Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mn112

#6231309 Napisano: 20.07.2016 16:56:25
Czy dostaliście ponownie e-mail od Jordan Indyvidual z prośba o powtórne wypełnienie formularzy i na dokładkę innych niż poprzednie i maja być wysłane listem? Wygrałam zestaw szcZoteczek ale jakie dane w zamian wymagają to szok: imiona rodziców, kasa chorych ??? Mam ochotę olać te wygrana. Szczotkę se kupie 
0 0

Gość: HOLLY

#6231312 Napisano: 20.07.2016 16:57:52
goralmac napisał(a):

defed napisał(a):

To może ja zapytam po ilu kodach M&Ms nadal Wam się nie udało? Ja mam 0/4 emotka  jak zwykle...

ja mam 0/2

0/4 
0 0

joan

#6231315 Napisano: 20.07.2016 17:02:36
mn112 napisał(a):

Czy dostaliście ponownie e-mail od Jordan Indyvidual z prośba o powtórne wypełnienie formularzy i na dokładkę innych niż poprzednie i maja być wysłane listem? Wygrałam zestaw szcZoteczek ale jakie dane w zamian wymagają to szok: imiona rodziców, kasa chorych ??? Mam ochotę olać te wygrana. Szczotkę se kupie 

Absolutnie nie podawaj imion rodziców. NIGDY. To są dane potrzebne do zaciągnięcia kredytu. Możesz odpisać, że są to dane wrażliwe i domaganie się ich podchodzi pod wyłudzenie danych. Nie zaszkodzi postraszyć ewentualną skargą do sponsora -> Tobie te kilka dodatkowych słów nie zrobi różnicy, a może uratujesz kogoś innego.

Kilka minut temu dzwonił mój facet z info, że do jakiejś babki przyszli goście i nakazali wymianę żarówki, za co wzięli od niej 600 zł. Sześćset! Oczywiście było to oszustwo. Zasugerowałam, że ludzie z demencją nie powinni mieć nieograniczonego dostępu do własnych pieniędzy, na co mój facet stwierdził, że babka była normalna i przy zdrowych zmysłach. Uje są wszędzie, chrońmy siebie i innych ludzi!

slonecznik1309

#6231324 Napisano: 20.07.2016 17:17:09
kosmonia napisał(a):

mam problem z smsem z pudliszek w DC. Czy każde słowo w odpowiedzi ma być oddzielone podkreślnikiem? Wg. wzoru DC.proponowane_hasło_reklamowe. Chyba już się starzeję i nie ogarniam emotka

u mnie wysłało się bez problemu emotka
0 0

mn112

#6231329 Napisano: 20.07.2016 17:30:35
joan napisał(a):

mn112 napisał(a):

Absolutnie nie podawaj imion rodziców. NIGDY. To są dane potrzebne do zaciągnięcia kredytu. Możesz odpisać, że są to dane wrażliwe i domaganie się ich podchodzi pod wyłudzenie danych. Nie zaszkodzi postraszyć ewentualną skargą do sponsora -> Tobie te kilka dodatkowych słów nie zrobi różnicy, a może uratujesz kogoś innego.

Kilka minut temu dzwonił mój facet z info, że do jakiejś babki przyszli goście i nakazali wymianę żarówki, za co wzięli od niej 600 zł. Sześćset! Oczywiście było to oszustwo. Zasugerowałam, że ludzie z demencją nie powinni mieć nieograniczonego dostępu do własnych pieniędzy, na co mój facet stwierdził, że babka była normalna i przy zdrowych zmysłach. Uje są wszędzie, chrońmy siebie i innych ludzi!

Masz całkowitą rację. Napisałam do nich. Rozumiem, żeby nagrodą było auto - to jeszcze można ewentualnie pokusić się o podanie szczegółowych danych. Ale nie przy zestawie nici dentystycznych i szczotek emotka  A ta kasa chorych??? Hyhy, chyba w razie jakby mi kielce wyleciały z paszczy po tych cudach emotka
0 0

joan

#6231332 Napisano: 20.07.2016 17:38:52
mn112 napisał(a):

Masz całkowitą rację. Napisałam do nich. Rozumiem, żeby nagrodą było auto - to jeszcze można ewentualnie pokusić się o podanie szczegółowych danych. Ale nie przy zestawie nici dentystycznych i szczotek emotka  A ta kasa chorych??? Hyhy, chyba w razie jakby mi kielce wyleciały z paszczy po tych cudach emotka

Nawet do auta to niepotrzebne: no bo se wyobraź, że wchodzisz do salonu samochodowego z reklamówką pełną gotówki, a pracownik salonu Cię pyta o imiona rodziców emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6231368 Napisano: 20.07.2016 18:26:11
kristof23 napisał(a):

@alumna-aplicada napisał(a):

kristof23 napisał(a):

giulietta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

usmiech napisał(a):

giulietta napisał(a):

tylko 35 osób grało o bilety do kina z Cheetos? bo dzienna pula to 200 sztuk emotka

I co w tym dziwnego?
Nie grałem i nie zamierzam:)
Kupić 2 paczki g....nych chrupek (po premii chyba każdy ma już odruch wymiotny na sam ich widok, że o zapachu nie wspomnę), żeby wygrać 1 (słownie jeden) bilet + cała biurokracja u Lidii = gra niewarta świeczki dla zdecydowanej większości.

