Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ace

#6193012 Napisano: 06.05.2016 21:49:34
yolka123 napisał(a):

ace napisał(a):

Czy na konkurs Mila Carlsberg/Okocim mozna kupic 4xOkocim Mocne? Mój tak kupił i nie wiem czy moge grać na ten paragon czy nie emotka  A wogole konkurs trwa do 15nie? Bo w bazie wyskakuje ze do dzisiaj...

Możesz spokojnie wziąć udział.
Smolar określił w regulaminach swoich piwnych konkursów dla poszczególnych sklepów , gdzie życzy sobie by na paragonie był TYLKO Okocim Jasne Pełne lub Carlsberg ( Żabka,Carrefour) a gdzie dowolny Okocim i Carlsberg ( w Mili tak jest ).

Super emotka  Dzięki emotka  właśnie w regulaminie nie widziałam wyszczegolnionych konkretnych produktów, a zdjęcie promocyjne mnie troche zmyliło bo tam jest tylko calsberg i jasne emotka  w takim razie gram i nie bede suszyć głowy mojemu facetowi o to ze kupił mocne emotka
0 0

edith

#6193017 Napisano: 06.05.2016 22:29:43
sosna napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

donia7 napisał(a):

xjustx napisał(a):

Ewusia12 napisał(a):

dziś wygrałam torbę z fit &easy i chcą cholerka całą wypowiedź... tzn przepis mam ale trzeba było napisać jaką chce torbę i dlaczego. To ja pisałam jakoś na czuja.. nie wiem co mam teraz zrobić:D może ktoś ma ten sam problem?:)

O kurde, mam tak samo.. Tylko, że nawet przepisu nie odtworzę.
W regulaminie nic nie napisali na ten temat. Chyba po prostu odeślę dokumenty i będę liczyć, że się nie upomną emotka

ja też wygrałam i mam zły paragon, kupiłam jeden produkt zamiast 3- nie wiem, jak widziałam, że a być jeden emotka

u mnie to samo... skad mam wziąc odpowiedź pełna. Automatycznie nawet nie przyszła wiaodmosc zwrotna z moją wypowiedzia tylko że przyjęli zgłsozenie emotka  Ja nawet nie pamietam jako kolor torebki wybierałam emotka  (niebieski albo papaja)

wystarczy im napisac ogólnie emotka  U mnie zaakceptowali a napisałam tylko to o czym pisałam i przepis. Nie słowo w słowo emotka

A o jakiej torbie trzeba pisać: O"Bag czy torbie sałat? W regulaminie pisze że o torbie salatki emotka

• Prześlij swój autorski przepis na potrawę z Fit&Easy i napisz, która torebka produktu Fit&Easy najbardziej do Ciebie pasuje.
0 0

edzia21

#6193026 Napisano: 06.05.2016 22:50:54
maryam napisał(a):

łał w Auchanie 89 rowerów do wygranie za zdjęcie sniadanka z Belvitą emotka

+ odbiór OSOBISTY emotka  roweru w danym sklepie. 
0 0

monkakk

#6193029 Napisano: 06.05.2016 23:03:02

donia7 napisał(a):

xjustx napisał(a):

Ewusia12 napisał(a):

dziś wygrałam torbę z fit &easy i chcą cholerka całą wypowiedź... tzn przepis mam ale trzeba było napisać jaką chce torbę i dlaczego. To ja pisałam jakoś na czuja.. nie wiem co mam teraz zrobić:D może ktoś ma ten sam problem?:)

W regulaminie nic nie napisali na ten temat. Chyba po prostu odeślę dokumenty i będę liczyć, że się nie upomną emotka

ja też wygrałam i mam zły paragon, kupiłam jeden produkt zamiast 3- nie wiem, jak widziałam, że a być jeden emotka

u mnie to samo... skad mam wziąc odpowiedź pełna. Automatycznie nawet nie przyszła wiaodmosc zwrotna z moją wypowiedzia tylko że przyjęli zgłsozenie emotka  Ja nawet nie pamietam jako kolor torebki wybierałam emotka  (niebieski albo papaja)

pisałaś w uzasadnieniu o torebce obag a nie torebce produktu fit &easy? i wygrałaś?  emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6193032 Napisano: 06.05.2016 23:13:56
monkakk napisał(a):

donia7 napisał(a):

xjustx napisał(a):

Ewusia12 napisał(a):

pisałaś w uzasadnieniu o torebce obag a nie torebce produktu fit &easy? i wygrałaś?  emotka

ja pisałam o ulubionej torebce sałaty - o smart emotka a wybiera się kolor torebki jaki się chce dostać emotka
0 0

violka88

#6193035 Napisano: 06.05.2016 23:35:37

monkakk napisał(a):

donia7 napisał(a):

xjustx napisał(a):

Ewusia12 napisał(a):

ja pisałam o ulubionej torebce sałaty - o smart emotka a wybiera się kolor torebki jaki się chce dostać emotka

a czy jest jeszcze ten konkurs - czy już się skończył???? - jeśli jeszcze trwa następny etap to proszę o linka emotka
0 0

Gość: zuzola

#6193041 Napisano: 06.05.2016 23:52:06
po jakim czasie przychodzi paczka sprzątaczka?
0 0

Natie77

#6193052 Napisano: 07.05.2016 09:04:18
zuzola napisał(a):

po jakim czasie przychodzi paczka sprzątaczka?

