Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

gryszelm

#6172326 Napisano: 13.03.2016 19:35:20
Hej, czy ktoś wygrał w tym konkursie? O której mniej więcej wpisywaliście ten kod? Jest jakaś zasada - pw
https://www.e-kon...16.html#.VuWvo1lduec
0 0

titinunu

#6172329 Napisano: 13.03.2016 19:44:01
gryszelm napisał(a):

Hej, czy ktoś wygrał w tym konkursie? O której mniej więcej wpisywaliście ten kod? Jest jakaś zasada - pw
http://www.e-konk...16.html#.VuWvo1lduec

Ja o 12 i nic emotka
0 0

truskaweczka123

#6172341 Napisano: 13.03.2016 20:07:16
mczarna napisał(a):

truskaweczka123 napisał(a):

czy ktos wiem czy na loterie coca cola w carrefour  mozna dokonac zakupow w dowolnym sklepie ? czy jest jakas lista? czy moze byc maly sklep? czy tylko hipermarkety? bo regulaminie nie moge nic na ten temat znalezc emotka

4.4 Sklep promocyjny – dowolny sklep sieci Carrefour na terytorium Rzeczpospolitej Polski,w którym można dokonać zakupu promocyjnego. W dniach 27.03.2016 r. (Wielkanoc) oraz
28.03.2016 r. (Poniedziałek Wielkanocny) sklepy sieci Carrefour są zamknięte. 

no wlasnie to widzialam emotka tylko myslalam ze jest jakas lista, dzieki za odp.
no to chyba mozna emotka
0 0

banka-manka

#6172352 Napisano: 13.03.2016 20:54:56
Widzieliście ilość dodanych przepisów z Wedlu, ponad 2000  emotka  A będzie jeszcze więcej!
Ciekawe jak będą rozwiązywać sprawę kradzionych zdjęć, albo zdublowanych zgłoszeń - jedno zdjęcie - 5 rożnych potraw lub jedno zdjęcie a 5 różnych autorów zgłoszenia emotka  

EDIT Dobra, powala mnie moderacja tego konkursu emotka
http://wkuchnizwe...owe-mini-monkeybread

A te zdjęcie mnie zachwyca - nie mam pojęcia jak można takie zrobić, ale robi wrażenie
http://wkuchnizwe...kosmicznej-galaktyki
0 0

Gość: anade

#6172355 Napisano: 13.03.2016 21:38:36
Hejka.mam pytanko, a nawet dwa, bo dopiero raczkuję na forum emotka  dlaczego niektóre tematy są dla mnie zamknięte?  Np Biedronka, Paragony.... i kolejne pytanko - pewnie w tym zamkniętych tematach  znajdują sie odpowiedzi- jak to jest z konkursem zakupybezgotowki - czy laureaci, ktorzy pojawiają sie na stronie zostali już powiadomieni i wysłali swoje paragony do organizatora w celu weryfikacji? ? Czy ktoś realny wygrał? 
0 0

Gość: elotta

#6172358 Napisano: 13.03.2016 21:46:54
anade napisał(a):

Hejka.mam pytanko, a nawet dwa, bo dopiero raczkuję na forum  dlaczego niektóre tematy są dla mnie zamknięte?  Np Biedronka, Paragony.... i kolejne pytanko - pewnie w tym zamkniętych tematach  znajdują sie odpowiedzi- jak to jest z konkursem zakupybezgotowki - czy laureaci, ktorzy pojawiają sie na stronie zostali już powiadomieni i wysłali swoje paragony do organizatora w celu weryfikacji? ? Czy ktoś realny wygrał? 

Musisz dodać do bazy 3 konkursy.
0 0

mdepfs

#6172364 Napisano: 13.03.2016 22:32:14
lola.lola napisał(a):

dede napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konka Lipton. Czy wysyłając zgłoszenie z instagrama trzeba mieć konto fb w razie wygranej żeby podać dane? emotka

Jedną z laureatek w pierwszym etapie była osobą z forum i w przypadku zgłoszenia przez instagram dostała odpowiedź w prywatnej wiadomości też na insta. Także pewnie tam podaje się dane.

Swoją drogą przez cały tydzień prace były ze średniej półki a w weekend wpadło dużo ładniutkich emotka

hej emotka  potwierdzam. Wpadł mi rower, a zgłoszenie wysyłałm przez insta. Kontaktują się wiadomością priv na insta i proszą o maila. po jakimś czasie odsyłają wiadomość z formularzem do wygranej, gdzie dowiadujemy się dopiero wtedy co nam wpadło. tak samo na fb. Priv i prośba o maila.

PS: Walczę od paru dni z Milką i ciągle mnie odrzucali  emotka Z racji, że moja druga połówka wygrała za 1 strzałem , moje ambicje wzrosły.. więc jutro liczę na nagrodę emotka  bo chyba w końcu mam to 'coś' emotka   
0 0

jokan

#6172403 Napisano: 14.03.2016 09:06:09
mdepfs napisał(a):

lola.lola napisał(a):

dede napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konka Lipton. Czy wysyłając zgłoszenie z instagrama trzeba mieć konto fb w razie wygranej żeby podać dane? emotka

Jedną z laureatek w pierwszym etapie była osobą z forum i w przypadku zgłoszenia przez instagram dostała odpowiedź w prywatnej wiadomości też na insta. Także pewnie tam podaje się dane.

