Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: poprostuanette

#6157814 Napisano: 09.02.2016 12:45:14
ewikewik napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Dziwne te wyniki dla mnie z Ciachnijselfie, bardzo dziwne... Wygląda to wszystko jakoś do siebie podobnie, jakby styl ten sam, zdjęcie z drugiego i trzeciego dnia ewidentnie autor ten sam... Może agencja smartfony swoim daje.... emotka  

Tez to zauważyłam .emotka

Dzień drugi i trzeci, ta sama technika obróbki - Drzonków to część Zielonej Góry. Może koleżanki razem robiły sesje, razem obrabiały zdjęcia? Takie gdybanie - ja w tej promocji nie biorę udziału!

Dla mnie ten konkurs to pomylka... nie nagradzaja zadnej kreatywnosci...
0 0

Gość: usmiech

#6157823 Napisano: 09.02.2016 12:52:34
ewikewik napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Dziwne te wyniki dla mnie z Ciachnijselfie, bardzo dziwne... Wygląda to wszystko jakoś do siebie podobnie, jakby styl ten sam, zdjęcie z drugiego i trzeciego dnia ewidentnie autor ten sam... Może agencja smartfony swoim daje.... emotka  

Dzień drugi i trzeci, ta sama technika obróbki - Drzonków to część Zielonej Góry. Może koleżanki razem robiły sesje, razem obrabiały zdjęcia? Takie gdybanie - ja w tej promocji nie biorę udziału!

Dzień drugi to słup dnia trzeciego - Ireny M. z Zielonej Góry, która najwyraźniej tym "Drzonkowem" poszła w ślady innych forumowiczek, kombinujących z podawaniem różnych wersji miejsca zamieszkania na potrzeby konkursowe...
0 0

normafia

#6157832 Napisano: 09.02.2016 13:01:05
usmiech napisał(a):

ewikewik napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Dzień drugi to słup dnia trzeciego - Ireny M. z Zielonej Góry, która najwyraźniej tym "Drzonkowem" poszła w ślady innych forumowiczek, kombinujących z podawaniem różnych wersji miejsca zamieszkania na potrzeby konkursowe...

Czy jest tu jakiś forumowicz, który na wygrana nagrodę NIGDY nie podał adresu rodziny?
0 0

joan

#6157836 Napisano: 09.02.2016 13:04:08
normafia napisał(a):

Czy jest tu jakiś forumowicz, który na wygrana nagrodę NIGDY nie podał adresu rodziny?

A przeca sami tacy emotka

A cała rozmowa dziwi mnie o tyle, że z wpisów, opisów i zdjęć zamieszczonych na forum wynika, iż ludzie nie mają pojęcia, co stanowi istotę selfie. I w związku z tym nie rozumieją wyborów jury. Dla mnie wszystko jest jasne, jak słońce, ale nie będę nikogo edukowała, bo może sama zagram emotka
0 0

Gość: ewka656

#6157838 Napisano: 09.02.2016 13:05:21
Czy dostał ktoś info z tego konkursu:
http://www.spaede...ateczny-i-noworoczny
0 0

normafia

#6157839 Napisano: 09.02.2016 13:06:45
joan napisał(a):

normafia napisał(a):

Prawda, zadałam głupie pytanie. emotka
0 0

joan

#6157841 Napisano: 09.02.2016 13:09:42
normafia napisał(a):

Boś spytała "Kto puścił bąka?!" No to nikt się nie przyzna, a wszyscy puszczają emotka
0 0

Gość: melisa

#6157845 Napisano: 09.02.2016 13:12:36
Zdenerwował mnie ten konkurs Auchan. Strona mi przez kilkadziesiąt sekund wisiała, odpowiadałam na pytania maksymalnie do minuty po. Potwierdzenie odpowiedzi przychodziło mi na e-mail po pół godzinie, a potwierdzenie tego, że nie wygrałam przychodziło mi nie do godz. 14 następnego dnia tylko kilka dni później. Bez sensu, chyba ten ich serwer nie dał rady. Nie wiem po co oni robią te konkursy na czas. Jest taka strona konkursiaki.pl Tam żadne dziecko nie wygra, bo wygrywają rodzice, albo nastolatkowie z bardzo dobrym sprzętem. Chyba lepsze byłoby losowanie. Tak samo w przypadku Auchan...
0 0

monikar

#6157846 Napisano: 09.02.2016 13:13:22
normafia napisał(a):

joan napisał(a):

normafia napisał(a):

