Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

magdalena1020

#6200264 Napisano: 20.05.2016 19:00:10
kemli napisał(a):

mam pytanie odnośnie lays, jeżeli źle bym wpisała kod pojawi mi się jakiś komunikat? jeżeli dotąd nie miałam żadnego to znaczy że prawidłowo wpisuje kody?

Tak, jeśli masz błąd wyskakuje komunikat i błędny kod zakreśla się na czerwono emotka
0 0

mdepfs

#6200270 Napisano: 20.05.2016 19:11:32
edzia21 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Czy w sałatach trzeba mieć paragon i zgłoszenie z danego tygodnia/dnia czy ogólnie z trwania konkursu?

ogólnie emotka  

emotka  :))))
0 0

mczarna

#6200276 Napisano: 20.05.2016 19:26:15
zonka78 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

mczarna napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Barimor napisał(a):

Zeby wygrać w laysach telewizor to trzeba , wcześniej wygrać pufę?

Tak emotka

Jak widać tak, się zacznie teraz rodzinnie...:P

niekoniecznie,  pufa u mnie i męża, a tv brak i na kolejną szansę na tv nie ma widoków niestety  ... 

Dlaczego nie ma widoków na telewizor? Ślij dalej zgłoszenia, jeżeli spodoba im się któreś wytypują Cię do nagrody dziennej,będą widzieli , że już jedną dostałaś i nie możesz dostać następnej lecz to zgłoszenie będzie brane pod uwagę w przyznawaniu tv.

Jak widać po ostatnich wynikach-większość jednak wygrywa tv wygrywając wcześniej pufę w danym tygodniu, więc szanse jak się nie wygra w danym tygodniu dziennej na wygranie TV są marne.
0 0

Gość: mattadore

#6200283 Napisano: 20.05.2016 20:02:33
Pytanie za 100pkt. czy ktoś tez tak ma /miał ....Taka sytuacja wysyłam zgłoszenia do Prince Polo, raz wygrywam,raz nie,ale do rzeczy....
Wysyłam coś z pomysłem,kreatywnego, specjalnie robionego pod konkurs, jednak nie wygrywa,a w następnym etapie "mój" pomysł u kogoś innego nagrodzonego widzę , i tak już czwarty raz mhhh ale to, to nic BO TO CZWARTY RAZ, TA SAMA OSOBA, TO SAMO MIASTO "z moim pomysłem", którego wcześniej nie nagrodzono !!!Nie jest pomysł podobny, ale jest identyczny, tylko inna twarz i dane...w jakośc zdjęcia/gifa nie mam nic sobie do zarzucenia, bo potrafie je robić:)  zbieg okoliczności? ktoś siedzi w mojej głowie? rozumiem raz, no dwa razy,ale kur....a 4x i to ta sama osoba?????!!!!!!!emotka emotka emotka  CZARY?????
0 0

Gość: giuliettaX

#6200291 Napisano: 20.05.2016 20:34:51
mattadore napisał(a):

Pytanie za 100pkt. czy ktoś tez tak ma /miał ....Taka sytuacja wysyłam zgłoszenia do Prince Polo, raz wygrywam,raz nie,ale do rzeczy....
Wysyłam coś z pomysłem,kreatywnego, specjalnie robionego pod konkurs, jednak nie wygrywa,a w następnym etapie "mój" pomysł u kogoś innego nagrodzonego widzę , i tak już czwarty raz mhhh ale to, to nic BO TO CZWARTY RAZ, TA SAMA OSOBA, TO SAMO MIASTO "z moim pomysłem", którego wcześniej nie nagrodzono !!!Nie jest pomysł podobny, ale jest identyczny, tylko inna twarz i dane...w jakośc zdjęcia/gifa nie mam nic sobie do zarzucenia, bo potrafie je robić:)  zbieg okoliczności? ktoś siedzi w mojej głowie? rozumiem raz, no dwa razy,ale kur....a 4x i to ta sama osoba?????!!!!!!!emotka emotka emotka  CZARY?????

emotka   drony... wszędzie teraz tego pełno lata... 
0 0

zonka78

#6200295 Napisano: 20.05.2016 20:38:51
mczarna napisał(a):

zonka78 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

mczarna napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Barimor napisał(a):

Tak emotka

niekoniecznie,  pufa u mnie i męża, a tv brak i na kolejną szansę na tv nie ma widoków niestety  ... 