Swoją drogą przez cały tydzień prace były ze średniej półki a w weekend wpadło dużo ładniutkich emotka

hej emotka  potwierdzam. Wpadł mi rower, a zgłoszenie wysyłałm przez insta. Kontaktują się wiadomością priv na insta i proszą o maila. po jakimś czasie odsyłają wiadomość z formularzem do wygranej, gdzie dowiadujemy się dopiero wtedy co nam wpadło. tak samo na fb. Priv i prośba o maila.

PS: Walczę od paru dni z Milką i ciągle mnie odrzucali  emotka Z racji, że moja druga połówka wygrała za 1 strzałem , moje ambicje wzrosły.. więc jutro liczę na nagrodę emotka  bo chyba w końcu mam to 'coś' emotka   

podziwiam osoby, które cykają fajne i ladne zdjęcia:), i wiem, ze to jest ciezka praca zrobić fajne zdjecie i dobra aranzacja - powodzenia!
0 0

banka-manka

#6172407 Napisano: 14.03.2016 09:18:47
andii napisał(a):

Witam, a czy ktoś wie coś na temat nowego konkursu wielkanocnego od dziś w kaufland ?? szukam regulaminu ale bez skutku emotka

Powinien być pod adresem www.kaufland.pl/konkurs-wielkanoc
Ale u mnie wyskakuje awaria strony.
0 0

Gość: defed

#6172415 Napisano: 14.03.2016 10:02:18
Czy ktoś próbował oszacować ile było zgłoszeń do Kuchni z Wedlem?
Interesuje mnie jakie jest prawdopodobieństwo załapania się na Starter Kulinarny E. Wedel emotka
0 0

29renata

#6172417 Napisano: 14.03.2016 10:03:07
defed napisał(a):

Interesuje mnie jakie jest prawdopodobieństwo załapania się na Starter Kulinarny E. Wedel emotka

Wczoraj rano było ok. 1600.
0 0

alita

#6172418 Napisano: 14.03.2016 10:14:09
29renata napisał(a):

defed napisał(a):

Pod wieczór było już 2 tys. 
0 0

umbrella

#6172420 Napisano: 14.03.2016 10:16:19
alita napisał(a):

29renata napisał(a):

defed napisał(a):

Ja jak wrzucałam swoje to było 2200
0 0

zaczytana-pola

#6172421 Napisano: 14.03.2016 10:26:19
umbrella napisał(a):

alita napisał(a):

29renata napisał(a):

defed napisał(a):

Około 2300 przed północą.
0 0

Gość: poprostuanette

#6172422 Napisano: 14.03.2016 10:26:57
umbrella napisał(a):

alita napisał(a):

29renata napisał(a):

defed napisał(a):

weźcie tylko pod uwagę że spora część jest niezgodna z regulaminem bo podpisywali się niektórzy nickiem a nie pełnym imieniem i nazwiskiem
0 0

noisy0000

#6172423 Napisano: 14.03.2016 10:30:37
jokan napisał(a):

mdepfs napisał(a):

podziwiam osoby, które cykają fajne i ladne zdjęcia:), i wiem, ze to jest ciezka praca zrobić fajne zdjecie i dobra aranzacja - powodzenia!

Nie ma co się dziwić, druga połówka mdepfs jest fotografem więc zrobienie pięknego zdjęcia to pestka emotka
0 0

jokan

#6172424 Napisano: 14.03.2016 10:32:01
noisy0000 napisał(a):

jokan napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Nie ma co się dziwić, druga połówka mdepfs jest fotografem więc zrobienie pięknego zdjęcia to pestka emotka

a to wyjasnia sprawę....:)
0 0

banka-manka

#6172425 Napisano: 14.03.2016 10:32:17
poprostuanette napisał(a):

weźcie tylko pod uwagę że spora część jest niezgodna z regulaminem bo podpisywali się niektórzy nickiem a nie pełnym imieniem i nazwiskiem

Plus dużo plagiatów i dodawania tego samego zdjęcia do różnych przepisów lub też dodawanie tego samego zdjęcia na dziesięciu członków rodziny emotka  
Jestem bardzo ciekawa czy zwrócą na to uwagę. Moderację na razie mają średnią. A czy przy wynikach będzie pokazane zgłoszenie? Nie wiadomo, mogą tylko imię i nazwisko - wtedy nie dowiemy się czy wygrał plagiat, zdublowane zdjęcie czy jeszcze jakiś inny kwiatek emotka
0 0

Gość: brudny

#6172427 Napisano: 14.03.2016 10:35:51
Czy te osoby, co pierwotnie nie dostały się do testowania Lenora na trnd, a otrzymały SMS w piątek dostały przesyłki?
0 0

mdepfs

#6172428 Napisano: 14.03.2016 10:45:24
jokan napisał(a):

mdepfs napisał(a):

lola.lola napisał(a):

dede napisał(a):

dziękuję emotka  emotka
0 0