Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

karolinamat

#6150783 Napisano: 27.01.2016 11:38:47
xpac napisał(a):

luko922 napisał(a):

xpac napisał(a):

angied23 napisał(a):

Nescafe - i nic -.- .Chyba dam sobie spokój już tym .

Ostatnio w MDW po 4 zgłoszeniu ktoś wygrał1000zł emotka ja walnąłem 30 fikcyjnych pod rząd i nawet 100zł nie wpadło emotka dlatego odpuściłem, życze powodzenia innym emotka

Uważaj co mówisz emotka

wiem wiem zaraz przyciski z klawiatur znowu poleca od walenia głową z nerwów emotka ale co mi tam emotka

emotka
0 0

joan

#6150789 Napisano: 27.01.2016 11:56:18
xpac napisał(a):

angied23 napisał(a):

Ostatnio w MDW po 4 zgłoszeniu ktoś wygrał1000zł emotka ja walnąłem 30 fikcyjnych pod rząd i nawet 100zł nie wpadło emotka dlatego odpuściłem, życze powodzenia innym emotka

Pamiętaj, aby w innych konkursach promocyjnych również puszczać zgłoszenia tylko z numerami paragonów, których nie posiadasz, taka nowa taktyka milionerów emotka
0 0

jokan

#6150790 Napisano: 27.01.2016 11:56:59
czy skarb wyslal juz wszystkie esmski?emotka
0 0

stefania7

#6150791 Napisano: 27.01.2016 11:57:58
joan napisał(a):

xpac napisał(a):

angied23 napisał(a):

Pamiętaj, aby w innych konkursach promocyjnych również puszczać zgłoszenia tylko z numerami paragonów, których nie posiadasz, taka nowa taktyka milionerów emotka

i nie pozostaje nam nic innego, jak życzyć samych głównych wygranych emotka
0 0

joan

#6150793 Napisano: 27.01.2016 12:01:00
stefania7 napisał(a):

i nie pozostaje nam nic innego, jak życzyć samych głównych wygranych emotka

...bo nagroda nie przyjdzie, ale te wpisy gratulacyjne, ten prestiż uciułany w MDW -> rozkosz! emotka
0 0

bethan

#6150794 Napisano: 27.01.2016 12:01:02
joan napisał(a):

Pamiętaj, aby w innych konkursach promocyjnych również puszczać zgłoszenia tylko z numerami paragonów, których nie posiadasz, których nie posiadasz, taka nowa taktyka milionerów 

Drugiej tak debilnej loterii mam nadzieję już nie będzie emotka Ciężko w niej zostać milionerem emotka  Więcej - nie da się, hłe hłe.
0 0

luko922

#6150796 Napisano: 27.01.2016 12:02:09
Hmm, dobrze mi się wydaje, że do piątku powinny być wyniki z Kasi i Lipton w C4? emotka
0 0

joan

#6150797 Napisano: 27.01.2016 12:03:38
bethan napisał(a):

Drugiej tak debilnej loterii mam nadzieję już nie będzie emotka Ciężko w niej zostać milionerem emotka  Więcej - nie da się, hłe hłe.

Bo sekret polega na tym, aby stać się milionerem ZANIM zakręci się nescafowym kółkiem z nudów emotka I potem kręcisz i kręcisz, czy coś wygrasz, czy nie, kij komu w oko, miliony pod materacem trzeszczą, kto by się przejmował...
0 0

Gość: soniamonia

#6150798 Napisano: 27.01.2016 12:03:41
jokan napisał(a):

czy skarb wyslal juz wszystkie esmski?emotka

Dolaczam sie do pytania, bo tak jakos smutno nie wygrac nawet czegokolwiek ze Skarbu.
0 0

xpac

#6150807 Napisano: 27.01.2016 12:21:30
joan napisał(a):

bethan napisał(a):

Bo sekret polega na tym, aby stać się milionerem ZANIM zakręci się nescafowym kółkiem z nudów emotka I potem kręcisz i kręcisz, czy coś wygrasz, czy nie, kij komu w oko, miliony pod materacem trzeszczą, kto by się przejmował...

