Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bezaczek7

#6088861 Napisano: 06.10.2015 18:52:52
aurorcia napisał(a):

lolka182 napisał(a):

niech mi ktoś proszę powie jak to jest z tym Streetcom? Jestem tam już dosyć długo, wypełniam ankiety itd. mam status pro eksperta a nie dostała mi się do tej pory żadna kampania... ma ktoś z Was też tak ?

Tak, ja tak mam, zarejestrowana jestem od 2 lat, wypełniam ankiety i na nic się nie załapałam pomimo posiadania dzieci, używania środków piorących, spożywczych, picia piwa itd...emotka

Ja tak mialam chyba przez nawet 3 lata, dwa na pewno, az tu nagle udalo sie z envelo i to wsio, choc ankiet sporo bylo ostatnio i wszelkich aktywnosci typu udostepnienie zdjecia. No wczesniej bylo to z ubrankami dla dzieci, ale chyba kazdemu to dali. Ja nie wzielam udzialu. To samo mialam na rossnecie, dobre dwa lata zadnej nagrody, nawet wtedy co taka akcje zrobili ze byl ogrom konkursow. Teraz juz wygralam ok 5-7 razy, w ciagu ostatniego roku.
0 0

Mappet

#6088874 Napisano: 06.10.2015 19:12:28
Pytanie do tych co znają Smolar:

numer dowodu zakupu - który to? Ten po lewej czy po prawej? Niestety nie mogę w regulaminie się tego dokopać ;<
0 0

asantesana

#6088884 Napisano: 06.10.2015 19:21:57
czarnygreg napisał(a):

Na porcelanie jest logo łaciatego?????
to ZNACZNIE zaniza wartość porcelany, żaden to Villeroy w takim razie...
muszę poszukać innego konkursu z mlekiem,stołują się u mnie CZTERY JEŻE i doprowadzają do bankructwa

Ja się właśnie zastanawiam czy to logo jest na stałe, czy to jakaś naklejka, bo jeśli to jest integralna część, to niech sobie taką porcelanę Villeroy wsadzą. A tak się nastawiłam na ten komplet, ładny jest. 
0 0

Gość: czarnygreg

#6088889 Napisano: 06.10.2015 19:28:15
No właśnie, to chyba nie jest naklejka...
chyba żeby spróbować zagrać o kubki (do pracy),
ale nie wiem czy warto
0 0

Gość: mkrzysiek

#6088899 Napisano: 06.10.2015 19:38:41
na bank to nie jest naklejka
Pewnie specjalna edycja jak z talerzami dla knorra

Gdzie tanio kupie mleko?
0 0

Gość: amif

#6088900 Napisano: 06.10.2015 19:40:50
mkrzysiek napisał(a):

Gdzie tanio kupie mleko?

C4 po 1,99 (2%)
0 0

Gość: barszcz

#6088902 Napisano: 06.10.2015 19:42:52
mkrzysiek napisał(a):

Gdzie tanio kupie mleko?

U mnie w małym osiedlowym sklepie 1,95:-)
0 0

Gość: cc_investigator

#6088912 Napisano: 06.10.2015 19:51:02
W Informują jest info o smsach z Kiory Żabka "moja szkoła to..." 70 nagród, a w mdw pusto na ten temat?
0 0

lola.lola

#6088915 Napisano: 06.10.2015 19:52:02
asante napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Na porcelanie jest logo łaciatego?????
to ZNACZNIE zaniza wartość porcelany, żaden to Villeroy w takim razie...
muszę poszukać innego konkursu z mlekiem,stołują się u mnie CZTERY JEŻE i doprowadzają do bankructwa

Ja się właśnie zastanawiam czy to logo jest na stałe, czy to jakaś naklejka, bo jeśli to jest integralna część, to niech sobie taką porcelanę Villeroy wsadzą. A tak się nastawiłam na ten komplet, ładny jest. 

można spróbować skompletować sobie zestaw wygrywając w każdej edycji  emotka  chyba, że można wygrać raz bo nie wczytywałam się szczegółowo w regulamin...  no i  jeśli nie jest to naklejka to rzeczywiście traci cały urok emotka  
0 0

marzenier

#6088920 Napisano: 06.10.2015 19:59:41
cc_investigator napisał(a):

W Informują jest info o smsach z Kiory Żabka "moja szkoła to..." 70 nagród, a w mdw pusto na ten temat?

