Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

-Triss-

#6165175 Napisano: 25.02.2016 17:11:32
@banka-manka napisał(a):

MartaZey napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

http://karmellove.wedel.pl/
Chłopak wygrała czekolady.
Ale ten patent, styl i zdjęcia 'na laboratorium/ widziałam już chyba w 3 konkursach, na pewno instagramowych PZU Kariera i innych, też na IG. Ktoś chyba zarzucał, że ciągle powielany ten sam pomysł.

Ale o ktorym zgloszeniu mowa?

Widzę, że nie dodaje się konkretne zgłoszenie,.
http://karmellove.wedel.pl/f9b3f9d7f6fa/
Może teraz będzie działać.

Zgadza się emotka  Kojarzę, że w PZU chłopak chyba wygrał główną.
0 0

Paula_Paula

#6165177 Napisano: 25.02.2016 17:12:40
czemu nie mogę wgrać zgłoszenia na konkurs na onecie  -idealne połączenia? l znaków ok, dane wypełnione, a guzik nie działa??? ktoś coś podobnego???co robić?
0 0

Gość: trampek.

#6165191 Napisano: 25.02.2016 17:32:47
Mam pytanie czy na ten konkurs https://www.e-kon...waj-w-carrefour.html można kupić alkohol + piwo bo akurat idziemy w sobote na imprezę i będziemy kupować trunek to przy okazji zagrałabymw  konkursie ?
0 0

Niebieska_Laguna

#6165208 Napisano: 25.02.2016 17:59:52
Hej, mam do was pytanie. Ostatnio wygrałam konkurs, gdzie trzeba było odesłać paragon. Napisałam wiadomość do organizatora, czy mam dołączyć tam kartkę z danymi. Nie dostałam odpowiedzi. Wysłałam więc w kopercie paragon włożony do zgiętej kartki z danymi, a już po czasie odpisali mi, że paragon wystarczy podpisać, żeby wiedzieli czyj to... I co teraz? Mogę mieć problemy z otrzymaniem nagrody?
0 0

kasiulll

#6165211 Napisano: 25.02.2016 18:04:04
niebieska_Laguna napisał(a):

Hej, mam do was pytanie. Ostatnio wygrałam konkurs, gdzie trzeba było odesłać paragon. Napisałam wiadomość do organizatora, czy mam dołączyć tam kartkę z danymi. Nie dostałam odpowiedzi. Wysłałam więc w kopercie paragon włożony do zgiętej kartki z danymi, a już po czasie odpisali mi, że paragon wystarczy podpisać, żeby wiedzieli czyj to... I co teraz? Mogę mieć problemy z otrzymaniem nagrody?

Moim zdaniem będzie O.K. Oczywiście co organizator to inna bajka, ale dołączona karteczka powinna według mnie spełnić tu swoją rolę. Chyba, że u organizatora jakiś burdel mega emotka
0 0

alaalicja

#6165213 Napisano: 25.02.2016 18:09:20
PACZKA SPRZĄTACZKA- ile osób wygrało paragonem z Rossmana? Będę wdzięczna, za odpowiedź, bo nie wiem czy dalej tam inwestowac...
0 0

alaalicja

#6165215 Napisano: 25.02.2016 18:10:55
andii napisał(a):

jola_asia napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy w paczce sprzątaczce wygrał ktoś z was paragonem z Kauflanda? Ja wszystkie zgłoszone mam z Kauflanda i ani w poprzedniej edycji ani w tej nie wylosowałam żadnej nagrody a ludzie chwalą się już którymś z kolei zestawememotka

Ja mam z biedronki i auchana i nic nie wygrałam,więc to kwestia szczęścia emotka

...kwestia szczęścia lub imienia emotka

heheh mma taki sam dylemat, ale dotyczy ROSSMANA emotka  wysłałam full zgłoszeń z roska i jeden z Kauflandu...Wygrał Kaufland ehhh
0 0

Gość: delvitto

#6165216 Napisano: 25.02.2016 18:12:46
kasiulll napisał(a):

Moim zdaniem będzie O.K. Oczywiście co organizator to inna bajka, ale dołączona karteczka powinna według mnie spełnić tu swoją rolę. Chyba, że u organizatora jakiś burdel mega emotka

na przyszłość zainwestuj w zszywacz emotka  bardzo ułatwia pracę konkursowiczowi.
0 0

kalka

#6165217 Napisano: 25.02.2016 18:14:15
alaalicja napisał(a):

PACZKA SPRZĄTACZKA- ile osób wygrało paragonem z Rossmana? Będę wdzięczna, za odpowiedź, bo nie wiem czy dalej tam inwestowac...

