Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: poprostuanette

#6227105 Napisano: 09.07.2016 09:08:50
https://web.faceb...p;type=3&theater to tak żeby nie zapomnieć o Pani emotka emotka emotka emotka emotka

joan

#6227140 Napisano: 09.07.2016 12:47:21
poprostuanette napisał(a):

https://web.faceb...p;type=3&theater to tak żeby nie zapomnieć o Pani emotka emotka emotka emotka emotka

Zaiste jest z niej "Virtuoz" emotka
0 0

picola

#6227153 Napisano: 09.07.2016 14:14:23
Dostał już ktoś maila z konkursu soczyste orzeźwienie w ABC? Czy może odsyłacie paragony bez czekania na maila do organizatora?
0 0

pioge7

#6227154 Napisano: 09.07.2016 14:27:40
picola napisał(a):

Dostał już ktoś maila z konkursu soczyste orzeźwienie w ABC? Czy może odsyłacie paragony bez czekania na maila do organizatora?

A trzeba było coś od nich dostać? Telefon odebrała moja mama i mówiła ze tylko paragon trzeba posłać wiec posłałem na adres organizatora z danymi zawartymi w regulaminie emotka  
0 0

picola

#6227155 Napisano: 09.07.2016 14:40:08
pioge7 napisał(a):

picola napisał(a):

A trzeba było coś od nich dostać? Telefon odebrała moja mama i mówiła ze tylko paragon trzeba posłać wiec posłałem na adres organizatora z danymi zawartymi w regulaminie emotka  

W czasie rozmowy pytano o adres mailowy i babka powiedziała, że wszystko będzie w mailu podane.  A co napisałeś odnośnie umowy o przeniesienie praw autorskich?
0 0

tosca

#6227156 Napisano: 09.07.2016 14:41:06
o.lukasz napisał(a):

tosca napisał(a):

defed napisał(a):tosca napisał(a):Mam pytanie  do osób,którym udało się wygrać młynki do przypraw w konkursie  "Konkurs "Smaki 25 - lecia na Wielkanoc".Czy wszyscy już je otrzymali?Pytam,bo konkurs zakończony trzy miesiące temu,a ja do dnia dzisiejszego nie otrzymałam swojej nagrody i nie wiem,czy to jest możliwe,że mają aż takie opóźnienie?interweniuj, ktoś pisał w tym tygodniu, że upomniał się i dosłali mu błyskawicznie  Dziękuję bardzo za odpowiedź i będę wdzięczna,jeśli mi ktoś jeszcze podpowie,czy reklamację należy składać u organizatora konkursu,czy może gdzie indziej? 

Ja sprawę załatwiałem przez tel, ok. 2 tyg. temu bo mi też nie przyszedł i się okazało że paragon do nich dotarł ale sobie chyba coś nie odhaczyli i mi młynek nie dotarł, po tel. poszukali i się paragon odnalazł i przysłali młynek

Dzięki za podpowiedź.Na razie napisałam maila do agencji celem wyjaśnienia sprawy.Jeśli nie dostanę odpowiedzi,wówczas do nich zadzwonię. 
0 0

pioge7

#6227166 Napisano: 09.07.2016 15:54:54
picola napisał(a):

pioge7 napisał(a):

picola napisał(a):

W czasie rozmowy pytano o adres mailowy i babka powiedziała, że wszystko będzie w mailu podane.  A co napisałeś odnośnie umowy o przeniesienie praw autorskich?

aha no to mi mama nie powiedziała
skopiowałem to co tam w regulaminie jest napsiane o wyrażeniu zgody a na koniec:
Przenoszę prawa do zdania konkursowego na organizatora i zleceniodawcę konkursu.
Tyle emotka
0 0

mczarna

#6227197 Napisano: 09.07.2016 19:18:23
kumulacja napisał(a):

joan napisał(a):

Buhaha, toż  to prawie plagiat 

sylwika76

#6227202 Napisano: 09.07.2016 19:31:36
co najtaniej wychodzi na konkurs kaufland - graj o piłkarskie nagrody?
0 0

joan

#6227253 Napisano: 09.07.2016 22:42:58
magnus napisał(a):

A może to autentyk ?