Naliczyłam 3 wygrane 
Dużo?Mało?Nie wiem 
Wiem ze się wkurzyłam emotka bo do mnie nie napisali emotka
0 0

gryszelm

#6088927 Napisano: 06.10.2015 20:09:54
marzenier napisał(a):

Naliczyłam 3 wygrane 
Dużo?Mało?Nie wiem 

Kiora to i 3 dni potrafi informować - miałam tak kiedyś jak były lalki z Krainy Lodu do wygrania (chyba konkurs był w Empik) - lalek 50 - @ szły przez 3 dni  - takie tempo, uszanować trzeba...
0 0

milkaaa13

#6088928 Napisano: 06.10.2015 20:11:27
gryszelm napisał(a):

marzenier napisał(a):

Naliczyłam 3 wygrane 
Dużo?Mało?Nie wiem 

Kiora to i 3 dni potrafi informować - miałam tak kiedyś jak były lalki z Krainy Lodu do wygrania (chyba konkurs był w Empik) - lalek 50 - @ szły przez 3 dni  - takie tempo, uszanować trzeba...

oby,oby
0 0

zaczytana-pola

#6088930 Napisano: 06.10.2015 20:14:53
marzenier napisał(a):

Naliczyłam 3 wygrane 
Dużo?Mało?Nie wiem 

Nie każdy na forum chwali się wygraną.
0 0

Gość: slipknoot

#6088994 Napisano: 06.10.2015 22:17:45
orientujecie się  czy w wedlu biedronka można  wysłać  kilka oświadczeń.  Kilka biletów  w rodzinie hihi i myślę  żeby  to spakować  razem. najwyżej  nagrodę  2 stopnia wyślę  osobno. Coś  ktoś  na ten temat ?????
0 0

mczarna

#6088996 Napisano: 06.10.2015 22:19:30
xpac napisał(a):

łooo jak zawiało grozą emotka lubie takie potyczki emotka @Edzia emotka

konkurs14 napisał(a):

karola-00 napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

Kolejny etap loterii Biedronki i Persila za nami i kolejny raz tryumfują hurtownicy - tym razem nienasycony jest właściciel numerów 735 xxx xxx. Tak wiem, wiele osób może mieć taki prefiks, ale jak trzy ostatnie cyfry są przybliżone numerycznie, to jedynie może jeszcze utwierdzać mnie w tym przekonaniu. Teraz rozumiem zasadność stosowania numerów systemowych (np. nr kas), a nie nr paragonów. Loteryjność w loteriach powoli staje się loteryjna dla przeciętnego gracza, pewna - dla hurtowni i innych nieregulaminowych cwaniaków.

przez rok napisałeś 3 wiadomości  i masz jeden ptk karny emotka  Czy tylko potrafisz narzekać i szukać sensacji ;]
Weż sie w garść i pomyśl jak załatwić w tydzień 100 paragonów może coś wygrasz ;] Jak masz jaja i łeb to kombinuj! Ja mam tylko łeb na karku i daje rade emotka

