Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

jokan

#6083190 Napisano: 28.09.2015 22:28:09
lusienka napisał(a):

polarniczka napisał(a):

aurorcia napisał(a):

taalvikki napisał(a):

przeraża mnie, że ludzie zbierają czyjeś paragony i jeszcze na farcie chcą na nie grać i kombinować... tak trudno samemu zrobić zakupy zgodne z regulaminem? a zgodne z regulaminem jest wydanie 20 złotych.

Znaleziony nie kradzionyemotka  Ja zawsze zerkam czy aby się nie przyda, a moje 5 letni synek gdy zobaczy paragon to od razu pyta czy mi się nie przyda, a przy kasie czeka na wydanie paragonu jak rasowy konkursowicz!emotka

ja raz znalazłam masło ekstra pasłęcki w koszyku na zakupy...no co wzięłam sobie emotka

A ja dziś kupowałam w Biedronce karmę dla psa...przychodzę do domu,patrzę a do opakowania przykleił sie paragonik...z pasta colgate emotka mam nadzieję że przyniesie mi szczęścieemotka

A ja tez uwazam ze to nie grzech zagrac na znaleziony paragon, tak wygralam 2 nagrody No i co z tego, moj fart....Jest tyle  promocyjnych, ze nie da rady zagrac we wszystkich, ale jak znajde jakis paragon dobry, to gram, bo dlaczego by nie ? Nie rozumiem co w tym przerazajacego. Tym bardziej, ze na wszystkie inne mam swoje paragony!
0 0

jolidlo

#6083191 Napisano: 28.09.2015 22:31:07
stoneface napisał(a):

lusienka napisał(a):

polarniczka napisał(a):

aurorcia napisał(a):

taalvikki napisał(a):

przeraża mnie, że ludzie zbierają czyjeś paragony i jeszcze na farcie chcą na nie grać i kombinować... tak trudno samemu zrobić zakupy zgodne z regulaminem? a zgodne z regulaminem jest wydanie 20 złotych.

Znaleziony nie kradzionyemotka  Ja zawsze zerkam czy aby się nie przyda, a moje 5 letni synek gdy zobaczy paragon to od razu pyta czy mi się nie przyda, a przy kasie czeka na wydanie paragonu jak rasowy konkursowicz!emotka

ja raz znalazłam masło ekstra pasłęcki w koszyku na zakupy...no co wzięłam sobie emotka

A ja dziś kupowałam w Biedronce karmę dla psa...przychodzę do domu,patrzę a do opakowania przykleił sie paragonik...z pasta colgate emotka mam nadzieję że przyniesie mi szczęścieemotka

pasta colgate... a to z palmolive jest też jakiś konkurs w biedrze?

Colgate jest loteria ogólnosklepowa
0 0

androm

#6083195 Napisano: 28.09.2015 22:36:27
ja kiedyś znalazłam też paragon w Żabce na piwo, nic nie wygrałam na niego, ale i tak miałam wziąc udział w konku więc nie musiałam nic kupować:)
0 0

lola.lola

#6083212 Napisano: 28.09.2015 23:08:04
darog napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Rozczarowało mnie Fererro w tym roku emotka  Wartość nagrody głównej wynosi niecałe 60 tysięcy a tak naprawdę to nic fajnego... szkoda..

Hehe mam to samo odczucie emotka  Sheraton mijam codziennie w drodze do pracy także żadna frajda spedzić tam weekend.. Przejażdżka ferraari? no nie wiem, nie kręcą mnie luksusowe samochody jakoś specjalnie emotka  za taką wartośc nagrody mogli dać coś duuuużo fajniejszego.. Poprzednie edycje zdecydowanie bardziej mi się podobały..

Nie lubię konkursów promocyjnych, gdzie gruba kasa jest wyrzucana w błoto, a tak niestety widzę ten konkurs Ferrero   emotka  Ja na pewno odpuszczam.

