Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: benon69

#6228736 Napisano: 13.07.2016 16:50:04
belca napisał(a):

benon69 napisał(a):

nkba napisał(a):

paula9891 napisał(a):

lager napisał(a):

monkakk napisał(a):

lager napisał(a):

Serio nikomu z nas tutaj zgromadzonych nie udało się zdobyć grilla od Smolara w Morliny (Biedronka) ? emotka

a już info poszło z pierwszego tygodnia? czyli nic... eh Smolar!

5
5.3.
Wyłonienie laureatów nagród odbywać się będzie według następującego schematu:
1)wybór laureatów nagród za I etap tygodniowy odbędzie się dnia 04.07.2016 r., spośród
nadesłanych zgłoszeń do konkursu od 27.06.2016 r. do 03.07.2016 r.,
2) wybór laureatów nagród za II etap tygodniowy odbędzie się dnia 11.07.2016 r., spośród
nadesłanych zgłoszeń do konkursu od 04.07.2016 r. do 10.07.2016 r.

+7 dni na info, czyli 1 etap info do 11 lipca, a 2 etap info do 18 lipca, sorki, pośpieszyłam się troche, ale fakt faktem pierwszy etap niby już pozamiatane

A jest napisane, że 7 dni kalendarzowych? Bo jak nie, może chodzić o robocze i wtedy masz jeszcze dzisiaj szansę :D 

Z tego co wiem to jak Smolar pisze 7 dni to oznacza 7 dni kalendarzowych. Czasem niestety, czasem stety emotka

w poniedzialek byly smsy z 1 etapu

I w takich sytuacjach jak ta- zadaje sobie pytanie...czemu NIEKTÓRZY potrafią się odezwać w wątku "informują" a inni mają go w d***.

dzięki takim komentarzom ten wątek też powoli mam w d...

xena

#6228771 Napisano: 13.07.2016 19:10:39
Czy w Waszych DC jest to nieszczęsne Vibe???  Byłam w 3 sklepach i nigdzie nie słyszeli o takim produkcie. No przyznam, że super konkurs emotka   i dzisiaj się kończy więc mimo chęci -nie ma jak zagrać:(
0 0

Gość: cherry_coke

#6228777 Napisano: 13.07.2016 19:24:23
xena napisał(a):

Czy w Waszych DC jest to nieszczęsne Vibe???  Byłam w 3 sklepach i nigdzie nie słyszeli o takim produkcie. No przyznam, że super konkurs emotka   i dzisiaj się kończy więc mimo chęci -nie ma jak zagrać:(

U mnie są wystawione na szczycie tam gdzie inne promocyjne rzeczy.
0 0

mczarna

#6228780 Napisano: 13.07.2016 19:29:11
benon69 napisał(a):

belca napisał(a):

benon69 napisał(a):

nkba napisał(a):

paula9891 napisał(a):

lager napisał(a):

monkakk napisał(a):

lager napisał(a):

Serio nikomu z nas tutaj zgromadzonych nie udało się zdobyć grilla od Smolara w Morliny (Biedronka) ? emotka

a już info poszło z pierwszego tygodnia? czyli nic... eh Smolar!

5
5.3.
Wyłonienie laureatów nagród odbywać się będzie według następującego schematu:
1)wybór laureatów nagród za I etap tygodniowy odbędzie się dnia 04.07.2016 r., spośród
nadesłanych zgłoszeń do konkursu od 27.06.2016 r. do 03.07.2016 r.,
2) wybór laureatów nagród za II etap tygodniowy odbędzie się dnia 11.07.2016 r., spośród
nadesłanych zgłoszeń do konkursu od 04.07.2016 r. do 10.07.2016 r.