Może inaczej... teraz przynajmniej wiem, że zaoszczędziłem 750zł na durnych paragonach, a czy wygram wycieczkę.. hmm nie wiem bo nie zapisywałem niczego, wole żyć w niewiedzy emotka w sumie walne sobie jeszcze z 30 paragoników może fikcyjne 1000zł wpadnie emotka i zrekompensuje mi to fikcyjne 1000zł które wydałem emotka
0 0

carissma

#6150836 Napisano: 27.01.2016 13:15:14
luko922 napisał(a):

Hmm, dobrze mi się wydaje, że do piątku powinny być wyniki z Kasi i Lipton w C4? emotka

Tak, dobrze Ci się wydaje emotka
0 0

Gość: dolly

#6150839 Napisano: 27.01.2016 13:19:38
xpac napisał(a):

joan napisał(a):

bethan napisał(a):

Może inaczej... teraz przynajmniej wiem, że zaoszczędziłem 750zł na durnych paragonach, a czy wygram wycieczkę.. hmm nie wiem bo nie zapisywałem niczego, wole żyć w niewiedzy emotka w sumie walne sobie jeszcze z 30 paragoników może fikcyjne 1000zł wpadnie emotka i zrekompensuje mi to fikcyjne 1000zł które wydałem emotka

A szkoda, bo z pelna zlosliwoscia zyczylabym Ci tej glownej emotka  
W konkursie nie gram. Rany, nawet z nudów bym takich cyrków nie robiła.
0 0

marzenier

#6150843 Napisano: 27.01.2016 13:27:40
joan napisał(a):

bethan napisał(a):

Tak to sobie przemyślalam i w sumie,nikt nie jest na tyle głupi i do tego masochista,aby wysyłać 100 fałszywych paragonów na prawdziwe dane,na co komu informacja o głównej  nagrodzie,skoro wiadomo ze się jej nie dostanie.
Ale mimo wszystko trochę nie rozumiem po co to robić.
Po pierwsze odbiera się szanse tym co kupią te kawę,a dwa,że daje się zielone światło organizatorowi na legalne nie wydanie połowy nagród.
A dla zabawy to sobie można pokręcic palcem w nosie,no ale...każdy robi co tam uważa
A po trzecie..na ch...organizować konkursy z tak pop...zasadami
Sorry
Ulało mi się emotka
0 0

zaczytana-pola

#6150847 Napisano: 27.01.2016 13:35:14
Później dziwimy się,  że rozdali 1 z 2 aut, nie wydali 100 tys zł, nie rozdali głównych nagród. Czasem mam wrażenie, że łączy się tu ludzka głupota z celowym działaniem organizatora. Czekam na czasy, gdy we wszystkich  loteriach trzeba będzie załączyć skan paragonu. 
0 0

xpac

#6150851 Napisano: 27.01.2016 13:41:28
marzenier napisał(a):

joan napisał(a):

bethan napisał(a):

Tak to sobie przemyślalam i w sumie,nikt nie jest na tyle głupi i do tego masochista,aby wysyłać 100 fałszywych paragonów na prawdziwe dane,na co komu informacja o głównej  nagrodzie,skoro wiadomo ze się jej nie dostanie.
Po pierwsze odbiera się szanse tym co kupią te kawę,a dwa,że daje się zielone światło organizatorowi na legalne nie wydanie połowy nagród.
A dla zabawy to sobie można pokręcic palcem w nosie,no ale...każdy robi co tam uważa
Sorry
Ulało mi się emotka

A może organizator robi takie regulaminy specjalnie??  A może zatrudnia 10 pracowników którzy po cichu specjalnie graja na fałszywe paragony, skąd wiecie, że tak nie jest?? Przynajmniej wiem, że wydałbym na paragony 750zł i nic bym nie wygrał, nawet 100zł... to jest indywidualna sprawa każdego gracza, jak ma grać, czy dla żartu czy nie, możecie mnie przekonać, ale 100 innych niewchodzących na to forum będzie sobie pykać dla zabawy... koniec tematu bo to głupie gadanie....

