Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

karola-00

#6088259 Napisano: 05.10.2015 21:43:11
wszędzie szukacie podstępu, a co to zmieni jak podadzą (np. nr kas)? 
0 0

Gość: giuliettaX

#6088262 Napisano: 05.10.2015 21:47:16
vazzz napisał(a):

giulietta napisał(a):

vazzz napisał(a):

giulietta napisał(a):

nelunia napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

Kolejny etap loterii Biedronki i Persila za nami i kolejny raz tryumfują hurtownicy - tym razem nienasycony jest właściciel numerów 735 xxx xxx. Tak wiem, wiele osób może mieć taki prefiks, ale jak trzy ostatnie cyfry są przybliżone numerycznie, to jedynie może jeszcze utwierdzać mnie w tym przekonaniu. Teraz rozumiem zasadność stosowania numerów systemowych (np. nr kas), a nie nr paragonów. Loteryjność w loteriach powoli staje się loteryjna dla przeciętnego gracza, pewna - dla hurtowni i innych nieregulaminowych cwaniaków.

Zgadzam się w 200%,  to  staje się po prostu nudne. Tylko obawiam się, że większość na forum to sklepikarze i hurtownicy emotka

a jaka to sieć 735? nie widzę tu takiej  http://jakasiec.p...ex.php?prefiksy=html   może zwyczajnie generuje numery tel. w programie, tak samo numery paragonów, a po publikacji lisy drukuje lewy paragon, wysyła i ma pralkę/i... na smsy czekać nie musi, bo bywało, że nie dochodziły, a numer paragonu na liście jest, kurierzy też nie zawsze dzwonią, więc nagroda dojedzie...  

nr 735xxxxxx to Heyah/T-Mobile.

a to może te, co są za free?

Nie wiem, wiem tylko, że to Heyah emotka

już widzę w wiki emotka  t-mobile
0 0

Gość: giuliettaX

#6088267 Napisano: 05.10.2015 21:51:26
karola-00 napisał(a):

wcale nie szukamy wszędzie emotka  przecież są wyniki "nie podejrzane"  emotka  są gratulacje i oki emotka  jednak dużo tu widzieliśmy wyników "podejrzanych" w dodatku takich, które się nie raz wyjaśniło emotka  jak dla mnie najbardziej wiarygodny sposób potwierdzenia prawdziwości paragonu to tel/ wizyta w sklepie emotka
0 0

karola-00

#6088270 Napisano: 05.10.2015 21:54:08
konkurs14 napisał(a):

Kolejny etap loterii Biedronki i Persila za nami i kolejny raz tryumfują hurtownicy - tym razem nienasycony jest właściciel numerów 735 xxx xxx. Tak wiem, wiele osób może mieć taki prefiks, ale jak trzy ostatnie cyfry są przybliżone numerycznie, to jedynie może jeszcze utwierdzać mnie w tym przekonaniu. Teraz rozumiem zasadność stosowania numerów systemowych (np. nr kas), a nie nr paragonów. Loteryjność w loteriach powoli staje się loteryjna dla przeciętnego gracza, pewna - dla hurtowni i innych nieregulaminowych cwaniaków.

przez rok napisałeś 3 wiadomości  i masz jeden ptk karny emotka  Czy tylko potrafisz narzekać i szukać sensacji ;]
Weż sie w garść i pomyśl jak załatwić w tydzień 100 paragonów może coś wygrasz ;] Jak masz jaja i łeb to kombinuj! Ja mam tylko łeb na karku i daje rade emotka
0 0

karola-00

#6088271 Napisano: 05.10.2015 21:56:17
giulietta napisał(a):

karola-00 napisał(a):

wcale nie szukamy wszędzie emotka  przecież są wyniki "nie podejrzane"  emotka  są gratulacje i oki emotka  jednak dużo tu widzieliśmy wyników "podejrzanych" w dodatku takich, które się nie raz wyjaśniło emotka  jak dla mnie najbardziej wiarygodny sposób potwierdzenia prawdziwości paragonu to tel/ wizyta w sklepie emotka

Wyobrażasz sobie jezdzić po całej polsce i sprawdzać 150 paragonów emotka  od szczecina po Rzeszów ? ;] Prędzej telefon
0 0

joan

#6088275 Napisano: 05.10.2015 22:01:19
karola-00 napisał(a):

Wyobrażasz sobie jezdzić po całej polsce i sprawdzać 150 paragonów emotka  od szczecina po Rzeszów ? ;] Prędzej telefon