uważam, że ocena jednostki na podstawie ilości napisanych wiadomości (wybacz, że przez rok tylko trzy - może dla Ciebie to za mało) jest mało obiektywne. można mieć wiedzę i umiejętności, ale nie musowo o wszystkim pisać i się tym chwalić. jakbym napisał 89 wiadomości , wtedy mogłoby okazać się, że za dużo - i tym również można ściągnąć na siebie falę nieuzasadnionej krytyki. a według Ciebie, jak jedna osoba ma na facebooku ponad 300 znajomych, a inna tylko 20 - to na tej podstawie można ocenić te osoby ? ta co ma 300 to jest super, a ta co ma 20 jest gorsza? - a może tych 20 to prawdziwi wartościowi, znajomi, przyjaciele. jestem zdania, że trzeba bardziej zwracać uwagę nie na ilość, a no formę i treść wypowiedzi. jakbyś była bardziej krytyczna do siebie, to przeanalizowałabyś najpierw ilość wiadomości wysłanych przez siebie na forum w pierwszym roku po rejestracji - też mam ocenić na tej podstawie?
czy w twojej wiadomości z 19 marca 2015r. http://www.e-konk...70450/p/97/#p5994514 "narzekałaś czy szukałaś sensacji" ?
rozróżniaj narzekanie od krytyki, sensację od przypuszczeń i opinii. krytycznie podchodzę do wypowiedzi wielu osób, ale zarazem podoba mi się mnóstwo innych opinii - ale nie muszę o tym wszystkim pisać , chociaż właśnie m.in. temu służy forum i mam nadzieję, że też zrozumiesz te zasady.
a propos jednego (aż!)  punktu karnego - jest on nie za poglądy i krytykę, tylko umieszczenie postu w innym dziale, niż to jest wymagane.
wybacz, nie skorzystam z zasugerowanej przez Ciebie metody  na wygranie "czegoś" (tydzień, 100 paragonów). mam "jaja" - matka natura tak chciała. mam "łeb na karku" - używam go do myślenia, a nie do "kombinowania". miej świadomość, że w konkursach i loteriach sukcesem do zwycięstwa nie jest jedynie posiadanie wspomnianego "łba", ale również szczęście, sprzyjające okoliczności zewnętrzne, trafienie w gusta agencji reklamowej, uczciwa konkurencja. jak tobie udaje pogodzić się wszystkie te czynniki z łatwością i masz tego wymierne efekty to gratuluję. mnie (i podejrzewam, że wielu innym) taka sztuka niestety rzadko się udaje.

Karola-00 nie wiem jak bardzo jesteś zdesperowana aby tak się chwalić na tym forum tym,że zdobywasz liczne paragony...Mi się skojarzyło tylko z jednym w jaki sposób je zdobywasz...
0 0

edzia21

#6088997 Napisano: 06.10.2015 22:19:39
slipknoot napisał(a):

orientujecie się  czy w wedlu biedronka można  wysłać  kilka oświadczeń.  Kilka biletów  w rodzinie hihi i myślę  żeby  to spakować  razem. najwyżej  nagrodę  2 stopnia wyślę  osobno. Coś  ktoś  na ten temat ?????

A co Ty chcesz "pakować" wspólnie na bilety? emotka  Masz odesłać mailem!
0 0

kaskaderka1

#6089000 Napisano: 06.10.2015 22:21:55
slipknoot napisał(a):

Oświadczenia wysyła się przez @ ,skan paragonu. Tak przynajmniej jest przy biletach.
0 0

Gość: slipknoot

#6089003 Napisano: 06.10.2015 22:31:53
kaskaderka1 napisał(a):

slipknoot napisał(a):

Oświadczenia wysyła się przez @ ,skan paragonu. Tak przynajmniej jest przy biletach.

aaa tak przeczytałam  tylko e mail z wygraną  2 stopnia. już  wszystko  jasne.  dzięki
0 0

Gość: anika81

#6089018 Napisano: 06.10.2015 22:54:41
Kupiłam dziś cif na konkurs z biedronki patrze w domu a tam opis na paragonie "mleczko Green700ml" co zrobić w takiej sytuacji?
0 0

mirai

#6089020 Napisano: 06.10.2015 23:07:02
mczarna napisał(a):

xpac napisał(a):

