Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

masza

#6083820 Napisano: 29.09.2015 19:33:44
marzenier napisał(a):

viola787 napisał(a):

Czy wszyscy już otrzymali Leonowe walizki?:)

Ja nadal czekam emotka

ja dziś dostałam - fajna, mniejsza od tych co były kiedyś i inne gadzety w środku:)
0 0

-Triss-

#6083931 Napisano: 29.09.2015 22:02:19
migi napisał(a):

brudny napisał(a):

migi napisał(a):

brudny napisał(a):

Ile udało Wam się w Cheetosach ugrać?

http://www.cheeto...ransylwania2/ranking

jak klikniesz na "ranking gry" taki mały obok daty to pojawiają się zwycięzcy, choć bez wyniku.

to nie zwycięzcy, a dopiero ranking, jestem ciekawy wyników, czy w ogóle się zbliżam ...

no szkoda, że na bieżąco nie pokazują.. traci się ducha rywalizacji emotka
Myślę, że jakoś słabiutko wykręcam, najwięcej miałam koło 900+ 

Szkoda, ze tych punktow nie pokazuja.. emotka  U mnie tez lipa, 1200 max, w rankingu mnie nie ma to ani biletów nie zobaczę ... :c
0 0

asiatko

#6083937 Napisano: 29.09.2015 22:06:09
masza napisał(a):

marzenier napisał(a):

viola787 napisał(a):

Czy wszyscy już otrzymali Leonowe walizki?:)

Ja nadal czekam emotka

ja dziś dostałam - fajna, mniejsza od tych co były kiedyś i inne gadzety w środku:)

ja czekam na dwie, może jutro dojdą...
0 0

viviean

#6083990 Napisano: 30.09.2015 07:29:32
koper napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

viviean napisał(a):

Mam pytanie odnośnie loterii Graal. Na plakatach pisze, że wystarczy minimum 1 produkt. W regulaminie, że na 1 paragonie 3 produkty...

Wiążący jest regulamin.

Na końcu regulaminu jest aneks informujący o tym, że wystarczy 1 produkt

0 0

asper01

#6083995 Napisano: 30.09.2015 08:15:48
Czy ktoś tu wygrał hulajnogę w Twoim Markecie? Ja mam oświadczyć,że otrzymałem już nagrodę?;/ Nie wspomnę o tym, że chcą kompletne dane osobowe;/
0 0

lubiekisiel

#6084049 Napisano: 30.09.2015 10:35:53
Wysyłał ktoś zgłoszenie do Tesco Włoski seans z dobrym smakiem? Po wysłaniu formularza mieliście jakieś podziękowanie albo coś? Bo mi po prostu wróciło na stronę zgłoszenia z moimi wypełnionymi danymi i zdaniem. Nie wiem czy poszło czy wysyłać jeszcze raz emotka
0 0

jokan

#6084066 Napisano: 30.09.2015 10:51:52
lubiekisiel napisał(a):

Wysyłał ktoś zgłoszenie do Tesco Włoski seans z dobrym smakiem? Po wysłaniu formularza mieliście jakieś podziękowanie albo coś? Bo mi po prostu wróciło na stronę zgłoszenia z moimi wypełnionymi danymi i zdaniem. Nie wiem czy poszło czy wysyłać jeszcze raz emotka

wysylalam, przyszlo na maila potwierdzenie i trzeba było kliknąć w link potwierdzajacy
0 0

lubiekisiel

#6084073 Napisano: 30.09.2015 10:57:09
jokan napisał(a):

lubiekisiel napisał(a):

wysylalam, przyszlo na maila potwierdzenie i trzeba było kliknąć w link potwierdzajacy

Dzięki, czyli wysyłam raz jeszcze emotka
0 0

kasiulll

#6084148 Napisano: 30.09.2015 12:10:45
Hej mam pytanie w kwestii podłożenia muzyki do filmiku na konkurs. Organizator zastrzega oczywiście, że przez zgłoszenie filmiku do Konkursu Autor oświadcza, że posiada pełne prawa autorskie(w szczególności osobiste i majątkowe) do filmu oraz do wszystkich utworów, które się na niego składają i że przysługują mu prawa do wykorzystanej w nim muzyki...
Wiadomo też, że organizator chce potem publikować i rozpowszechniać publicznie filmik konkursowy w necie, na Youtubie etc. w ramach promocji. 
Czy w takim razie mogę w filmiku użyć muzyki do pobrania za free ze stron stockowych (royalty free)? Czy ktoś z Was ma wiedzę lub doświadczenie w tej kwestii? Nie chcę dopuścić do sytuacji zdyskwalifikowania filmiku ze względu na brak praw autorskich do muzyki emotka  Hilfe!
0 0

marilla

#6084172 Napisano: 30.09.2015 12:28:17
hej! czy informowali już z 4 etapu tyskiego?
0 0

lena5_1985

#6084173 Napisano: 30.09.2015 12:29:04
ewka napisał(a):

hej! czy informowali już z 4 etapu tyskiego?

