Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: ahaja

#6227340 Napisano: 10.07.2016 14:04:51
maria1 napisał(a):

Ferdia napisał(a):

Halszka napisał(a):

darog napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

https://web.faceb...p;type=3&theater to tak żeby nie zapomnieć o Pani emotka emotka emotka emotka emotka

Zaiste jest z niej "Virtuoz" emotka

Virtuoz ? , bo dobrze gra na nerwach ?emotka

Zobacz opis do zdjęcia emotka

Soki na dzień dobry popijamy i radość z tego mamy...  
to taki Jej styl:
... Dżemy wszyscy jemy i dobrze się czujemy ..emotka

Żeby to choć estetyczne było....
Prawdziwy z niej "Virtoz" badziewia emotka

Ale zdarza się, że kasuje w czasie trwania konkursu swoje "pudła" pod wpływem wyśmiewawczego komentarza-tak było na FB Douglas.

Kiedyś zastanawialiśmy się czy "Pani karton" coś wygrywa... Czy pamiętacie nagrodzenie Jej zdjęcia? Bo ja nie kojarzę, ale jestem tu (patrząc na Wasz staż) krótko emotka

Na portalu ofeminin wygrała zestaw produktów Winiary, może niewiele ale zawsze coś. Musi coś wygrywać, inaczej by nie kontynuowała swojej kartonowej działalności.
http://www.ofemin...5090.html#d688046-p6

Ale o czym dyskusja emotka kartonie czy tekście ? Konkurs to konkurs , niech każdy wykazuje się jak potrafi ze sobie znajomą tylko skutecznością.Dla każdego kreatywność inną ma formę ... Połowa z nas wygrywa konkursy rymami częstochowskimi,które reszta wyśmiewa (choć pewnie nie jedną nagrodę tym wygrała) , połowa makietami przerabianymi na nowe pomysły ,tekstami ,które nagrodzone były już niejednokrotnie także przerobionymi na potrzeby produktu emotka Mi tam nie przeszkadza ani karton ani tekst od czasu gdy w wynikach Garniera przeczytałam ,że ktoś używa Garniera ,bo chce mieć włosy jak Pantera i wygrała rower ?... już nie pamiętam emotka Zrozumiałam ,że w konkursach może wygrać wszystko emotka

Organizatorzy powinni informować zgodnie z prawdą, czy faktycznie wybierają ich zdaniem najlepsze teksty, czy że losują, bo nie mają czasu na czytanie wszystkich zgłoszeń. I wtedy będzie fair i po sprawie. Ale jak czytam, że najbardziej kreatywna odpowiedź wygrywa, a potem widzę zwycięską pracę - grafomanię najwyższej wody - opadają mi ręce. Dobra, o gustach się nie dyskutuje, ale nagradzanie 1 miejscem pracy, w której roi się od błędów, to zwykły brak szacunku do innych piszących.
0 0

darog

#6227344 Napisano: 10.07.2016 14:47:40
Ferdia napisał(a):

Halszka napisał(a):

darog napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

https://web.faceb...p;type=3&theater to tak żeby nie zapomnieć o Pani emotka emotka emotka emotka emotka

to taki Jej styl:

Ale zdarza się, że kasuje w czasie trwania konkursu swoje "pudła" pod wpływem wyśmiewawczego komentarza-tak było na FB Douglas.

Kiedyś zastanawialiśmy się czy "Pani karton" coś ewygrywa... Czy pamiętacie nagrodzenie Jej zdjęcia? Bo ja nie kojarzę, ale jestem tu (patrząc na Wasz staż) krótko emotka   

Na portalu ofeminin wygrała zestaw produktów Winiary, może niewiele ale zawsze coś. Musi coś wygrywać, inaczej by nie kontynuowała swojej kartonowej działalności.

a widzę zdjęcie nr 9""" horror jakiś..patrzę na pudła i zastanawiam sie czy nie chodzi o żarcie dla psa? 
0 0

Gość: ahaja

#6227350 Napisano: 10.07.2016 15:13:07
darog napisał(a):

Ferdia napisał(a):

Halszka napisał(a):

darog napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

to taki Jej styl:

Kiedyś zastanawialiśmy się czy "Pani karton" coś ewygrywa... Czy pamiętacie nagrodzenie Jej zdjęcia? Bo ja nie kojarzę, ale jestem tu (patrząc na Wasz staż) krótko emotka   

a widzę zdjęcie nr 9""" horror jakiś..patrzę na pudła i zastanawiam sie czy nie chodzi o żarcie dla psa? 

