Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

edzia21

#6212392 Napisano: 12.06.2016 17:15:10
kate87 napisał(a):

belca napisał(a):

edzia21 napisał(a):

1Hiacynta1 napisał(a):

ondine napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Ja też nic nie podpisywałam ,wcześniej chyba było okienko do podpisu , a teraz nie dali ich sprawa.
Dzisiaj jadę do mojego ,,ulubionego '' sklepu z tamtego roku, może spotkam moją ,,ulubioną ''kierowniczkę ,a może już skuterem jeździ emotka emotka

Ja też tam dziś byłam, ale po naszych doświadczeniach zeszłorocznych z tego sklepu niech sobie wsadzą te nagrody w nos emotka W ogóle nie lubię obsługi tego sklepu. Chociaż jest szansa, że po ostatniej zadymie będą chcieli się zrehabilitować i przyznają uczciwie nagrody. Oby, ciekawa jestem wyników, trzymam kciuki emotka

Właśnie wróciłam z Bricomarche w którym zastałam rozbebeszoną z każdej strony urnę. Obsługa poinformowała mnie że jedna klientka przyniosła PIĘKNĄ pracę i żeby ją włożyć do urny musiały otworzyć "od góry". W efekcie się nie zmieściła więc jest u kierownika. Porozmawiałam grzecznie z zastępcą kierownika który akurat miał pecha być na zmianie, spisałam dane Pani z przyczepionego do PIĘKNEJ pracy kuponu i czekam niecierpliwie na wyniki....

Takze ten tego...malopolska makieciaro miej sie na bacznosci! Kim kolwiek jestes emotka

Co za ludzie... emotka  niech sobie tą makietę wsadzi...emotka

Jakie makiety? O co kaman? Ja wrzuciłam kupon tylko? TO jest konkurs na rysunek czy jaki wałek? bo juz ogłupiałam

Słyszałam o klientce (z resztą użytkowniczce owego forum), która kiedyś na LOTERIĘ SMS`ową zrobiła makietę, będącą dowodem jej miłości do marki...i tak rozczuliła komisję, że wygrała ową LOTERIĘ, której główną nagrodą był samochód. Mnie już nic nie zdziwi. 
0 0

Gość: belca

#6212395 Napisano: 12.06.2016 17:23:33
edzia21 napisał(a):

kate87 napisał(a):

belca napisał(a):

edzia21 napisał(a):

1Hiacynta1 napisał(a):

ondine napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Ja też nic nie podpisywałam ,wcześniej chyba było okienko do podpisu , a teraz nie dali ich sprawa.
Dzisiaj jadę do mojego ,,ulubionego '' sklepu z tamtego roku, może spotkam moją ,,ulubioną ''kierowniczkę ,a może już skuterem jeździ emotka emotka

Ja też tam dziś byłam, ale po naszych doświadczeniach zeszłorocznych z tego sklepu niech sobie wsadzą te nagrody w nos emotka W ogóle nie lubię obsługi tego sklepu. Chociaż jest szansa, że po ostatniej zadymie będą chcieli się zrehabilitować i przyznają uczciwie nagrody. Oby, ciekawa jestem wyników, trzymam kciuki emotka

Właśnie wróciłam z Bricomarche w którym zastałam rozbebeszoną z każdej strony urnę. Obsługa poinformowała mnie że jedna klientka przyniosła PIĘKNĄ pracę i żeby ją włożyć do urny musiały otworzyć "od góry". W efekcie się nie zmieściła więc jest u kierownika. Porozmawiałam grzecznie z zastępcą kierownika który akurat miał pecha być na zmianie, spisałam dane Pani z przyczepionego do PIĘKNEJ pracy kuponu i czekam niecierpliwie na wyniki....

Takze ten tego...malopolska makieciaro miej sie na bacznosci! Kim kolwiek jestes emotka

Co za ludzie... emotka  niech sobie tą makietę wsadzi...emotka

Jakie makiety? O co kaman? Ja wrzuciłam kupon tylko? TO jest konkurs na rysunek czy jaki wałek? bo juz ogłupiałam

Słyszałam o klientce (z resztą użytkowniczce owego forum), która kiedyś na LOTERIĘ SMS`ową zrobiła makietę, będącą dowodem jej miłości do marki...i tak rozczuliła komisję, że wygrała ową LOTERIĘ, której główną nagrodą był samochód. Mnie już nic nie zdziwi. 

