Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: elmo

#6183087 Napisano: 12.04.2016 14:55:55
asantesana napisał(a):

Próbuje wysłać sms na Garnier Hebe, cały czas wyskakuje mi błąd - to coś z moim telefonem, czy oni maja awarię?

Dziś wysyłałam, było ok. Zwrotkę dostałam emotka  
0 0

donia7

#6183146 Napisano: 12.04.2016 16:56:37
ashley878 napisał(a):

Kochani czy ktoś jeszcze ma problem z konkursem ZOTT i zamiast głównej nagrody dostał kartę? Z Agencja nie można się skontaktować ani mailowo ani telefonicznie od kilku dni cisza... Nie wiem co mam zrobić.

i ja się doczekałam karty zamiast robota emotka
0 0

Gość: buka

#6183147 Napisano: 12.04.2016 17:00:12
defed napisał(a):

Loteria Heineken - mieliście problemy z odczytaniem kodu spod zawleczki? Napisałam już do nich, ale nie wiem ile będę czekać na odp.... W jednym 4-paku trafiły mi się aż 3 wybrakowane kody, z czego 1 odgadłam, zostały mi 2 nieczytelne... emotka

trzeba było czytać przed opróżnieniem budelek emotka  
0 0

weroniq_bn

#6183148 Napisano: 12.04.2016 17:00:41
[quote=Trzeba wymyślić co z tym zrobić. Za dużo osób ma ten problem. Pachnie oszustwem...

Rani7]
ashley878 napisał(a):

Kochani czy ktoś jeszcze ma problem z konkursem ZOTT i zamiast głównej nagrody dostał kartę? Z Agencja nie można się skontaktować ani mailowo ani telefonicznie od kilku dni cisza... Nie wiem co mam zrobić.

i ja się doczekałam karty zamiast robota emotka
0 0

Gość: defed

#6183152 Napisano: 12.04.2016 17:09:37
buka napisał(a):

defed napisał(a):

Loteria Heineken - mieliście problemy z odczytaniem kodu spod zawleczki? Napisałam już do nich, ale nie wiem ile będę czekać na odp.... W jednym 4-paku trafiły mi się aż 3 wybrakowane kody, z czego 1 odgadłam, zostały mi 2 nieczytelne... emotka

I wzajemnie: trzeba było czytać mój wpis przed opróżnianiem butelek emotka  Napisałam o zawleczkach, a one są w puszkach emotka
0 0

malgorzata_b

#6183153 Napisano: 12.04.2016 17:28:29
Ja także czekam na karty Zott właśnie dzwoniłam i pani poinformowała że wszystkie wysłali w piątek , na 4 dotarły tylko 2 emotka
0 0

monkakk

#6183157 Napisano: 12.04.2016 17:34:40
malgorzata_b napisał(a):

Ja także czekam na karty Zott właśnie dzwoniłam i pani poinformowała że wszystkie wysłali w piątek , na 4 dotarły tylko 2 emotka

u mnie na 3 nie dotarła żadna ...
0 0

Niebieska_Laguna

#6183158 Napisano: 12.04.2016 17:34:51
malgorzata_b napisał(a):

Straszny bałagan mają. Ja się nie mogę z nimi dogadać w sprawie mojej głównej nagrody.
0 0

weroniq_bn

#6183159 Napisano: 12.04.2016 17:35:56
Pod jaki numer dzwonić żeby ktoś odebrał w sprawie Zott? 
0 0

#6183160 Napisano: 12.04.2016 17:37:57
defed napisał(a):

buka napisał(a):

defed napisał(a):

I wzajemnie: trzeba było czytać mój wpis przed opróżnianiem butelek emotka  Napisałam o zawleczkach, a one są w puszkach emotka

oj tam nie napinaj się , widać że frustracja zabiła ci poczucie humoru.
0 0

yaagatka

#6183172 Napisano: 12.04.2016 18:07:37
Czy Smolar wysyłał już karty Sephory z konkursu Karmi? (o torebkach MK wiem, ze juz byly wysylane)
0 0

