Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lager

#6103610 Napisano: 30.10.2015 10:13:33
kalka napisał(a):

joan napisał(a):

lager napisał(a):

mam jakieś nieodparte wrażenie, że Moc Nagród w ostatnich dniach konkursu nagradza dużo osób, które do tej pory mało lub nic jeszcze nie wygrały, a ci, którzy wygrywali każdego dnia poszli w odstawkę emotka poprawcie mnie proszę emotka

Nie poszłam w odstawkę, tylko sobie zrobiłam kilka dni przerwy, no heloł nie rób wielkiego halo emotka

To co piszecie powyżej jest dla mnie pocieszające     
Właśnie zagrałam pierwszy raz ostatniego dnia (dwoma paragonami  z pierwszych dni konkursu oczywiście  ) i mam nadzieję, że wpadnie honorowa wygrana
p.s. W końcu nie wypada, żeby mama nie wygrała  w konkursie z "mocą"  w nazwie! Na topie w moim domu jest nieustannie Elza i "szlagier wszechczasów"  " Mam tę moc, mam tę moc......" , więc mam dzieję że jednak MAM  - a raczej będę wkrótce miała tę moc! emotka  

powodzenia! emotka
0 0

kalka

#6103627 Napisano: 30.10.2015 10:28:56
joan napisał(a):

kalka - a jednak mało pocieszające, bo ostatniego dnia zagrałam. A oprócz mnie trylion innych ludzi, przecież nie od dziś wiadomo, kiedy jest największy tłok (potwierdził to min. Luksus). Niemniej trzymam kciuki, może Ci się uda emotka

lager napisał(a):

powodzenia! emotka

dzięki joan,  ja po prostu lubię wyzwania, czekałam kilka miesięcy, by ostatniego dnia sprawdzić swoje konkursowe możliwości w "Mocy.." !   emotka
A tak naprawdę, to żałuję, bo jednak można było trochę kasy wygrać i akurat to jest taki konkurs, gdzie hurtowe granie jest całkowicie dla mnie zrozumiałe ( tylko te Cheetosy jakoś mi nie leżały emotka )  

lager Dzięki,  w "mocy.."  nie mogę zawieść mojego dziecka (nawet jeśli ta moc jest przez nas obie-,tj, mnie i moją córeczkę różnie pojmowana emotka )
0 0

Gość: rogalino

#6103633 Napisano: 30.10.2015 10:32:32
kalka napisał(a):

joan napisał(a):

kalka - a jednak mało pocieszające, bo ostatniego dnia zagrałam. A oprócz mnie trylion innych ludzi, przecież nie od dziś wiadomo, kiedy jest największy tłok (potwierdził to min. Luksus). Niemniej trzymam kciuki, może Ci się uda emotka

lager napisał(a):

powodzenia! emotka

dzięki joan,  ja po prostu lubię wyzwania, czekałam kilka miesięcy, by ostatniego dnia sprawdzić swoje konkursowe możliwości w "Mocy.." !   emotka
A tak naprawdę, to żałuję, bo jednak można było trochę kasy wygrać i akurat to jest taki konkurs, gdzie hurtowe granie jest całkowicie dla mnie zrozumiałe ( tylko te Cheetosy jakoś mi nie leżały emotka )  

lager Dzięki,  w "mocy.."  nie mogę zawieść mojego dziecka (nawet jeśli ta moc jest przez nas obie-,tj, mnie i moją córeczkę różnie pojmowana emotka )

Namówiłem emotka  szkoda tylko ze tak późno 
0 0

kalka

#6103725 Napisano: 30.10.2015 11:49:40
rogalino zdecydowanie za późno emotka
Nie trzeba mi siedmiu czy dziesięciu misek, kubków itp z reklamowym napisem "Łaciate", przecież nie postawię gościom przed nosem zupy w reklamówce Łaciatego, ale do konkursu "Moc nagród" mogłam wyjątkowo podejść w hurtowy sposób- zrozumiałam to m.in. dzięki Tobie emotka  
0 0

cudaczek121

#6103746 Napisano: 30.10.2015 12:03:00
Mama nie mogła przeboleć straty jakże "drogocennej" miski z napisem Łaciate i wczoraj wygrzebała z kosza na zewnątrz domu i znalazła te nieszczęsne opakowanie (dobrze,że mieszkamy w domu jednorodzinnym i segregujemy śmieci to miała ułatwione szukanie,ha,ha) Czy jeśli słałam życzenia przez www, to oprócz kodu muszę im wysyłać jakieś oświadczenia?
0 0

Gość: anika1989

#6103749 Napisano: 30.10.2015 12:05:52
cudaczek121 napisał(a):

Mama nie mogła przeboleć straty jakże "drogocennej" miski z napisem Łaciate i wczoraj wygrzebała z kosza na zewnątrz domu i znalazła te nieszczęsne opakowanie (dobrze,że mieszkamy w domu jednorodzinnym i segregujemy śmieci to miała ułatwione szukanie,ha,ha) Czy jeśli słałam życzenia przez www, to oprócz kodu muszę im wysyłać jakieś oświadczenia?