Jeszcze nie, ale może dzisiaj będą informować.
0 0

royaldragon

#6084191 Napisano: 30.09.2015 12:52:58
kasiulll napisał(a):

Hej mam pytanie w kwestii podłożenia muzyki do filmiku na konkurs. Organizator zastrzega oczywiście, że przez zgłoszenie filmiku do Konkursu Autor oświadcza, że posiada pełne prawa autorskie(w szczególności osobiste i majątkowe) do filmu oraz do wszystkich utworów, które się na niego składają i że przysługują mu prawa do wykorzystanej w nim muzyki...
Wiadomo też, że organizator chce potem publikować i rozpowszechniać publicznie filmik konkursowy w necie, na Youtubie etc. w ramach promocji. 
Czy w takim razie mogę w filmiku użyć muzyki do pobrania za free ze stron stockowych (royalty free)? Czy ktoś z Was ma wiedzę lub doświadczenie w tej kwestii? Nie chcę dopuścić do sytuacji zdyskwalifikowania filmiku ze względu na brak praw autorskich do muzyki emotka  Hilfe!

Hej, można używać tylko tej muzyki, której autor wyraził zgodę na bezpłatne, komercyjne wykorzystanie. Zazwyczaj jest to muzyka z licencją Creative Common 3.0 BY (można znaleźć np na http://dig.ccmixter.org/ - wybierz free for commercial use). Zdaje się, że też youtube udostępnia darmową muzykę do wykorzystania, ale nie wiem jak tam jest z prawem autorskim. 
Doświadczenie pokazuje, że niektórzy organizatorzy nie zwracają jednak na to uwagi, choć tacy powazniejsi jak np. www.millionyou.pl wymagają już podania źródła muzyki.
pozdrawiam
0 0

kasiulll

#6084210 Napisano: 30.09.2015 13:07:00
royaldragon napisał(a):

Hej, można używać tylko tej muzyki, której autor wyraził zgodę na bezpłatne, komercyjne wykorzystanie. Zazwyczaj jest to muzyka z licencją Creative Common 3.0 BY (można znaleźć np na http://dig.ccmixter.org/ - wybierz free for commercial use). Zdaje się, że też youtube udostępnia darmową muzykę do wykorzystania, ale nie wiem jak tam jest z prawem autorskim. 
Doświadczenie pokazuje, że niektórzy organizatorzy nie zwracają jednak na to uwagi, choć tacy powazniejsi jak np. www.millionyou.pl wymagają już podania źródła muzyki.
pozdrawiam

Dziękówka emotka
0 0

Gość: Foto-front

#6084249 Napisano: 30.09.2015 13:43:38
Ja w kwestii wykorzystania muzyki na licencji Creative Commons w filmiku do konkursu Kauflanda zadałem im pytanie kilka dni temu. Nie doczekawszy się odpowiedzi zadzwoniłem. Poproszono mnie o przesłanie pytania na inny adres, w końcu otrzymałem następującą odpowiedź:

Pragniemy poinformować, iż zagadnienie dotyczące licencji Creative Commons jest mocno skomplikowane od strony prawnej. Temat ten przejęła kancelaria, która bada sprawę, jednak ze względu na skomplikowany stopień tematu będzie potrzebować jeszcze co najmniej kilku dniu na przeanalizowanie pytania.

Bardzo prosimy o kilka dni cierpliwości.

Osobiście wydaje mi się, że jak tak jak napisał royaldragon można wykorzystać muzykę w przypadku licencji CC, przy której autor zezwala na jej komercyjne wykorzystanie.
0 0

Gość: tusienka

#6084257 Napisano: 30.09.2015 13:48:21
Może sie znajdzie dobra duszyczka która podpowie co pisać w Faktorii win? Wierszyk, zwykły tekst, śmesznie, jak prawdziwy koneser wina, podawać konkretne wino czy ogólnie. Pomocy emotka
0 0

Gość: cherry_coke

#6084267 Napisano: 30.09.2015 13:51:08
Ktoś podpowie gdzie sprzedają promocyjne łaciate?
0 0

estrelitta

#6084270 Napisano: 30.09.2015 13:52:21
alea napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Lidl emotka

Auchan
0 0

aniolka2310

#6084272 Napisano: 30.09.2015 13:53:27
estrelitta napisał(a):

alea napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Lidl emotka

Auchan

Piotr i Paweł emotka
0 0

lena5_1985

#6084273 Napisano: 30.09.2015 13:53:28
tusienka napisał(a):

Może sie znajdzie dobra duszyczka która podpowie co pisać w Faktorii win? Wierszyk, zwykły tekst, śmesznie, jak prawdziwy koneser wina, podawać konkretne wino czy ogólnie. Pomocy emotka

Ja jak pisałam wierszem to się nie udawało. Napisałam prosto, zwyczajnie i wygrałam emotka
0 0

Gość: cherry_coke

#6084274 Napisano: 30.09.2015 13:53:28
estrelitta napisał(a):

alea napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Lidl emotka

Auchan

emotka
0 0