Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lena5_1985

#6212796 Napisano: 13.06.2016 12:20:34
andii napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

W jakim sklepie można wykorzystać kod na 4-pak Heinekena? Tylko w Biedronce tak? Bo kurczę w mojej już tych 4-paków nie ma.

tak, w biedronie

Dziękuję emotka
0 0

pioge7

#6212797 Napisano: 13.06.2016 12:21:29
HOLLY napisał(a):

pioge7 napisał(a):

a te @ to sa jakoś z którego etapu? bo ja mam chyba z 10 emaili na różne konta i nie wiem jakie paragony wysłac emotka czy z obu czy z przed ostatniego emotka

jak wejdziesz w ten ich link, to będziesz miał podany nr paragonu
maile są za drugi etap

ale jaki link? tam linku nie ma emotka tzn nie widzę... a poza tym tych @ się mnoży... na pewno nie zgłosiłem się 10 razy a tyle mam @
0 0

Gość: defed

#6212801 Napisano: 13.06.2016 12:23:25
pioge7 napisał(a):

HOLLY napisał(a):

pioge7 napisał(a):

a te @ to sa jakoś z którego etapu? bo ja mam chyba z 10 emaili na różne konta i nie wiem jakie paragony wysłac emotka czy z obu czy z przed ostatniego emotka

maile są za drugi etap

ale jaki link? tam linku nie ma emotka tzn nie widzę... a poza tym tych @ się mnoży... na pewno nie zgłosiłem się 10 razy a tyle mam @

a może jedno z Was rozprawia o Danone, a drugie o Tyskim emotka  emotka
0 0

jokan

#6212803 Napisano: 13.06.2016 12:25:53
milusia1 napisał(a):

.... ponoć duża szansa na wygranie, rozdają jakie starsze już egzemplarze 

Przeczytałaś regulamin?: albo nie albo to ktoś od ogranizatorów emotka

Serwis ZGARNIJ jest usługą subskrypcyjną, dzięki której użytkownik otrzymuje wiadomości o nowościach w serwisie obrazkovo.pl takich jak obrazki, tapety oraz horoskop. Serwis dostępny jest na telefony komórkowe bądź inne urządzenia, posiadające kartę SIM w sieci Orange, Plus, T-Mobile i Play. Koszt usługi to 6.15 zł brutto za każdy SMS otrzymany w ramach subskrypcji. W ramach usługi użytkownik otrzymuje maksymalnie 3 SMS/tydzień oraz dodatkowy SMS po aktywacji subskrypcji. Łączny koszt usługi w okresie miesiąca to: 79.95 zł brutto. Pobranie wybranych elementów multimedialnych może ponadto wiązać się z opłatami za transfer danych, zgodnie z cennikami operatora. Usługa jest aktywowana na czas nieokreślony, do czasu rezygnacji przez użytkownika. Aby dokonać rezygnacji należy wysłać SMS o treści STOP ZGARNIJ na numer 60555 (koszt: 0 zł). Kontakt, również w sprawie reklamacji: hastro.biuro@gmail.com. Organizator będzie kontaktować się z Klientem na podany przez niego numer telefonu lub e-mail. Regulamin serwisu znajduje się tutaj. Wszystkie nazwy, fotografie i znaki firmowe lub towarowe, niebędące własnością Hastro Sp. z.o.o., występujące w Serwisie należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w celach informacyjnych. Organizatorem serwisu jest firma Hastro Sp. z.o.o., 00-613 Warszawa, Tytusa Chałubińskiego 8, KRS 0000565124.          
0 0

pioge7

#6212805 Napisano: 13.06.2016 12:28:21
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

HOLLY napisał(a):

pioge7 napisał(a):

maile są za drugi etap

tak emotka ja doczepiłem się do tematu Danone emotka hahaha emotka
0 0

Gość: HOLLY

#6212821 Napisano: 13.06.2016 12:49:51
pioge7 napisał(a):

defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

HOLLY napisał(a):

pioge7 napisał(a):

maile są za drugi etap

a ja pisałam o tyskim emotka emotka
0 0

magisterek

#6212824 Napisano: 13.06.2016 12:52:31
marlena083 napisał(a):

magisterek napisał(a):

Dzisiaj sprawdzam na Ponymania czy coś wygrałem! WPisuję nr tel i GRATULACJE: WYGRAŁEŚ ZAMEK CANTERLOTT ale SMS-a z informacją o wygranej nie dostałem emotka ktoś tak miał?

U mnie to samo... tyle ze tylko kucyk podstawowy, a sms-a niet... zastanawiam sie czy pisac do nich, ale zamku bym nie odpuscila...

Dzwoniłem i Pani ma to wyjaśnić i oddzwonić. Gdybym na stornie nie sprawdził, to bym nawet nie wiedział, że wygrałem ZAMEK, siostrzenica by się ucieszyła, ale loteria zakończyła się 5 czerwca. Było 7 dni na odesłanie oświadczenia od momentu poinformowania, tylko że nie dostałem  żadnej informacji - ani sms - ani telefon, że coś wygrałem. Czekam na odpowiedź w tej sprawie.
0 0

pioge7

#6212825 Napisano: 13.06.2016 12:52:52
HOLLY napisał(a):

pioge7 napisał(a):

defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

HOLLY napisał(a):

pioge7 napisał(a):

maile są za drugi etap

a ja pisałam o tyskim emotka emotka

moja wina... nie napsiałem o co mi chodzi emotka
0 0

joan

#6212829 Napisano: 13.06.2016 12:57:53
doris1 napisał(a):

joan napisał(a):

Czy mnie się to śniło, czy może ktoś na forum pisał cokolwiek o topstrefie? W jakim kontekście? Nie potrafię znaleźć ani postów, ani konkursu emotka

może o to chodzi?
http://www.e-konk...18.html#.V16GgzF5tHE

Dzięki. To do pupy, bo nie pijemy piwa.
0 0

Gość: logos89

#6212837 Napisano: 13.06.2016 13:07:38
titinunu napisał(a):

logos89 napisał(a):

kate1980 napisał(a):

logos89 napisał(a):

W Ostrej promocji Develey można zamawiać zabawki "samochodziki i kucyki" za 15 pkt

a można mieć punkty tylko za konkursy? czy nadal trzeba mieć pół na pół?