Wysłałam kilka z Rossmana i NIC 
0 0

jofe8484

#6165220 Napisano: 25.02.2016 18:16:05
kalka napisał(a):

alaalicja napisał(a):

a macie jakieś spostrzeżenia że to gdzie był produkt kupiony ma znaczenie? U mnie dziś dwie paczki jedna z Kauflanda, jedna Z Auchana
0 0

awe

#6165221 Napisano: 25.02.2016 18:16:29
kalka napisał(a):

alaalicja napisał(a):

ja mam wygrane właśnie z Rossmana
0 0

Finezyjna

#6165223 Napisano: 25.02.2016 18:24:27
A swoją drogą gdzie są obecnie promocje na kostki wc?
0 0

kalka

#6165224 Napisano: 25.02.2016 18:30:55
awe napisał(a):

kalka napisał(a):

alaalicja napisał(a):

Awe, ale ja Ci nie dorównam w ilości zgłoszeń  emotka
0 0

#6165226 Napisano: 25.02.2016 18:38:10
Finezyjna ja widziałam te kostki barwiace wode a kaufie po 4 30 zł aw nowej gazetce ma byc duck płyn po 4 60 mysle ze bardziej oplaca sie niz kostki.
0 0

Niebieska_Laguna

#6165228 Napisano: 25.02.2016 18:39:20
delvitto napisał(a):

kasiulll napisał(a):

na przyszłość zainwestuj w zszywacz emotka  bardzo ułatwia pracę konkursowiczowi.

To moja pierwsza tego typu wygrana i nie byłam pewna co mogę robić z paragonem. Czy mogę go podpisać, zszyć, itp... A wy jak odsyłacie paragony?
0 0

#6165231 Napisano: 25.02.2016 18:42:51
https://www.avon.pl/avon-dreams/

czy an ten konkurs wystarczy miec opakowanie?
0 0

agicho

#6165234 Napisano: 25.02.2016 18:47:47
kalka napisał(a):

alaalicja napisał(a):

Ja produkty zakupione w Biedronce, Kauflandzie - efekt zerowy emotka
0 0

mczarna

#6165235 Napisano: 25.02.2016 18:48:01
kalka napisał(a):

awe napisał(a):

kalka napisał(a):

alaalicja napisał(a):

W pierwszej edycji wygraliśmy samymi Carrefourowymi paragonami, Rossmann niestety nie ale czy ja wiem, czy sklep ma znaczenie... A ja mam pytanko- czy są osoby , które wygrały w pierwszej i już także w 2 edycji ( te same nazwiska)?
0 0

mia

#6165240 Napisano: 25.02.2016 18:51:18
mczarna napisał(a):

... A ja mam pytanko- czy są osoby , które wygrały w pierwszej i już także w 2 edycji ( te same nazwiska)?

Tak, ale tylko parchate produkty. emotka
0 0

Gość: ksantypa

#6165241 Napisano: 25.02.2016 18:51:29
mczarna napisał(a):

kalka napisał(a):

awe napisał(a):

kalka napisał(a):

alaalicja napisał(a):

W pierwszej edycji wygraliśmy samymi Carrefourowymi paragonami, Rossmann niestety nie ale czy ja wiem, czy sklep ma znaczenie... A ja mam pytanko- czy są osoby , które wygrały w pierwszej i już także w 2 edycji ( te same nazwiska)?

ja wygrałam tak w pierwszej jak i 2 turze konkursu-paragon z kaufa emotka
0 0