Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

myszania

#6163218 Napisano: 21.02.2016 18:35:55
MartaZey napisał(a):

A udało Wam się kiedyś wygrać cos w konkursach na Wizaz.pl? Bo jakbym sie nie postarala, co bym nie napisala - to nigdy chyba nic tam nie wygralam, a gram prawie zawsze.

Udało i to nie raz. Ale klucza nie ma.
Za każdym razem styl pracy był inny emotka
0 0

jokan

#6163219 Napisano: 21.02.2016 18:42:08
kate87 napisał(a):

dolly napisał(a):

jokan napisał(a):

Czy w konkursie Grześki zakup liczy sie dopiero od 1 marca 2016? Bo ja widzialam juz batony w sklepie.

Regulaminu brak, wiec nie wiadomo.

na batoniku pisze że trzeba miec wygrane opakowanie do odbioru nagridy wiec wg mnie nie trzeba paragonu i tym samym mozna kupowac przed 1 marca:)

dzieki, bo ja dzisiaj juz kupilam 4  (troche przypadkowo) ale tam mysle, ze w razie wygranej trzeba odeslac opakowanie, a nie paragon....
0 0

mysia

#6163223 Napisano: 21.02.2016 19:03:28
myszania napisał(a):

MartaZey napisał(a):

A udało Wam się kiedyś wygrać cos w konkursach na Wizaz.pl? Bo jakbym sie nie postarala, co bym nie napisala - to nigdy chyba nic tam nie wygralam, a gram prawie zawsze.

ja od czasu do czasu gram, póki co wygrałam raz emotka
0 0

lily91

#6163226 Napisano: 21.02.2016 19:23:38
Czy wysyłał już ktoś paragony na zwrot kosztów opieki weterynaryjnej z wiemjakkarmic? Długo czeka się na przelew?
0 0

edzia21

#6163227 Napisano: 21.02.2016 19:25:47
Mysia napisał(a):

myszania napisał(a):

MartaZey napisał(a):

Ja kiedyś grałam w konkursach na Wizaż.pl, jednak nie w testy, a konkursy...kilka razy wpadły dość fajne nagrody emotka  wszystko się da emotka
0 0

mczarna

#6163232 Napisano: 21.02.2016 20:06:51
edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

myszania napisał(a):

MartaZey napisał(a):

Ja kiedyś grałam w konkursach na Wizaż.pl, jednak nie w testy, a konkursy...kilka razy wpadły dość fajne nagrody emotka  wszystko się da emotka

W testach udało się ze 2 razy ale to było dawno temu, w konkursach udało się tylko w tych z rankingami, chyba ostatnio Perfecta,więc też już spory czas temu.Od dłuższego czasu niestety nic...
0 0

mczarna

#6163233 Napisano: 21.02.2016 20:08:21
bandit napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

stifler napisał(a):

luko922 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

a co sądzicie o konkursie Biedronki z wygraną ciekawą, bo wycieczką do Australii. Wydaje mi się, że albo czegoś nie doczytałam, albo ten konkurs jest banalny emotka .. Nie zamierzam oszukiwać, ale to łakomy kąsek. Pytania się nie zmieniają, więc idzie się przygotować, a 15 osób polecić i poprosić o wpisanie kodu żaden problem. Liczą się tylko mikrosekundy przy werdykcie? emotka

O jaki konkurs chodzi?

może ten konkurs odpuścisz? emotka

O, już widzę, że na pewno odpuszczę. 
Poleć znajomym... emotka  

możesz mi polecić - przyjmę emotka  nie grałam/nie gram tam, więc mam czyste konto  emotka

Witam 
Moim zdaniem jeśli nie masz skryptu napisanego to nie warto się szarpać na ten konkurs.
Pytań jest niewiele, wystarczy zrobić tablice odpowiedzi, skrypt który odpowiada i jazda emotka

Czas odpowiedz na wszystkie pytania to mogą być milisekundy emotka  

Konkursy na czas niestety nie są fair...
0 0

mdepfs

#6163256 Napisano: 21.02.2016 21:51:12
mczarna napisał(a):

bandit napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

stifler napisał(a):

luko922 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

a co sądzicie o konkursie Biedronki z wygraną ciekawą, bo wycieczką do Australii. Wydaje mi się, że albo czegoś nie doczytałam, albo ten konkurs jest banalny emotka .. Nie zamierzam oszukiwać, ale to łakomy kąsek. Pytania się nie zmieniają, więc idzie się przygotować, a 15 osób polecić i poprosić o wpisanie kodu żaden problem. Liczą się tylko mikrosekundy przy werdykcie? emotka

O jaki konkurs chodzi?

może ten konkurs odpuścisz? emotka

O, już widzę, że na pewno odpuszczę. 
Poleć znajomym... emotka  

możesz mi polecić - przyjmę emotka  nie grałam/nie gram tam, więc mam czyste konto  emotka

Witam 
Moim zdaniem jeśli nie masz skryptu napisanego to nie warto się szarpać na ten konkurs.
Pytań jest niewiele, wystarczy zrobić tablice odpowiedzi, skrypt który odpowiada i jazda emotka

Czas odpowiedz na wszystkie pytania to mogą być milisekundy emotka  

Konkursy na czas niestety nie są fair...

no właśnie mówię, grubymi nićmi szyte. Takie proste, a nagroda super.. szkoda, ale chyba odpuszczę emotka
0 0

