Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nkba

#6232377 Napisano: 23.07.2016 10:14:01
scrabble napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mamadwojga napisał(a):

kacia napisał(a):

Pytanie apropo konkursu http://www.e-konk....html#.V5I8IPmLTIU 
Na moim paragonie widnieje tylko napis Vegeta, a regulaminie jest wyraźnie, że trzeba kupić Vegetę do mięs. Co zrobić skoro na paragonie nie uzwględnili jaka to vegeta emotka  ? Ryzykować czy olać?

Ja wtedy robię pamiątkowe zdjęcie produktu z paragonem obok. Tak na wszelki wypadek.

też tak wtedy robię,
przeważnie do ABC jak kupuję tam gdzie mają źle opisane paragony, zostawiam opakowania i w przypadku wygranej wysyłam. Nagroda zawsze dochodzi.
Ostatnio wygrałem grilla w GROSZKU, trzeba było kupić jakąś tam przyprawę a na paragonie miałem PRZYPRAWA KNORR 2. Wysłałem z opakowaniami i nagroda dotarła..
Myślę że zdjecie paragonu i produktu wystarczy emotka

ABC to jakieś żarty. Kupiłam 3 Prince Polo i wbite są jako batony ale lepsze były Lubisie, na paragonie :ciastka pakowane 1x 3.30 chociaż kupiłam 3 sztuki emotka

To jeszcze nic! Ponieważ u mnie nie ma ABC poprosiłam kolegę by kupił mi u siebie. Dzwoni do mnie co ma kupić, to mówię: 3 Lubisie - NIE MA emotka No to 3 Prince Polo - NIE MA emotka Jak to nie ma? Przecież Prince Polo jest nawet w kioskach? On na to: pytałem, nie ma, ale za to jaki mają "fantastyczny" wybór piwa, wina, wódki! Tego tańszego asortymentu oczywiście.... emotka
0 0

Gość: barbe_66

#6232379 Napisano: 23.07.2016 10:16:48
tak samo miałam w ABC...a na paragonie nie ma nawet  napisane ze to sklep ABC, ale jest adres sklepu i jest on na stronie ABC podany tez;) u mnie Lubisi nie było w 2 sklepach, w pierwszym zostało ostatnie prince polo, ale sklep raczej na sprzedaż alko nastawiony:P  jakby się udało cos wygrac to raczej bym leciała do sklepu po pieczatke ze to price polo było....chociaż mi przy jakims konkursie fotka paragonu z produktami tez przeszla, ale nagroda była mało wartosciowa
0 0

scrabble

#6232381 Napisano: 23.07.2016 10:25:39
barbe_66 napisał(a):

tak samo miałam w ABC...a na paragonie nie ma nawet  napisane ze to sklep ABC, ale jest adres sklepu i jest on na stronie ABC podany tez;) u mnie Lubisi nie było w 2 sklepach, w pierwszym zostało ostatnie prince polo, ale sklep raczej na sprzedaż alko nastawiony:P  jakby się udało cos wygrac to raczej bym leciała do sklepu po pieczatke ze to price polo było....chociaż mi przy jakims konkursie fotka paragonu z produktami tez przeszla, ale nagroda była mało wartosciowa

ABC i Lewiatany działają pod szyldem (nie wiem czy wszystkie) a na paragonie nazwa i dane prywatnego przedsiębiorcy. Nie pamiętam jak się nazywa ta forma umowy? Żabki np. to franczyza i na każdym paragonie jest Żabka. 

Kurcze, Lubisie już rozdałam, nie pomyślałam żeby cyknąć fotkę  emotka  ale nie ma tego złego, następnym razem tak zrobię. 
0 0

ambi_9

#6232383 Napisano: 23.07.2016 10:44:03
z ABC tego konkursu z lubisiami i prince polo to jak informują? na bieżąco? wygrał ktoś coś w tym konkursie?
0 0

Gość: delvitto

#6232388 Napisano: 23.07.2016 11:26:46
scrabble napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

burza64 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy wszystkie produkty Pudliszek sa tak pikantne? Na razie jadlam golabki i mecze klopsy. Co na te konkursy pudliszkowe kupowac, by nie zwariowac? emotka  

Fasolka w sosie pomidorowym jest zjadliwa, tylko,że ona daje znowu inne "efekty uboczne"

Jak żyć? emotka  Dzieki.
Gdyby ktos mial jakis pomysl to chetnie poczytam.

Ugotuj do tego ziemniaki ale słabiej je posól niż zazwyczaj, wtedy się wyrówna.
A i sprawdzajcie w regulaminie jakie konkretnie produkty biorą udział. W ITM kupiłam fasolkę a np.  w regulaminie z Żabki jej nie ma, chociaż prawdę mówiąc nie pamiętam czy była akurat w sprzedaży. 

a mi kiedyś zawsze jedynym zjadliwym produktem był gulasz.  Na szybki obiad z makaronem, był całkiem ok. Teraz nie wiem, czy smak się nie popsuł, bo dawno nie kupowałam. Do konkursu chciałam go kupić, ale nie znalazłam, wzięłam więc inne słoiki, i na razie stoją, czekają na swój czas;)
0 0

magalan83

#6232393 Napisano: 23.07.2016 11:47:13
Czy w konkursie  Konkurs "SORAYA najlepsza pod słońcem" Lidl wysyłając zgłoszenie dostajecie jakieś potwierdzenie?
0 0

luko922

#6232405 Napisano: 23.07.2016 12:48:06
delvitto napisał(a):

scrabble napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

burza64 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy wszystkie produkty Pudliszek sa tak pikantne? Na razie jadlam golabki i mecze klopsy. Co na te konkursy pudliszkowe kupowac, by nie zwariowac? emotka  

Fasolka w sosie pomidorowym jest zjadliwa, tylko,że ona daje znowu inne "efekty uboczne"

Jak żyć? emotka  Dzieki.