Moja mama pracowała w pewnym markecie w dziale, który zwał się Punkt przyjęcia do reklamacji. Oczywiście czasem przychodzili ludzie z totalnie wyblakłymi paragonami i nie było widać, co się kupiło. Sprawdzenie takiego paragonu w systemie trwało kilka sekund emotka
0 0

kajeczka

#6088284 Napisano: 05.10.2015 22:25:20
myszania napisał(a):

tosca napisał(a):

Czy Wam też przy próbie wysłania wypełnionego formularza w  tym konkursie  Wygraj golarkę BRAUN CoolTec CT2cc
wyskakuje komunikat "Wystąpił błąd spróbuj,jeszcze raz",czy tylko u mnie tak się dzieje?.Zależało mi na wzięciu udziału,a niestety kilka prób zakończyło się niepowodzeniem.

Moim zdaniem ten konkurs się skonczy l wczoraj.

1.2. Konkurs organizowany jest w dniach: 21.09.2015 r. - 04.10.2015 r.

cytuję : Ze względu na awarię techniczną sekcji konkursowej i brak widocznego formularza przez 24 godziny, konkurs zostaje przedłużony do dnia: 5.10 do godziny: 23.59. Przepraszamy za utrudnienia.
0 0

nelunia

#6088289 Napisano: 05.10.2015 22:35:12
mczarna napisał(a):

nelunia napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

Zgadzam się w 200%,  to  staje się po prostu nudne. Tylko obawiam się, że większość na forum to sklepikarze i hurtownicy emotka

A Ty nelunia jesteś? Chyba na tej stronie nie tylko mowa o paragonach, a także o innych rodzajach...Jak jesteś i kombinujesz to się wstydź, o .

Gdybym była to raczej siedziałabym  cicho. Nie pisałam o paragonach tylko o przeciętnym graczu takim jak ja, który przy sklepikarzach ma bardzo marne szanse, żeby coś porządnego ustrzelic.
0 0

Urbanek

#6088300 Napisano: 05.10.2015 22:48:53
Ja jeszcze odnośnie Tyskiego mam pytanko, nie wiem czy ktoś już to poruszył jeśli było to z góry przepraszam. W tym konku trzeba było zrobić zdjęcie a w galerii widzę pełno poprzerabianych zdjęć (photoshop i inne programy) czyli to mało być zdjęcie czy obraz? bo nie wiem jak to nazwać emotka
0 0

taalvikki

#6088306 Napisano: 05.10.2015 22:52:10
karola-00 napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

przez rok napisałeś 3 wiadomości  i masz jeden ptk karny emotka  Czy tylko potrafisz narzekać i szukać sensacji ;]
Weż sie w garść i pomyśl jak załatwić w tydzień 100 paragonów może coś wygrasz ;] Jak masz jaja i łeb to kombinuj! Ja mam tylko łeb na karku i daje rade emotka

dobry boże, co tu się dzieje? emotka

ilość wiadomości świadczy o człowieku, a ludzie polecają sobie kombinowanie w celu "załatwienia" 100 paragonów..  chyba pójdę spać, bo pewne rzeczy są.. niedorzeczne i strasznie smutne.. chyba rzeczywiście cwaniaków nie brakuje, w związku z tym mam pytanie: czy ktoś wie, czy z wedlu wygrywały tylko teksty, czy może ktoś zechce się pochwalić tym, że pokombinował z linkami do filmików?  
0 0

konkurs14

#6088320 Napisano: 05.10.2015 23:46:19
karola-00 napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