Ja kiedyś zamawiałam nóż za same punkty z konkursów. Nie wysyłałam paragonów tylko wpisałam "konkurs" i przesłali bez problemu  

Ja teraz zamówiłam i odpisali Informujemy, że do czasu otrzymania paragonu i jego pozytywnej weryfikacji żadna nagroda nie będzie mogła być wysłana.

Ja też miałam taką informację a mimo to wysłali nagrodę , tyle że to był tylko nóż za 15 pkt 
0 0

Gość: bamfarfe22

#6212839 Napisano: 13.06.2016 13:07:55
Ktoś podpowie czy kindercountry z dziennym to jakoś na bieżąco informuje czy etapami?
0 0

kate1980

#6212845 Napisano: 13.06.2016 13:15:45
logos89 napisał(a):

titinunu napisał(a):

logos89 napisał(a):

kate1980 napisał(a):

logos89 napisał(a):

W Ostrej promocji Develey można zamawiać zabawki "samochodziki i kucyki" za 15 pkt

Ja kiedyś zamawiałam nóż za same punkty z konkursów. Nie wysyłałam paragonów tylko wpisałam "konkurs" i przesłali bez problemu  

Ja teraz zamówiłam i odpisali Informujemy, że do czasu otrzymania paragonu i jego pozytywnej weryfikacji żadna nagroda nie będzie mogła być wysłana.

Ja też miałam taką informację a mimo to wysłali nagrodę , tyle że to był tylko nóż za 15 pkt 

ja bym w sumie chciała tylko autko dla dziecka nic więcej
0 0

titinunu

#6212858 Napisano: 13.06.2016 13:38:16
kate1980 napisał(a):

logos89 napisał(a):

titinunu napisał(a):

logos89 napisał(a):

kate1980 napisał(a):

logos89 napisał(a):

ja bym w sumie chciała tylko autko dla dziecka nic więcej

zamówiłam autko i teraz mam info,że Witamy,
Uprzejmie informujemy, iż Pani/Pana zamówienie zostało zaakceptowane.
Zgodnie z regulaminem mamy 30 dni na wysłanie nagrody. Postaramy się
jednak, aby dotarła ona do Pani/Pana możliwie najprędzej.
0 0

magisterek

#6212859 Napisano: 13.06.2016 13:38:37
mattadore napisał(a):

emotka emotka emotka emotka  wrrr znowu Kaja C. tym razem Tofflairs i znowu trafi główną 10 tyś. Nie może ona iść brać udział w konkursach z profesjonalistami ?? Taaa wiem jest dobra, ale ku.... te konkursy są dla zwykłych Kolwaskich , co mają np. tylko kamerkę w laptopie...a nie milion programów graficznym !!
Taa też jestem zazdrosny i wredny, bo nawet człowiek nie może mieć promyczka nadziei na wygraną w konkursie jak ona się pojawia!
Nie, nie zamierzam w związku z tym ściągać dziwnych programów do obróbki video czy iść na kurs grafika itp.
To tak jakby Robert Lewandowski zaczął grać w 8 lidze okręgowej....

W Prince Polo też wygrała! Pomysł fajny, ale zobaczcie sobie na wagę gifa! Przeszło 4mb, a można było załączyć max 2mb! Przypadek? Nie sądze!
0 0

konrads6

#6212860 Napisano: 13.06.2016 13:39:45
pytał ktoś czy można zgłaszać paragon z  piwem za 1 grosz w konkursie Graj o emocje ?
0 0

magisterek

#6212861 Napisano: 13.06.2016 13:40:45
konrads6 napisał(a):

pytał ktoś czy można zgłaszać paragon z  piwem za 1 grosz w konkursie Graj o emocje ?

a dlaczego nie? Paragon to paragon, zakup był? Był emotka
0 0

lena5_1985

#6212863 Napisano: 13.06.2016 13:42:56
magisterek napisał(a):

konrads6 napisał(a):

Czyli fortuna kołem się toczy emotka
0 0

edzia21

#6212866 Napisano: 13.06.2016 13:44:26
lena5_1985 napisał(a):

magisterek napisał(a):

konrads6 napisał(a):

Radzę zapytać u źródła emotka  bo Smolar to Smolar emotka
0 0

konrads6

#6212869 Napisano: 13.06.2016 13:47:14
edzia21 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

magisterek napisał(a):

konrads6 napisał(a):

w regulaminie nic na ten temat nie ma - zakup za 1 grosz jest, paragon też jest, więc wszystko odbywa się moim zdaniem zgodnie z regulaminem. spróbować warto, najwyżej nie dostanie się bonu emotka
0 0

magisterek

#6212870 Napisano: 13.06.2016 13:47:29
edzia21 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

magisterek napisał(a):

konrads6 napisał(a):

Zakup to zakup! Nie ma podanej za jaką cenę emotka Paragon jest? Nie rozumiem po co drążyć temat emotka Słać i szczęścia w losowaniu emotka
0 0