Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

inter81

#6212190 Napisano: 11.06.2016 19:41:18
Jak to jest z tymi mistycznymi urnami w Bricomarche? ktoś wrzucał osobiście? bo jak mam iśc do POK a pani powie mi rze wrzuci za mnie to jakoś mnieto odstrasza
0 0

inter81

#6212192 Napisano: 11.06.2016 19:44:27
nkba napisał(a):

magnus napisał(a):

konrads6 napisał(a):

jak myślicie czy czteropak za 1 grosz będzie  można zgłosić do konkursu w Graj o emocje ? emotka

W jaki sposób ?
Dostaniesz kupon/voucher na odbiór piwa za 1 grosz, to nie jest zakup 4-packa

Interesujące pytanie... Na ten 1 gr też będzie w końcu paragon..emotka Ciekawe jaki będzie opis na tym paragonie...

0 0

stamp2

#6212193 Napisano: 11.06.2016 19:49:32
inter81 napisał(a):

Jak to jest z tymi mistycznymi urnami w Bricomarche? ktoś wrzucał osobiście? bo jak mam iśc do POK a pani powie mi rze wrzuci za mnie to jakoś mnieto odstrasza

Sa małe urny obok skuteraemotka
0 0

monkakk

#6212195 Napisano: 11.06.2016 20:34:09
scrabble napisał(a):

monkakk napisał(a):

scrabble napisał(a):

Dokładnie emotka  tylko numer paragonu zmarnowany. W ogóle zrobiłam się w konia. Wysłałam Leona z nr. paragonu do innego konkursu. Przemyślałam sprawę i wysłałam dokładnie ten sam tekst z poprawnym numerem. Coś czuję, że przekombinowałam. 

miałam podobną sytuację, napisałam @ do agencji z datą godziną i numerem z którego posłałam błędną odpowiedz i niby odpisali że anulowali emotka  

Nie łudzę się, że zgłoszenie było na główną więc dam sobie spokój a jak jedna piłka mi ubędzie to też nie będzie dramatu emotka   Wygrałaś wtedy? Zgłoszenie wysłałaś ponownie? 

Wysłałam ponownie zgłoszenie z poprawnym numerem i wygrałam nim.  Nie czekałam na ich odpowiedz na @, od razu wysłałam drugiego smsa.
0 0

Monika11

#6212198 Napisano: 11.06.2016 21:02:31
stamp2 napisał(a):

inter81 napisał(a):

W Brico może brać udział osoba niepełnoletnia?
I czytam w reg. że trzeba złożyć podpis na kuponie, ale nie mam tam żadnego pola do podpisu...
0 0

Gość: defed

#6212199 Napisano: 11.06.2016 21:05:14
mdepfs napisał(a):

no ja nie wiem . Do scenki z butami i koszulką nie mam totalnie wizji  :p 

Zgarnęłam pufę hasłem, by posmarować się olejem emotka ale drugi raz ten tok myślenia już nie przeszedł  emotka
0 0

malutka456

#6212200 Napisano: 11.06.2016 21:05:42
stamp2 napisał(a):

inter81 napisał(a):

Sa małe urny obok skutera

Urny są przy kasie zazwyczaj, chociaż aktualnie jestem w Przemyślu i tam urna stoi na stoliku, obok jest plik kuponów (chyba z 200), ołówek i krzesełko emotka  Zgłoszeń jest ok. 1/5 z tego co w moim mieście  emotka
0 0

mczarna

#6212222 Napisano: 11.06.2016 22:25:53
Ktoś coś wie o wynikach z Loreal Cannes? Zaginęłam na prawie tydzień i średnio jestem w temacie...Dawali już wyniki? Na stronie nawet regulaminu nie ma, a moje notatki są daleko ode mnie....
0 0

shell

#6212223 Napisano: 11.06.2016 22:30:36
malutka456 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

inter81 napisał(a):

Sa małe urny obok skutera

Urny są przy kasie zazwyczaj, chociaż aktualnie jestem w Przemyślu i tam urna stoi na stoliku, obok jest plik kuponów (chyba z 200), ołówek i krzesełko emotka  Zgłoszeń jest ok. 1/5 z tego co w moim mieście  emotka

U mnie urna przy kasach tzn na blacie u Pań od informacji emotka
 Skuter? Jaki skuter? emotka U mnie na zgłoszeniu tylko jako foto emotka
0 0

marla

#6212227 Napisano: 11.06.2016 22:47:48
mczarna napisał(a):

Ktoś coś wie o wynikach z Loreal Cannes? Zaginęłam na prawie tydzień i średnio jestem w temacie...Dawali już wyniki? Na stronie nawet regulaminu nie ma, a moje notatki są daleko ode mnie....

Na wybór laureatów mają czas do 15 czerwca, a na powiadomienie najpóźniej do 22 czerwca. 
0 0

mczarna

#6212228 Napisano: 11.06.2016 22:49:05
marla napisał(a):

mczarna napisał(a):

Na wybór laureatów mają czas do 15 czerwca, a na powiadomienie najpóźniej do 22 czerwca. 