łooo jak zawiało grozą emotka lubie takie potyczki emotka @Edzia emotka

konkurs14 napisał(a):

karola-00 napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

Kolejny etap loterii Biedronki i Persila za nami i kolejny raz tryumfują hurtownicy - tym razem nienasycony jest właściciel numerów 735 xxx xxx. Tak wiem, wiele osób może mieć taki prefiks, ale jak trzy ostatnie cyfry są przybliżone numerycznie, to jedynie może jeszcze utwierdzać mnie w tym przekonaniu. Teraz rozumiem zasadność stosowania numerów systemowych (np. nr kas), a nie nr paragonów. Loteryjność w loteriach powoli staje się loteryjna dla przeciętnego gracza, pewna - dla hurtowni i innych nieregulaminowych cwaniaków.

przez rok napisałeś 3 wiadomości  i masz jeden ptk karny emotka  Czy tylko potrafisz narzekać i szukać sensacji ;]
Weż sie w garść i pomyśl jak załatwić w tydzień 100 paragonów może coś wygrasz ;] Jak masz jaja i łeb to kombinuj! Ja mam tylko łeb na karku i daje rade emotka

uważam, że ocena jednostki na podstawie ilości napisanych wiadomości (wybacz, że przez rok tylko trzy - może dla Ciebie to za mało) jest mało obiektywne. można mieć wiedzę i umiejętności, ale nie musowo o wszystkim pisać i się tym chwalić. jakbym napisał 89 wiadomości , wtedy mogłoby okazać się, że za dużo - i tym również można ściągnąć na siebie falę nieuzasadnionej krytyki. a według Ciebie, jak jedna osoba ma na facebooku ponad 300 znajomych, a inna tylko 20 - to na tej podstawie można ocenić te osoby ? ta co ma 300 to jest super, a ta co ma 20 jest gorsza? - a może tych 20 to prawdziwi wartościowi, znajomi, przyjaciele. jestem zdania, że trzeba bardziej zwracać uwagę nie na ilość, a no formę i treść wypowiedzi. jakbyś była bardziej krytyczna do siebie, to przeanalizowałabyś najpierw ilość wiadomości wysłanych przez siebie na forum w pierwszym roku po rejestracji - też mam ocenić na tej podstawie?
czy w twojej wiadomości z 19 marca 2015r. http://www.e-konk...70450/p/97/#p5994514 "narzekałaś czy szukałaś sensacji" ?
rozróżniaj narzekanie od krytyki, sensację od przypuszczeń i opinii. krytycznie podchodzę do wypowiedzi wielu osób, ale zarazem podoba mi się mnóstwo innych opinii - ale nie muszę o tym wszystkim pisać , chociaż właśnie m.in. temu służy forum i mam nadzieję, że też zrozumiesz te zasady.
a propos jednego (aż!)  punktu karnego - jest on nie za poglądy i krytykę, tylko umieszczenie postu w innym dziale, niż to jest wymagane.
wybacz, nie skorzystam z zasugerowanej przez Ciebie metody  na wygranie "czegoś" (tydzień, 100 paragonów). mam "jaja" - matka natura tak chciała. mam "łeb na karku" - używam go do myślenia, a nie do "kombinowania". miej świadomość, że w konkursach i loteriach sukcesem do zwycięstwa nie jest jedynie posiadanie wspomnianego "łba", ale również szczęście, sprzyjające okoliczności zewnętrzne, trafienie w gusta agencji reklamowej, uczciwa konkurencja. jak tobie udaje pogodzić się wszystkie te czynniki z łatwością i masz tego wymierne efekty to gratuluję. mnie (i podejrzewam, że wielu innym) taka sztuka niestety rzadko się udaje.

Karola-00 nie wiem jak bardzo jesteś zdesperowana aby tak się chwalić na tym forum tym,że zdobywasz liczne paragony...Mi się skojarzyło tylko z jednym w jaki sposób je zdobywasz...

"Weż sie w garść i pomyśl jak załatwić w tydzień 100 paragonów może coś wygrasz ;] " - bez komentarza to pozostawiam...
0 0