Dlaczego nie ma widoków na telewizor? Ślij dalej zgłoszenia, jeżeli spodoba im się któreś wytypują Cię do nagrody dziennej,będą widzieli , że już jedną dostałaś i nie możesz dostać następnej lecz to zgłoszenie będzie brane pod uwagę w przyznawaniu tv.

Jak widać po ostatnich wynikach-większość jednak wygrywa tv wygrywając wcześniej pufę w danym tygodniu, więc szanse jak się nie wygra w danym tygodniu dziennej na wygranie TV są marne.

Ale są, sama się o tym przekonałam
0 0

Gość: mattadore

#6200299 Napisano: 20.05.2016 20:46:26
giulietta napisał(a):

mattadore napisał(a):

emotka   drony... wszędzie teraz tego pełno lata... 

emotka emotka emotka  emotka  
0 0

mczarna

#6200309 Napisano: 20.05.2016 21:22:19
zonka78 napisał(a):

mczarna napisał(a):

zonka78 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

mczarna napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Barimor napisał(a):

Tak emotka

Ale są, sama się o tym przekonałam

No tak, miałaś farta, bo widać,że w ostatnich wynikach 3 osoby ( albo i mniej, bo może ktoś inny lepiej obczaił) wygrały wcześniej. 27 w ostatnim tygodniu.
0 0

reolo3

#6200311 Napisano: 20.05.2016 21:28:23
ktoś czeka jeszcze na paczkę sprzątaczkę  emotka emotka
0 0

kammaro

#6200313 Napisano: 20.05.2016 21:35:19
reolo3 napisał(a):

tak, na kilka
0 0

baxter

#6200351 Napisano: 20.05.2016 23:31:50
reolo3 napisał(a):

tak, ja czekam na paczkę a na jednego @ to nie otrzymałam nawet info potwierdzającego po wysłaniu skanu paragonu i danych adresowych emotka
0 0

wojowniczka

#6200352 Napisano: 20.05.2016 23:43:33
Fit&easy- wykorzystujecie max dostepnych znaków? Czy tylko przepis, uzasadnienie wybranego produktu i tyle? Piszę, kombinuje a oni mają mnie gdzieś :-/ mąż na sałatę nie chce już patrzeć :-/ a ja się uparłam jak osiol. 
Jakieś mega wypasne te przepisy zwycięskie? Chyba wierszykiem im tam rzucę, jakimś Mickiewiczem polecę :-/
0 0

fragles

#6200355 Napisano: 20.05.2016 23:59:53
defed napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Czy zdarzyło Wam się,że nie mogliście odczytać nr lays?dla mnie jeden znak jest totalnie nieczytelny i różnią się ilością znakow :/

tak - próbuj na chybił trafił, może za którymś razem uda Ci się prawidłowa kombinacja, a jeśli nie masz nerwów, to napisz do Laysów (ponoc wysyłaja darmowego kuriera po paczki z nieczytelnymi kodami i potem wysyłają kody zastępcze)

Nawet nie zastępcze tylko pani Lidia sama odczytuje i odsyła via e-mail. emotka
0 0

taalvikki

#6200367 Napisano: 21.05.2016 02:12:15
pioge7 napisał(a):

Jak dla mnie lays sobie zamiast reklamę robić konkursem robi sobie antyreklamę... Nie dość że wkurza mnie bo pufy mi nie chcą dac... To jeszcze już patrzeć na nie nie mogę.... Jak lubiłem laysy tak jem je teraz z przymusu, a jak widze jeszcze Półki z tym to mnie na wymioty zbiera emotka  

ej, ale przecież nie musisz brać udziału i jeść laysów, jest masa innych konkursów. jak ja widzę konkurs z wódką, której nie piję, to sobie odpuszczam, a nie wlewam w siebie pod przymusem. ale jak już masz przymus grania, to laysy możesz oddać komuś, kto je zje bez odruchów wymiotnych...

