Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: anika1989

#6229013 Napisano: 14.07.2016 12:09:07
otwiera wam się fanpage rtv euro agd? Organizowali tam konkurs, dzisiaj chce wejść i się nie da hm....
0 0

pioge7

#6229024 Napisano: 14.07.2016 12:20:52
W związku z tym, pragniemy poinformować, że przyznajemy Pani/Panu zwrot kosztów zakupu produktu promocyjnego, pomimo przesłania dowodu zakupu pochodzącego z punktu sprzedaży nie objętego promocją Velvet.

A kupowałem w delikatesach... Dziwne...
0 0

Gość: delvitto

#6229038 Napisano: 14.07.2016 12:53:08
nowy konkurs smolara z żywcem, punkt regulaminu:
4.4 Sklep promocyjny – wybrane sklepy na terytorium Rzeczpospolitej Polski, oznaczonemateriałami reklamowymi informującymi o niniejszej loterii oraz w których można dokonać
zakupu promocyjnego. 
moje pytanie, tzn -jakie to są sklepy, bo żadne nazwy nie zostały podane? W każdym sklepie muszę najpierw się rozglądać, czy nie ma jakichś materiałów reklamowych, zanim włożę piwo do koszyka?
0 0

estrelitta

#6229040 Napisano: 14.07.2016 12:53:42
delvitto napisał(a):

4.4 Sklep promocyjny – wybrane sklepy na terytorium Rzeczpospolitej Polski, oznaczonemateriałami reklamowymi informującymi o niniejszej loterii oraz w których można dokonać
zakupu promocyjnego. 
moje pytanie, tzn -jakie to są sklepy, bo żadne nazwy nie zostały podane? W każdym sklepie muszę najpierw się rozglądać, czy nie ma jakichś materiałów reklamowych, zanim włożę piwo do koszyka?

Na końcu regulaminu są wymienione sklepy
0 0

Gość: logos89

#6229119 Napisano: 14.07.2016 14:42:19
Widzieliście nową akcje kamis w Biedronce ze skuterami ?  www.kamis.pl
0 0

nkba

#6229124 Napisano: 14.07.2016 14:51:12
logos89 napisał(a):

Widzieliście nową akcje kamis w Biedronce ze skuterami ?  www.kamis.pl

Maglowana już od kilku dni bo załącznika do regulaminu do dziś nie było emotka
0 0

anialistopad

#6229173 Napisano: 14.07.2016 16:48:03
Kto potrafi   wygrac kubki z mms?7 kodów i nic 
0 0

madzia1-s

#6229174 Napisano: 14.07.2016 16:48:37
anialistopad napisał(a):

Kto potrafibwygrac kubki z mną?7 kodów i nic 

Mi tez cos nie idzie emotka
1 pioge7 0

Gość: delvitto

#6229177 Napisano: 14.07.2016 16:51:09
estrelitta napisał(a):

delvitto napisał(a):

zakupu promocyjnego. 

Na końcu regulaminu są wymienione sklepy

dziękuję;)
0 0

mczarna

#6229293 Napisano: 14.07.2016 19:35:35
bruce napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Kiedyś tego nie było emotka . Kiedyś każdy tu chwalił się wygraną. Kiedyś 90% nagród było "na forum". Kiedyś widzieliśmy o każdym SMS-ie, każdym telefonie, każdym rozwiązaniu konkursu, każdej nagrodzie, która dotarła. Kiedyś emotka . A teraz połowa tamtego forum zdechła. I to nie jest fajne, bo teraz nie wiemy nic emotka

emotka Dokładnie! I, z tego, co wiem, mało kto chwali się nagrodami, szczególnie - większymi. Szkoda, mnie to zawsze dopingowało i dawało nadzieję, że są jeszcze uczciwi organizatorzy konkursów. Szkoda wielka... Wiem jednak, czemu część forumowiczów nie chce pisać o głównych wygranych (ani o żadnych innych) i tym bardziej mi przykro. emotka

No i właśnie. Ale widać kto jest przeciw- konta utworzone w 2015, 2016 , to co oni tam wiedzą...
0 1 taalvikki

Monika11

#6229294 Napisano: 14.07.2016 19:37:30
mczarna napisał(a):

bruce napisał(a):

Kiedyś tego nie było emotka . Kiedyś każdy tu chwalił się wygraną. Kiedyś 90% nagród było "na forum". Kiedyś widzieliśmy o każdym SMS-ie, każdym telefonie, każdym rozwiązaniu konkursu, każdej nagrodzie, która dotarła. Kiedyś emotka . A teraz połowa tamtego forum zdechła. I to nie jest fajne, bo teraz nie wiemy nic emotka

emotka Dokładnie! I, z tego, co wiem, mało kto chwali się nagrodami, szczególnie - większymi. Szkoda, mnie to zawsze dopingowało i dawało nadzieję, że są jeszcze uczciwi organizatorzy konkursów. Szkoda wielka... Wiem jednak, czemu część forumowiczów nie chce pisać o głównych wygranych (ani o żadnych innych) i tym bardziej mi przykro. emotka