W poprzednich edycjach aż chciało się grać, bo nagrody tak kusiły... 10 tysięcy do wydania w jeden dzień w Złotych Tarasach - ogromne szaleństwo, każdy chyba o czymś takim marzy, rok temu wyjazd do Mediolanu i również "kieszonkowe" emotka   taki potencjał konkursu i taka klapa..

dziwny regulamin. Kto inny jest organizatorem, a paragony/oświadczenia przesyłać do Ergo marketing? I czy ja dobrze rozumiem-wartośc pojedynczej nagrody głównej-pobyt w WARSZAWIE i pojeżdzenie ferrari + kieszonkowego 5 tys zł to razem to ponad 50 TYSIĘCY? Głupie. Aż sie nie chce w to grać, W dodatku tylko w weekend kwietnia 2016 można wykorzystać! raz w tygodniu ipad? Fatalny konkurs. jak Mediolan im się znudził, to mogli do Rzymu na zakupy zabrać. Weekend w Warszawie za 50 tysięcy..szał..;-(

Mogli dać z 15 tysięcy tego kieszonkowego a tak to ciężko mi sobie wyobrazić jakieś sensowne rozbicie tej puli - okej Sheraton może i jest luksusowy ale bez przesady, nie jest to pięciogwiazdkowy kurort nad oceanem żeby tyle kosztował pobyt. Więc czyżby "przejażdżka" ferrari była aż tak kosztowna? I czy to naprawdę aż taka frajda? Może dla miłośników motoryzacji, mi wystarczy moja Toyota. Nie mogę się  nadziwić jak można było tak zmarnować konkurs z takim potencjałem... 
0 0

mixik

#6083213 Napisano: 28.09.2015 23:14:48
a mi sie kiedys udalo (za tych lepszych czasow kiedy to smolar nie bral tyle tego wszystkiego na siebie) zagrac juz od niechcenia (bo 3 wczesniejsze zgloszenia tygodniowe przeszly bez echa) w konku naleczowianki w ostatnim 4 tygodniu na znaleziony przy kasie paragon (tak po prostu sobie lezal i czekal na wyrzucenie) wstrzelic sie w koncu w gust jury i wygrac rower electra (wart ponad 2500)... nie dosc ze znalezionym kwitkiem to i tekstem stworzonym w gora 3 minuty... a wczesniejsze byly (moim zdaniem) wymuskane i bardziej kombinowane. Tak sie zgralo i zazarlo emotka
0 0

asiatko

#6083220 Napisano: 28.09.2015 23:28:15
jolidlo napisał(a):
bzowapani napisał(a):

stoneface napisał(a):

lusienka napisał(a):

polarniczka napisał(a):

aurorcia napisał(a):

taalvikki napisał(a):

hehe, ja to jestem tak zboczona ze mimowolnie patrzę na towar na taśmie klientów stojących w kolejce do kasy przede mną.
Ost w Eko babka miała w zakupach dużą Wosebę za 11,99 i moja pierwsza myśl to była: jaka głupia, zmarnuje paragon
0 0

Gość: delvitto

#6083226 Napisano: 28.09.2015 23:56:06
lola.lola napisał(a):

darog napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Rozczarowało mnie Fererro w tym roku emotka  Wartość nagrody głównej wynosi niecałe 60 tysięcy a tak naprawdę to nic fajnego... szkoda..

Hehe mam to samo odczucie emotka  Sheraton mijam codziennie w drodze do pracy także żadna frajda spedzić tam weekend.. Przejażdżka ferraari? no nie wiem, nie kręcą mnie luksusowe samochody jakoś specjalnie emotka  za taką wartośc nagrody mogli dać coś duuuużo fajniejszego.. Poprzednie edycje zdecydowanie bardziej mi się podobały..

Nie lubię konkursów promocyjnych, gdzie gruba kasa jest wyrzucana w błoto, a tak niestety widzę ten konkurs Ferrero   emotka  Ja na pewno odpuszczam.