a reklamę to sobie laysy robią na zwykłych konsumentach, którzy widzą plakat konkursowy i może z raz kupią, nawet nie grając, ale widzą, że lays coś rozdaje, więc jest fajną, proludzką marką.
0 0

Gość: Ewusia12

#6200375 Napisano: 21.05.2016 08:32:13
wojowniczka napisał(a):

Fit&easy- wykorzystujecie max dostepnych znaków? Czy tylko przepis, uzasadnienie wybranego produktu i tyle? Piszę, kombinuje a oni mają mnie gdzieś :-/ mąż na sałatę nie chce już patrzeć :-/ a ja się uparłam jak osiol. 
Jakieś mega wypasne te przepisy zwycięskie? Chyba wierszykiem im tam rzucę, jakimś Mickiewiczem polecę :-/

przepis musi być oryginalny. moim pomysłem była sałatka cezar ze stekiem albo sałatka z kuskusem i krewetkami. Musi być coś ekstra.. a opis rymowanka, ale tez nie za dużo znaków...
0 0

Gość: infatne

#6200376 Napisano: 21.05.2016 08:46:01
baxter napisał(a):

reolo3 napisał(a):

tak, ja czekam na paczkę a na jednego @ to nie otrzymałam nawet info potwierdzającego po wysłaniu skanu paragonu i danych adresowych emotka

ja tez czekam z poczatku miesiaca. Pisalam do nich i podobno juz sa przekazane do wysylki ale maja prawie miesiac opoznienia....
0 0

-Triss-

#6200391 Napisano: 21.05.2016 09:59:35
Ewusia12 napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

przepis musi być oryginalny. moim pomysłem była sałatka cezar ze stekiem albo sałatka z kuskusem i krewetkami. Musi być coś ekstra.. a opis rymowanka, ale tez nie za dużo znaków...

Zgadza się - przepis musi być oryginalny, raczej mało spotykany. Ja pisałam normalnie, żadnym wierszykiem. Nie wykorzystałam wszystkich znakow, raczej krotko acz tresciwie. A uzasadnienie, którą paczkę wybieram - dwa zdania.
0 0

lola.lola

#6200393 Napisano: 21.05.2016 10:21:14
PatrycjaRT napisał(a):

Ewusia12 napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

Zgadza się - przepis musi być oryginalny, raczej mało spotykany. Ja pisałam normalnie, żadnym wierszykiem. Nie wykorzystałam wszystkich znakow, raczej krotko acz tresciwie. A uzasadnienie, którą paczkę wybieram - dwa zdania.

U mnie były grzanki z pastą z awokado i szpinakiem (i mozzarellą). Nie wiem czy to oryginalne ale mi się wydaje, że powinno być przede wszystkim "easy". Takie grzanki to żadna filozofia więc mój przepis był krótki i zwięzły. Na koniec dosłownie trzy zdania na temat tego, czemu dana torba sałat do mnie pasuje.  Z lekkim humorem ale bez żadnych rymów  emotka
0 0

Gość: Ewusia12

#6200398 Napisano: 21.05.2016 10:29:45
lola.lola napisał(a):

PatrycjaRT napisał(a):

Ewusia12 napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

U mnie były grzanki z pastą z awokado i szpinakiem (i mozzarellą). Nie wiem czy to oryginalne ale mi się wydaje, że powinno być przede wszystkim "easy". Takie grzanki to żadna filozofia więc mój przepis był krótki i zwięzły. Na koniec dosłownie trzy zdania na temat tego, czemu dana torba sałat do mnie pasuje.  Z lekkim humorem ale bez żadnych rymów  emotka

czyli można mieć kilka sposobów na komisję:) Jest duże pole do popisu;)
0 0

noisy0000

#6200400 Napisano: 21.05.2016 10:41:15
Ewusia12 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

PatrycjaRT napisał(a):

Ewusia12 napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

czyli można mieć kilka sposobów na komisję:) Jest duże pole do popisu;)

U mnie krem brokułowo-szpinakowy nie przeszedł także na taki przepis nie marnujcie paragonów emotka
0 0