Zgadzam sie emotka

dane odsyłasz @, więc żaden koszt emotka  wrażenia z filmu bezcenne  emotka  śmieszą mnie takie odpowiedzi, bo gdyby do wygrania były autka to i chrupki byłyby najlepsze i agencja kochana.... 

giulietta Ty to jestes normalnie mistrzynia w zbieraniu minusów za swoje wypowiedzi emotka emotka

Hehe, to fakt! Fajne i przyjazne macie to forum emotka  

o! i ja złapałem minusika emotka

po pierwsze to nikt normalny nie daje "-" przy takich wypowiedziach... chyba, że przez pomyłkę, bo dziewczyny pisały, że na fonie przez przypadek tak dawały, bo coś tam z apką... po drugie wpisz w google słowo HEJTER..... (tu bez komentarza, od tego jest prokuratura i przepisy prawa z których jak najbardziej korzystam)... po trzecie już nie raz pisałam, gdzie zgłaszam taką "patologię"... po czwarte dziwi mnie admin, który taką patologię popiera wprowadzając łapki... ? jeden odbierze to jako żart, a inny odbierze sobie życie... polecam zgłębić wiedzę, bo jest za free w necie emotka  

ps. co do wygrania biletów to jak już pisałam bilet akurat u mnie do Heliosa około 20, chętnie skorzystam, bo lubię kino  emotka   ale wcale nie musisz iść, możesz wymienić na jakieś paragony jak to zrobiłam z biletami z Grześków, a wygrałam ich bardzo duuużo, a potem na takie paragony jeszcze więcej za co dziękuję dziewczynom, które się wymieniały  emotka emotka  wiesz jeden woli dawać "-" i śmiać się z biletów, a drugi wyda te 4 zł, zamieni bilet na paragon i wygra autko  emotka

mczarna

#6231378 Napisano: 20.07.2016 19:01:27
goralmac napisał(a):

defed napisał(a):

To może ja zapytam po ilu kodach M&Ms nadal Wam się nie udało? Ja mam 0/4 emotka  jak zwykle...

ja mam 0/2

0/3
0 0

trampek,

#6231419 Napisano: 20.07.2016 20:54:56
http://www.hapsnij.pl/nagrody/
czy w biedroncr sa produkty na ten konkurs i mniej wiecej w jakiej cenie?
0 0

alita

#6231420 Napisano: 20.07.2016 20:56:48

mczarna

#6231422 Napisano: 20.07.2016 21:00:47
Widziałam dziś piękną różową Electrę z koszykiem w centrum Wawy... Może wygrana?Ktoś się pochwali? Może być PW>
0 0

agusia32

#6231427 Napisano: 20.07.2016 21:15:31
mczarna napisał(a):

Widziałam dziś piękną różową Electrę z koszykiem w centrum Wawy... Może wygrana?Ktoś się pochwali? Może być PW>

Mam Electrę: piękną, różową, wygraną, z koszykiem, ale w centrum Wawy - to nie ja emotka
0 0

mczarna

#6231429 Napisano: 20.07.2016 21:17:13
magnus napisał(a):

mczarna napisał(a):

ładniejsze są  Embassy, mają takie grube opony, piękne emotka

magnus- piszę o tym co widziałam, w rowerach akurat się nie lubuję ale Electra mi zapadła w pamięci i z konkursu i ze względu na kolor:-))) emotka  Ciekawa więc jestem czy to ktoś od nas jadł smacznie w pewnym miejscu?
0 0

xpac

#6231433 Napisano: 20.07.2016 21:19:40
alita napisał(a):

Widzieliście?  :)

http://finanse.wp...c02=facebook_finanse

Tutaj z filmikiem 
http://www.azorek...y-wygrac-w-konkursie
0 0

synk

#6231435 Napisano: 20.07.2016 21:42:19
xpac napisał(a):

alita napisał(a):

Tutaj z filmikiem 

na aledrogo za 3zł można kupić kalkulator
0 0

Gość: giuliettaX

#6231440 Napisano: 20.07.2016 21:50:11
synk napisał(a):

xpac napisał(a):

alita napisał(a):

Tutaj z filmikiem 

nie gram tam, ale nie było wcześniej jakiegoś do przeliczania na stronie? z kilkuletniego doświadczenia strasznie nie lubię takich loterii... tak jak takich z od razu wylosowaną bramką czasową... a na filmiku tylko 1000 zupek kupili? oj naiwni  emotka
0 0

synk

#6231446 Napisano: 20.07.2016 21:58:16
giulietta napisał(a):

synk napisał(a):

xpac napisał(a):

alita napisał(a):

Tutaj z filmikiem 

nie gram tam, ale nie było wcześniej jakiegoś do przeliczania na stronie? z kilkuletniego doświadczenia strasznie nie lubię takich loterii... tak jak takich z od razu wylosowaną bramką czasową... a na filmiku tylko 1000 zupek kupili? oj naiw

dla uproszczenia dla grających - jeżeli Wasza liczba jest podzielna przez 13 lub po odjęciu od niej 100 jest podzielna przez 13, to nie ma wygranej.
Trzeba szukać takiej liczby która w wyniku dzielenia przez 13 daje resztę, lub (X -100)/13 daje resztę. Prawdopodobnie ta "pożądana" liczba będzie podzielna przez 9.
0 0

mdepfs

#6231458 Napisano: 20.07.2016 22:23:11
gdzie znaleźć numer systemowy na paragonie kauflandowym, plis help..czy to naprawde to ten taki długi?
0 0

malgosia74

#6231460 Napisano: 20.07.2016 22:25:34
mdepfs napisał(a):

gdzie znaleźć numer systemowy na paragonie kauflandowym, plis help..czy to naprawde to ten taki długi?

tak, ten na dole 
0 0

monkakk

#6231461 Napisano: 20.07.2016 22:25:49
mdepfs napisał(a):

gdzie znaleźć numer systemowy na paragonie kauflandowym, plis help

Nr sys. XXX-XXXX-XXXXX 

Na środku paragonu - 4 linijka pod sumą 
0 0