Możliwe, to nie ja wkleiłam - ktoś źle zacytował emotka
1 leniuszka 0

joan

#6227257 Napisano: 09.07.2016 23:07:16
magnus napisał(a):

joan napisał(a):

Virtuoz ? , bo dobrze gra na nerwach ?emotka

Zobacz opis do zdjęcia emotka
0 0

sylzab2294

#6227261 Napisano: 09.07.2016 23:14:35
magnus napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

Soki na dzień dobry popijamy i radość z tego mamy...  
to taki Jej styl:
... Dżemy wszyscy jemy i dobrze się czujemy ..emotka

Żeby to choć estetyczne było....
Prawdziwy z niej "Virtoz" badziewia emotka
0 0

vivi

#6227267 Napisano: 09.07.2016 23:28:01
sylwika76 napisał(a):

co najtaniej wychodzi na konkurs kaufland - graj o piłkarskie nagrody?

ja kupowałam wodę Krystaliczne źródło 1,5L + POP CORN 95G zapłaciłam 3,23
0 0

sylwika76

#6227269 Napisano: 09.07.2016 23:45:20
dzięki - tato mi kupił puszkę pepsi i  lay'sy ale 40 gr  w regulaminie ich nie ma- sprawdziłam dopiero jak już wysłałamemotka
0 0

darog

#6227270 Napisano: 10.07.2016 00:03:02
sylzab2294 napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

to taki Jej styl:

Ale zdarza się, że kasuje w czasie trwania konkursu swoje "pudła" pod wpływem wyśmiewawczego komentarza-tak było na FB Douglas.
0 0

Gość: Halszka

#6227271 Napisano: 10.07.2016 00:26:16
darog napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

to taki Jej styl:

Ale zdarza się, że kasuje w czasie trwania konkursu swoje "pudła" pod wpływem wyśmiewawczego komentarza-tak było na FB Douglas.

Kiedyś zastanawialiśmy się czy "Pani karton" coś wygrywa... Czy pamiętacie nagrodzenie Jej zdjęcia? Bo ja nie kojarzę, ale jestem tu (patrząc na Wasz staż) krótko emotka
0 0

Ferdia

#6227279 Napisano: 10.07.2016 07:45:32
Halszka napisał(a):

darog napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

to taki Jej styl:

Kiedyś zastanawialiśmy się czy "Pani karton" coś wygrywa... Czy pamiętacie nagrodzenie Jej zdjęcia? Bo ja nie kojarzę, ale jestem tu (patrząc na Wasz staż) krótko emotka

Na portalu ofeminin wygrała zestaw produktów Winiary, może niewiele ale zawsze coś. Musi coś wygrywać, inaczej by nie kontynuowała swojej kartonowej działalności.
http://www.ofemin...5090.html#d688046-p6
0 0

Gość: gosposia07

#6227280 Napisano: 10.07.2016 07:50:52
W konkursie Belvity to ci laureaci dostają tylko te okulary/ torbę?
Podziwiam, mi by się nie chciało aż tak wysilać, dla takich nagród, (mini pomijam emotka )
Bo jakby nie było ktoś musiał kupić  najpierw ciastka, skomponować jakieś  ciekawe śniadanie i jeszcze jak widzę morze i inne tło, to  musiał wziąć ten cały majdan i w plenerze fotki jeszcze zrobić.

ps. Przy okazji dużo bakalii się pojawia, tak się mi skojarzyło z konkursem Bakalland emotka  
0 0

Gość: gosposia07

#6227281 Napisano: 10.07.2016 07:57:25
Halszka napisał(a):

darog napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

to taki Jej styl:

Może ona nie jest świadoma, że te prace to jakiś matrix, Gdyby tak było to nawet żal mi takich osób, bo to trochę jak wyśmiewanie się ze słabszych...
0 0

poprostuja

#6227314 Napisano: 10.07.2016 12:11:09
Ferdia napisał(a):

Halszka napisał(a):

darog napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

to taki Jej styl:

Na portalu ofeminin wygrała zestaw produktów Winiary, może niewiele ale zawsze coś. Musi coś wygrywać, inaczej by nie kontynuowała swojej kartonowej działalności.
http://www.ofemin...5090.html#d688046-p6

Ale o czym dyskusja emotka kartonie czy tekście ? Konkurs to konkurs , niech każdy wykazuje się jak potrafi ze sobie znajomą tylko skutecznością.Dla każdego kreatywność inną ma formę ... Połowa z nas wygrywa konkursy rymami częstochowskimi,które reszta wyśmiewa (choć pewnie nie jedną nagrodę tym wygrała) , połowa makietami przerabianymi na nowe pomysły ,tekstami ,które nagrodzone były już niejednokrotnie także przerobionymi na potrzeby produktu emotka Mi tam nie przeszkadza ani karton ani tekst od czasu gdy w wynikach Garniera przeczytałam ,że ktoś używa Garniera ,bo chce mieć włosy jak Pantera i wygrała rower ?... już nie pamiętam emotka Zrozumiałam ,że w konkursach może wygrać wszystko emotka
0 0