał(a):

ja ostatnio też widziałem babeczkę jak kupowała 8 Persili na jeden paragon i też było mi jej żal że marnuje paragon, takie zboczenieemotka

A nie kusiło Cię poprosić ją, żeby rozłożyła zakup  na osobne paragony i oddała Ci je pod opiekę? emotka
0 0

mahuska

#6083282 Napisano: 29.09.2015 09:28:11
estrelitta napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Co dziś  dostarcza kurier? Coś ma i zastanawiam się czy to czasem nie te kupony z Tesco ariel czy jakoś tak?

Do mnie dzwonił kurier Poczty - też czekam na Ariel

a dokładnie - nie kupony a kapsułkiemotka
0 0

carissma

#6083283 Napisano: 29.09.2015 09:29:32
edzia3 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

edzia3 napisał(a):

Czy dostajecie zwrotki z Syreny C4

nie...

W niedzielę wysłałam i nie dostałam zwrotki a wczoraj wieczorem wysłałam drugie zgłoszenie i z tego dostałam zwrotkę 

Ja na wczorajsze 4 zgłoszenia dostałam 3 zwrotki.
0 0

ace

#6083287 Napisano: 29.09.2015 09:43:48
cherry_coke napisał(a):

ace napisał(a):

Powiedzcie mi proszę. Znalazłam paragon na wedla do C4 w moim koszyku. Tyle ze ktos zrobił zakupy w opcji jeden produkt plus drugi za 1zl. No i na paragonie mam tort waflowy za 12zl razy 2. Tyle ze pod koniec paragonu jest odliczane 11 zł w związku z promocja. Stad moje pytanie czy moge grać na taki paragon? Bo teoretycznie pisze ze produkty maja mieć wartość min  20 zł a nie to co pod koniec paragonu jest wybite (chyba)....Ale z drugiej strony pewnie tak oni na to nie patrzą.... ja sie nie znam wiec moze ktos mądrzejszy ode mńie mnie upewni. emotka

Skoro nie są łącznie za 20 zł to nie są. Proste emotka  
Jak kupujesz coś za 2 zł to nie możesz przecież mówić, że właściwie to kosztuje 4 zł, bo dziś akurat jest w promocji, a normalnie kosztuje 4 zł.

No nie do końca takie proste, bo wartość produktu jest podawana po prawej stronie zaraz przy produkcie a ja mam:
tort waflowy wedel 12zł
tort waflowy wedel 12zł
więc ten sklep wycenił sam sobie (ja nic nie wyceniałam emotka ) tak produkty. Inna sprawa by była gdyby zrobili promocję (którą sama przytaczasz) i przekreślili cenę 12zł na 9zł np... wtedy nie byłoby wątpliwości

Tzn rozumiem, że by się organizatorowi konkursu nie opłacało takie patrzenie na to . Dlatego pytam by potwierdzić, że paragon jest zły.

Dzięki Joan za odp emotka i gratuluję wygranej na znaleziony paragonik emotka

mam190 gdyby to była mniejsza nagroda, a nie samochód to pewnie bym zaryzykowała, ale tak to w razie czego zal nerwów emotka
0 0

ace

#6083289 Napisano: 29.09.2015 09:48:10
koper napisał(a):

taalvikki napisał(a):

przeraża mnie, że ludzie zbierają czyjeś paragony i jeszcze na farcie chcą na nie grać i kombinować... tak trudno samemu zrobić zakupy zgodne z regulaminem? a zgodne z regulaminem jest wydanie 20 złotych.

Co złego jest granie na znaleziony paragon? 
Dużo gorsze jest granie bez paragonu, albo wysyłanie tego samego numeru paragonu z różnych numerów... Ale granie na paragon znaleziony w koszyku?

Prawda? Szczególnie, że nie zaglądam do wszystkich koszyków w poszukiwaniu tego w którym jest jakiś paragon....emotka Ludzie mają za mało wrażeń w życiu, że takie coś ich "przeraża" XD Koleżanka pewnie jak znajdzie na ziemi 5zł to też nie podniesie bo to ją przeraża ...
0 0

sylzab2294

#6083296 Napisano: 29.09.2015 09:58:38
edzia3 napisał(a):

Czy dostajecie zwrotki z Syreny C4

właśnie przyszły emotka
0 0

Gość: aneta411

#6083311 Napisano: 29.09.2015 10:09:49
taalvikki napisał(a):

co do myśli, że ktoś "marnuje" paragon to też tak czasem mam, aczkolwiek.. jego paragon, jego sprawa. może wczoraj wygrał w lotto i goowna mu już niepotrzebne. nie moja sprawa.
czasami złapałam się na tym, że żarłocznie zerkam na paragony kasowych poprzedników, ale zawsze stopuje mnie poczucie, że czyhanie na to to jednak trochę chamstwo, a jeżeli nie, to na pewno jakaś forma chciwości, która mi osobiście kojarzy się trochę ze zbieraniem zwrotnych butelek spod płotów. emotka
przypuszczam, że gdybym na taki zawinięty paragon coś wygrała, to czułabym się nieco nieswojo. ale oczywiście, co kto lubi.. tyle, że doszukiwanie się jeszcze konkursu tam, gdzie jasno widoczna jest promocja i gdzie widać, że zakup nie był na regulaminową kwotę, to już, według mnie, niezdrowa obsesja..