W poprzednich edycjach aż chciało się grać, bo nagrody tak kusiły... 10 tysięcy do wydania w jeden dzień w Złotych Tarasach - ogromne szaleństwo, każdy chyba o czymś takim marzy, rok temu wyjazd do Mediolanu i również "kieszonkowe" emotka   taki potencjał konkursu i taka klapa..

dziwny regulamin. Kto inny jest organizatorem, a paragony/oświadczenia przesyłać do Ergo marketing? I czy ja dobrze rozumiem-wartośc pojedynczej nagrody głównej-pobyt w WARSZAWIE i pojeżdzenie ferrari + kieszonkowego 5 tys zł to razem to ponad 50 TYSIĘCY? Głupie. Aż sie nie chce w to grać, W dodatku tylko w weekend kwietnia 2016 można wykorzystać! raz w tygodniu ipad? Fatalny konkurs. jak Mediolan im się znudził, to mogli do Rzymu na zakupy zabrać. Weekend w Warszawie za 50 tysięcy..szał..;-(

Mogli dać z 15 tysięcy tego kieszonkowego a tak to ciężko mi sobie wyobrazić jakieś sensowne rozbicie tej puli - okej Sheraton może i jest luksusowy ale bez przesady, nie jest to pięciogwiazdkowy kurort nad oceanem żeby tyle kosztował pobyt. Więc czyżby "przejażdżka" ferrari była aż tak kosztowna? I czy to naprawdę aż taka frajda? Może dla miłośników motoryzacji, mi wystarczy moja Toyota. Nie mogę się  nadziwić jak można było tak zmarnować konkurs z takim potencjałem... 

w Ferrari zapewne jest jeszcze szofer w kosztach emotka  
0 0

taalvikki

#6083227 Napisano: 29.09.2015 00:02:50
co do myśli, że ktoś "marnuje" paragon to też tak czasem mam, aczkolwiek.. jego paragon, jego sprawa. może wczoraj wygrał w lotto i goowna mu już niepotrzebne. nie moja sprawa.

czasami złapałam się na tym, że żarłocznie zerkam na paragony kasowych poprzedników, ale zawsze stopuje mnie poczucie, że czyhanie na to to jednak trochę chamstwo, a jeżeli nie, to na pewno jakaś forma chciwości, która mi osobiście kojarzy się trochę ze zbieraniem zwrotnych butelek spod płotów. emotka

przypuszczam, że gdybym na taki zawinięty paragon coś wygrała, to czułabym się nieco nieswojo. ale oczywiście, co kto lubi.. tyle, że doszukiwanie się jeszcze konkursu tam, gdzie jasno widoczna jest promocja i gdzie widać, że zakup nie był na regulaminową kwotę, to już, według mnie, niezdrowa obsesja..
0 0

Gość: giuliettaX

#6083228 Napisano: 29.09.2015 00:03:00
asiatko napisał(a):

jolidlo napisał(a):

bzowapani napisał(a):

stoneface napisał(a):

lusienka napisał(a):

polarniczka napisał(a):

aurorcia napisał(a):

taalvikki napisał(a):

hehe, ja to jestem tak zboczona ze mimowolnie patrzę na towar na taśmie klientów stojących w kolejce do kasy przede mną.
Ost w Eko babka miała w zakupach dużą Wosebę za 11,99 i moja pierwsza myśl to była: jaka głupia, zmarnuje paragon

ja tak samo i mimowolnie  emotka emotka  a nawet mówię takim ludziom, co mogą wygrać, ale najczęściej spotykam się z tym, że wolą oddać paragon niż uwierzyć, że się wygra, dziwne  
0 0

mundek2004

#6083252 Napisano: 29.09.2015 07:29:42
giulietta napisał(a):

asiatko napisał(a):

jolidlo napisał(a):

bzowapani napisał(a):

stoneface napisał(a):

lusienka napisał(a):

polarniczka napisał(a):

aurorcia napisał(a):

taalvikki napisał(a):

ja tak samo i mimowolnie  emotka emotka  a nawet mówię takim ludziom, co mogą wygrać, ale najczęściej spotykam się z tym, że wolą oddać paragon niż uwierzyć, że się wygra, dziwne  

ja ostatnio też widziałem babeczkę jak kupowała 8 Persili na jeden paragon i też było mi jej żal że marnuje paragon, takie zboczenieemotka
0 0