Gość: stifler

#6163268 Napisano: 21.02.2016 22:23:32
w konkursach na czas z botami się nie wygra emotka wiele konkursów tego typu miało niby 'weryfikację' i przyznam szczerze, że nigdy w 100% nie wyłapano wszystkich oszukujących. Tego typu konkursy nie są dla zwykłego Kowalskiego a bardziej pobocznych programistów "Kto zrobi najmniej wykrywalnego bota" emotka
0 0

szala

#6163269 Napisano: 21.02.2016 22:25:07
Czy udaje Wam się wysłać zgłoszenie na zakupybezgotowki.pl? emotka  
0 0

Gość: stifler

#6163270 Napisano: 21.02.2016 22:28:23
szala napisał(a):

Czy udaje Wam się wysłać zgłoszenie na zakupybezgotowki.pl? emotka  

mi się udało przy 3ciej próbie. jakieś problemy są ze stroną emotka
0 0

monkakk

#6163289 Napisano: 21.02.2016 23:28:13
@weroniq_bn napisał(a):

MartaZey napisał(a):

To witam w klubie - mam to samo emotka

Nieraz sprzęty i drobniejsze rzeczy
0 0

kajeczka

#6163291 Napisano: 21.02.2016 23:36:39
monkakk napisał(a):

@weroniq_bn napisał(a):

MartaZey napisał(a):

u mnie co jakiś czas kosmetyki, ale nie ma zasady  emotka
0 0

lazydazy

#6163293 Napisano: 21.02.2016 23:51:23
kajeczka napisał(a):

monkakk napisał(a):

@weroniq_bn napisał(a):

MartaZey napisał(a):

u mnie co jakiś czas kosmetyki, ale nie ma zasady  emotka

Dawniej wygrywałam tam w co drugim konkursie, ale gdy w jednej z ankiet zwrotnych zaznaczyłam, że pewien kosmetyk mnie uczulił - skończyły się nagrody z wizażu. Myślałam, że liczy się prawda (głupia byłam i niedoświadczona emotka ) Od tamtego momentu (ponad pół roku) nic od nich nie dostałam.
0 0

wojowniczka

#6163348 Napisano: 22.02.2016 10:39:29
Czy ktoś wysyłał wczoraj zgłoszenie do wedla i jeszcze nie otrzymał maila z moderacji? U mnie brak maila i brak pracy w galerii, a cały dzień przy tym siedziałam i zdenerwuje się jak moja praca nie będzie brana pod uwagę emotka
0 0

maximus

#6163359 Napisano: 22.02.2016 10:56:59
20 000 zł ,   12 000 zł  i 8 000 zł   jest do wygrania  w konkursie na największą ilość LAJKÓW na Facebooku .

w sumie paragon można kupić na forum,  ale czy jest szansa uczciwie to  wygrać z tą największą ilością lajków ?   To ten konkurs w Galerii Szperk w Gdyni , gdzie robi się zakupy na 100 zł , robi się fotkę i zbiera lajki pod fotką.
0 0

Gość: tulip

#6163366 Napisano: 22.02.2016 11:17:47
Czy DC Wawel jeszcze dzwonią czy już poinformowali wszystkich?
0 0

ziomal102

#6163370 Napisano: 22.02.2016 11:23:52
wojowniczka napisał(a):

Czy ktoś wysyłał wczoraj zgłoszenie do wedla i jeszcze nie otrzymał maila z moderacji? U mnie brak maila i brak pracy w galerii, a cały dzień przy tym siedziałam i zdenerwuje się jak moja praca nie będzie brana pod uwagę emotka

Ja właśnie dostałem maila, że mój film został odrzucony, gdyż nie spełniał wymogów regulaminu emotka  Niestety, regulamin przewertowałem 2 razy i nie znalazłem żadnego punktu, którego by nie spełniał emotka
0 0

zaczytana-pola

#6163383 Napisano: 22.02.2016 11:44:22
maximus napisał(a):

20 000 zł ,   12 000 zł  i 8 000 zł   jest do wygrania  w konkursie na największą ilość LAJKÓW na Facebooku .

w sumie paragon można kupić na forum,  ale czy jest szansa uczciwie to  wygrać z tą największą ilością lajków ?   To ten konkurs w Galerii Szperk w Gdyni , gdzie robi się zakupy na 100 zł , robi się fotkę i zbiera lajki pod fotką.

Konkursy na lajki to największa głupota za wszystkich głupot konkursowych. Jeszcze przełknę zasady, gdy jury wybiera np. z 50, czy 100 najlepiej ocenianych. Ale przyznawanie nagród za najwięcej lajków jest bez sensu. Można założyć tysiąc kont, można lajki kupić. emotka
0 0

Gość: calle

#6163392 Napisano: 22.02.2016 11:58:59
ziomal102 napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

Ja właśnie dostałem maila, że mój film został odrzucony, gdyż nie spełniał wymogów regulaminu emotka  Niestety, regulamin przewertowałem 2 razy i nie znalazłem żadnego punktu, którego by nie spełniał emotka

Czy Twój film miał podłożoną jakąś muzykę? Zgłosiłam film z podkładem (z Internetu ale ze strony z muzyką za free) i został odrzucony, ponownie wysłałam ten sam tylko bez muzyki i został zaakceptowany.
0 0