Dziękuję!!!
0 0

joan

#6212229 Napisano: 11.06.2016 22:50:50
mczarna napisał(a):

Wg moich notatek mają czas do 22.06., nikt nie pisał o wygranej, wątek Paragony milczy - na pewno nie rozwiązali tego konka.
0 0

Gość: mkrzysiek

#6212230 Napisano: 11.06.2016 22:56:12
Monika11 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

inter81 napisał(a):

W Brico może brać udział osoba niepełnoletnia?
I czytam w reg. że trzeba złożyć podpis na kuponie, ale nie mam tam żadnego pola do podpisu...

Ja podpisałem na samym dole tak doradziłą mi kierowniczka emotka
0 0

Gość: mkrzysiek

#6212231 Napisano: 11.06.2016 23:00:32
Ja podawałem górny numer pytałem w sklepie
Dolne codziennie idą od 1
Może ktoś ma wolne przydomki? Podzielimy się wygraną
PW
0 0

mdepfs

#6212235 Napisano: 11.06.2016 23:14:55
defed napisał(a):

mdepfs napisał(a):

no ja nie wiem . Do scenki z butami i koszulką nie mam totalnie wizji  :p 

Zgarnęłam pufę hasłem, by posmarować się olejem emotka ale drugi raz ten tok myślenia już nie przeszedł  emotka

haaa dobre emotka  podoba mi się:)
0 0

mia

#6212246 Napisano: 12.06.2016 00:07:15
koniczynka123 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Monika11 napisał(a):

(...)

Ja żadnego kuponu nie podpisywałam emotka regulaminu nie czytałam, ciekawe więc czy takie zgłoszenie przejdzieemotka

Też nic nie podpisywałam i wątpię, żeby w "moim" Brico ktokolwiek podpisywał (sprzedawczynie miały totalnie wylane na konkurs i kupony). No chyba że podpiszą... znajomi kierowniczki. emotka
0 0

Monika11

#6212255 Napisano: 12.06.2016 08:11:51
mia napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Monika11 napisał(a):

(...)

Ja żadnego kuponu nie podpisywałam emotka regulaminu nie czytałam, ciekawe więc czy takie zgłoszenie przejdzieemotka

Też nic nie podpisywałam i wątpię, żeby w "moim" Brico ktokolwiek podpisywał (sprzedawczynie miały totalnie wylane na konkurs i kupony). No chyba że podpiszą... znajomi kierowniczki. emotka

Ja też nic nie podpisywałam ,wcześniej chyba było okienko do podpisu , a teraz nie dali ich sprawa.
Dzisiaj jadę do mojego ,,ulubionego '' sklepu z tamtego roku, może spotkam moją ,,ulubioną ''kierowniczkę ,a może już skuterem jeździ emotka emotka
0 0

Gość: kluseczka

#6212282 Napisano: 12.06.2016 11:16:39
Blisko mnie są dwa Lewiatany jednego właściciela. W każdym Lewiatanie stał rower. Wczoraj pojawiły się wyniki i tu szok, bo i w jednym i w drugim sklepie są ci sami laureaci. I tak się zastanawiam, czy właściciel jest naprawdę tak naiwny że wydaje mu się, że nikt nie zauważy oszustwa? Chyba, że ja tu czegoś nie rozumiem, i to jest standardowa procedura a nie oszustwo. Objaśnijcie mi to. Zastanawiam się czy to zgłosić do organizatora, czy szkoda zachodu.
0 0

slonecznik1309

#6212305 Napisano: 12.06.2016 12:26:36
bruce napisał(a):

kluseczka napisał(a):

Blisko mnie są dwa Lewiatany jednego właściciela. W każdym Lewiatanie stał rower. Wczoraj pojawiły się wyniki i tu szok, bo i w jednym i w drugim sklepie są ci sami laureaci. I tak się zastanawiam, czy właściciel jest naprawdę tak naiwny że wydaje mu się, że nikt nie zauważy oszustwa? Chyba, że ja tu czegoś nie rozumiem, i to jest standardowa procedura a nie oszustwo. Objaśnijcie mi to. Zastanawiam się czy to zgłosić do organizatora, czy szkoda zachodu.

Sama nie brałam udziału, tylko moi znajomi, nie znam regulaminu, ale - z tego, co czytałam tutaj na portalu podczas dyskusji i co mówili mi oni - to jest oszustwo, bo w każdym sklepie powinni być inni laureaci. emotka

w regulaminie nie było mowy o ograniczeniu 1 nagrodzie na osobę, więc według reg. mogli tak nagrodzić
0 0

Gość: kluseczka

#6212311 Napisano: 12.06.2016 12:52:43
slonecznik1309, ale w każdym z Lewiatanów jest podane to samo zwycięskie hasło - czyli wydadzą jeden zestaw nagród (ja mam artykuły spożywcze) - i nie ma mowy bym dostała dwa takie zestawy. Czyli jeden zestaw znika w niebycie emotka
0 0