Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lolka182

#6088531 Napisano: 06.10.2015 12:08:55
niech mi ktoś proszę powie jak to jest z tym Streetcom? Jestem tam już dosyć długo, wypełniam ankiety itd. mam status pro eksperta a nie dostała mi się do tej pory żadna kampania... ma ktoś z Was też tak ?
0 0

aurorcia

#6088533 Napisano: 06.10.2015 12:12:18
lolka182 napisał(a):

niech mi ktoś proszę powie jak to jest z tym Streetcom? Jestem tam już dosyć długo, wypełniam ankiety itd. mam status pro eksperta a nie dostała mi się do tej pory żadna kampania... ma ktoś z Was też tak ?

Tak, ja tak mam, zarejestrowana jestem od 2 lat, wypełniam ankiety i na nic się nie załapałam pomimo posiadania dzieci, używania środków piorących, spożywczych, picia piwa itd...emotka
0 0

tomasz3

#6088542 Napisano: 06.10.2015 12:23:40
lusienka napisał(a):

Pytanie do konkursu ITM z Żywcem...
Czy tam trzeba kupic 4piwa 0,5l, czy mogą byc 4piwa 0,33l.
Bo w regulaminie jest tylko informacja :
4.3 Zakup promocyjny – każdy jednorazowy zakup minimum czterech dowolnie wybranychpiw marki Żywiec (w loterii biorą udział zarówno puszki, butelki i czteropaki według dowolnego
wyboru uczestnika). Zakup promocyjny może być dokonany w dowolnym sklepie promocyjnym
w okresie trwania sprzedaży promocyjnej i udokumentowany jednym dowodem zakupu

I mam wątpliwości,bo na plakacie są niby tylko 0,5.

jaki konkurs,można prosić link?
0 0

katrin1

#6088545 Napisano: 06.10.2015 12:24:50
Mam pytanie odnośnie zakupów za vouchery na kolekcję biegową activia w new balance. Za chiny nie wiem które buty mogę kupić, czy te modele klasyczne też? Czy tylko te które są w zakładce "do biegania"?
0 0

Gość: rogalino

#6088549 Napisano: 06.10.2015 12:25:45
katrin1 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie zakupów za vouchery na kolekcję biegową activia w new balance. Za chiny nie wiem które buty mogę kupić, czy te modele klasyczne też? Czy tylko te które są w zakładce "do biegania"?

jak sama nazwa wskazuje tylko te do biegania emotka
0 0

Gość: cayenne

#6088569 Napisano: 06.10.2015 12:41:53
Uwaga jeśli ktoś brał udział w konkursie Vitay Verva Street Racing robiąc transakcje ostatniego dnia konkursu i nie jest laureatem to niech składa reklamacje bo nie zaliczyli punktów z ostatniego dnia do rankingu !  Podali już wyniki i powiadomili nie tych zwyciezców co trzeba...
Trzeba ich zasypać reklamacjami to może ktoś się wkońcu tam obudzi, że to ich błąd i mają wydać bilety też tym którzy zrobili transakcje ostatniego dnia konkursu emotka
tel. na infolinię: 801167536
0 0

tomasz3

#6088578 Napisano: 06.10.2015 12:47:17
katrin1 napisał(a):

te bony to tragedia moich zdaniem.
0 0

kristof23

#6088605 Napisano: 06.10.2015 13:13:19
konkurs14 napisał(a):

karola-00 napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

Kolejny etap loterii Biedronki i Persila za nami i kolejny raz tryumfują hurtownicy - tym razem nienasycony jest właściciel numerów 735 xxx xxx. Tak wiem, wiele osób może mieć taki prefiks, ale jak trzy ostatnie cyfry są przybliżone numerycznie, to jedynie może jeszcze utwierdzać mnie w tym przekonaniu. Teraz rozumiem zasadność stosowania numerów systemowych (np. nr kas), a nie nr paragonów. Loteryjność w loteriach powoli staje się loteryjna dla przeciętnego gracza, pewna - dla hurtowni i innych nieregulaminowych cwaniaków.

przez rok napisałeś 3 wiadomości  i masz jeden ptk karny emotka  Czy tylko potrafisz narzekać i szukać sensacji ;]
Weż sie w garść i pomyśl jak załatwić w tydzień 100 paragonów może coś wygrasz ;] Jak masz jaja i łeb to kombinuj! Ja mam tylko łeb na karku i daje rade emotka

