Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

monia676

#6192335 Napisano: 05.05.2016 17:57:02
masza napisał(a):

mdepfs napisał(a):

czy w konkursie fit&easy można kupić te gotowe sałaty (w sensie z dodatkami: kurczak, feta itp.)?

gdzie dostaliście te sałaty?

w kaufie
0 0

Gość: defed

#6192336 Napisano: 05.05.2016 17:58:17
masza napisał(a):

mdepfs napisał(a):

czy w konkursie fit&easy można kupić te gotowe sałaty (w sensie z dodatkami: kurczak, feta itp.)?

w Biedronce, w C4 market
0 0

Gość: ana8564

#6192337 Napisano: 05.05.2016 18:00:18
yreks napisał(a):

Jeśli chodzi o prince polo to jak wasze proporcje wyslanych gifów do nagród ? jestem nielekko załamany i szukam przyczyny złej passy 

Ja własnie przed chwilą kupiłam małe cebulkowe chipsy ( zawartość wyrzuciłam, nie jadam chipsów emotka  ) i jedna paczka poszła  z górki ,kod baaardzo czytelny a druga niedoczytania ;/  
0 0

toolip123

#6192338 Napisano: 05.05.2016 18:00:26
Mysia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Mysia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Moja siostra wygrała w Prince Polo ale nie ma konta, myślicie że może podać swoje dane a moje konto?

ja myślę, że tak emotka

Ok dziękuję emotka  mam nadzieję, że można i nagroda nie przepadnie emotka

wątpię żeby byli w stanie to jakoś zweryfikować emotka

Będą w stanie zweryfikować, ponieważ Noisy sama sie przyzna - w przeciwnym razie przelew nie przejdzie, gdyż imię i nazwisko musi zgadzać sie z numerem konta (sic!) 
0 0

joan

#6192339 Napisano: 05.05.2016 18:00:39
ana8564 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie nowego konkursu z zielonej budki , czy po weryfikacji zwycięzców będą ich jakoś dokładnie sprawdzać, mam koleżankę ,która pracuje w jednym z dużych supermarketów i cały czas gra w konkursach bo ma pełno paragonów, których wiele osób nie bierze, wygrała już dużo nagród ,w regulaminie tego konkursu pisze ,że pracownicy sklepów nie mogą wziąć udziału w loterii ,czy oni to dokładnie sprawdzą? Pytam bo czuję się oszukana też chciałabym wziąć udział w tym konkursie ale moje szanse przy jej warunkach są znikome ;/ czy orientuję się ktoś jak to działa?>

Ma pełno paragonów z dużego supermarketu? A gdzie je chowa w czasie szychty? Do cycnika? emotka
0 0

#6192340 Napisano: 05.05.2016 18:03:46
joan napisał(a):

ana8564 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie nowego konkursu z zielonej budki , czy po weryfikacji zwycięzców będą ich jakoś dokładnie sprawdzać, mam koleżankę ,która pracuje w jednym z dużych supermarketów i cały czas gra w konkursach bo ma pełno paragonów, których wiele osób nie bierze, wygrała już dużo nagród ,w regulaminie tego konkursu pisze ,że pracownicy sklepów nie mogą wziąć udziału w loterii ,czy oni to dokładnie sprawdzą? Pytam bo czuję się oszukana też chciałabym wziąć udział w tym konkursie ale moje szanse przy jej warunkach są znikome ;/ czy orientuję się ktoś jak to działa?>

Ma pełno paragonów z dużego supermarketu? A gdzie je chowa w czasie szychty? Do cycnika? emotka

emotka  wystarczy, że na koniec ładnie posprząta swoje stanowisko pracy i kosz z niechcianymi paragonami opróżnia do prywatnej torby w szatni pracowniczej, gdzie zapewne kamer brak emotka
0 0

-Triss-

#6192341 Napisano: 05.05.2016 18:06:53
masza napisał(a):

mdepfs napisał(a):

W Auchanie tez bez problemu kupisz
0 0

benasia

#6192342 Napisano: 05.05.2016 18:07:15
defed napisał(a):

joan napisał(a):

ana8564 napisał(a):

emotka  wystarczy, że na koniec ładnie posprząta swoje stanowisko pracy i kosz z niechcianymi paragonami opróżnia do prywatnej torby w szatni pracowniczej, gdzie zapewne kamer brak emotka

a co to za nowy konkurs z zieloną budką?   emotka   
0 0

isiulka

#6192343 Napisano: 05.05.2016 18:08:21
ana8564 napisał(a):

Akceptując regulamin oświadcza, że nie jest pracownikiem, więc nikt nie będzie się bawił w dochodzenie emotka  chyba, że przypadkiem ktoś na nią doniesie...ale przecież nie musi grać na siebie. Możesz liczyć na szczęście albo też zbierać paragony po śmietnikach, twój wybór jakie konkursy wybierasz emotka
0 0

#6192344 Napisano: 05.05.2016 18:08:41
benasia - loteria, gdzie na dodatek wystarczy paragon za 2 zeta emotka  http://www.zielonewygrywa.pl/

___
Ale ze mnie gapa - tak się podnieciłam wygraną 2 dnia konkursu Lay's, że zapomniałam odesłać oświadczenia  emotka   Na szczęście miła Pani zadzwoniła z informacją, że wygrałam i że dziś mija termin na wysyłkę maila z danymi  emotka   Uff, uratowany puff!
0 0

mysia

#6192349 Napisano: 05.05.2016 18:17:42
toolip123 napisał(a):

Mysia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Mysia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Moja siostra wygrała w Prince Polo ale nie ma konta, myślicie że może podać swoje dane a moje konto?

