Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

carissma

#6173988 Napisano: 17.03.2016 09:12:21
yolka123 napisał(a):

carissma napisał(a):

yolka123 napisał(a):

carissma napisał(a):

Dostajecie zwrotki z Graal smsem?

Przyszła zwrotka od razu ( kupowałam w Polo i wysłałam na nr 7043).
Po zakupie w Żabce i wysłaniu na 4321 - zwrotki brak.

Dzięki za odpowiedź. A gdzie jest zapis, że można na 7043 wysyłać? W reg widzę tylko, że sms na 4321 lub formularzem zgłoszeniowym. Może źle patrzę emotka

Aneks na dole regulaminu.

Czyli mnie to nie dotyczy. Jeszcze raz dzięki za odpowiedź. emotka
0 0

yolka123

#6173995 Napisano: 17.03.2016 09:25:54
carissma napisał(a):

yolka123 napisał(a):

carissma napisał(a):

yolka123 napisał(a):

carissma napisał(a):

Dostajecie zwrotki z Graal smsem?

Przyszła zwrotka od razu ( kupowałam w Polo i wysłałam na nr 7043).
Po zakupie w Żabce i wysłaniu na 4321 - zwrotki brak.

Dzięki za odpowiedź. A gdzie jest zapis, że można na 7043 wysyłać? W reg widzę tylko, że sms na 4321 lub formularzem zgłoszeniowym. Może źle patrzę emotka

Aneks na dole regulaminu.

Czyli mnie to nie dotyczy. Jeszcze raz dzięki za odpowiedź. emotka

Nie ma za co:)
Ja specjalnie kupiłam w POLO, aby wysłać smsa na ten POLO-wy numer.
Co więcej, to zgłoszenie z POLO pojawiło się u nich na stronie www ( zakładka Inspiracje),
a tego wysłanego na 4321 nie ma od 11 marca ( i zwrotki również).
Nie wiadomo, o co im chodzi w tym różnicowaniu Polo od nie-Polo.
0 0

Gość: brudny

#6174007 Napisano: 17.03.2016 09:54:31
fiertek już Cię zgłosiłem, także ban powinien być lada moment emotka
0 0

lola.lola

#6174013 Napisano: 17.03.2016 10:08:42
Używał już ktoś blendera z konkursu Amica? Do mnie wczoraj dotarł, nie blendowałam jeszcze nic ale sprawdzałam go sobie naciskając guzik i zwiększając moc i po chwili ta metalowa końcówka zrobiła się ciepła... To normalne?
0 0

Gość: bc14

#6174015 Napisano: 17.03.2016 10:14:32
dostal ktoś blender a nie dostał smsa?
0 0

estrelitta

#6174016 Napisano: 17.03.2016 10:14:59
bc14 napisał(a):

dostal ktoś blender a nie dostał smsa?

TAK
0 0

Gość: bc14

#6174018 Napisano: 17.03.2016 10:19:22
hmm to moze i mi sie uda:D dziekuje elwira
0 0

Gość: zuzola

#6174023 Napisano: 17.03.2016 10:29:03
lola.lola napisał(a):

Używał już ktoś blendera z konkursu Amica? Do mnie wczoraj dotarł, nie blendowałam jeszcze nic ale sprawdzałam go sobie naciskając guzik i zwiększając moc i po chwili ta metalowa końcówka zrobiła się ciepła... To normalne?

w instrukcji jest napisane by nie uzywać blendera dłużej niż 1 minutę,a przy rozdrabnianiu twardych produktów dłuzej niż 15 sekund,
może dlatego?długo sprawdzałaś?emotka
0 0

lolka182

#6174029 Napisano: 17.03.2016 10:34:25
zuzola napisał(a):

lola.lola napisał(a):

w instrukcji jest napisane by nie uzywać blendera dłużej niż 1 minutę,a przy rozdrabnianiu twardych produktów dłuzej niż 15 sekund,

moim zdaniem blendera powinno się używać pulsacyjnie po kilka sekund - wtedy jest wydajny, nie grzeje się i nie ma ryzyka spalenia. Blender który pracuje na sucho też szybciej się nagrzeje, ponieważ ostrza nie mają oporu i obracają się szybciej
0 0

lola.lola

#6174031 Napisano: 17.03.2016 10:36:25
lolka182 napisał(a):

zuzola napisał(a):

lola.lola napisał(a):

moim zdaniem blendera powinno się używać pulsacyjnie po kilka sekund - wtedy jest wydajny, nie grzeje się i nie ma ryzyka spalenia. Blender który pracuje na sucho też szybciej się nagrzeje, ponieważ ostrza nie mają oporu i obracają się szybciej