A i sprawdzajcie w regulaminie jakie konkretnie produkty biorą udział. W ITM kupiłam fasolkę a np.  w regulaminie z Żabki jej nie ma, chociaż prawdę mówiąc nie pamiętam czy była akurat w sprzedaży. 

a mi kiedyś zawsze jedynym zjadliwym produktem był gulasz.  Na szybki obiad z makaronem, był całkiem ok. Teraz nie wiem, czy smak się nie popsuł, bo dawno nie kupowałam. Do konkursu chciałam go kupić, ale nie znalazłam, wzięłam więc inne słoiki, i na razie stoją, czekają na swój czas;)

Dla mnie wszystkie te gotowe dania są tak ohydne, nie wiem jak to można jeść. A muszę coś kupić na ten konkurs :X
0 0

freyja88

#6232418 Napisano: 23.07.2016 13:22:29
luko922 napisał(a):

delvitto napisał(a):

scrabble napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

burza64 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Jak żyć? emotka  Dzieki.

Dla mnie wszystkie te gotowe dania są tak ohydne, nie wiem jak to można jeść. A muszę coś kupić na ten konkurs :X

Obawiam się, ze dlatego jest to tak porządnie przyprawione,żeby zamaskować jakość produktów.
Kupiłam klopsiki....nawet pies sie nie chwycił...
0 0

scrabble

#6232419 Napisano: 23.07.2016 13:25:56
luko922 napisał(a):

Weź paragon a zakupy zostaw gdzieś przy śmietniku. Jakiś bezdomny zje z prawdziwą przyjemnością. I nie mam tu na myśli nic prześmiewczego, czasem po prostu zapominamy, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. 
1 taalvikki 0

luko922

#6232420 Napisano: 23.07.2016 13:27:56
scrabble napisał(a):

luko922 napisał(a):

Weź paragon a zakupy zostaw gdzieś przy śmietniku. Jakiś bezdomny zje z prawdziwą przyjemnością. I nie mam tu na myśli nic prześmiewczego, czasem po prostu zapominamy, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. 

Bezdomny bezdomnym, ale podejrzewam, że mama zje. emotka

scrabble

#6232421 Napisano: 23.07.2016 13:35:03
luko922 napisał(a):

scrabble napisał(a):

luko922 napisał(a):

Bezdomny bezdomnym, ale podejrzewam, że mama zje. emotka

Aaaaa czyli jednak jest amator  emotka
0 0

kozuszka38

#6232422 Napisano: 23.07.2016 13:39:51
freyja88 ,to mówisz,że nawet pies nie chwycił się tych klopsików ? emotka   no to dam je mężowi emotka

freyja88

#6232434 Napisano: 23.07.2016 15:22:56
kozuszka38 Prawdopodobnie za mało mięsa w mięsie emotka
0 0

kozuszka38

#6232443 Napisano: 23.07.2016 16:13:34
buncia88 napisał(a):

kozuszka38 Prawdopodobnie za mało mięsa w mięsie emotka

Ale Mój wszystko strawi emotka
1 freyja88 0

taalvikki

#6232471 Napisano: 23.07.2016 19:19:09
bezaczek7 napisał(a):

pikantne? dla mnie wszystkie gotowe dania są tak mdle, że bez dodatkowych przypraw mi zupełnie nie wchodzą. w każdym razie: kupując, nie trzeba jeść, można oddać tym, którzy są na tyle głodni, że nie pogardzą żarciem, bo jest 'przetworzone' i z glutenem.

kamil17

#6232587 Napisano: 24.07.2016 15:32:23
kurcze kupiłem dzisiaj do akcji zestaw w Biedrze dove 750+250 za 12,99 zł ,ale nie jestem przekonany czy mi za niego zwrócą  emotka  , czy on też bierze udział w promo . Ktoś kupował też ??

http://www.biedronka.pl/pl/product,id,24960,name,zel-pod-prysznic-dove-750-ml-250-ml
0 0

madzia1-s

#6232589 Napisano: 24.07.2016 15:33:31
kamil17 napisał(a):

kurcze kupiłem dzisiaj do akcji zestaw w Biedrze dove 750+250 za 12,99 zł ,ale nie jestem przekonany czy mi za niego zwrócą  emotka  , czy on też bierze udział w promo . Ktoś kupował też ??

http://www.biedronka.pl/pl/product,id,24960,name,zel-pod-prysznic-dove-750-ml-250-ml

Tak bierze.
1 kamil17 0

marzanna

#6232597 Napisano: 24.07.2016 17:08:10
Kupiłam orzechy Fresco na loterię Bakalland Smolara i teraz mam wątpliwości, czy mi uznają w przypadku wygranej. Co prawda Fresco jest marką Bakallandu, ale............ emotka Ktoś wie?
0 0

Gość: poprostuanette

#6232599 Napisano: 24.07.2016 17:16:47
marzanna napisał(a):

Kupiłam orzechy Fresco na loterię Bakalland Smolara i teraz mam wątpliwości, czy mi uznają w przypadku wygranej. Co prawda Fresco jest marką Bakallandu, ale............ emotka Ktoś wie?

chyba tylko Bakalland uznają
0 0

marzanna

#6232602 Napisano: 24.07.2016 17:41:45
poprostuanette napisał(a):

marzanna napisał(a):

chyba tylko Bakalland uznają

Tak sądzisz? Na opakowaniu jest producent Bakalland, więc uznałam, że bierze udział w loterii  emotka Dzięki.
0 0