Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

doris1

#6199933 Napisano: 20.05.2016 09:15:31
maryam napisał(a):

Ciekawe też ile mają zgłoszeń dziennie?

pewnie dużo, ale co to wg zeszłorocznej MOCY BIEDRONKOWEJ emotka i Avanti wyrabiało się ze wszystkim emotka
0 0

Gość: logos89

#6199981 Napisano: 20.05.2016 10:31:57
cudaczek121 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Jakie sa odczucia zwycięzców tv w lays? Patrzac obiektywnie wygraliscie fajnymi zgloszeniami, z pomysłem czy raczej niekoniecznie? Może być pw, jeśli nie chcecie pisac o tym na forum. Ja mogę obiecać, ze pochwalę się zwycięskim hasłem, jeśli w końcu stanie się cud i  trafię ten wymarzony tvemotka

Ja wygrałam pufę,a tv niet. Sorry,ale wątpię,aby oni to w ogóle czytali, skoro już są wyniki nawet z wczoraj emotka

Ja 2 pufy, ale rowniez szczerze wątpię, dlatego wlasnie pytam czy zdaniem zwyciezcow to aby nie jest loteria. Intuicja mi podpowiada, ze granie w lays jest bez sensu, bo  niestety loterie omijaja mnie szerokim łukiem, a jednak te tv kuszą. Pewnie bym sobie dala spokoj gdybym tak bardzo nie chciala trafic fajnego telewizorka. Nie na handel, ale dla siebieemotka

Twierdzę,że to taka zakamuflowana loteria emotka

Ja moim złoszeniem nie wygałam . Miałam te z butami : " Muszisz wychrupać sobie stopy" Kolega wymyślił wydawało mi się fajne ale teraz już mi się nie wydaje fajne emotka  
0 0

Gość: cc_investigator

#6199986 Napisano: 20.05.2016 10:40:28
Loteria bylaby calkowicie losowa, a tu steruja od pewnego czasu, by nie byli za duzo powtarzajacych sie nazwisk. Wrzuccie do excela.
0 0

luko922

#6199998 Napisano: 20.05.2016 10:52:16
Czy w Prince Polo w danym etapie można wysłać dowolną ilość gifów?
0 0

Gość: logos89

#6199999 Napisano: 20.05.2016 10:52:45
luko922 napisał(a):

tak
0 0

luko922

#6200001 Napisano: 20.05.2016 10:55:22
logos89 napisał(a):

luko922 napisał(a):

tak

Dzięki!
0 0

kaskaderka1

#6200056 Napisano: 20.05.2016 12:09:31
mczarna napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Dziewczyny które testują Le Petit Marseillais.
Czy macie problem z wysłaniem raportu z rozmowy.
Tekst na ponad 2tys .znaków i pojawia sie cały czas komunikat że " Będziemy wdzięczni za dłużą wypowiedź".
Czy również macie z tym problem ?

Ja dziś miałam problem z raportem, tekst o wiele krótszy niż Twój, wszystko poodptaszkowane i nie szło kliknąć wyślij. Pewnie więc bład u nich.

Napisałam do nich wczoraj .Zasugerowali zmianę przeglądarki . Jeszcze dziś nie próbowałam wysłać . Wieczorem spróbuję .Daj znać czy Tobie poszło emotka
0 0

lola.lola

#6200059 Napisano: 20.05.2016 12:11:24
logos89 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Jakie sa odczucia zwycięzców tv w lays? Patrzac obiektywnie wygraliscie fajnymi zgloszeniami, z pomysłem czy raczej niekoniecznie? Może być pw, jeśli nie chcecie pisac o tym na forum. Ja mogę obiecać, ze pochwalę się zwycięskim hasłem, jeśli w końcu stanie się cud i  trafię ten wymarzony tvemotka

Ja wygrałam pufę,a tv niet. Sorry,ale wątpię,aby oni to w ogóle czytali, skoro już są wyniki nawet z wczoraj emotka

Ja 2 pufy, ale rowniez szczerze wątpię, dlatego wlasnie pytam czy zdaniem zwyciezcow to aby nie jest loteria. Intuicja mi podpowiada, ze granie w lays jest bez sensu, bo  niestety loterie omijaja mnie szerokim łukiem, a jednak te tv kuszą. Pewnie bym sobie dala spokoj gdybym tak bardzo nie chciala trafic fajnego telewizorka. Nie na handel, ale dla siebieemotka

Ja moim złoszeniem nie wygałam . Miałam te z butami : " Muszisz wychrupać sobie stopy" Kolega wymyślił wydawało mi się fajne ale teraz już mi się nie wydaje fajne emotka  