Gość: defed

#6183188 Napisano: 12.04.2016 18:56:09
buka napisał(a):

defed napisał(a):

buka napisał(a):

defed napisał(a):

emotka weź się ode mnie odbukaj, nie znasz odpowiedzi na moje pytanie? Nie szkodzi. Może ktoś inny znalazł się w podobnej sytuacji i podzieli się ze mną doświadczeniem. Nie rozumiem powiązania Twoich zgryźliwych wypowiedzi z owym topem.
0 0

donia7

#6183191 Napisano: 12.04.2016 19:00:05
buka napisał(a):

defed napisał(a):

buka napisał(a):

defed napisał(a):

ja widzę, że to Ty się napinasz i szukasz zaczepki.
0 0

ola26

#6183195 Napisano: 12.04.2016 19:07:20
Hello, nie mogę znaleźć nigdzie na forum : Ile czasu czekaliście na dodanie zgłoszenia do konkursu Zelmera "Od zadania do rozwiązania"? Dostałam maila,że praca konkursowa została zaakceptowana,a jeszcze nie ma jej na stronce. Brałam udział w III Edycji. Coś mi tu nie gra...
Nie wiem,czy napisałam w dobrym wątku,jak coś to proszę nie bić emotka
0 0

Gość: brudny

#6183196 Napisano: 12.04.2016 19:08:21
donia7 napisał(a):

buka napisał(a):

defed napisał(a):

buka napisał(a):

defed napisał(a):

mniej napinki Rani, gość sobie zażartował nawiązując do alkoholu a niepotrzebnie się spinasz z defed jak plandeka na żuku emotka
0 0

sosna

#6183197 Napisano: 12.04.2016 19:10:01
donia7 napisał(a):

buka napisał(a):

defed napisał(a):

buka napisał(a):

defed napisał(a):

Drogie Panie  zróbcie tak:emotka  zamiast emotka
0 0

donia7

#6183202 Napisano: 12.04.2016 19:12:19
no co nikt mi tu defed nie będzie zaczepiał emotka  no... chyba, że to taka forma podrywu była emotka
0 0

deva

#6183208 Napisano: 12.04.2016 19:26:30
monkakk napisał(a):

malgorzata_b napisał(a):

u mnie na 3 nie dotarła żadna ...

wysyłali ekonomicznym, mój był nadany 5 kwietnia, dostałam dziś, czyli szedł dokładnie 5 dni roboczych
0 0

#6183217 Napisano: 12.04.2016 20:04:24
donia7 napisał(a):

no co nikt mi tu defed nie będzie zaczepiał emotka  no... chyba, że to taka forma podrywu była emotka

nie była, jestem dziewczyną , a agresji we mnie poziom 0 , chciałam lekko rozluźnić atmosferę, przy żartować, ale wyszło jak zwykle
pojawił się jakiś nic nie znaczący nick "buka" to jak to tu często bywa coś nic nie znaczącego napisał więc można wirtualnie kopnąć taką "bukę" w twarz i poczuć się lepiej wspierając koleżankę.

Nie nie mam pretensji po tylu latach mnie już to nie dziwi  
0 0

moniazr

#6183219 Napisano: 12.04.2016 20:09:19
buka napisał(a):

donia7 napisał(a):

nie była, jestem dziewczyną , a agresji we mnie poziom 0 , chciałam lekko rozluźnić atmosferę, przy żartować, ale wyszło jak zwykle
pojawił się jakiś nic nie znaczący nick "buka" to jak to tu często bywa coś nic nie znaczącego napisał więc można wirtualnie kopnąć taką "bukę" w twarz i poczuć się lepiej wspierając koleżankę.

Nie nie mam pretensji po tylu latach mnie już to nie dziwi  

Przed chwilą włączyłam komputer. Według mnie, to nawet zabawny był ten twój żart.
0 0