Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

magdalena-1989

#6094494 Napisano: 15.10.2015 15:44:10
olus15 napisał(a):

Czy odsyłacie kilka wygranych jednej osoby z Mocy Nagród Biedr. razem w jednej kopercie?

Tak, nawet oświadczenia innej osoby, wszystko w jednej kopercie.
0 0

mczarna

#6094500 Napisano: 15.10.2015 15:55:19
Tak I nawet innych można w 1 kopercie
0 0

agachrab

#6094503 Napisano: 15.10.2015 16:05:19
violka88 napisał(a):

aerdna napisał(a):

1Hiacynta1 napisał(a):

aerdna napisał(a):

Może mi ktoś powiedzieć czemu i ja utraciłam kubek z BelVity, skoro wysłałam skan w formacie .jpg i ma 88,4 kb.
Co źle zrobiłam ?

Ja mam dokładnie tą samą sytuację. Nie mam pojęcia o co im chodzi.2 h temu dostałam maila

Jak oni tak chętnie i sprawnie kubki odbierają, to ten samochód nigdy nie znajdzie właściciela emotka
Napisałam do nich i czekam na odp.

ja pisałam do tej agencji nie raz w róznych konkursach- dlaczego według nich nie spełniłam regulaminu (chociaż zdrobiłam wszystko zgodnie ) to na odpowiedz się nie doczekałam emotka  już mineło kilka miesięcy i nadal odpowiedzi brak

Oj, to widzę, że oni hurtowo odbierali prawo do nagród.Czyżby zamierzali tymi kubkami później handlować? emotka

0 0

monkakk

#6094514 Napisano: 15.10.2015 16:25:58
Monika11 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Wszyscy w rodzinie otrzymali dzis smsa z numeru 71958:WAZNE! Bedziemy dzwonic w sprawie Odblokowania Nagrody. Organizator RMSspzoo. Masz 1 dzien promocji 0zl. Potem 1,23zl/dzien. Regulamin subskrypcji m-klub.net
Co to jest? Nikt się tam nie zapisywal.

spam , też mam na telefonach

Czy faktycznie pobierało Wam kasę z telefonu? Też dziś to dostałam. Ktoś wspominał że może Makro za tym stoi - ja nigdy nie brałam udziału w ich konkursach to pewnie nie to. Znalazłam z necie jakieś porady żeby wysłać sms o treści START BLOKADA lub STOP ale nie chcę całkowicie zablokować sobie dochodzących do mnie smsów premium. Poradźcie ...
0 0

lager

#6094522 Napisano: 15.10.2015 16:39:15
skąd Wy bierzecie oświadczenia dla laureata Lajkonika  w Żabce "Jak dobrze się spotkać" ? Regulamin się kończy i nic więcej nie ma emotka
0 0

martunik3

#6094524 Napisano: 15.10.2015 16:42:24
lager napisał(a):

skąd Wy bierzecie oświadczenia dla laureata Lajkonika  w Żabce "Jak dobrze się spotkać" ? Regulamin się kończy i nic więcej nie ma emotka

ja takie stworzyłam:

OŚWIADCZENIE
Zobowiązuję się do przeniesienia w ramach otrzymanej nagrody od Organizatora całość majątkowych
praw autorskich do przesłanych rozwiązań zwycięskich zadań konkursowych.
Przystępując do Konkursu zapewniam, że przysługują mi wszelkie i nieograniczone prawa autorskie do wszystkich przesłanych w Konkursie zdań lub haseł. Oświadczam, że zapoznałam się z treścią Regulaminu i akceptuję postanowienia Regulaminu
oraz wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w związku z Konkursem „Dobrze się spotkać i wygrywać” przeprowadzany na terenie Sklepów ŻABKA I FRESHMARKET, na potrzeby przeprowadzenia Konkursu oraz powiadomienia
o przyznaniu Wygranej i wydania Wygranej.
0 0

dotusia

#6094525 Napisano: 15.10.2015 16:43:00
lager napisał(a):

to samo miałam pytać... dzisiaj zadzwonili do mnie trzeci raz (na szczęście tym razem odebrałam) i wygrałam kartę 100zł.
Rozumiem, że te dane to na jakiejś kartce mogę napisać, ale oświadczenie o przeniesieniu praw ma jakiś druk?
0 0

victorious

#6094527 Napisano: 15.10.2015 16:49:59
monkakk napisał(a):

Monika11 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Wszyscy w rodzinie otrzymali dzis smsa z numeru 71958:WAZNE! Bedziemy dzwonic w sprawie Odblokowania Nagrody. Organizator RMSspzoo. Masz 1 dzien promocji 0zl. Potem 1,23zl/dzien. Regulamin subskrypcji m-klub.net

Czy faktycznie pobierało Wam kasę z telefonu? Też dziś to dostałam. Ktoś wspominał że może Makro za tym stoi - ja nigdy nie brałam udziału w ich konkursach to pewnie nie to. Znalazłam z necie jakieś porady żeby wysłać sms o treści START BLOKADA lub STOP ale nie chcę całkowicie zablokować sobie dochodzących do mnie smsów premium. Poradźcie ...

