Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

marzenier

#6192381 Napisano: 05.05.2016 18:58:46
Czy ktoś z dziesiejszych zwycięsców Tv z Lay's,może napisać czy wcześniej był obdarowady pufa.Nie chce mi się śledztwa w nazwiskach przeprowadzac emotka  a ciekawi mnie ich system wybierania emotka
0 0

malutka456

#6192384 Napisano: 05.05.2016 19:02:09
marzenier napisał(a):

Czy ktoś z dziesiejszych zwycięsców Tv z Lay's,może napisać czy wcześniej był obdarowady pufa.Nie chce mi się śledztwa w nazwiskach przeprowadzac emotka  a ciekawi mnie ich system wybierania emotka

najpierw pufa, później tv - przynajmniej u mnie emotka
0 0

Gość: delvitto

#6192386 Napisano: 05.05.2016 19:04:52
malutka456 napisał(a):

marzenier napisał(a):

najpierw pufa, później tv - przynajmniej u mnie emotka

potwierdzam, z tym, że wysłałam 2 zgłoszenia, pufa mam może może za jeden, a tv za drugi?
0 0

asantesana

#6192390 Napisano: 05.05.2016 19:06:45
marzenier napisał(a):

Na pierwszy rzut oka na listę Tv wybierali z puf. 
0 0

toolip123

#6192394 Napisano: 05.05.2016 19:14:46
noisy0000 napisał(a):

czyli toolip123 osoby, które nie posiadają konta nie mogą brać udziału w konkursach?

Myśle, ze to bardzo duża nadinterpretacja, ponieważ ja nic nie wspominałam o możliwości brania udziału w konkursach...Podajac numer konta w formularzu warto od razu napisać imie i nazwisko odbiorcy, zamiast dzwonić, mailować do agencji w poszukiwaniu zagubionego przelewu...Serdecznie pozdrawiam! 

0 0

nelunia

#6192400 Napisano: 05.05.2016 19:20:14
asantesana napisał(a):

marzenier napisał(a):

coś czuję, że jak "zespół" nie wybierze zgłoszenia w dniówce to z TV niciemotka . Kilka nazwisk na pewno się powtarza w pufach i TV.
0 0

noisy0000

#6192403 Napisano: 05.05.2016 19:21:44
[quote=
toolip123]
noisy0000 napisał(a):

czyli toolip123 osoby, które nie posiadają konta nie mogą brać udziału w konkursach?

Myśle, ze to bardzo duża nadinterpretacja, ponieważ ja nic nie wspominałam o możliwości brania udziału w konkursach...Podajac numer konta w formularzu warto od razu napisać imie i nazwisko odbiorcy, zamiast dzwonić, mailować do agencji w poszukiwaniu zagubionego przelewu...Serdecznie pozdrawiam! 
toolip123 napisał(a): Będą w stanie zweryfikować, ponieważ Noisy sama sie przyzna - w przeciwnym razie przelew nie przejdzie, gdyż imię i nazwisko musi zgadzać sie z numerem konta (sic!)

Najpierw zasugerowałeś, że nagroda nie dojdzie do mojej siostry skoro podała swoje dane a mój numer konta. W takim razie nie wiem co ta informacja wnosiła do dyskusji.

0 0

lola.lola

#6192405 Napisano: 05.05.2016 19:24:15
nelunia napisał(a):

asantesana napisał(a):

marzenier napisał(a):

coś czuję, że jak "zespół" nie wybierze zgłoszenia w dniówce to z TV niciemotka . Kilka nazwisk na pewno się powtarza w pufach i TV.

Więc potem pewnie główne z tygodniówek 
0 0

mysia

#6192407 Napisano: 05.05.2016 19:25:26
noisy0000 napisał(a):

[quote=
toolip123]

noisy0000 napisał(a):

toolip123 napisał(a): Będą w stanie zweryfikować, ponieważ Noisy sama sie przyzna - w przeciwnym razie przelew nie przejdzie, gdyż imię i nazwisko musi zgadzać sie z numerem konta (sic!)

Najpierw zasugerowałeś, że nagroda nie dojdzie do mojej siostry skoro podała swoje dane a mój numer konta. W takim razie nie wiem co ta informacja wnosiła do dyskusji.

wysyłaj, poza tym te same nazwiska, według mnie przejdzie bez problemu emotka tyle dobrze że to 200zł a nie 2000zł więc nawet gdyby coś poszło nie tak, to aż tak smucić chyba nie będzie emotka 3mam kciuki żeby bez problemu przeszło emotka
0 0

nkba

#6192409 Napisano: 05.05.2016 19:26:13
noisy0000 napisał(a):

[quote=
toolip123]

noisy0000 napisał(a):

Bank nie może sobie decydować czy zaksięguje przelew na rachunek czy nie! Przelew przychodzi na dany rachunek, a nie na danego odbiorcę!!! Prosty przykład: błąd w numerze konta nie powoduje, że przelew nie dotrze na ten rachunek, pod warunkiem, że taki numer rachunku istnieje!