A mnie przeraża bardziej, jak ktoś na każdym kroku krytykuje innych.
0 0

Gość: zwierzyniec

#6083318 Napisano: 29.09.2015 10:21:31
ace napisał(a):

koper napisał(a):

taalvikki napisał(a):

Dużo gorsze jest granie bez paragonu, albo wysyłanie tego samego numeru paragonu z różnych numerów... Ale granie na paragon znaleziony w koszyku?

Prawda? Szczególnie, że nie zaglądam do wszystkich koszyków w poszukiwaniu tego w którym jest jakiś paragon....emotka Ludzie mają za mało wrażeń w życiu, że takie coś ich "przeraża" XD Koleżanka pewnie jak znajdzie na ziemi 5zł to też nie podniesie bo to ją przeraża ...

0 0

Gość: enfamka

#6083329 Napisano: 29.09.2015 10:30:49
ace napisał(a):

koper napisał(a):

taalvikki napisał(a):

emotka
0 0

Gość: elmo

#6083334 Napisano: 29.09.2015 10:38:39
Proszę o pomoc osoby biorące udział w konkursie: W SIECI PGS „KONKURS W PGS”
Chodzi o zakupienie Wedla za 15 zł (np. w Top Market) i dokończenie zdania... No właśnie DOKOŃCZENIE. Piszecie tylko i wyłącznie jedno zdanie, czy to ma być cały poemat, bo ograniczenia co do ilości znaków nie widzę????
0 0

Gość: cc_investigator

#6083335 Napisano: 29.09.2015 10:38:52
Przyznam się: znalazłam kiedyś (chyba w koszyku) paragon na puszkę coli, graf rozdawał repliki piłek Tango. Coś posłałam i wygrałam. A piłkę oddałam później na charytatywną loterię. I egoistycznie cudownie się wtedy czułam emotka Inne repliki (już na moje paragony) poszły do wszystkich dzieciaków w rodzinie - i to było cudowne uczucie do kwadratu. I patrzę na cudze zakupy, i zaglądam jak leży jakiś samotny biedny, przcuny paragon i wcale się tego nie wstydzę emotka
0 0

nataszka

#6083336 Napisano: 29.09.2015 10:39:47
elmo napisał(a):

Chodzi o zakupienie Wedla za 15 zł (np. w Top Market) i dokończenie zdania... No właśnie DOKOŃCZENIE. Piszecie tylko i wyłącznie jedno zdanie, czy to ma być cały poemat, bo ograniczenia co do ilości znaków nie widzę????

ja napisałam 2 zdania
0 0

koper

#6083337 Napisano: 29.09.2015 10:41:11
taalvikki napisał(a):

(...)
przypuszczam, że gdybym na taki zawinięty paragon coś wygrała, to czułabym się nieco nieswojo. ale oczywiście, co kto lubi..

Ja mam taki odruch, że jak idę do sklepu na zakupy, to rozglądam się, czy w jakimś koszyku, stojącym z brzegu, nie ma paragonu, jak jest, to wybieram właśnie ten koszyk. 
W czasie robienia zakupów wyjmuję ten paragon z koszyka i sprawdzam czy jest na nim coś konkursowego, jak jest to go sobie biorę, jak nie, to wyrzucam do śmietnika.

Jeszcze nigdy nie czułam się nieswojo wygrywając coś na znaleziony paragon, może dlatego, że nigdy nie był "taki zawinięty", nie wiem  emotka

0 0

Gość: elmo

#6083338 Napisano: 29.09.2015 10:41:14
nataszka napisał(a):

elmo napisał(a):

ja napisałam 2 zdania

Dzięki emotka  
Ktoś jeszcze zdradzi?
0 0

Gość: cherry_coke

#6083512 Napisano: 29.09.2015 13:45:14
Korzystał ktoś ostatnio z whiskas - gwarancja smaku lub zwrot pieniędzy?
0 0

noisy0000

#6083542 Napisano: 29.09.2015 14:19:27
Dobra, przyznać się bez bicia, kto już grał w Ferrero? emotka  pytam, bo postanowiłam RAZ zapolować na iPada ALE w sklepach nie ma opakowań Gold Edition... emotka  Ktoś coś widział i wie ? emotka
0 0

jokan

#6083597 Napisano: 29.09.2015 15:13:29
koper napisał(a):

taalvikki napisał(a):

(...)
przypuszczam, że gdybym na taki zawinięty paragon coś wygrała, to czułabym się nieco nieswojo. ale oczywiście, co kto lubi..

Ja mam taki odruch, że jak idę do sklepu na zakupy, to rozglądam się, czy w jakimś koszyku, stojącym z brzegu, nie ma paragonu, jak jest, to wybieram właśnie ten koszyk. 
W czasie robienia zakupów wyjmuję ten paragon z koszyka i sprawdzam czy jest na nim coś konkursowego, jak jest to go sobie biorę, jak nie, to wyrzucam do śmietnika.

Jeszcze nigdy nie czułam się nieswojo wygrywając coś na znaleziony paragon, może dlatego, że nigdy nie był "taki zawinięty", nie wiem  emotka

ha ha, ja robię tak samoemotka emotka
0 0