Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

donia7

#6192764 Napisano: 06.05.2016 13:41:29
xjustx napisał(a):

Ewusia12 napisał(a):

dziś wygrałam torbę z fit &easy i chcą cholerka całą wypowiedź... tzn przepis mam ale trzeba było napisać jaką chce torbę i dlaczego. To ja pisałam jakoś na czuja.. nie wiem co mam teraz zrobić:D może ktoś ma ten sam problem?:)

O kurde, mam tak samo.. Tylko, że nawet przepisu nie odtworzę.
W regulaminie nic nie napisali na ten temat. Chyba po prostu odeślę dokumenty i będę liczyć, że się nie upomną emotka

ja też wygrałam i mam zły paragon, kupiłam jeden produkt zamiast 3- nie wiem, jak widziałam, że a być jeden emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6192777 Napisano: 06.05.2016 13:55:57
donia7 napisał(a):

xjustx napisał(a):

Ewusia12 napisał(a):

dziś wygrałam torbę z fit &easy i chcą cholerka całą wypowiedź... tzn przepis mam ale trzeba było napisać jaką chce torbę i dlaczego. To ja pisałam jakoś na czuja.. nie wiem co mam teraz zrobić:D może ktoś ma ten sam problem?:)

W regulaminie nic nie napisali na ten temat. Chyba po prostu odeślę dokumenty i będę liczyć, że się nie upomną emotka

ja też wygrałam i mam zły paragon, kupiłam jeden produkt zamiast 3- nie wiem, jak widziałam, że a być jeden emotka

u mnie to samo... skad mam wziąc odpowiedź pełna. Automatycznie nawet nie przyszła wiaodmosc zwrotna z moją wypowiedzia tylko że przyjęli zgłsozenie emotka  Ja nawet nie pamietam jako kolor torebki wybierałam emotka  (niebieski albo papaja)
0 0

norweska20

#6192807 Napisano: 06.05.2016 14:29:56
Czyli mam rozumieć ze cały pierwszy tydzień poinformowany z sałatka fit easy...
0 0

Gość: logos89

#6192808 Napisano: 06.05.2016 14:31:45
joan napisał(a):

brudny napisał(a):

shell napisał(a):

Czy jeśli nie mam firmy to wpuszczą mnie do hurtowni Eurocash by robić zakupy? Chodzi o konkurs "Odpoczywaj z Actimel" Eurocash.

wpuszczą, nie ma tam ochrony z kałachami na wejściu, ale raczej nie zapłacisz, bo trzeba mieć kartę emotka

To przy okazji opowiem, jak to mój dziadek tej wiosny upolował promocję w Selgrosie emotka

Wychodzi dziadek z mieszkania, a tam na sieni ulotka z Selgrosa. Przegląda i co widzi? Rowery w jakże atrakcyjnych cenach! To ruszył biegusiem do Selgrosa (i prawdopodobnie wszedł do środka "na przylepkę"). Patrzy: rowerów od zatrzęsienia, łał łał łał. Prosi, żeby mu kilka sztuk zaprezentować. Biedny pracownik Selgrosa skacze przy dziadku, jak na trampolinie. W końcu dziadek wybiera jeden z rowerów, każe go złożyć i napompować, bo przecież od razu na nim do domu pojedzie. I sru do kasy. A przy kasie panienka o jakąś kartę pyta, to dziadek pokazuje wszystko, co ma w portfelu, łącznie z NFZ-em i nie rozumie, o co to całe zamieszanie. Mówi, że nie ma karty Selgros. Kasjerka: "To jak Pan tu wszedł?!" Dziadek: "No drzwiami!!!" W końcu pani sugeruje, żeby dziadek podszedł do stanowiska obok i wyrobił sobie kartę Selgros. Dziadek idzie, ale chcą od niego dowód osobisty, a on nosi przy sobie jedynie ledwo czytelną kserówkę, żeby mu dokumentów nie ukradli jacyś bandyci i kredytu na niego nie wzięli. Finał jest taki, że dziadek wychodzi z Selgrosa bez roweru, ale nawet za bardzo nie narzeka, bo przy kasie się okazało, że w ulotce dziadek patrzył na duże cyferki ceny netto, a rower kosztuje brutto. Taka sytuacja.

Ja wchodzę normalnie do Selgrosa biorę towar i przy kasie proszę klienta przede mną żeby mi kupił to co wzięłam a ja mu zapłace. 
0 0

ziomal102

#6192810 Napisano: 06.05.2016 14:37:28
Czy z konkursu Wiosna z Orange i mBANKiem ktoś dostał już jakieś info na temat doładowań?
0 0

yolka123

#6192815 Napisano: 06.05.2016 14:39:12
ziomal102 napisał(a):

Czy z konkursu Wiosna z Orange i mBANKiem ktoś dostał już jakieś info na temat doładowań?