Zawsze tak jest, że jak inni wygrają na rodzinę to zaczyna się wytykanie palcami, ogólne oburzenie ale jak ja wygram to zupełnie co innego...mnie wolno!  emotka
0 0

normafia

#6157848 Napisano: 09.02.2016 13:14:15
joan napisał(a):

normafia napisał(a):

Boś spytała "Kto puścił bąka?!" No to nikt się nie przyzna, a wszyscy puszczają emotka

Za to porównanie należy Ci się jakieś autko emotka
0 0

luko922

#6157849 Napisano: 09.02.2016 13:15:39
Haha, poproszę kolejny order Virtuti cebulari! Byłem odesłać puste pudełka z listerine i zapłaciłem za przesyłkę 9.5zl...! Czyli zaoszczędziłem aż 11,5zl! Ah... 

A co do podobnych zdjęć to raczej nikt nie zmusił drugiej osoby do zrobienia zdjęcia i wysłania zgłoszenia, więc nie podniecałbym się tak ;d 
0 0

#6157850 Napisano: 09.02.2016 13:16:15
E tam, ja kiedyś grałam na rodzinę, a teraz mi się nie chce. To były stare dobre czasy, milion kont pocztowych, itp. itd. Ale na rodzinę nic nie wygrywałam, chyba kiepsko gram.
0 0

joan

#6157851 Napisano: 09.02.2016 13:16:34
normafia napisał(a):

joan napisał(a):

normafia napisał(a):

Będziesz w tej sprawie dzwoniła do Streamline? emotka
0 0

monikar

#6157852 Napisano: 09.02.2016 13:17:23
luko922 napisał(a):

Haha, poproszę kolejny order Virtuti cebulari! Byłem odesłać puste pudełka z listerine i zapłaciłem za przesyłkę 9.5zl...! Czyli zaoszczędziłem aż 11,5zl! Ah... 

A co do podobnych zdjęć to raczej nikt nie zmusił drugiej osoby do zrobienia zdjęcia i wysłania zgłoszenia, więc nie podniecałbym się tak ;d 

Brawo Tyemotka
0 0

#6157853 Napisano: 09.02.2016 13:17:41
nie przysłali nic w środku? To po co odsyłałeś puste pudełko?

luko922 napisał(a):

0 0

normafia

#6157854 Napisano: 09.02.2016 13:20:42
joan napisał(a):

normafia napisał(a):

joan napisał(a):

normafia napisał(a):

No nie, bo nie lubię bystrzejszych ode mnie emotka
0 0

aleksiak

#6157855 Napisano: 09.02.2016 13:21:17
Mnie to w ogóle nie chodziło o granie na rodzinę, bo tak robi każdy. Bardziej o to, że mimo że na każdej fotce jest inna osoba, one są jakieś podobne, jakby z jednego aparatu. Takie jakieś wrażenie dziwne, no ale miejmy nadzieję, że się mylę emotka   Mam nadzieję, że chociaż jedna nagroda pójdzie do kogoś z forum emotka  
0 0

Gość: ewikewik

#6157856 Napisano: 09.02.2016 13:23:19
Melisa: kupił pełne, puste odesłał, po odliczeniu kosztu przesłania zwrócą mu kasę, na plusie 11, 50 PLN. czy jakoś tak
0 0

asantesana

#6157858 Napisano: 09.02.2016 13:23:25
joan napisał(a):

normafia napisał(a):

joan napisał(a):

normafia napisał(a):

A napisałaś, ze dbasz o odjazdowy uśmiech, bo przydaje Ci się gdy puścisz bąka w towarzystwie? emotka   
0 0

asantesana

#6157859 Napisano: 09.02.2016 13:24:26
joan napisał(a):

normafia napisał(a):

joan napisał(a):

normafia napisał(a):

A napisałaś, ze dbasz o odjazdowy uśmiech, bo przydaje Ci się gdy puścisz bąka w towarzystwie? emotka   
0 0