+7 dni na info, czyli 1 etap info do 11 lipca, a 2 etap info do 18 lipca, sorki, pośpieszyłam się troche, ale fakt faktem pierwszy etap niby już pozamiatane

A jest napisane, że 7 dni kalendarzowych? Bo jak nie, może chodzić o robocze i wtedy masz jeszcze dzisiaj szansę :D 

Z tego co wiem to jak Smolar pisze 7 dni to oznacza 7 dni kalendarzowych. Czasem niestety, czasem stety emotka

w poniedzialek byly smsy z 1 etapu

I w takich sytuacjach jak ta- zadaje sobie pytanie...czemu NIEKTÓRZY potrafią się odezwać w wątku "informują" a inni mają go w d***.

dzięki takim komentarzom ten wątek też powoli mam w d...

Może całe forum miej w d...? Chyba można poinformować jak widac,że nikt się nie odzywa, a Ty akurat wygrywasz?

sylwika76

#6228789 Napisano: 13.07.2016 19:45:46
czy do konkursu c4  "graj o nagrody kibica" mogą być obojętnie jakie laysy i pepsi ? czy jest gdzieś wykaz produktów?
0 0

trampek,

#6228815 Napisano: 13.07.2016 20:43:02
sylwika76 napisał(a):

czy do konkursu c4  "graj o nagrody kibica" mogą być obojętnie jakie laysy i pepsi ? czy jest gdzieś wykaz produktów?

obojętnie
0 0

sylwika76

#6228816 Napisano: 13.07.2016 20:48:10
dziękuję za odpowiedzi emotka
0 0

joan

#6228820 Napisano: 13.07.2016 20:57:07
W kontekście wypowiedzi:
belca napisał(a):

mczarna napisał(a):

Może całe forum miej w d...? Chyba można poinformować jak widac,że nikt się nie odzywa, a Ty akurat wygrywasz?

A moim zdaniem: fakt, że ktoś napisze na forum, iż jakiś organizator własnie informuje laureatów w związku z konkursem X, to uprzejmość / grzeczność. Bo nie ma obowiązku informowania kogokolwiek o czymkolwiek. A po zamieszczeniu informacji na forum:
- jeśli nagrodzonych jest niewielu, podczytujący forum organizator wie, kim jesteś; i chociaż może się komuś wydawać, że to bez znaczenia, no cóż...
- śledzący forum ludzie wścibscy będą robić śledztwo, o ile pojawi się lista laureatów. A potem oczywiście błyszczeć, jak g* w klozecie, bo odkryli Twoją tożsamość, a Ty ich - nie.
- złośliwi i zazdrośni ludzie, którym kompleksy z uszu wychodzą, będą pisali głupoty o Twoich nagrodach: że takie coś to już wygrałaś 11.10.2014, a potem 14.09.2015, to chyba kolejna rzecz Ci nie potrzebna, sępie zachłanny.

Skoro w społeczeństwie ludzie są różnej maści, nie ma co oczekiwać, że nasze forum to zbiorowisko ideałów z sercem na dłoni. Są tacy i są siacy, to zupełnie normalne.

nelunia

#6228822 Napisano: 13.07.2016 21:00:26
joan napisał(a):

W kontekście wypowiedzi:

belca napisał(a):

mczarna napisał(a):

A moim zdaniem: fakt, że ktoś napisze na forum, iż jakiś organizator własnie informuje laureatów w związku z konkursem X, to uprzejmość / grzeczność. Bo nie ma obowiązku informowania kogokolwiek o czymkolwiek. A po zamieszczeniu informacji na forum:
- jeśli nagrodzonych jest niewielu, podczytujący forum organizator wie, kim jesteś; i chociaż może się komuś wydawać, że to bez znaczenia, no cóż...
- śledzący forum ludzie wścibscy będą robić śledztwo, o ile pojawi się lista laureatów. A potem oczywiście błyszczeć, jak g* w klozecie, bo odkryli Twoją tożsamość, a Ty ich - nie.
- złośliwi i zazdrośni ludzie, którym kompleksy z uszu wychodzą, będą pisali głupoty o Twoich nagrodach: że takie coś to już wygrałaś 11.10.2014, a potem 14.09.2015, to chyba kolejna rzecz Ci nie potrzebna, sępie zachłanny.