Ps.: jak tam wasze klawiatury,.. całe ?? czy nadgryzione ?:P
0 0

joan

#6150860 Napisano: 27.01.2016 13:49:25
zaczytana-pola napisał(a):

Później dziwimy się,  że rozdali 1 z 2 aut, nie wydali 100 tys zł, nie rozdali głównych nagród. Czasem m wrażenie, że łączy się tu ludzka głupota z celowym działaniem organizatora. Czekam na czasy, gdy we wszystkich  loteriach trzeba będzie załączyć skan paragonu. 

Myślisz, że dożyjemy? emotka
0 0

mia

#6150865 Napisano: 27.01.2016 13:56:00

Później dziwimy się,  że rozdali 1 z 2 aut, nie wydali 100 tys zł, nie rozdali głównych nagród. Czasem m wrażenie, że łączy się tu ludzka głupota z celowym działaniem organizatora. Czekam na czasy, gdy we wszystkich  loteriach trzeba będzie załączyć skan paragonu. 

Ilona, ale to akurat by nic nie zmieniło, jak chodzi o zabawę w kręcenie kubkiem... Co za problem załączyć byle świstek?emotka
To by zmieniło wiele, jak chodzi o innych kombinatorów, tu się zgodzę! emotka
0 0

bethan

#6150866 Napisano: 27.01.2016 13:56:21

Czasem m wrażenie, że łączy się tu ludzka głupota z celowym działaniem organizatora. 

No właśnie!
0 0

Gość: giuliettaX

#6150867 Napisano: 27.01.2016 13:57:02
xpac napisał(a):

marzenier napisał(a):

joan napisał(a):

bethan napisał(a):

Sorry
Ulało mi się emotka

A może organizator robi takie regulaminy specjalnie??  A może zatrudnia 10 pracowników którzy po cichu specjalnie graja na fałszywe paragony, skąd wiecie, że tak nie jest?? Przynajmniej wiem, że wydałbym na paragony 750zł i nic bym nie wygrał, nawet 100zł... to jest indywidualna sprawa każdego gracza, jak ma grać, czy dla żartu czy nie, możecie mnie przekonać, ale 100 innych niewchodzących na to forum będzie sobie pykać dla zabawy... koniec tematu bo to głupie gadanie....

Ps.: jak tam wasze klawiatury,.. całe ?? czy nadgryzione ?:P

nadgryzione? emotka  też uważam, że jeżeli organizator układa regulamin tak. a nie inaczej, co robi np. IQ Marketing i Albedo od lat wiedząc jakie są sposoby na takie loterie/konkursy, które nie są w necie tajemnicą i tworzy taką apkę to albo sam bierze w tym udział albo jest współwinnym, nie oszukujmy się, ale w dzisiejszych czasach takie apki dla hakerów są jak układanie pasjansa dla mugola, wiarygodna loteria to losy ciągane na wizji na żywo emotka  a nagrody w promocjach powinny być wydane wszystkie, a za źle przeprowadzoną akcję promocyjną z winy agencji, która stworzyla zezwalający na przekręty regulamin wysokie kary, bo agencja nie robi tego za free, przesada, że ktoś nie wygrał 100 tys. jak tyle osób grało uczciwie lub nie odebrał autka, bo zapomniał jak się naprawdę nazywa emotka  
0 0

bethan

#6150868 Napisano: 27.01.2016 14:01:51
marzenier napisał(a):

Po pierwsze odbiera się szanse tym co kupią te kawę.

Identycznie jak w przypadku grania bez paragonów, tłumaczenia się nadprogramową (sic!) wygraną, meldowania chomików. A nawet zaistniał ostatnio pewien dziwny proceder, którego nie mogę publicznie opisać emotka  W każdym razie źle się dzieje.
0 0