Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

asiatko

#6094644 Napisano: 15.10.2015 20:01:22
dotąd myślałam że zdziwiłabym się gdybym jeszcze umiała się zdziwić, a tu proszę - czytam i oczom nie wierzę
0 0

Gość: erychta00

#6094646 Napisano: 15.10.2015 20:07:45
Kiedyś aż miło było poczytać dyskusje na forum. Czasem ze śmiechu płakałam! A teraz... Ciągłe kłótnie, zażarte dyskusje i narzekanie na wygrywających! Dokąd to forum zmierza?! emotka
0 0

estrelitta

#6094652 Napisano: 15.10.2015 20:25:07
gosiulka28 napisał(a):

rogalino napisał(a):

madziulka2434 napisał(a):

spytałam organizatorów odnośnie wysylania tych samych haseł w Mocy -odpowiedzieli "Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie Konkursem. Uprzejmie informujemy, iż wybrane przez Komisję raz hasło, nie będzie rozpatrywane ponownie."-ciekawe jak to będzie w praktyceemotka

emotka  widzę wolisz dbać bardziej o budżet organizatora niż konkursowiczów..

nie wierzęemotka

Tragedija. Co Ci ludzie jeszcze nie wymyślą 
0 0

notta

#6094654 Napisano: 15.10.2015 20:27:33
erychta00 napisał(a):

Kiedyś aż miło było poczytać dyskusje na forum. Czasem ze śmiechu płakałam! A teraz... Ciągłe kłótnie, zażarte dyskusje i narzekanie na wygrywających! Dokąd to forum zmierza?! emotka

polejcie tej Pani, bo prawde mówi...   
tak jak w polityce tak i w konkursach... 
0 0

#6094661 Napisano: 15.10.2015 20:38:23
ivanotta napisał(a):

erychta00 napisał(a):

polejcie tej Pani, bo prawde mówi...   
tak jak w polityce tak i w konkursach... 

bo tu sie chyba właśnie taka polityka zrobiła! Naoglądali sie co niektórzy spotów wyborczych i debat i teraz tutaj to samo.
0 0

asantesana

#6094666 Napisano: 15.10.2015 20:51:10
taalvikki napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

spytałam organizatorów odnośnie wysylania tych samych haseł w Mocy -odpowiedzieli "Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie Konkursem. Uprzejmie informujemy, iż wybrane przez Komisję raz hasło, nie będzie rozpatrywane ponownie."-ciekawe jak to będzie w praktyceemotka

A po co w ogóle o to zapytałaś? emotka

a po to, żeby uzyskać informację na temat konkursu. może ktoś chciał sam wysłać to samo hasło, ale wcześniej pomyślał i zapytał. nie rozumiem, dlaczego rzucacie się na człowieka, który po prostu zapytał, by sprawa była jasna, a nie dyskutowana przez dwadzieścia stron na forum...  :o

nie jest to żadne kopanie dołków, tylko zwykła informacja. osobiście w niektórych konkursach też zamierzam pytać organizatorów, czy np. będą uwzględniać linki do filmów wrzucane w pole na tekst, bo niestety konkursowicze coraz mniej się bawią i wykazują kreatywnością, a coraz częściej przeliczają i kombinują.. 

@up
to nie była podpowiedź, tylko pytanie. o wspomnianą kwestię też chyba ktoś pytał i też się ludzie zastanawiali, czy może być tak czy tak.

Jak ja Ci zazdroszczę Mądra Kobieto, ze Ty wszystko wiesz, nawet co ktoś miał na myśli i co komu siedzi w głowie emotka
Czasami się zastanawiam, czy Ty nie prowadzisz badań do pracy mgr pt. "Gabaryty cierpliwości ludzkiej" emotka  
0 0

madziulka2434

#6094669 Napisano: 15.10.2015 20:53:36
Moim  celem nie było donoszeniena innych konkursowiczów, spytałam ponieważ moje hasła z czasem  tracą na atrakcyjności i tzw. polocie przez cowg mnie stają się do siebie bardzo podobne, dlatego chcąc wyzbyć się wątpliwości zwróciłam się doorganizatora, i co więcej –podzieliłam się z tym z Wami z myślą o kimś kogo
również te wątpliwości dotyczą. Pisałam w swoim imieniu i we własnej sprawie.
Wszelkie niezwykle   kreatywne i wysublimowane oskarżenia radzępozostawic sobie na póżniej-być może trafi się konkurs na którym wykażecie się
swoją rezolutnościa- Szkoda mi jedynie ludzi, którzy świadomie wklepują jedno
hasło podczas gdy inni starają się aby  broń Boże  nie zrobic czegoś wbrew regulaminowi i cogorsza pozbywając się wątpliwości podzielić  z innymi na konkursowym forum.  Każdy sobie rzepkę skrobie i naaaaprawdębyłabym ostatnia osobą żeby bawic się w takie rzeczy.  Ale niech każdy sobie uważa co chce, w jednymprzypadku „każdy sadzi według siebie”, w drugim po prostu gra nie fair. a w trzecim pochopnie oskarża. Przykro mi jestjednak  bo myślałam że można z Wami pisaco wszystkim a wychodzi na to, że o niczym, bo to kończy się zdziczałym atakiem -uwielbiacie
grupowe obrzucanie kamieniami, wyssane z palca osądy i oskarżenia, a to tylko
słowa pisane-strach Was spotkać w grupie na żywo…  
0 0