No wiesz...jak masz wszystkie zgłoszenia w jednej wielkiej urnie...to przecież wiadomo że "wylosujesz" wielką makietęemotka
0 0

Gość: belca

#6212396 Napisano: 12.06.2016 17:27:50
mama2006 napisał(a):

belca napisał(a):

mama2006 napisał(a):

a w moim malutkim Brico zainteresowanie konkursem olbrzymie, urna wypełniona ponad w 1/3. Aż oczy przetarłam, bo 3 dni temu było kilka zgłoszeń na dnie.

U mnie wypełniona po brzegi...ledwo wcisnęłam swoje zgłoszenie:)

o matko emotka , u mnie zawsze było dosłownie kilkanaście zgłoszeń 

Jak płaciłam kasjerka gorliwie zachęcała mnie do wzięcia udziału w konkursie wręczając mi kupon i informując mnie, że dziś ostatni dzień konkursu...więc pewnie dlatego tyle zgłoszeńemotka
0 0

scrabble

#6212406 Napisano: 12.06.2016 18:25:03
edzia21 napisał(a):

To znaczy co, wysłała fotkę mmsem czy makieta dotarła do bazy kurierem? emotka  To jest możliwe?
0 0

joan

#6212408 Napisano: 12.06.2016 18:33:43
edzia21 napisał(a):

Podobną sprawę widziałam, ALE z innym finałem emotka

Nasza eksforumowiczka, plagiatorka co to niby "oficjalnie zniknęła za widnokręgiem", wysłała zdjęcia na loterię. Organizator potem te zdjęcia umieścił na FB - w galerii chyba bez nazwy, ale powiem szczerze, że kilku autentycznych idiotów konkursowych ze swoimi "pracami" się w niej znalazło. I rozbawili nasze forum, bo wszyscy g* wygrali! emotka

1Hiacynta1 - powodzenia w konkursie, nie daj się emotka
0 0

Gość: defed

#6212415 Napisano: 12.06.2016 19:08:00
1Hiacynta1 napisał(a):

W regulaminie jest zapis, jakie kupony nie beda uznawane za prawidlowe: (...) Kupony kserowane, przepisane i/lub powielone jakąkolwiek inną techniką, przekształcane(np. przyklejane na pocztówki lub inne materiały), niezawierające numeru dowodu zakupu,niezawierające podpisu Uczestnika . Takie Kupony nie stanowią podstawy przyznania którejkolwiek znagród uczestnikowi Konkursu.

Opisana praca przyczepiona do kuponu lub kupon do jakiejs pracy juz z gory eliminuje zawodniczke... Zanislabym do kierownika wyciag z regulaminu z wyraznie zaznaczonym owym punktem. Oczywiscie anonimowo :D
0 0

trampek,

#6212429 Napisano: 12.06.2016 19:53:11
czy w laysach tych z biedry ostra kielbaska i delikatny ser sa kody lays czy tylko na tcyh chipsach z paskiem konkursowym?
0 0

mczarna

#6212430 Napisano: 12.06.2016 19:55:57
trampek, napisał(a):

czy w laysach tych z biedry ostra kielbaska i delikatny ser sa kody lays czy tylko na tcyh chipsach z paskiem konkursowym?

Tylko jak masz pasek.
0 0

kadett33

#6212433 Napisano: 12.06.2016 20:04:39
mczarna napisał(a):

trampek, napisał(a):

Tylko jak masz pasek.

jeszcze może być bez paska ale z napisem Footballowa promocja na opakowaniu
0 0

ondine

#6212440 Napisano: 12.06.2016 20:17:39
Ja po ostatniej aferze w "moim" Brico zrezygnowałam z ich konkursu w tym roku emotka Może robię błąd, bo może będą chcieli w tym roku zrobić wszystko uczciwie, ale trudno, nie jest mi żal, ale też mnie nie zdziwi jak powygrywają jakieś makiety i inne cenzurarele, po zeszłorocznym wydaje mi się, że tam po prostu jest samowolka emotka No chyba, że zmienili zasady.
0 0