Mi przyszła wczoraj, a dane do wysyłki wysyłałam im 15.04, potwierdzenie o przyjęciu danych wysłali 19.04, więc ok. 20 dni emotka
0 0

deva

#6193053 Napisano: 07.05.2016 09:13:36

lola.lola

#6193067 Napisano: 07.05.2016 10:57:18
Te torby Obag w konkursie Fit&Easy to są te w największym rozmiarze? Bo ten uchwyt jest taki mały, że chyba nie da jej się nosić na ramieniu?
0 0

Gość: poprostuanette

#6193082 Napisano: 07.05.2016 12:17:55
lola.lola napisał(a):

Te torby Obag w konkursie Fit&Easy to są te w największym rozmiarze? Bo ten uchwyt jest taki mały, że chyba nie da jej się nosić na ramieniu?

To sa te mniejsze sadzac po wartosci regulaminowej. Ale ja mam jedna wieksza i jedna mniejsza obag i powiem ze ciesze sie ze jest to ta mniejsza. Zdecydowanie lepiej mi sie nosi. ☺
0 0

Gość: alamak

#6193086 Napisano: 07.05.2016 12:34:35

lola.lola napisał(a):

To sa te mniejsze sadzac po wartosci regulaminowej. Ale ja mam jedna wieksza i jedna mniejsza obag i powiem ze ciesze sie ze jest to ta mniejsza. Zdecydowanie lepiej mi sie nosi. ☺

Tam są podane wymiary. Wg mnie to chyba ta duża.
0 0

banka-manka

#6193090 Napisano: 07.05.2016 13:31:46
lola.lola napisał(a):

Tu dają te krótkie rączki (tak wnioskuję  z obrazka emotka  ), a są też długie - zawsze później można dokupić emotka
0 0

ita1987

#6193094 Napisano: 07.05.2016 14:07:52
Jeśli chodzi o fit&easy czy mógłby ktoś mi powiedzieć jaką ma stawkę podatkową ten produkt, bo nie wiem który punkt na paragonie mam podbić w sklepie (sklep abc - stosy cyferek i nie wiadomo co jak, gdzie i za ile)? Będę wdzięczna emotka
0 0

Gość: akaska

#6193099 Napisano: 07.05.2016 14:27:35
Gdzie moge znaleźć liste punktów do odbioru pilki coca coli?. Nigdzie nie widze,a mieszkam na zad...piu i nie wiem czy mi się opłaci klepać kody:)
0 0

lola.lola

#6193103 Napisano: 07.05.2016 15:28:42
Ktoś się dziś zgłasza na Fit&Easy? bo nie wiem czy duża dziś konkurencja emotka
0 0

yolka123

#6193104 Napisano: 07.05.2016 16:02:54
ita1987 napisał(a):

Jeśli chodzi o fit&easy czy mógłby ktoś mi powiedzieć jaką ma stawkę podatkową ten produkt, bo nie wiem który punkt na paragonie mam podbić w sklepie (sklep abc - stosy cyferek i nie wiadomo co jak, gdzie i za ile)? Będę wdzięczna emotka

ita1987 - stawka PTU B  8%
0 0

noisy0000

#6193105 Napisano: 07.05.2016 16:23:34
A ja wam powiem, że mnie nie zachęcają te sałaty Fit&Easy emotka  jakieś takie spocone i zaparowane sobie leżą w tych (o)BAGACH
0 0

aleksiak

#6193107 Napisano: 07.05.2016 16:32:55
akaska napisał(a):

Gdzie moge znaleźć liste punktów do odbioru pilki coca coli?. Nigdzie nie widze,a mieszkam na zad...piu i nie wiem czy mi się opłaci klepać kody:)

taka lista się wyświetli dopiero w momencie gdy masz uzbieraną wymaganą ilość kodów
0 0

ita1987

#6193108 Napisano: 07.05.2016 16:35:33
yolka123 napisał(a):

ita1987 napisał(a):

ita1987 - stawka PTU B  8%

No to mam i się zgadza:-) dziękuję bardzo! emotka
0 0