No i właśnie. Ale widać kto jest przeciw- konta utworzone w 2015, 2016 , to co oni tam wiedzą...

emotka
0 0

Gość: HOLLY

#6229295 Napisano: 14.07.2016 19:48:31
madzia1-s napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Kto potrafibwygrac kubki z mną?7 kodów i nic 

Mi tez cos nie idzie emotka

te kubki za 3 zeta to powinni w sklepach rozdawać do każdej paczki 
2 joan, rkvi 0

synk

#6229298 Napisano: 14.07.2016 19:53:43
mysz-s napisał(a):

joan napisał(a):

W kontekście wypowiedzi:

belca napisał(a):

I w takich sytuacjach jak ta- zadaje sobie pytanie...czemu NIEKTÓRZY potrafią się odezwać w wątku "informują" a inni mają go w d***.

mczarna napisał(a):

Może całe forum miej w d...? Chyba można poinformować jak widac,że nikt się nie odzywa, a Ty akurat wygrywasz?

A moim zdaniem: fakt, że ktoś napisze na forum, iż jakiś organizator własnie informuje laureatów w związku z konkursem X, to uprzejmość / grzeczność. (...)

emotka emotka
ja się jak najbardziej zgadzam z Twoją wypowiedzią 

co do wpisywania w wątku "informują" czy "wyniki" - może bym i wpisał kiedykolwiek cokolwiek - ale jak dostałem "działkę" za wpis o konkursie którego nie było w bazie (nieopatrznie nie sprawdziłem z braku czasu) - więc od tego momentu wolę się nie odzywać.
1 bethan 0

taalvikki

#6229311 Napisano: 14.07.2016 20:19:56
mczarna napisał(a):

bruce napisał(a):

ach, to gadanie, że "za komuny było lepiej"... sama nie jestem z 2015, ale mocno irytują mnie takie uogólnienia, typu "co oni tam wiedzą". ktoś chce, to pisze, nie chce, to nie. zapewniam, że na forum siedzi sporo osób z większym stażem niż taka ja, które nie piszą właściwie NIC, a korzystają.

mczarna

#6229316 Napisano: 14.07.2016 20:26:42
taalvikki napisał(a):

mczarna napisał(a):

bruce napisał(a):

ach, to gadanie, że "za komuny było lepiej"... sama nie jestem z 2015, ale mocno irytują mnie takie uogólnienia, typu "co oni tam wiedzą". ktoś chce, to pisze, nie chce, to nie. zapewniam, że na forum siedzi sporo osób z większym stażem niż taka ja, które nie piszą właściwie NIC, a korzystają.

Wiesz co- oczywiście,że są i to nie wcale mała gromadka...Jednak jeśli ktoś dopytuje,a ktoś akurat wygrał, bądź nie wygrał,a wie,że informują ( a nikt o tym nie pisze) to jednak mógłby pomóc i udzielić informacji, skoro na forum cisza. Wystarczy napisać TAK, informowali. Nikt się z niczego nie musi tłumaczyć.PO TO JEST TO FORUM. Jak już pisały Dziewczyny wcześniej - chodzi m.in o to by wiedzieć,że jakiś konkurs to nie ściema.

wea86

#6229337 Napisano: 14.07.2016 21:04:53
Mam takie nietypowe pytanie - bliska osoba zgarnęła główną w jedz i wygrywaj, czyli wyjazd na mecz. Jednak z wielu powodów nie bardzo chce
jechać - czy da się takie coś sprzedać? Chyba w reg nie ma, że trzeba
jechać osobiście, ale nie wiem. A jeśli sprzedać, to jak? No i za ile
takie coś mogłoby pójść?
0 2 lager, bethan

joka

#6229344 Napisano: 14.07.2016 21:11:15
Wiecie może czy jest ograniczenie na osobę czy gospodarstwo w Apetinie Duka  emotka ?
0 0

sylwika76

#6229417 Napisano: 14.07.2016 23:34:48
czy ten konkurs z top chipsami skończył się już ?
0 0

darog

#6229423 Napisano: 15.07.2016 00:06:04
Czy Studio Versus
wszystkie konkursy tak mozolnie długo rozwiązuje? 60 dni trzeba paragon trzymac....a jak dodatkowo wydruk świeży z kasy bo mało tuszu to lipa na całego..
Jakoś nie mam pozytywnego zdania o tej agencji..
1 bethan 0

joan

#6229426 Napisano: 15.07.2016 00:09:59
darog napisał(a):

Czy Studio Versus
wszystkie konkursy tak mozolnie długo rozwiązuje? 60 dni trzeba paragon trzymac....a jak dodatkowo wydruk świeży z kasy bo mało tuszu to lipa na całego..
Jakoś nie mam pozytywnego zdania o tej agencji..

A ja mam pozytywne zdanie.

W dodatku i tak nigdy nie wyrzucam paragonów od razu po zakończeniu konkursu, bo przecież jest rezerwa. Dla mnie żadna różnica, czy poleżą w koszulce, bo ja tego chcę, czy też bo organizator sugeruje, że warto byłoby je przechować emotka
0 0