Numer telefonu jest w bazie, zapewne z innego konkursu. Albo legalnie albo nie do końca. Pieniędzy z konta telefonu nie ubywa, bo tu chodzi o to, żeby dopiero rozpocząć subskrypcję. Stąd SMS i telefony oraz kuszenie nagrodami. Komenda STOP jest zbędna, bo nie można zakończyć czegoś, co się jeszcze nie zaczęło. Najlepsza rada ignorować, a numer 22 292 42 69 zablokować.
0 0

monkakk

#6094531 Napisano: 15.10.2015 16:56:31
victorious napisał(a):

monkakk napisał(a):

Monika11 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Numer telefonu jest w bazie, zapewne z innego konkursu. Albo legalnie albo nie do końca. Pieniędzy z konta telefonu nie ubywa, bo tu chodzi o to, żeby dopiero rozpocząć subskrypcję. Stąd SMS i telefony oraz kuszenie nagrodami. Komenda STOP jest zbędna, bo nie można zakończyć czegoś, co się jeszcze nie zaczęło. Najlepsza rada ignorować, a numer 22 292 42 69 zablokować.

Dzięki za radę
0 0

toka

#6094534 Napisano: 15.10.2015 17:01:58
dotusia napisał(a):

lager napisał(a):

to samo miałam pytać... dzisiaj zadzwonili do mnie trzeci raz (na szczęście tym razem odebrałam) i wygrałam kartę 100zł.
Rozumiem, że te dane to na jakiejś kartce mogę napisać, ale oświadczenie o przeniesieniu praw ma jakiś druk?

ja nic nie znalazłam-napisałam odręcznie
0 0

Gość: cc_investigator

#6094535 Napisano: 15.10.2015 17:02:56
Dzisiaj dostałam tego smsa na telefon na który na 100% grałam tylko w kauflandzie z bonami i to nie ostatnio, a już dawno temu, zanim wszedł numer systemowy...
0 0

monkakk

#6094539 Napisano: 15.10.2015 17:05:22
cc_investigator napisał(a):

Dzisiaj dostałam tego smsa na telefon na który na 100% grałam tylko w kauflandzie z bonami i to nie ostatnio, a już dawno temu, zanim wszedł numer systemowy...

Ja też grałam w Kauflandzie ...
0 0

edzia21

#6094540 Napisano: 15.10.2015 17:05:32
cc_investigator napisał(a):

może to było za czasow 4FRAME w Kaufie? Wszystko sprowadza się do nich...i dawny  Kauf i Makro Lasting
0 0

-Triss-

#6094546 Napisano: 15.10.2015 17:19:44
toka napisał(a):

dotusia napisał(a):

lager napisał(a):

ja nic nie znalazłam-napisałam odręcznie

Ja podobnie - znalazlam w internecie jakiś wzór, przerobiłam, wydrukowałam z Worda i podpisalam emotka
0 0

madziulka2434

#6094552 Napisano: 15.10.2015 17:33:35
spytałam organizatorów odnośnie wysylania tych samych haseł w Mocy -odpowiedzieli "Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie Konkursem. Uprzejmie informujemy, iż wybrane przez Komisję raz hasło, nie będzie rozpatrywane ponownie."-ciekawe jak to będzie w praktyceemotka
0 0

zaczytana-pola

#6094555 Napisano: 15.10.2015 17:45:16
madziulka2434 napisał(a):

spytałam organizatorów odnośnie wysylania tych samych haseł w Mocy -odpowiedzieli "Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie Konkursem. Uprzejmie informujemy, iż wybrane przez Komisję raz hasło, nie będzie rozpatrywane ponownie."-ciekawe jak to będzie w praktyceemotka

A po co w ogóle o to zapytałaś? emotka
0 0

bridget

#6094558 Napisano: 15.10.2015 17:46:15
zaczytana-pola napisał(a):

emotka sami kopiemy pod sobą dołki...
0 0

monia676

#6094560 Napisano: 15.10.2015 17:47:17
zaczytana-pola napisał(a):

ręce i cycki opadają emotka
0 0

fryteczka

#6094563 Napisano: 15.10.2015 17:48:54

Ty tak serio ? 
0 0

aniolka2310

#6094564 Napisano: 15.10.2015 17:49:22

emotka
0 0