Ja wysyłałam kody od kilku osób w jednej kopercie. Napisano mi, że mam tylko podpisać kody adresami. Nie było mowy o oświadczeniu.
0 0

Gość: slonko365

#6103753 Napisano: 30.10.2015 12:10:25
cudaczek121 napisał(a):

to dobrze, ze się wzięła wczoraj, bo dziś śmieci wywożą emotka
Ja dorzuciłam do torebki z kodami kartkę z danymi, tam nie było żadnych oświadczeń, podobno nawet dane nadawcy na kopercie by wystarczyły.
0 0

cudaczek121

#6103767 Napisano: 30.10.2015 12:20:57
slonko365 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

to dobrze, ze się wzięła wczoraj, bo dziś śmieci wywożą emotka
Ja dorzuciłam do torebki z kodami kartkę z danymi, tam nie było żadnych oświadczeń, podobno nawet dane nadawcy na kopercie by wystarczyły.

Dzięki,Asiu.Właśnie wiedziała,że dziś wywożą, więc wczoraj wygrzebałaemotka Ona mówi,że nieważne czy łaciata miska czy 20.000, nagroda musi przyjść, skoro już wygrałam emotka
0 0

Gość: agamaty

#6103769 Napisano: 30.10.2015 12:22:42
migi napisał(a):

agadawid napisał(a):

agamaty napisał(a):

slonko365 napisał(a):

agamaty napisał(a):

czy w Łaciatym jest jakieś ograniczenie w ilości nagród na osobę/gospodarstwo? Na oczy już dziś nie widzę i nie wiem...

Nie ma, przynajmniej oficjalnie...

a nie oficjalnie? Wygrał ktoś więcej niż jedną nagrode na jedną osobę?

W ubiegłym tygodniu dostałam 2 maile o wygranej, na dwa różne kody. Z tego wnoszę, że nie ma ograniczeń na osobę.

w I etapie odpisali mi na maila, "że docenili mnie trzykrotnie", w II etapie dostałam 4 maile z różnymi kodami (wszystko na jedno osobę). 
W regulaminie nie ma zapisu o ograniczeniach, więc na pewno można. 

Dzięki za info!
0 0

pchela

#6103859 Napisano: 30.10.2015 13:45:16
Mam pytanie odnośnie konkursu "Pielęgnuj wspomnienia z NIVEA" w Naturze - czy jest gdzieś do wydrukowania oświadczenie o przeniesieniu praw autorskich...?
0 0

migi

#6103898 Napisano: 30.10.2015 14:16:18
pchela napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu "Pielęgnuj wspomnienia z NIVEA" w Naturze - czy jest gdzieś do wydrukowania oświadczenie o przeniesieniu praw autorskich...?

mogę przesłać na maila oświadczenie od agencji (pw)
0 0

lola.lola

#6103949 Napisano: 30.10.2015 14:59:10
Czy w konkursie Ferrero w swoich zgłoszeniach akcentujecie jakoś te czekoladki? W sensie czy piszecie coś w stylu "daję Ci te czekoladki... bla bla bla" czy po prostu zwykła treść niezwiązana z Ferrero ? Bo już próbowałam na różne sposoby i nic...... emotka
0 0

judytkak

#6103956 Napisano: 30.10.2015 15:10:24
lola.lola napisał(a):

Czy w konkursie Ferrero w swoich zgłoszeniach akcentujecie jakoś te czekoladki? W sensie czy piszecie coś w stylu "daję Ci te czekoladki... bla bla bla" czy po prostu zwykła treść niezwiązana z Ferrero ? Bo już próbowałam na różne sposoby i nic...... emotka

W wygranym zgłoszeniu nawiązałam do Ferrero emotka
0 0

lola.lola

#6103961 Napisano: 30.10.2015 15:20:06
judytkak napisał(a):

lola.lola napisał(a):

W wygranym zgłoszeniu nawiązałam do Ferrero emotka

Ok, dziękuję za informację. Ostatni raz próbuję emotka
0 0

edith

#6103969 Napisano: 30.10.2015 15:27:11
Czy ktoś coś wie w sprawie konkursu Wedel Piotr i Pawel mieli chyba do dzisiaj powiadamiaćemotka emotka
0 0

Gość: sailor

#6103971 Napisano: 30.10.2015 15:32:29
Bardzo mało laureatów w tej loterii. Gdzie się podziały torebki i portfele http://loteriasoraya.pl/files/lista1.pdf
0 0

mczarna

#6103978 Napisano: 30.10.2015 15:40:28
sailor napisał(a):

Bardzo mało laureatów w tej loterii. Gdzie się podziały torebki i portfele http://loteriasoraya.pl/files/lista1.pdf

Może nie spełnili wymagań?Nagrody nieodebrane lub niewydane z braku spełnienia warunków Regulaminu pozostająwłasnością Organizatora
0 0

snowflake

#6103980 Napisano: 30.10.2015 15:41:21
lager napisał(a):

mam jakieś nieodparte wrażenie, że Moc Nagród w ostatnich dniach konkursu nagradza dużo osób, które do tej pory mało lub nic jeszcze nie wygrały, a ci, którzy wygrywali każdego dnia poszli w odstawkę emotka poprawcie mnie proszę emotka

Wydaje Ci się emotka Z mojego miasta widzą cały czas te same osoby na listach, w różnych konfiguracjach ale te same emotka
0 0

slonecznik1309

#6103984 Napisano: 30.10.2015 15:46:47
edith napisał(a):

Czy ktoś coś wie w sprawie konkursu Wedel Piotr i Pawel mieli chyba do dzisiaj powiadamiaćemotka emotka

też bym chciała wiedzieć emotka
0 0

nataszka

#6103987 Napisano: 30.10.2015 15:48:43
asiabuczkowska napisał(a):

edith napisał(a):

też bym chciała wiedzieć emotka

chyba jest czas regulaminowo do 2.11
0 0