Mi się udało wygrać pufę tylko dlatego, że był to 2-3 dzień konkursu i jeszcze nie było aż tak dużej konkurencji emotka  
Taki wniosek nasuwa mi się ze względu na moje jakże suche hasło:

- To będzie celny chrup karny!
- Tylko nie za mocno

emotka
0 0

Gość: Ewusia12

#6200065 Napisano: 20.05.2016 12:21:35
bardzo fajny żarcik!! emotka
0 0

lena5_1985

#6200086 Napisano: 20.05.2016 12:47:22
luko922 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

No opłaca się ten konkurs, biorę wszystkie. emotka

W zamyśle chyba chodziło o to, że jeden laureat może wybrać dowolne produkty z każdej grupy, czyli np. Krem na dzień nawilżający ALE inny laureat może mieć inne potrzeby i wybrać Krem na dzień przeciwzmarszczkowy itede. Czyli że nie narzucają Ci konkretnego kosmetyku, możesz wybrać swój ulubiony, byle Nivea emotka

Też sądzę że o to chodzi. Wybierasz np 6 kremów na dzień Nivea spośród tych co mają, a w tym mogą np to być 3 takie i 3 inne lub 3 takie 2 inne i 1 jeszcze inny, byleby było 6.

To zestaw składałby się z 38 kosmetyków? To spory byłby emotka  

No przecież roczny zestaw nie? Jeden krem na dzień chyba nie wystarczy na rok? emotka
0 0

lena5_1985

#6200089 Napisano: 20.05.2016 12:53:26
cudaczek121 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Nie do końca się zgadzam. W konkursie tej agencji, gdzie codziennie było 500 nagród po 50 zł sporo wygrałam, tutaj pufę i telewizor ale wysłałam więcej zgłoszeń niż jedno.
0 0

cudaczek121

#6200100 Napisano: 20.05.2016 13:19:45
lena5_1985 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Nie do końca się zgadzam. W konkursie tej agencji, gdzie codziennie było 500 nagród po 50 zł sporo wygrałam, tutaj pufę i telewizor ale wysłałam więcej zgłoszeń niż jedno.

Pamiętam tamtą loterię-wygrałam w niej 1300 złotych na czystoemotka Tu póki co tylko pufę, jak już pisałam
0 0

lena5_1985

#6200101 Napisano: 20.05.2016 13:21:09
cudaczek121 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Pamiętam tamtą loterię-wygrałam w niej 1300 złotych na czystoemotka Tu póki co tylko pufę, jak już pisałam

Ja tam 1950 emotka  przez lipiec, w sierpniu odpuściłam. To były czasy co? emotka
0 0

sanitas

#6200106 Napisano: 20.05.2016 13:32:09
Idę do Was z głupim pytaniem: na małych paczkach Lays...w którym miejscu są te kody, bo nie mogę w ogóle znaleźć:/ Albo na promocyjnych opakowaniach rzeczywiście nie mam, albo jestem ślepa i czas do okulisty:D
0 0

xpac

#6200109 Napisano: 20.05.2016 13:36:02
sanitas napisał(a):

Idę do Was z głupim pytaniem: na małych paczkach Lays...w którym miejscu są te kody, bo nie mogę w ogóle znaleźć:/ Albo na promocyjnych opakowaniach rzeczywiście nie mam, albo jestem ślepa i czas do okulisty:D

https://www.faceb...os/1010988545605138/
0 0

Gość: mattadore

#6200111 Napisano: 20.05.2016 13:40:25
prince polo tradycyjnie w wynikach Pabianice, Szafarnia i Toruń....
0 0

mmaddamm

#6200112 Napisano: 20.05.2016 13:41:07
czy ktoś już dowiadywał się o odbiór rowerów z belvity? Czy czekacie na ich telefon? emotka
0 0

Gość: defed

#6200114 Napisano: 20.05.2016 13:42:18
sanitas napisał(a):

w wielu małych paczkach kody są niewidoczne na pierwszy rzut oka, polecam magiczne triki typu: różnego rodzaju oświetlenie, różne kąty patrzenia, a nawet półmrok... i inne jakie przyjdą Ci do głowy - powodzenia, samo znalezienie prawidłowej kombincji 9 znaków jest jak wygrana  emotka
0 0

banka-manka

#6200118 Napisano: 20.05.2016 13:48:16
mmaddamm napisał(a):

czy ktoś już dowiadywał się o odbiór rowerów z belvity? Czy czekacie na ich telefon? emotka

Czekam na telefon.
0 0

cudaczek121

#6200126 Napisano: 20.05.2016 13:54:57
Czy w konkursie Colgate - tym z wyjazdami na festiwal jest jakieś ograniczenie znakówemotka Niestety, nie otwiera mi się regulamin
0 0