Skoro w społeczeństwie ludzie są różnej maści, nie ma co oczekiwać, że nasze forum to zbiorowisko ideałów z sercem na dłoni. Są tacy i są siacy, to zupełnie normalne.

Popieram.

mysz-s

#6228823 Napisano: 13.07.2016 21:00:31
joan napisał(a):

W kontekście wypowiedzi:

belca napisał(a):

mczarna napisał(a):

emotka emotka
ja się jak najbardziej zgadzam z Twoją wypowiedzią 

mczarna

#6228837 Napisano: 13.07.2016 21:49:53
mysz-s napisał(a):

joan napisał(a):

W kontekście wypowiedzi:

belca napisał(a):

mczarna napisał(a):

emotka emotka
ja się jak najbardziej zgadzam z Twoją wypowiedzią 

Jeśli tak to ogarniacie, to cóż , nie ma sensu w żadnym wątku pisać- MDW-będą akcje, Dziś dotarła nagroda-Będą akcje- to takie najbardziej chyba "zagrożone", bo pewne. Wynika  z tego,żę lepiej w ogóle się nie wpisywać...przy  " Informują" Nie dotyczy samych wygrywającyh ale też wielu innych....Może zatem niech forum umrze,skoro takie macie dylematy??? I jeszcze większość to chwali...

sylwika76

#6228869 Napisano: 13.07.2016 23:17:11
czy w konkursie c4 -graj o nagrody kibica 1 osoba może wygrać  np. 2 x czy nie ?
0 0

zaczytana-pola

#6228877 Napisano: 13.07.2016 23:32:23
joan napisał(a):

W kontekście wypowiedzi:

belca napisał(a):

mczarna napisał(a):

I po raz n-ty napiszę: Kiedyś tego nie było emotka . Kiedyś każdy tu chwalił się wygraną. Kiedyś 90% nagród było "na forum". Kiedyś widzieliśmy o każdym SMS-ie, każdym telefonie, każdym rozwiązaniu konkursu, każdej nagrodzie, która dotarła. Kiedyś emotka . A teraz połowa tamtego forum zdechła. I to nie jest fajne, bo teraz nie wiemy nic emotka

shell

#6228882 Napisano: 13.07.2016 23:37:16
sylwika76 napisał(a):

czy w konkursie c4 -graj o nagrody kibica 1 osoba może wygrać  np. 2 x czy nie ?

Nie. Nie moze.
0 0

sylwika76

#6228884 Napisano: 13.07.2016 23:38:31
dziękuje za odpowiedź emotka
1 shell 0

pakowa

#6228936 Napisano: 14.07.2016 09:59:37
nagrody głowne z Lays były ? bo nie mogę nigdzie znaleźć informacji emotka
0 0

Gość: dang21

#6228937 Napisano: 14.07.2016 10:00:35
pakowa napisał(a):

nagrody głowne z Lays były ? bo nie mogę nigdzie znaleźć informacji emotka

nie było emotka
0 0

Masza86

#6228953 Napisano: 14.07.2016 10:30:56
czeka ktoś za kijkiem selfie z biedry?? z tego konkursu emotka http://www.biedro...nkurs-big-milk-16-05

mojego brak emotka
0 0

masza

#6228964 Napisano: 14.07.2016 10:51:38
Masza86 napisał(a):

czeka ktoś za kijkiem selfie z biedry?? z tego konkursu emotka http://www.biedro...nkurs-big-milk-16-05

mojego brak emotka

Też czekam
0 0

natala91

#6228965 Napisano: 14.07.2016 10:54:30
masza napisał(a):

Masza86 napisał(a):

mojego brak emotka

Też czekam

ja też
0 0