uważam, że ocena jednostki na podstawie ilości napisanych wiadomości (wybacz, że przez rok tylko trzy - może dla Ciebie to za mało) jest mało obiektywne. można mieć wiedzę i umiejętności, ale nie musowo o wszystkim pisać i się tym chwalić. jakbym napisał 89 wiadomości , wtedy mogłoby okazać się, że za dużo - i tym również można ściągnąć na siebie falę nieuzasadnionej krytyki. a według Ciebie, jak jedna osoba ma na facebooku ponad 300 znajomych, a inna tylko 20 - to na tej podstawie można ocenić te osoby ? ta co ma 300 to jest super, a ta co ma 20 jest gorsza? - a może tych 20 to prawdziwi wartościowi, znajomi, przyjaciele. jestem zdania, że trzeba bardziej zwracać uwagę nie na ilość, a no formę i treść wypowiedzi. jakbyś była bardziej krytyczna do siebie, to przeanalizowałabyś najpierw ilość wiadomości wysłanych przez siebie na forum w pierwszym roku po rejestracji - też mam ocenić na tej podstawie?
czy w twojej wiadomości z 19 marca 2015r. https://www.e-kon...70450/p/97/#p5994514 "narzekałaś czy szukałaś sensacji" ?
rozróżniaj narzekanie od krytyki, sensację od przypuszczeń i opinii. krytycznie podchodzę do wypowiedzi wielu osób, ale zarazem podoba mi się mnóstwo innych opinii - ale nie muszę o tym wszystkim pisać , chociaż właśnie m.in. temu służy forum i mam nadzieję, że też zrozumiesz te zasady.
a propos jednego (aż!)  punktu karnego - jest on nie za poglądy i krytykę, tylko umieszczenie postu w innym dziale, niż to jest wymagane.
wybacz, nie skorzystam z zasugerowanej przez Ciebie metody  na wygranie "czegoś" (tydzień, 100 paragonów). mam "jaja" - matka natura tak chciała. mam "łeb na karku" - używam go do myślenia, a nie do "kombinowania". miej świadomość, że w konkursach i loteriach sukcesem do zwycięstwa nie jest jedynie posiadanie wspomnianego "łba", ale również szczęście, sprzyjające okoliczności zewnętrzne, trafienie w gusta agencji reklamowej, uczciwa konkurencja. jak tobie udaje pogodzić się wszystkie te czynniki z łatwością i masz tego wymierne efekty to gratuluję. mnie (i podejrzewam, że wielu innym) taka sztuka niestety rzadko się udaje.
0 0

xpac

#6088331 Napisano: 06.10.2015 00:30:12
łooo jak zawiało grozą emotka lubie takie potyczki emotka @Edzia emotka
0 0

mn112

#6088396 Napisano: 06.10.2015 09:53:51
Z jakiego numeru dzwonia z colgate? Zastrzezonego czy normalnego?
0 0

Gość: marionzzz

#6088400 Napisano: 06.10.2015 09:55:18
mn112 napisał(a):

Z jakiego numeru dzwonia z colgate? Zastrzezonego czy normalnego?

z normalnego zaczyna się na 602...
0 0

aleksiak

#6088405 Napisano: 06.10.2015 10:07:06
Mam pytanko do osób które w Wedlu wygrały nagrody II stopnia. Oświadczenie i dane piszcie ręcznie na kartce, czy piszecie wszystko w wordzie, drukujecie  a potem tylko podpis ręcznie?
0 0

judytkak

#6088408 Napisano: 06.10.2015 10:10:18
aleksiak napisał(a):

Mam pytanko do osób które w Wedlu wygrały nagrody II stopnia. Oświadczenie i dane piszcie ręcznie na kartce, czy piszecie wszystko w wordzie, drukujecie  a potem tylko podpis ręcznie?

Drukuję i podpisuję ręcznie emotka
0 0

aleksiak

#6088410 Napisano: 06.10.2015 10:11:11
judytkak napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Drukuję i podpisuję ręcznie emotka

dzięki  emotka
0 0

lager

#6088411 Napisano: 06.10.2015 10:11:27
aleksiak napisał(a):

Ja np. wszystko wydrukuje, bo z tego co pamiętam pisało w e-mailu, żeby ręcznie złożyć podpis emotka
0 0

izak1000

#6088463 Napisano: 06.10.2015 10:49:14
konkurs14 napisał(a):

a ,że w Persilu już nie gram to spokojnie popatrzyłam na te sławne ..735xxx....
- I etap - 1,  II-14,  III- 6,  IV -25.. ..przypadek czy celowe działanie?? nie mnie to osądzać emotka ...
0 0

lusienka

#6088489 Napisano: 06.10.2015 11:22:56
Pytanie do konkursu ITM z Żywcem...
Czy tam trzeba kupic 4piwa 0,5l, czy mogą byc 4piwa 0,33l.
Bo w regulaminie jest tylko informacja :
4.3 Zakup promocyjny – każdy jednorazowy zakup minimum czterech dowolnie wybranychpiw marki Żywiec (w loterii biorą udział zarówno puszki, butelki i czteropaki według dowolnego
wyboru uczestnika). Zakup promocyjny może być dokonany w dowolnym sklepie promocyjnym
w okresie trwania sprzedaży promocyjnej i udokumentowany jednym dowodem zakupu

I mam wątpliwości,bo na plakacie są niby tylko 0,5.
0 0