A ona jest jakaś opóźniona troszeczkę, czy co tam się z nią dzieje? Kto to jest w ogóle?
0 1 marla

stamp2

#6227353 Napisano: 10.07.2016 15:46:57
darog napisał(a):

Ferdia napisał(a):

Halszka napisał(a):

darog napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

to taki Jej styl:

karton na głowie noszę,przez co włosów nie tarmoszęemotka

mdepfs

#6227410 Napisano: 10.07.2016 20:18:47
Hej, Kto z Was brał udział w konkursie rice&more?
Jak wysyłaliście zdjęcie to dostawaliście jakąś powiadomkę na maila, albo po przeładowaniu strony było coś w stylu "dziękujemy"?
0 0

mczarna

#6227441 Napisano: 10.07.2016 21:51:50
ahaja napisał(a):

maria1 napisał(a):

Ferdia napisał(a):

Halszka napisał(a):

darog napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

to taki Jej styl:

Kiedyś zastanawialiśmy się czy "Pani karton" coś wygrywa... Czy pamiętacie nagrodzenie Jej zdjęcia? Bo ja nie kojarzę, ale jestem tu (patrząc na Wasz staż) krótko emotka

Ale o czym dyskusja emotka kartonie czy tekście ? Konkurs to konkurs , niech każdy wykazuje się jak potrafi ze sobie znajomą tylko skutecznością.Dla każdego kreatywność inną ma formę ... Połowa z nas wygrywa konkursy rymami częstochowskimi,które reszta wyśmiewa (choć pewnie nie jedną nagrodę tym wygrała) , połowa makietami przerabianymi na nowe pomysły ,tekstami ,które nagrodzone były już niejednokrotnie także przerobionymi na potrzeby produktu emotka Mi tam nie przeszkadza ani karton ani tekst od czasu gdy w wynikach Garniera przeczytałam ,że ktoś używa Garniera ,bo chce mieć włosy jak Pantera i wygrała rower ?... już nie pamiętam emotka Zrozumiałam ,że w konkursach może wygrać wszystko emotka

Organizatorzy powinni informować zgodnie z prawdą, czy faktycznie wybierają ich zdaniem najlepsze teksty, czy że losują, bo nie mają czasu na czytanie wszystkich zgłoszeń. I wtedy będzie fair i po sprawie. Ale jak czytam, że najbardziej kreatywna odpowiedź wygrywa, a potem widzę zwycięską pracę - grafomanię najwyższej wody - opadają mi ręce. Dobra, o gustach się nie dyskutuje, ale nagradzanie 1 miejscem pracy, w której roi się od błędów, to zwykły brak szacunku do innych piszących.

Jaki to konkurs teraz z tym sokiem? Ta fotka jest bez zadnych # itd...Ktoś widocznie ma dostęp do jej galerii kartonowych fotek, ja niestety mam blokadę:P
0 0

kadett33

#6227444 Napisano: 10.07.2016 21:58:50
bruce napisał(a):

angie222 napisał(a):

Hahaha, uśmiałam się, następnym razem jak zapuszczę kłaki, to będę tak wychodzić do listonosza, ot co.

Śmiejecie się z Pani Karton, zaś są jeszcze gorsze przypadki. Ostatnio wyświetlił mi się film, na którym konkursowiczka przelewała bodajże Tigera do bardzo, ale to bardzo brudnej szklanki. Okazało się, że to jedynie wisienka na torcie - w galerii na Instagramie znajdowało się wiele zdjęć niezbyt czystego mieszkania, stylizacji w tłustych włosach etc. Przy każdej fotografii umieszczono tagi konkursowe. To było przerażające.

Niedobrze mi się zrobiło, kiedy to przeczytałam... emotka

może w tym konkursie były do wygrania szklanki i miało to jury skłonić do przyznania tej nagrody z troski o zdrowie uczestnika.
0 0

Gość: dolly

#6227494 Napisano: 11.07.2016 00:15:44
bruce napisał(a):

angie222 napisał(a):

Hahaha, uśmiałam się, następnym razem jak zapuszczę kłaki, to będę tak wychodzić do listonosza, ot co.