To była chwilka, pulsacyjnie.. może rzeczywiście to dlatego, że na sucho...
0 0

witegz

#6174034 Napisano: 17.03.2016 10:41:35
Odnośnie Kamis 25 lat czy dostajecie potwierdzenie na e-mail o przyjęciu zgłoszenia??
"W odpowiedzi na każde Zgłoszenie odsyłany będzie e-mail zwrotny, potwierdzający zgłoszenie udziału w Konkursie. E-mail zwrotny odsyłany będzie automatycznie po zarejestrowaniu Zgłoszenia Uczestnika w systemie teleinformatycznym Organizatora, nie później jednak niż w ciągu 24 godzin od chwili zarejestrowania Zgłoszenia."
Proszę o informację.
0 0

Gość: bamfarfe22

#6174049 Napisano: 17.03.2016 10:59:52
lola.lola napisał(a):

lolka182 napisał(a):

zuzola napisał(a):

lola.lola napisał(a):

To jest blender który ma 400 W, więc jego moc nie jest nie wiadomo jak wielka, zapewne przeznaczony do nie zbyt twardych produktów, ale jak na totalną darmówkę to git emotka
0 0

Gość: defed

#6174056 Napisano: 17.03.2016 11:06:47
witegz napisał(a):

Odnośnie Kamis 25 lat czy dostajecie potwierdzenie na e-mail o przyjęciu zgłoszenia??
"W odpowiedzi na każde Zgłoszenie odsyłany będzie e-mail zwrotny, potwierdzający zgłoszenie udziału w Konkursie. E-mail zwrotny odsyłany będzie automatycznie po zarejestrowaniu Zgłoszenia Uczestnika w systemie teleinformatycznym Organizatora, nie później jednak niż w ciągu 24 godzin od chwili zarejestrowania Zgłoszenia."
Proszę o informację.

w sumie wysłałam 5 zgłoszeń, nie mam ani jednego potwierdzenia (@o2) emotka
0 0

Gość: rachel

#6174060 Napisano: 17.03.2016 11:11:55
Ja mam potwierdzenie ale co z tego jak mam danie nie świąteczne:P
0 0

joan

#6174062 Napisano: 17.03.2016 11:14:11
rachel napisał(a):

Ja mam potwierdzenie ale co z tego jak mam danie nie świąteczne emotka

Biorąc pod uwagę, że w każdym regionie Polski pod określeniem "tradycyjne danie świąteczne" kryje się coś innego, nie ma się co przejmować emotka Wątpię, żeby ktokolwiek z jury studiował książkę kucharską.
0 0

Gość: logos89

#6174070 Napisano: 17.03.2016 11:39:42
bamfarfe22 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

lolka182 napisał(a):

zuzola napisał(a):

lola.lola napisał(a):

To jest blender który ma 400 W, więc jego moc nie jest nie wiadomo jak wielka, zapewne przeznaczony do nie zbyt twardych produktów, ale jak na totalną darmówkę to git emotka

Blendery na pewno nie są z gorszej partii, bo przecież to nie byłaby żadna reklama dla AMICA. Jakby wysłali trefną partię to kto by później zdecydował się na ten sprzet ?
0 0

Gość: haz0r

#6174076 Napisano: 17.03.2016 11:47:23
logos89 napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

lolka182 napisał(a):

zuzola napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Blendery na pewno nie są z gorszej partii, bo przecież to nie byłaby żadna reklama dla AMICA. Jakby wysłali trefną partię to kto by później zdecydował się na ten sprzet ?

I sami narobiliby sobie dodatkowej roboty, bo gwarancja jest na 2 lata. Niestety, ale tak jak ktoś wcześniej wspominał jest to słaby blender (bez żadnych funkcji typu np. kruszenie) i raczej do "miękkich" rzeczy.
0 0

witegz

#6174078 Napisano: 17.03.2016 11:48:42
defed napisał(a):

witegz napisał(a):

Proszę o informację.

w sumie wysłałam 5 zgłoszeń, nie mam ani jednego potwierdzenia (@o2) emotka

u mnie też nie ma ani jednego potwierdzenia (minęło już 24 godziny od zgłoszeń)
0 0

mysz-s

#6174087 Napisano: 17.03.2016 12:03:32
jak losują z tych Grześków? codziennie czy jak?
0 0

mysia

#6174089 Napisano: 17.03.2016 12:11:56
mysz-s napisał(a):

jak losują z tych Grześków? codziennie czy jak?

We wtorki emotka
0 0