Nie było info na maila, tylko wyniki na stronie, a po kilku dniach ( chyba 3 czy 4) doładowanie.
0 0

#6192819 Napisano: 06.05.2016 14:43:34
poprostuanette napisał(a):

donia7 napisał(a):

xjustx napisał(a):

Ewusia12 napisał(a):

u mnie to samo... skad mam wziąc odpowiedź pełna. Automatycznie nawet nie przyszła wiaodmosc zwrotna z moją wypowiedzia tylko że przyjęli zgłsozenie emotka  Ja nawet nie pamietam jako kolor torebki wybierałam emotka  (niebieski albo papaja)

wystarczy im napisac ogólnie emotka  U mnie zaakceptowali a napisałam tylko to o czym pisałam i przepis. Nie słowo w słowo emotka
0 0

Gość: slonko365

#6192820 Napisano: 06.05.2016 14:44:30
logos89 napisał(a):

Ja wchodzę normalnie do Selgrosa biorę towar i przy kasie proszę klienta przede mną żeby mi kupił to co wzięłam a ja mu zapłace. 

To jak tak robisz, to równie dobrze możesz poprosić czy możesz zrobić zakupy na kartę tej osoby i wtedy kasjerka powtarza kartę, nie musi jej drugi raz skanować.
0 0

#6192824 Napisano: 06.05.2016 14:48:39
slonko365 napisał(a):

logos89 napisał(a):

To jak tak robisz, to równie dobrze możesz poprosić czy możesz zrobić zakupy na kartę tej osoby i wtedy kasjerka powtarza kartę, nie musi jej drugi raz skanować.

bez problemu tak działa emotka  Nie raz zapomniałam karty do selgrosa to kasjerka nie skanuje karty tylko idzie na karte tej osoby . Tamten sobie odchodzi a ja płace za zakupy emotka
0 0

mczarna

#6192923 Napisano: 06.05.2016 18:01:54
Dalej macie też problem z wysłaniem maili do Ponymanii? Od kilku dni nie mogę,zmniejszam wielkość dokumentu ale to nic nie daje.
0 0

magisterek

#6192941 Napisano: 06.05.2016 18:50:15
mczarna napisał(a):

Dalej macie też problem z wysłaniem maili do Ponymanii? Od kilku dni nie mogę,zmniejszam wielkość dokumentu ale to nic nie daje.

Dzwoniłem w tej sprawie! Mają błąd o którym nawet nie wiedzieli. Informatyk nad tym podobno pracuje. Po weekendzie mają do mnie zadzwonić w tej sprawie
0 0

mdepfs

#6192956 Napisano: 06.05.2016 19:26:49
Czy macie też tak w Koralu, że znikły wyniki, a jak chce zobaczyć galerię to mam informację, że konkurs zaczyna się 28.03.2016 i nie otwiera mi się nic?!
0 0

mczarna

#6192976 Napisano: 06.05.2016 20:03:51
magisterek napisał(a):

mczarna napisał(a):

Dzwoniłem w tej sprawie! Mają błąd o którym nawet nie wiedzieli. Informatyk nad tym podobno pracuje. Po weekendzie mają do mnie zadzwonić w tej sprawie

Dzięki za info!
0 0

Gość: bamfarfe22

#6192993 Napisano: 06.05.2016 21:02:55
mdepfs napisał(a):

Czy macie też tak w Koralu, że znikły wyniki, a jak chce zobaczyć galerię to mam informację, że konkurs zaczyna się 28.03.2016 i nie otwiera mi się nic?!

Tak. Też tak mam. Chyba coś im się popsuło 
0 0

banka-manka

#6192997 Napisano: 06.05.2016 21:13:43
Czy ktoś może mi napisać ile torebek dziennie dają w Fit&Easy? Nie mam dostępu teraz do regulaminu emotka
0 0

norweska20

#6192998 Napisano: 06.05.2016 21:15:52
@banka-manka napisał(a):

Czy ktoś może mi napisać ile torebek dziennie dają w Fit&Easy? Nie mam dostępu teraz do regulaminu emotka

Każdego dnia do wygrania będzie 5 modnych toreb marki O Bag
0 0

banka-manka

#6193000 Napisano: 06.05.2016 21:17:16
norweska20 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Każdego dnia do wygrania będzie 5 modnych toreb marki O Bag

Dziękuje bardzo emotka
0 0

ace

#6193003 Napisano: 06.05.2016 21:30:22
Czy na konkurs Mila Carlsberg/Okocim mozna kupic 4xOkocim Mocne? Mój tak kupił i nie wiem czy moge grać na ten paragon czy nie emotka  A wogole konkurs trwa do 15nie? Bo w bazie wyskakuje ze do dzisiaj...
0 0

sosna

#6193004 Napisano: 06.05.2016 21:36:54

donia7 napisał(a):

xjustx napisał(a):

Ewusia12 napisał(a):

wystarczy im napisac ogólnie emotka  U mnie zaakceptowali a napisałam tylko to o czym pisałam i przepis. Nie słowo w słowo emotka

A o jakiej torbie trzeba pisać: O"Bag czy torbie sałat?
0 0

yolka123

#6193007 Napisano: 06.05.2016 21:45:49
ace napisał(a):

Czy na konkurs Mila Carlsberg/Okocim mozna kupic 4xOkocim Mocne? Mój tak kupił i nie wiem czy moge grać na ten paragon czy nie emotka  A wogole konkurs trwa do 15nie? Bo w bazie wyskakuje ze do dzisiaj...

Możesz spokojnie wziąć udział.
Smolar określił w regulaminach swoich piwnych konkursów dla poszczególnych sklepów , gdzie życzy sobie by na paragonie był TYLKO Okocim Jasne Pełne lub Carlsberg ( Żabka,Carrefour) a gdzie dowolny Okocim i Carlsberg ( w Mili tak jest ).
0 0