Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: defed

#6212070 Napisano: 11.06.2016 10:33:53
pioge7 napisał(a):

czemu ostatni 56 jak konkurs do 10 lipca ... czyli jeszcze 30 dni w sumie ostatnim dniem jest dzień 77 wg moich obliczeń....

Masz racje, nie wiem czemu ubzduralam sobie, ze jest 8 tyg, a faktycznie jest 11 
Chyba sie przekonkursowalam...
0 0

Gość: defed

#6212074 Napisano: 11.06.2016 11:17:40
Widze, ze Smolar wprowadzil bowy format sms: Konkurs.nr NIP sklepu konkursowego.nr dowodu zakupu.treść odpowiedzi https://www.e-kon...18.html#.V1vXXvDo6rU
Chyba poczytali sobie forum, gdzie konkursowicz przechwalal sie swoim sprytem w dziesieciokrotnym wysylaniu tego samego numeru paragonu emotka
0 0

monkakk

#6212076 Napisano: 11.06.2016 11:21:29
defed napisał(a):

Widze, ze Smolar wprowadzil bowy format sms: Konkurs.nr NIP sklepu konkursowego.nr dowodu zakupu.treść odpowiedzi http://www.e-konk...18.html#.V1vXXvDo6rU
Chyba poczytali sobie forum, gdzie konkursowicz przechwalal sie swoim sprytem w dziesieciokrotnym wysylaniu tego samego numeru paragonu emotka

No i dobrze emotka   tyle że ten prefiks jest strasznie długi i nie zostawia zbyt dużego pola do popisu ;/
0 0

pioge7

#6212078 Napisano: 11.06.2016 11:36:57
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czemu ostatni 56 jak konkurs do 10 lipca ... czyli jeszcze 30 dni w sumie ostatnim dniem jest dzień 77 wg moich obliczeń....

Masz racje, nie wiem czemu ubzduralam sobie, ze jest 8 tyg, a faktycznie jest 11 
Chyba sie przekonkursowalam...

haha za dużo tego i można się już pomylić emotka ja czekać aż forum się obłowi i może w pufę jakoś wstrzelę się w końcu emotka
0 0

Gość: elmo

#6212101 Napisano: 11.06.2016 12:41:26
Na konkurs Leona w Tesco piszecie 160 znaków czy więcej? 
0 0

scrabble

#6212116 Napisano: 11.06.2016 13:21:11
Do Leona 160, chociaż nie wiem czy by ucięło gdyby to przekroczyć? Prefix jest dłuższy niż standardowo.
0 0

scrabble

#6212120 Napisano: 11.06.2016 13:33:16
Dokładnie emotka  tylko numer paragonu zmarnowany. W ogóle zrobiłam się w konia. Wysłałam Leona z nr. paragonu do innego konkursu. Przemyślałam sprawę i wysłałam dokładnie ten sam tekst z poprawnym numerem. Coś czuję, że przekombinowałam. 
0 0

scrabble

#6212123 Napisano: 11.06.2016 13:37:40
monkakk napisał(a):

defed napisał(a):

Widze, ze Smolar wprowadzil bowy format sms: Konkurs.nr NIP sklepu konkursowego.nr dowodu zakupu.treść odpowiedzi http://www.e-konk...18.html#.V1vXXvDo6rU

No i dobrze emotka   tyle że ten prefiks jest strasznie długi i nie zostawia zbyt dużego pola do popisu ;/

No jest: . SMS zgłoszeniowy zawierający rozwiązanie zadania konkursowego możeskładać się z maksimum 160 znaków w całości (łącznie z prefiksem tj. wyrazem „Konkurs”,
numerem NIP sklepu konkursowego, numerem dowodu zakupu promocyjnego,
rozwiązaniem zadania konkursowego w tym ze „spacjami”) i nie może zawierać polskich
znaków.

w sumie dwa słowa mniej nie robią takiej różnicy. 
0 0

Gość: poprostuanette

#6212126 Napisano: 11.06.2016 13:51:22
This is an automatically generated Delivery Status Notification

THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.

YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.

Delivery to the following recipient has been delayed:

[email protected]

Message will be retried for 1 more day(s)

Technical details of temporary failure:

jak to opóźniona? Cały czas wraca mi mail emotka
0 0

Gość: akaska

#6212132 Napisano: 11.06.2016 14:01:55
Ktory numer wpisujecie na kuponie w Brico? Górny czy dolny? W regulaminie nic nie pisze.
0 0

edzia21

#6212138 Napisano: 11.06.2016 14:17:29
akaska napisał(a):

Ktory numer wpisujecie na kuponie w Brico? Górny czy dolny? W regulaminie nic nie pisze.