darog

#6094672 Napisano: 15.10.2015 21:05:13

Moim  celem nie było donoszeniena innych konkursowiczów, spytałam ponieważ moje hasła z czasem  tracą na atrakcyjności i tzw. polocie przez cowg mnie stają się do siebie bardzo podobne, dlatego chcąc wyzbyć się wątpliwości zwróciłam się doorganizatora, i co więcej –podzieliłam się z tym z Wami z myślą o kimś kogo
również te wątpliwości dotyczą. Pisałam w swoim imieniu i we własnej sprawie.
Wszelkie niezwykle   kreatywne i wysublimowane oskarżenia radzępozostawic sobie na póżniej-być może trafi się konkurs na którym wykażecie się
swoją rezolutnościa- Szkoda mi jedynie ludzi, którzy świadomie wklepują jedno
hasło podczas gdy inni starają się
aby  broń Boże  nie zrobic czegoś wbrew regulaminowi i cogorsza pozbywając się wątpliwości podzielić  z innymi na konkursowym forum.  Każdy sobie rzepkę skrobie i naaaaprawdębyłabym ostatnia osobą żeby bawic się w takie rzeczy.  Ale niech każdy sobie uważa co chce, w jednymprzypadku „każdy sadzi według siebie”, w drugim po prostu gra nie fair. a w trzecim pochopnie oskarża. Przykro mi jestjednak  bo myślałam że można z Wami pisaco wszystkim a wychodzi na to, że o niczym, bo to kończy się zdziczałym atakiem -uwielbiacie
grupowe obrzucanie kamieniami, wyssane z palca osądy i oskarżenia, a to tylko
słowa pisane-strach Was spotkać w grupie na żywo…  

Ale my grupą nigdzie nie chodzimy..Nawet stowarzyszenia nie założyliśmy..i dzięki za "wspołczucie" (dla mnie) bo z powodu braku czasu wysyłam 5x to samo i już sie nie dziwie dlaczego mnie "nie losują"
0 0

darog

#6094675 Napisano: 15.10.2015 21:12:41
Żabka. Lajkonik.

Kiedy oni skończą powiadamiać? W sensie-czy doczekam się nagrody? Dziś czytam o paluszkach, wczoraj ktoś dostał suszarkę, tydzień temu telewizor..Cyrk jakiś ?
0 0

Gość: giuliettaX

#6094677 Napisano: 15.10.2015 21:20:03
darog napisał(a):

Żabka. Lajkonik.

Kiedy oni skończą powiadamiać? W sensie-czy doczekam się nagrody? Dziś czytam o paluszkach, wczoraj ktoś dostał suszarkę, tydzień temu telewizor..Cyrk jakiś ?

to nie cyrk emotka  po prostu miła pani siedzi w wannie, czyta hasła i wysyła smsy emotka  czyta, dlatego tak to się przeciąga  emotka  i co można przeczytać tysiące haseł? można emotka  
0 0

jaromon

#6094679 Napisano: 15.10.2015 21:27:35
7 dni roboczych od info w "Mocy nagród". myślicie że przejdzie?
0 0

dotusia

#6094680 Napisano: 15.10.2015 21:31:32
darog napisał(a):

Żabka. Lajkonik.

ja miałam nieodebrany telefon 8 i 9 pazdziernika, a dzisiaj pani zadzwoniła ponownie (jak to podkreśliła OSTATNI raz). Wygrałam kartę na 100zł.
Myślę, że z paluszkami nie będą dzwonić... tylko SMS 
0 0

darog

#6094681 Napisano: 15.10.2015 21:32:52
jaromon napisał(a):

no jak madziulka to przeczytała..to już nie przejdzie..
proponuje gadać szyfrem.
0 0

Gość: giuliettaX

#6094682 Napisano: 15.10.2015 21:35:16
darog napisał(a):

jaromon napisał(a):

no jak madziulka to przeczytała..to już nie przejdzie..
proponuje gadać szyfrem.

dobre emotka  
0 0

Gość: trampek.

#6094683 Napisano: 15.10.2015 21:39:27
Mam pytanie dzisiaj w  biedrze byla mirinda 85 za 1,56 mozna ja kupic na moc bo ma naklejke z konkursem??
0 0

fryteczka

#6094686 Napisano: 15.10.2015 21:46:20
trampek. napisał(a):

Mam pytanie dzisiaj w  biedrze byla mirinda 85 za 1,56 mozna ja kupic na moc bo ma naklejke z konkursem??

Mozna
0 0

Gość: aga17

#6094688 Napisano: 15.10.2015 21:50:29
A ja kupiłam 7up a na paragonie mam Mirinda.To jakie hasło mam pisać?Mam cyganić i pisać o Mirindzie czy być uczciwą i pisać o
7up.Tylko wtedy mogą mi nie uznać paragonu.Może madziulka2434 będzie wiedziała?
0 0

cudaczek121

#6094690 Napisano: 15.10.2015 21:51:42
U mnie z Mocy nagród ostatnio wgrało hasło: Cheetos?! Ale czyje to są takie dobre te chipsy? Na pewno moje! Oni na bank losują,hi,hi.Wygrałam 16 razy,ale nigdy nie posłałam 2 razy tego samego hasła.
0 0

koper

#6094691 Napisano: 15.10.2015 21:52:17
Pisz o cheetosach, czy tam innych chrupkach, które masz poprawnie opisane  emotka
0 0

#6094693 Napisano: 15.10.2015 21:56:21
Czy bycie złośliwym wobec obcych ludzi to na prawde taka przyjemność?! Chyba muszę spróbować, może to sposób na jesienną chandrę!
0 0