0 0

noisy0000

#6192412 Napisano: 05.05.2016 19:27:41
Mysia napisał(a):

wysyłaj, poza tym te same nazwiska, według mnie przejdzie bez problemu emotka tyle dobrze że to 200zł a nie 2000zł więc nawet gdyby coś poszło nie tak, to aż tak smucić chyba nie będzie emotka 3mam kciuki żeby bez problemu przeszło emotka

Dzięki Mysia, już odesłane emotka  emotka
0 0

nelunia

#6192420 Napisano: 05.05.2016 19:35:27
Skrzynka pocztowa zaśmiecona potwierdzeniami od Visy, własnie policzyłam 58 e-maili emotka , a nawet z cholerną kartą do decathlonu nikt nie zadzwoniemotka
0 0

mia

#6192424 Napisano: 05.05.2016 19:40:26
nelunia napisał(a):

Skrzynka pocztowa zaśmiecona potwierdzeniami od Visy, własnie policzyłam 58 e-maili emotka , a nawet z cholerną kartą do decathlonu nikt nie zadzwoniemotka

Co to jest 58? Ja tylko 3 maja wieczorem wklepałam 15 rodzinnych transakcji... emotka
Podejrzewam, że na 4 karty Visa (praktycznie wszędzie kartą płacimy) już ze 300 zgłoszeń zostało wklepane... I co? I nic. Jeszcze nigdy nie wygrałam nic w loterii Visy. emotka Czemuż nie zrobili jakiegoś konkursu, jak drzewiej? emotka
0 0

claudia

#6192425 Napisano: 05.05.2016 19:41:42
lola.lola napisał(a):

nelunia napisał(a):

asantesana napisał(a):

marzenier napisał(a):

Więc potem pewnie główne z tygodniówek 

u mnie wcześniej nagrodzone pufą, i chyba większość nazwisk widzę w dziennych
0 0

Gość: alamak

#6192426 Napisano: 05.05.2016 19:45:42
Właśnie wklepałam 2 razy ten sam paragon w VISA  emotka  Czy można to jakoś wycofać?
0 0

shell

#6192427 Napisano: 05.05.2016 19:47:42
W dodatku lista TV jest chronologiczna w Lay's. Spojrzałam nazwiska z końca listy i lecą najpierw z dnia 7. później 6.
Nie chce mi się więcej sprawdzać ale pewnie w całości tak jest.
0 0

edzia21

#6192428 Napisano: 05.05.2016 19:48:39
shell napisał(a):

W dodatku lista TV jest chronologiczna w Lay's. Spojrzałam nazwiska z końca listy i lecą najpierw z dnia 7. później 6.
Nie chce mi się więcej sprawdzać ale pewnie w całości tak jest.

Dobrze, że dają tygodniowe z dziennych, a nie z "kosmosu", jak kiedyś robili to w swoich konkursach emotka
0 0

sylzab2294

#6192429 Napisano: 05.05.2016 19:50:03
mia napisał(a):

nelunia napisał(a):

Co to jest 58? Ja tylko 3 maja wieczorem wklepałam 15 rodzinnych transakcji... emotka
Podejrzewam, że na 4 karty Visa (praktycznie wszędzie kartą płacimy) już ze 300 zgłoszeń zostało wklepane... I co? I nic. Jeszcze nigdy nie wygrałam nic w loterii Visy. emotka Czemuż nie zrobili jakiegoś konkursu, jak drzewiej? emotka

ja w sumie niewiele mniej od mia i nic... emotka
Nie dla mnie chyba ta loteria, jak zwykle z reszta każda Visy emotka
0 0

Gość: delvitto

#6192431 Napisano: 05.05.2016 19:52:27
alamak napisał(a):

Właśnie wklepałam 2 razy ten sam paragon w VISA  emotka  Czy można to jakoś wycofać?

miałam taką sytuację. Napisałam do Visy prośbę o wycofanie jednego ze zgłoszeń, w @ co się dostaje potwierdzające, jest nr ID zgłoszenia (cokolwiek to znaczy), podałam go, i następnego dnia odpisali, że zostało wycofane.
0 0

Gość: alamak

#6192432 Napisano: 05.05.2016 19:53:19
delvitto napisał(a):

alamak napisał(a):

miałam taką sytuację. Napisałam do Visy prośbę o wycofanie jednego ze zgłoszeń, w @ co się dostaje potwierdzające, jest nr ID zgłoszenia (cokolwiek to znaczy), podałam go, i następnego dnia odpisali, że zostało wycofane.

Dziękuję, zrobię tak samo.
0 0