Hmm wpisałam górny, po czym przy drugim zgłoszeniu zapytałam kasjerki...która stwierdziła że to ma być dolny. Po czym rzuciła: "ALE TO I TAK NIE MA ZNACZENIA, KTÓRY"...dziwnie to zabrzmiało. Nie ma znaczenia, bo i tak żaden konsument nie wygra? emotka
0 0

Gość: logos89

#6212139 Napisano: 11.06.2016 14:18:26
trampek, napisał(a):

http://www.tablet...-rejestracje-numeru/

mam pytanko co mam zrobci zeby dostac premie jak mam internet play?
Dla zarejestrowanego numeru Play Internet na Kartę dostaniesz:

• - pakiet 100 GB,
  • - rok ważności konta.
Aktywuj bonusy – wyślij SMS-a o treści start.300 pod nr 111 Szczegółowe informacje o

tez musze pojsc do paly i zarejstrowac jak mam internet tylko?

Trzeba zarejestrować numer telefonu w salonie . Dostajesz 10 GB Internetu i 100 zł ważne 30 dni . A jeśli masz staż w Play dostaniesz dodatkową premie nawet do 400 zł 
0 0

mdepfs

#6212140 Napisano: 11.06.2016 14:26:22
bruce napisał(a):

mdepfs napisał(a):

a ja jestem ciekawa, które scenki w laysach podchodzą Wam najbardziej, a które najmniej? 

Moim zdaniem każda jest ciekawa, tylko te "chmurki" na napisy - takie małe... emotka

no ja nie wiem emotka . Do scenki z butami i koszulką nie mam totalnie wizji emotka  :p 
0 0

monkakk

#6212141 Napisano: 11.06.2016 14:33:52
scrabble napisał(a):

monkakk napisał(a):

defed napisał(a):

No jest: . SMS zgłoszeniowy zawierający rozwiązanie zadania konkursowego możeskładać się z maksimum 160 znaków w całości (łącznie z prefiksem tj. wyrazem „Konkurs”,
numerem NIP sklepu konkursowego, numerem dowodu zakupu promocyjnego,
rozwiązaniem zadania konkursowego w tym ze „spacjami”) i nie może zawierać polskich
znaków.

w sumie dwa słowa mniej nie robią takiej różnicy. 

Czasami robią emotka
0 0

mdepfs

#6212148 Napisano: 11.06.2016 14:55:11
poprostuanette napisał(a):

[email protected]

ja nie mam takiej zwrotki od nich , więc dochodziło do nich, wysłałam w pt. o 14stej
0 0

monkakk

#6212150 Napisano: 11.06.2016 14:59:00
scrabble napisał(a):

Dokładnie emotka  tylko numer paragonu zmarnowany. W ogóle zrobiłam się w konia. Wysłałam Leona z nr. paragonu do innego konkursu. Przemyślałam sprawę i wysłałam dokładnie ten sam tekst z poprawnym numerem. Coś czuję, że przekombinowałam. 

miałam podobną sytuację, napisałam @ do agencji z datą godziną i numerem z którego posłałam błędną odpowiedz i niby odpisali że anulowali emotka  
0 0

Gość: poprostuanette

#6212169 Napisano: 11.06.2016 16:35:23
mdepfs napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

[email protected]

ja nie mam takiej zwrotki od nich , więc dochodziło do nich, wysłałam w pt. o 14stej

z innego maila doszło do nich
0 0

Gość: akaska

#6212181 Napisano: 11.06.2016 18:23:02
edzia21 napisał(a):

akaska napisał(a):

Hmm wpisałam górny, po czym przy drugim zgłoszeniu zapytałam kasjerki...która stwierdziła że to ma być dolny. Po czym rzuciła: "ALE TO I TAK NIE MA ZNACZENIA, KTÓRY"...dziwnie to zabrzmiało. Nie ma znaczenia, bo i tak żaden konsument nie wygra? emotka

Dzięki:) w takim razie wszystko jedno:)
0 0

Monika11

#6212182 Napisano: 11.06.2016 18:38:26
akaska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

akaska napisał(a):

Dzięki:) w takim razie wszystko jedno:)

ja w okienku napisałam górny, a pod spodem nr transakcji
0 0

scrabble

#6212187 Napisano: 11.06.2016 19:00:30
monkakk napisał(a):

scrabble napisał(a):

miałam podobną sytuację, napisałam @ do agencji z datą godziną i numerem z którego posłałam błędną odpowiedz i niby odpisali że anulowali emotka  

Nie łudzę się, że zgłoszenie było na główną więc dam sobie spokój a jak jedna piłka mi ubędzie to też nie będzie dramatu emotka   Wygrałaś wtedy? Zgłoszenie wysłałaś ponownie? 
0 0