Gość: anula81

#6083254 Napisano: 29.09.2015 07:53:33
mundek2004 napisał(a):

giulietta napisał(a):

asiatko napisał(a):

jolidlo napisał(a):

bzowapani napisał(a):

stoneface napisał(a):

lusienka napisał(a):

polarniczka napisał(a):

aurorcia napisał(a):

taalvikki napisał(a):

ja ostatnio też widziałem babeczkę jak kupowała 8 Persili na jeden paragon i też było mi jej żal że marnuje paragon, takie zboczenieemotka

mam dokładnie tak samo, mój syn też zbiera paragony,w  sumie dziecku bardziej wypada emotka a zwykli ludzie nie wierzą w konkursy !
0 0

noisy0000

#6083258 Napisano: 29.09.2015 08:07:54
darog napisał(a):

a własciwie czemu tylko w kwietniu 2016 ? jest taki zapis? bo nie widziałam nic
0 0

darog

#6083264 Napisano: 29.09.2015 08:41:01
noisy0000 napisał(a):

darog napisał(a):

tak, jest taki zapis od 1 kwietnia do 1 maja i..jeszcze, że konkretny weekend to ma być, bo 2 zwycięzców nie może w tym samym czasie korzystać.

za taka kase, jeśli juz nagroda ma byc wydana w Polsce mogliby dać główne nagrody w postaci organizacji wesela na 100osób w 2016r... Albo Fiaty na własnośc dać- tez włoski element... Konkurs beznadzieja.
0 0

noisy0000

#6083267 Napisano: 29.09.2015 08:49:13
darog napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

darog napisał(a):

tak, jest taki zapis od 1 kwietnia do 1 maja i..jeszcze, że konkretny weekend to ma być, bo 2 zwycięzców nie może w tym samym czasie korzystać.

za taka kase, jeśli juz nagroda ma byc wydana w Polsce mogliby dać główne nagrody w postaci organizacji wesela na 100osób w 2016r... Albo Fiaty na własnośc dać- tez włoski element... Konkurs beznadzieja.

Haha no to żenada, akurat pewnie tylko na kwiecień udało im się skołować ferrari emotka  
0 0

anialistopad

#6083268 Napisano: 29.09.2015 09:01:43
Co dziś  dostarcza kurier? Coś ma i zastanawiam się czy to czasem nie te kupony z Tesco ariel czy jakoś tak?
0 0

Ronja

#6083269 Napisano: 29.09.2015 09:08:20
Ferrero poszedł po taniości, akurat kwiecień, gdyż to już po Wielkanocy, a jeszcze przed długim weekendem majowym - najmniej atrakcyjny termin.
0 0

edzia3

#6083272 Napisano: 29.09.2015 09:11:17
Czy dostajecie zwrotki z Syreny C4
0 0

sylzab2294

#6083273 Napisano: 29.09.2015 09:12:33
edzia3 napisał(a):

nie...
0 0

morela

#6083274 Napisano: 29.09.2015 09:13:15
anialistopad napisał(a):

Co dziś  dostarcza kurier? Coś ma i zastanawiam się czy to czasem nie te kupony z Tesco ariel czy jakoś tak?

do mnie też dzwonił TNT, będzie po 15-tej, myślę że to właśnie te kupony
0 0

edzia3

#6083275 Napisano: 29.09.2015 09:16:35
sylzab2294 napisał(a):

edzia3 napisał(a):

nie...

W niedzielę wysłałam i nie dostałam zwrotki a wczoraj wieczorem wysłałam drugie zgłoszenie i z tego dostałam zwrotkę 
0 0