Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

miketyson

#6232174 Napisano: 22.07.2016 15:57:55
defed napisał(a):

delvitto napisał(a):

a ja jakoś mam przekonanie, że nikt tej nagrody nie trafi...;( zawsze można powiedzieć, że nikt nie trafił w odpowiednią godzinę;( dlatego pewnie, uczciwsze byłoby losowanie ze wszystkich zgłoszeń, a przynajmniej z tych, które wygrały kubki.

Można trafić idealnie w ustaloną godzinę lub wklepać kod nawet 50 minut, albo i dzień "po" - ważne by być pierwszą osobą, która to zrobi emotka

Jak ktoś trafi to niech napisze, to przestanę grać. A w ogóle to w ramach nagrody powinno być drugie 50 tys. za zachowanie dyskrecji emotka  
0 0

Gość: defed

#6232180 Napisano: 22.07.2016 16:07:27
miketyson napisał(a):

defed napisał(a):

delvitto napisał(a):

a ja jakoś mam przekonanie, że nikt tej nagrody nie trafi...;( zawsze można powiedzieć, że nikt nie trafił w odpowiednią godzinę;( dlatego pewnie, uczciwsze byłoby losowanie ze wszystkich zgłoszeń, a przynajmniej z tych, które wygrały kubki.

Można trafić idealnie w ustaloną godzinę lub wklepać kod nawet 50 minut, albo i dzień "po" - ważne by być pierwszą osobą, która to zrobi emotka

Jak ktoś trafi to niech napisze, to przestanę grać. A w ogóle to w ramach nagrody powinno być drugie 50 tys. za zachowanie dyskrecji emotka  

a może pod przykrywką jednego z kubków jest ta kasa? emotka
o! widzę,że jak nikt nie trafi na kasę to będą losować z laureatów kubków emotka  u emotka mnie jak na razie 0/5 
0 0

kacia

#6232210 Napisano: 22.07.2016 17:31:35
Pytanie apropo konkursu https://www.e-kon....html#.V5I8IPmLTIU 
Na moim paragonie widnieje tylko napis Vegeta, a regulaminie jest wyraźnie, że trzeba kupić Vegetę do mięs. Co zrobić skoro na paragonie nie uzwględnili jaka to vegeta emotka  ? Ryzykować czy olać?
0 0

jaanonimka

#6232214 Napisano: 22.07.2016 17:49:46
andii napisał(a):

Halooooooo, czy z przetestuj dove z biedry...przychodzi jakieś potwierdzenie po wysłaniu par + dane??emotka

tak, przychodzi   @: Dziękujemy, Twoje zgłoszenie zostało przyjęte!
0 0

scrabble

#6232228 Napisano: 22.07.2016 18:22:06
defed napisał(a):

miketyson napisał(a):

defed napisał(a):

delvitto napisał(a):

a może pod przykrywką jednego z kubków jest ta kasa? emotka
o! widzę,że jak nikt nie trafi na kasę to będą losować z laureatów kubków emotka  u emotka mnie jak na razie 0/5 

Nie chce mi się znowu brnąć przez regulamin ale wydawało mi się, że nie można nie trafić, że po ustalonej godzinie, pierwsza osoba zgarnia główną... 
Co do zachowania poufności  emotka  Popatrzcie jaka garstka ludzi interesuje się tematem, nawet gdyby na forach konkursowych informacja wypłynęła to Ci co mają kupić te cukierki i tak to zrobią a prawda jest taka, że szału w sprzedaży nie ma, tzn. jest pewnie standardowa + jakiś nikły odsetek konkursowiczów. 
0 0

#6232231 Napisano: 22.07.2016 18:30:23
scrabble napisał(a):

Nie chce mi się znowu brnąć przez regulamin ale wydawało mi się, że nie można nie trafić, że po ustalonej godzinie, pierwsza osoba zgarnia główną... 

jeśli ktokolwiek zagra, to nagroda wpadnie, ale istnieje maleńkie prawdopodobieństwo,że nikt nie wklepie kodu po tej najważniejszej godzinie (bo nie będzie zainteresowania loterią, bo się skończą w sprzedaży paczki z kodami itp.) i fajnie, że regulamin jest dopracowany i przewiduje każdą okoliczność  emotka
0 0

scrabble

#6232236 Napisano: 22.07.2016 18:36:21
defed napisał(a):

scrabble napisał(a):

jeśli ktokolwiek zagra, to nagroda wpadnie, ale istnieje maleńkie prawdopodobieństwo,że nikt nie wklepie kodu po tej najważniejszej godzinie (bo nie będzie zainteresowania loterią, bo się skończą w sprzedaży paczki z kodami itp.) i fajnie, że regulamin jest dopracowany i przewiduje każdą okoliczność  emotka

emotka  już tu niejeden zostawi malutką paczuszkę z kodem na ostatnią minutę trwania konkursu....