ja myślę, że tak emotka

Będą w stanie zweryfikować, ponieważ Noisy sama sie przyzna - w przeciwnym razie przelew nie przejdzie, gdyż imię i nazwisko musi zgadzać sie z numerem konta (sic!) 

musi? sorry jeśli wprowadzam w błąd, ale już mi się zdarzyło że ktoś podawał mój numer konta do przelewu bo nie miał swojego i kasa doszła.. tak samo mi się zdarzyło, że nie miałam danych osoby od której coś kupiłam, podałam nazwę strony czy firmy już nie pamiętam i też doszło.. emotka
0 0

petunija1

#6192350 Napisano: 05.05.2016 18:17:43
Czy tez nie możecie odesłać danych na mail w konkursie Ponymania?
Nie wiem czy mają jakąś chwilową awarię czy u mnie coś nie gra.... emotka
0 0

magisterek

#6192351 Napisano: 05.05.2016 18:20:51
petunija1 napisał(a):

Dzwoniłem TAM! Dzisiaj technicy mieli usunąć usterkę, o której nawet nie wiedzieli i byli wielce zdziwieni emotka Pozostaje czekać, bo jeszcze nie działa wysyłanie - email zwrotny z nieudanym doręczeniem
0 0

lola.lola

#6192354 Napisano: 05.05.2016 18:24:37
Mysia napisał(a):

toolip123 napisał(a):

Mysia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Mysia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

ja myślę, że tak emotka

musi? sorry jeśli wprowadzam w błąd, ale już mi się zdarzyło że ktoś podawał mój numer konta do przelewu bo nie miał swojego i kasa doszła.. tak samo mi się zdarzyło, że nie miałam danych osoby od której coś kupiłam, podałam nazwę strony czy firmy już nie pamiętam i też doszło.. emotka

Ja też kiedyś tak robiłam i nie było problemu także raczej bym się tym nie martwiła
0 0

nkba

#6192355 Napisano: 05.05.2016 18:25:00
Mysia napisał(a):

Mysia napisał(a):

toolip123 napisał(a):

Mysia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Mysia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

ja myślę, że tak emotka

Nieprawda, że są w stanie zweryfikować!!! A tajemnica bankowa? A poza tym wysyłając przelew nie ma znaczenia jaki jest odbiorca bo identyfikuje się tylko numer rachunku! Spokojnie podaj.
0 0

noisy0000

#6192358 Napisano: 05.05.2016 18:31:28
czyli toolip123 osoby, które nie posiadają konta nie mogą brać udziału w konkursach? Nazwisko i tak mamy to samo.. No nic, mam nadzieję, że nie będzie problemu.
0 0

isiulka

#6192360 Napisano: 05.05.2016 18:33:47
nkba napisał(a):

Mysia napisał(a):

Mysia napisał(a):

toolip123 napisał(a):

Mysia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Mysia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

ja myślę, że tak emotka

Nieprawda, że są w stanie zweryfikować!!! A tajemnica bankowa? A poza tym wysyłając przelew nie ma znaczenia jaki jest odbiorca bo identyfikuje się tylko numer rachunku! Spokojnie podaj.

To nie jest kwestia organizatora tylko banku. Zrób sobie próbę z innego konta, podaj inne nazwisko i sprawdź czy kasa dojdzie, jak wróci to masz jasność.
0 0

petunija1

#6192363 Napisano: 05.05.2016 18:36:27
magisterek napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Dzwoniłem TAM! Dzisiaj technicy mieli usunąć usterkę, o której nawet nie wiedzieli i byli wielce zdziwieni emotka Pozostaje czekać, bo jeszcze nie działa wysyłanie - email zwrotny z nieudanym doręczeniem

Dziękuję Ci bardzo.
Zaczekam w takim razie do jutra i spróbuje ponownie.emotka
0 0

joan

#6192369 Napisano: 05.05.2016 18:43:17
defed napisał(a):

Dla mnie to jakaś fikcja, moja mama przez wiele lat pracowała na kasie - pracownicy musieli mieć nawet zaszyte kieszenie emotka I nikt nie wychodził z koszem paragonów do szatni. Oczywiście: małe sklepy to inna historia.
0 0

#6192378 Napisano: 05.05.2016 18:55:19
joan napisał(a):

defed napisał(a):

Dla mnie to jakaś fikcja, moja mama przez wiele lat pracowała na kasie - pracownicy musieli mieć nawet zaszyte kieszenie emotka I nikt nie wychodził z koszem paragonów do szatni. Oczywiście: małe sklepy to inna historia.

Polak potrafi... bo często ma ku temu okazję!
Parę lat temu u mnie w Kaufie rozbili szajkę złodziei, złożoną z kasjerek i kasjerów, którzy chowali na magazynie cenniejsze towary (np. małe drogie kosmetyki) i podczas dostaw, gdy brama z tyłu się otwierała, wyrzucali na sąsiadujący trawnik zdobycze, potem w drodze do domu je zbierali. U mnie w Kauflandzie do tej pory nie ma kamer ani bramek  emotka  Podobno jest tajniak z koszykiem zakupowym, ale nigdy go nie zauważyłam (dobra robota panie tajniaku! emotka  ).
W C4 market jedynym zabezpieczeniem przed kradzieżą jest ochroniarz w wieku ~80L., który siedzi w kącie przed kompem i pasjansa układa. Niechciane paragony przy nieczynnych kasach walają się na prawo i lewo. Jestem przekonana, że gdybym spytała, czy mogę je sobie zabrać skoro są niepotrzebne, miałabym ok. 50% szans na pozytywną odpowiedź.
edit: emotka No może z tymi 50% przesadziłam - poniosło mnie emotka
0 0