Śmiejecie się z Pani Karton, zaś są jeszcze gorsze przypadki. Ostatnio wyświetlił mi się film, na którym konkursowiczka przelewała bodajże Tigera do bardzo, ale to bardzo brudnej szklanki. Okazało się, że to jedynie wisienka na torcie - w galerii na Instagramie znajdowało się wiele zdjęć niezbyt czystego mieszkania, stylizacji w tłustych włosach etc. Przy każdej fotografii umieszczono tagi konkursowe. To było przerażające.

Niedobrze mi się zrobiło, kiedy to przeczytałam... emotka

Oj tam, oj tam. Niektórzy do wc w tekefonami chodzą,  to jak ta osoba zapalony konkursowicz to umyć głowy nie mize, bo najpierw szum wody, potem suszarki, orzy odkurzaniu tez hałas, zmywac nie bedzie bo rece mokre to sie jeszcze telefon wyslizgnie....... ciezkie (brudne) jest zycie konkursowicza... 
0 0

umbrella

#6227496 Napisano: 11.07.2016 00:31:21
mdepfs napisał(a):

Hej, Kto z Was brał udział w konkursie rice&more?
Jak wysyłaliście zdjęcie to dostawaliście jakąś powiadomkę na maila, albo po przeładowaniu strony było coś w stylu "dziękujemy"?

Ja wysyłałam - nie mam ani potwierdzenia mailem, ani nie pojawiło się żadne potwierdzenie na stronie, że zgłoszenie przyjęte i też mnie to zaniepokoiło ...
0 0

onlyrybka

#6227536 Napisano: 11.07.2016 09:49:58
andii napisał(a):

Hello, a czy ktoś wygrał, dostał już nagrodę z tego konka?  http://www.hapsnij.pl/jak-grac/  

A gdzie są wyniki ?
Z pierwszego etapu nadal lecą w kulki  emotka   
0 0

pakowa

#6227576 Napisano: 11.07.2016 10:49:49
czy sądzicie że możemy się spodziewać wyników z LAYS dziś?
1 venix 0

Finezyjna

#6227633 Napisano: 11.07.2016 12:11:46
Powiedzcie mi kto dowozi pufy Lays?
0 0

Monika11

#6227635 Napisano: 11.07.2016 12:12:29
Finezyjna napisał(a):

Poczta
0 0

sylwika76

#6227638 Napisano: 11.07.2016 12:13:04
Finezyjna napisał(a):

Poczta
0 0

staszek

#6227639 Napisano: 11.07.2016 12:16:22
Czy dzisiaj wysyłali tylko Nestle Kaufland nagrody II stopnia czy z Tesco też mogło się coś zapałętać? Bo mam 1 mail z Kauflanda, a drugi w tytule jest Tesco, ale już w treści piszą o bonach do Kauflanda...
0 0

olivkap

#6227683 Napisano: 11.07.2016 13:01:58
staszek napisał(a):

Czy dzisiaj wysyłali tylko Nestle Kaufland nagrody II stopnia czy z Tesco też mogło się coś zapałętać? Bo mam 1 mail z Kauflanda, a drugi w tytule jest Tesco, ale już w treści piszą o bonach do Kauflanda...

To raczej pomyłka, dlatego wysłali drugiego, poprawnego maila. U mnie 2 maile, a w Tesco nie grałam.
1 staszek 0

staszek

#6227689 Napisano: 11.07.2016 13:07:28
olivkap napisał(a):

staszek napisał(a):

To raczej pomyłka, dlatego wysłali drugiego, poprawnego maila. U mnie 2 maile, a w Tesco nie grałam.

Pewnie tak, dziekuje za odpowiedz emotka
0 0

katrin1

#6227691 Napisano: 11.07.2016 13:09:16
jakie dane podawało się w formularzu  nestle kaufland? nie zapisałam sobie i nie pamiętam
0 0

trampek,

#6227693 Napisano: 11.07.2016 13:10:30
A nestle I stopnia informowali juz tzn te bony to nie wiem czy I czy II stopien?

Mam pytanie te skin drinki to o ktorej godzinie sie pojawiaja? tam jest jakas wyznaczona czy kazdego dnia o innej?
0 0

Krokodyl

#6227694 Napisano: 11.07.2016 13:13:06
katrin1 napisał(a):

jakie dane podawało się w formularzu  nestle kaufland? nie zapisałam sobie i nie pamiętam

... bardzo duzo danych:
imię, nazwisko, tel, e-mail, data paragonu, godz. paragonu, numer paragonu
0 0