Boszzzz wysłałam faceta po Lecha do Żabki. Stał przy półce i dzwoni zapytać, który wariant piwa? Powiedziałam np. Mojito, ok, ok, pa.
10 minut później wręcza mi paragon z PSS Społem na 4x Lech Mojito... W żabce były tylko w puszkach więc się dla mnie poświęcił i poleciał do PSS! Kochać czy ukatrupić? emotka

bandit

#6232278 Napisano: 22.07.2016 21:03:25
defed napisał(a):

delvitto napisał(a):a ja jakoś mam przekonanie, że nikt tej nagrody nie trafi...;( zawsze można powiedzieć, że nikt nie trafił w odpowiednią godzinę;( dlatego pewnie, uczciwsze byłoby losowanie ze wszystkich zgłoszeń, a przynajmniej z tych, które wygrały kubki.Można trafić idealnie w ustaloną godzinę lub wklepać kod nawet 50 minut, albo i dzień "po" - ważne by być pierwszą osobą, która to zrobi 

witam 
ja nie w temacie o jakim konkursie piszecie ? emotka
0 0

#6232282 Napisano: 22.07.2016 21:06:43
bandit napisał(a):

o jakim konkursie piszecie ?

o loterii M&Ms http://mms.pl/ emotka
0 0

bandit

#6232285 Napisano: 22.07.2016 21:18:38
defed napisał(a):

bandit napisał(a):

o jakim konkursie piszecie ?

o loterii M&Ms http://mms.pl/ emotka

dzieki emotka
przeczytałem regulamin kurde albo napisany pod kogos emotka  albo ktoś się czegoś najarał 
1 kalka 0

mamadwojga

#6232306 Napisano: 22.07.2016 22:02:07
kacia napisał(a):

Pytanie apropo konkursu http://www.e-konk....html#.V5I8IPmLTIU 
Na moim paragonie widnieje tylko napis Vegeta, a regulaminie jest wyraźnie, że trzeba kupić Vegetę do mięs. Co zrobić skoro na paragonie nie uzwględnili jaka to vegeta emotka  ? Ryzykować czy olać?

Ja wtedy robię pamiątkowe zdjęcie produktu z paragonem obok. Tak na wszelki wypadek.
0 0

trampek,

#6232307 Napisano: 22.07.2016 22:03:31
gdzie znajde promocyjne mms dzisiaj bylam w kauflandzie i byly tylko zwykle ;( bez opakowania promocyjnego
0 0

madzia1-s

#6232309 Napisano: 22.07.2016 22:06:16
trampek, napisał(a):

gdzie znajde promocyjne mms dzisiaj bylam w kauflandzie i byly tylko zwykle ;( bez opakowania promocyjnego

lidl, piotr i paweł, żabka tam kupowłam małe promocyjne paczki
1 enia2007 0

trampek,

#6232312 Napisano: 22.07.2016 22:08:57
madzia1-s napisał(a):

trampek, napisał(a):

lidl, piotr i paweł, żabka tam kupowłam małe promocyjne paczki

zobacze w zabce i lidlu dzieki emotka
0 0

bezaczek7

#6232349 Napisano: 23.07.2016 00:25:00
Czy wszystkie produkty Pudliszek sa tak pikantne? Na razie jadlam golabki i mecze klopsy. Co na te konkursy pudliszkowe kupowac, by nie zwariowac? emotka  
0 0

burza64

#6232353 Napisano: 23.07.2016 01:05:38
bezaczek7 napisał(a):

Czy wszystkie produkty Pudliszek sa tak pikantne? Na razie jadlam golabki i mecze klopsy. Co na te konkursy pudliszkowe kupowac, by nie zwariowac? emotka  

Fasolka w sosie pomidorowym jest zjadliwa, tylko,że ona daje znowu inne "efekty uboczne"
0 0

bezaczek7

#6232355 Napisano: 23.07.2016 01:14:56
burza64 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Fasolka w sosie pomidorowym jest zjadliwa, tylko,że ona daje znowu inne "efekty uboczne"

Jak żyć? emotka  Dzieki.
Gdyby ktos mial jakis pomysl to chetnie poczytam.
0 0

pioge7

#6232358 Napisano: 23.07.2016 06:54:41
mamadwojga napisał(a):

kacia napisał(a):

Ja wtedy robię pamiątkowe zdjęcie produktu z paragonem obok. Tak na wszelki wypadek.

też tak wtedy robię,
przeważnie do ABC jak kupuję tam gdzie mają źle opisane paragony, zostawiam opakowania i w przypadku wygranej wysyłam. Nagroda zawsze dochodzi.
Ostatnio wygrałem grilla w GROSZKU, trzeba było kupić jakąś tam przyprawę a na paragonie miałem PRZYPRAWA KNORR 2. Wysłałem z opakowaniami i nagroda dotarła..
Myślę że zdjecie paragonu i produktu wystarczy emotka
0 0

scrabble

#6232373 Napisano: 23.07.2016 09:48:12
bezaczek7 napisał(a):

burza64 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Jak żyć? emotka  Dzieki.
Gdyby ktos mial jakis pomysl to chetnie poczytam.

Ugotuj do tego ziemniaki ale słabiej je posól niż zazwyczaj, wtedy się wyrówna.
A i sprawdzajcie w regulaminie jakie konkretnie produkty biorą udział. W ITM kupiłam fasolkę a np.  w regulaminie z Żabki jej nie ma, chociaż prawdę mówiąc nie pamiętam czy była akurat w sprzedaży. 
0 0

scrabble

#6232374 Napisano: 23.07.2016 09:50:15
pioge7 napisał(a):

mamadwojga napisał(a):

kacia napisał(a):

też tak wtedy robię,
przeważnie do ABC jak kupuję tam gdzie mają źle opisane paragony, zostawiam opakowania i w przypadku wygranej wysyłam. Nagroda zawsze dochodzi.
Ostatnio wygrałem grilla w GROSZKU, trzeba było kupić jakąś tam przyprawę a na paragonie miałem PRZYPRAWA KNORR 2. Wysłałem z opakowaniami i nagroda dotarła..
Myślę że zdjecie paragonu i produktu wystarczy emotka

ABC to jakieś żarty. Kupiłam 3 Prince Polo i wbite są jako batony ale lepsze były Lubisie, na paragonie :ciastka pakowane 1x 3.30 chociaż kupiłam 3 sztuki emotka
0 0