uważam, że ocena jednostki na podstawie ilości napisanych wiadomości (wybacz, że przez rok tylko trzy - może dla Ciebie to za mało) jest mało obiektywne. można mieć wiedzę i umiejętności, ale nie musowo o wszystkim pisać i się tym chwalić. jakbym napisał 89 wiadomości , wtedy mogłoby okazać się, że za dużo - i tym również można ściągnąć na siebie falę nieuzasadnionej krytyki. a według Ciebie, jak jedna osoba ma na facebooku ponad 300 znajomych, a inna tylko 20 - to na tej podstawie można ocenić te osoby ? ta co ma 300 to jest super, a ta co ma 20 jest gorsza? - a może tych 20 to prawdziwi wartościowi, znajomi, przyjaciele. jestem zdania, że trzeba bardziej zwracać uwagę nie na ilość, a no formę i treść wypowiedzi. jakbyś była bardziej krytyczna do siebie, to przeanalizowałabyś najpierw ilość wiadomości wysłanych przez siebie na forum w pierwszym roku po rejestracji - też mam ocenić na tej podstawie?
czy w twojej wiadomości z 19 marca 2015r. http://www.e-konk...70450/p/97/#p5994514 "narzekałaś czy szukałaś sensacji" ?
rozróżniaj narzekanie od krytyki, sensację od przypuszczeń i opinii. krytycznie podchodzę do wypowiedzi wielu osób, ale zarazem podoba mi się mnóstwo innych opinii - ale nie muszę o tym wszystkim pisać , chociaż właśnie m.in. temu służy forum i mam nadzieję, że też zrozumiesz te zasady.
a propos jednego (aż!)  punktu karnego - jest on nie za poglądy i krytykę, tylko umieszczenie postu w innym dziale, niż to jest wymagane.
wybacz, nie skorzystam z zasugerowanej przez Ciebie metody  na wygranie "czegoś" (tydzień, 100 paragonów). mam "jaja" - matka natura tak chciała. mam "łeb na karku" - używam go do myślenia, a nie do "kombinowania". miej świadomość, że w konkursach i loteriach sukcesem do zwycięstwa nie jest jedynie posiadanie wspomnianego "łba", ale również szczęście, sprzyjające okoliczności zewnętrzne, trafienie w gusta agencji reklamowej, uczciwa konkurencja. jak tobie udaje pogodzić się wszystkie te czynniki z łatwością i masz tego wymierne efekty to gratuluję. mnie (i podejrzewam, że wielu innym) taka sztuka niestety rzadko się udaje.

może Smolar sobie zagrał emotka emotka
0 0

katrin1

#6088606 Napisano: 06.10.2015 13:15:26
tomasz3 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Właśnie kompletnie nie ma nic fajnego w tej zakładce do biegania, ciekawe jak w sklepach, czy ściśle trzymają się kolekcji biegowej czy udaje się kupić czasem jakieś klasyczne buty.
0 0

edith

#6088607 Napisano: 06.10.2015 13:16:17
Czy ktoś coś wie co z wynikami w Delikatesach z Artic z rolkamiemotka
0 0

Gość: scofield

#6088610 Napisano: 06.10.2015 13:20:51
katrin1 napisał(a):

tomasz3 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Właśnie kompletnie nie ma nic fajnego w tej zakładce do biegania, ciekawe jak w sklepach, czy ściśle trzymają się kolekcji biegowej czy udaje się kupić czasem jakieś klasyczne buty.

Trzymają się ściśle regulaminu - przynajmniej w rzeszowie tak było, można kupić buty jedynie z kolekcji biegowi - bez przeceny, odzież również, ale z ubrań to ogólnie wszystko można przypasować do biegowej, powiem szczerze, że ciężko coś kupić!
0 0

Gość: trampek.

#6088615 Napisano: 06.10.2015 13:24:25
Mam pytanie jakie kosmetyki sa w zestawie bell ( biedornka makijaz miesiaca) bylo do wygrania 200 za kosmetyki jestem ciekawa bo tez wygralam:)
0 0

Monika11

#6088625 Napisano: 06.10.2015 13:44:02
edith napisał(a):

podbijam
0 0

kalisto1986

#6088628 Napisano: 06.10.2015 13:48:32
katrin1 napisał(a):

tomasz3 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Jeśli macie sklep stacjonarny (mojego nie było na liscie), to może uda wam się dogadać że sprzedawca i mimo wszystko zrobić zakupy z całej kolekcji, nie tylko biegowej. Mi miła Pani sama sprawdziła czy w dniu moich zakupów kupował ktoś za gotówkę coś z kolekcji biegowej, dzięki czemu mogłam kupić bez problemu klasyki emotka
0 0

Gość: dorotade

#6088629 Napisano: 06.10.2015 13:56:03
trampek. napisał(a):

Mam pytanie jakie kosmetyki sa w zestawie bell ( biedornka makijaz miesiaca) bylo do wygrania 200 za kosmetyki jestem ciekawa bo tez wygralam:)

Sprawdź na FB Bell, kilka dziewczyn wrzuciło zdjęcia  emotka
0 0

jokan

#6088637 Napisano: 06.10.2015 14:11:12
Monika11 napisał(a):

edith napisał(a):

podbijam

może do zimy będą, ale wtedy to by się przydaly lyzwy, a nie rolki emotka
0 0

edith

#6088646 Napisano: 06.10.2015 14:23:17
jokan napisał(a):

Monika11 napisał(a):

edith napisał(a):

podbijam

może do zimy będą, ale wtedy to by się przydaly lyzwy, a nie rolki emotka Wszystko już wiem emotka   Dzwoniłam do organizatora  i dzisiaj bedą wyniki emotka

0 0

zaczytana-pola

#6088668 Napisano: 06.10.2015 14:46:06
http://tvn24bis.p...zesc-dni,583278.html

Ponad milion paragonów w sześć dni zarejestrowali Polacy w Narodowej Loterii Paragonowej - podało ministerstwo finansów. Do wygrania jest m.in. samochód Opel Astra, laptopy i iPady.
0 0

jarko44

#6088669 Napisano: 06.10.2015 14:48:57
zaczytana-pola napisał(a):

http://tvn24bis.p...zesc-dni,583278.html

Ponad milion paragonów w sześć dni zarejestrowali Polacy w Narodowej Loterii Paragonowej - podało ministerstwo finansów. Do wygrania jest m.in. samochód Opel Astra, laptopy i iPady

Oby się mugole nie rozochocili zbytnio w tym graniu     emotka
0 0

Gość: tusienka

#6088678 Napisano: 06.10.2015 15:01:22
oleczka3222 napisał(a):

Jak długo zajmuje weryfikacja z Tyskiego? W środę zaraz po wynikach odesłałam formularz i nadal cisza.

tydzień- w środę wysyłają potwierdzenia
0 0