Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
banka-manka
Postów 3118
Data rejestracji 08.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Brak konieczności wpisania numeru paragonu przy zgłoszeniu nie zwalnia z OBOWIĄZKU posiadania paragonu PRZED dokonaniem zgłoszenia. Regulamin jasno mówi, że zakup musi być przed. Organizator nie dopuszcza grania BEZ paragonu o czym jasno pisze.
Nie myl pojęcia - brak numeru przy zgłoszeniu, nie zwalnia z zakupu promocyjnego. Sens konkursów promocyjnych polega na zakupie by móc zagrać - gdyby kupić mieli produkt jedynie zwycięzcy firmy za dużo by na takich akcjach nie zarobiły.
synk
Postów 971
Data rejestracji 29.12.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
„Wszyscy umrzemy, ale nie wszyscy żyjemy”
mysia
Postów 1509
Data rejestracji 23.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: bumtarata
mczarna
Postów 3092
Data rejestracji 03.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie głosuję
Gość: brudny
violka88
Postów 2682
Data rejestracji 19.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo widziałam info w carrefour o tym konkursie - więc dziś specjalnie kupiłam kilka konkursowych napojów w carrefour a teraz czytam regulamin i nie ma info że ma to być zakup tylko w carefour tylko w promocyjnym sklepie
czyli jakim sklepie???? dowolnym czy w carrefour ???? kto mnie oświeci
Gość: elotta
4.4 Sklep promocyjny – dowolny sklep sieci Carrefour na terytorium Rzeczpospolitej Polski, w którym można dokonać zakupu promocyjnego. W dniach 27.03.2016 r. (Wielkanoc) oraz 28.03.2016 r. (Poniedziałek Wielkanocny) sklepy sieci Carrefour są zamknięte.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: bc14
violka88
Postów 2682
Data rejestracji 19.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
margo96
Postów 173
Data rejestracji 17.01.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: Dragomira30
monikar
Postów 3513
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mysz-s
Postów 480
Data rejestracji 08.02.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: MartaZey
mczarna
Postów 3092
Data rejestracji 03.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysz-s
Postów 480
Data rejestracji 08.02.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie zgodzę się. brak konieczności wpisania numeru paragonu przy zgłoszeniu nie zwalnia z obowiązku posiadania paragonu z odpowiednią (czyli wcześniejszą od zgłoszenia datą) przy weryfikacji, a nie w momencie zgłoszenia. gdzie w momencie takiego zgłoszenia ów paragon przebywa i gdzie później podróżuje - to nie są kwestie objęte regulaminem. jeżeli zakup jest odnotowany i był wcześniej, to organizatora, który nie żądał nr paragonu przy zgłoszeniu, nie obchodzi, skąd, gdzie i przez kogo ów zakup został dokonany. dla mnie to jest logiczne i jasne. co nie znaczy, że jestem wielbicielem masowego handlu paragonami. jednak najlepszym rozwiązaniem tego problemu jest właśnie wymaganie paragonu przy zgłoszeniu (choć wtedy lud tez będzie handlować i się wymieniać w wątkach typu: " zakupy na konkursy - usługi".
nie jestem wielbicielką handlu paragonami i ograniczam to u siebie, jak się da, ale widzę, że niektórzy rzeczywiście potępiają tutaj to jako wielką nieuczciwość, podczas kiedy nic nie mówią, gdy widać wpisy typu: "wygrałam na siebie, męża, ciotkę i cały powiat, haha". ta druga opcja jest według mnie dużo bardziej nieuczciwa niż wymiana paragonami (bo przecież nie zawsze ktoś, kto nie ma paragonu, nie dokonał zakupu - paragony czasem giną, przepadają, a czasem ktoś sobie gra, bo akurat wpadł na fajny pomysł, nie mając wcześniej paragonu, więc nie widzę nic wielce złego, że później przekaże tę nagrodę komuś, kto paragon posiada).
tak, czy tak, likwidacja wątku paragonowego da tyle samo, co zakaz picia alkoholu w miejscach publicznych - czynność przeniesie się po prostu w inne miejsce i tyle. jeżeli ktoś jest więc tak ideowy, to niech sam nie handluje i bojkotuje konkursy, które nie wymagają paragonu na zaś. ot, wszystko.
we must suffer to free our pain
Gość: poprostuanette
Gość: rachel
Powiem, Wam że odkąd tu jestem problem moralności konkursowej był zawsze poruszany, zawsze wzbudzał emocje i zawsze nic głębszego nie wnosił...bo regulamin uczciwego grania każdy ma swój i interpretuje go na tyle na ile pozwala mu własna przyzwoitość. Amen:P