Gość: beata21

#6212459 Napisano: 12.06.2016 20:53:27
Czy ktoś pisze jutro maila odnośnie braku miejsca na podpis ? 
0 0

Gość: katrin22

#6212461 Napisano: 12.06.2016 20:56:46
Byłam dziś świadkiem jak w Brico Panie kasjerki zbierały paragony pozostawione przez mugoli i wypisywały hasla...oby zapomniały sie podpisac emotka
0 0

taalvikki

#6212466 Napisano: 12.06.2016 21:04:04
czy żółty rower w lewiatan to w końcu był konkurs, czy loteria? bo już nie wiem.
0 0

nataszka

#6212468 Napisano: 12.06.2016 21:08:05
taalvikki napisał(a):

czy żółty rower w lewiatan to w końcu był konkurs, czy loteria? bo już nie wiem.

konkurs
0 0

jokan

#6212470 Napisano: 12.06.2016 21:09:56
katrin22 napisał(a):

Byłam dziś świadkiem jak w Brico Panie kasjerki zbierały paragony pozostawione przez mugoli i wypisywały hasla...oby zapomniały sie podpisac emotka

mi ten konkurs od dawna smierdzi, wiec nie bralam udziału....ale niestety rok temu nie wiedzialam, ze tak jest, wiec sie skusilam emotka , ale mysle, ze chyba duzo zalezy od sklepu i kolesiostwa
0 0

Monika11

#6212475 Napisano: 12.06.2016 21:16:05
beata21 napisał(a):

po co im głowę zawracać , tak samo jak w reg pisze że  Osoba obsługująca kasę wydaje Kupony oraz opieczętowuje dowody Zakupu promocyjnego Jest wiele nieścisłości a im więcej im będziemy zawracać cztery litery tym gorzej emotka
0 0

toka

#6212476 Napisano: 12.06.2016 21:20:10
Monika11 napisał(a):

beata21 napisał(a):

po co im głowę zawracać , tak samo jak w reg pisze że  Osoba obsługująca kasę wydaje Kupony oraz opieczętowuje dowody Zakupu promocyjnego Jest wiele nieścisłości a im więcej im będziemy zawracać cztery litery tym gorzej emotka

a może po prostu "podpisane" to takie na których wpisane jest imię i nazwisko więc nie panikujcie niepotrzebnie emotka
0 0

stamp2

#6212478 Napisano: 12.06.2016 21:23:37
Czy ktos w Brico w Grójcu planuje gwizdnąć mój skuter, przyznać sie bez bicia emotka
0 0

misiamisiam

#6212482 Napisano: 12.06.2016 21:31:49
defed napisał(a):

1Hiacynta1 napisał(a):

W regulaminie jest zapis, jakie kupony nie beda uznawane za prawidlowe: (...) Kupony kserowane, przepisane i/lub powielone jakąkolwiek inną techniką, przekształcane(np. przyklejane na pocztówki lub inne materiały), niezawierające numeru dowodu zakupu,niezawierające podpisu Uczestnika . Takie Kupony nie stanowią podstawy przyznania którejkolwiek znagród uczestnikowi Konkursu.

Opisana praca przyczepiona do kuponu lub kupon do jakiejs pracy juz z gory eliminuje zawodniczke... Zanislabym do kierownika wyciag z regulaminu z wyraznie zaznaczonym owym punktem. Oczywiscie anonimowo :D

a ja dzisiaj przy zakupach dostałam w punkcie obsługi do wypełnienia właśnie ksero emotka  bo oryginalne im się  niby skończyły (chociaż widziałam że kasjerki miały) - kilku ludzi przy mnie wrzucało kupony do urny i nikt z nich nie podpisywał,
0 0

joan

#6212484 Napisano: 12.06.2016 21:36:23
koniczynka123 napisał(a):

Pamiętam ten konkurs, loteria smsowa (w tesco) emotka   a wygrały świecidełka  emotka Ale tacy inteligentni bywają organizatorzy....

A kojarzysz może, kto był organizatorem tej promocji? emotka
0 0