Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zaczytana-pola

#6234947 Napisano: 29.07.2016 14:17:37
joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

A że ja niby wygrywam coś po znajomości? emotka  Pierwsze słyszę emotka

Nawet gorzej - wszędzie posyłasz swoje zdjęcia emotka

emotka
0 0

luko922

#6234950 Napisano: 29.07.2016 14:18:13
zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

Nawet gorzej - wszędzie posyłasz swoje zdjęcia emotka

emotka

I to jeszcze nagie! Dlatego dostaje nagrody pocieszenia - 100zł max na jakieś ciuchy w carrefourze emotka  

marzenier

#6234951 Napisano: 29.07.2016 14:18:40
luko922 napisał(a):

marzenier napisał(a):

joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

(...) EDIT: Dobra przeczytałem. Ale o co jest afera? Że ktoś pracuje w marketingu i wygrał? Bo nie rozumiem. 

Między innymi - bo wygrać powinien rolnik sam w dolinie i repasator pończoch z trzydziestoletnim stażem emotka

I na Twoim miejscu Luko zastanowilabym się nad przyszłością w konkursach bo wiesz 
Wykop nie śpi,wykop czuwa i ani się obejzec i będzie LukoGate emotka

Ja to tam nie wiem...
Ale ogolnie wygrywasz i interesujesz się marketingiem wiec idąc tokiem myśliwym autorów owej strzalkowej afery jestem samo zło emotka
0 0

Gość: cc_investigator

#6234952 Napisano: 29.07.2016 14:19:15
miketyson napisał(a):

ksantypa napisał(a):

do poczytania http://www.wykop....omych-organizatorow/

Smutne ale pewnie prawdziwe, na miejscu Colgate-Palmolive pochyliłbym się nad tematem i zmiótłbym cały ten Streamline z powierzchni ziemi  emotka

Przeczytałam wszystko.

I mam pytanie za co?

Ludzie, opamiętajcie się, jak ktoś napisze w necie, że Lusia zrobiła to i to, to wy to bierzecie za pewnik?  Bo napisał, bo tak brzmi tytuł tych pseudo-wypocin?
Przecie tu nie ma złamanego dowodu.
Nawet śladu.
Kilka lat temu był konkurs na fb z kawą Mk cafe i trzeba się było polubić, żeby zagrać w drużynie, jak się wygrało każdy dostał kawkę. Do dzisiaj mam w znajomych ludzi, których nazwisk nawet nie kojarzę, co jest pochodną tego konkursu.
0 0

joan

#6234954 Napisano: 29.07.2016 14:21:29
luko922 napisał(a):

I to jeszcze nagie! Dlatego dostaje nagrody pocieszenia - 100zł max na jakieś ciuchy w carrefourze emotka  

Skoro jesteś nagi, po co Ci ciuchy? emotka
A nagrody pocieszenia... cóż, pewnie po obejrzeniu tych fotek niejedna pracownica agencji reklamowej chciałaby się pocieszyć emotka

Dobra, koniec żartów, bo jeszcze szepniesz znajomym, żeby mnie więcej nie nagradzali emotka
0 0

joan

#6234961 Napisano: 29.07.2016 14:25:51
koniczynka123 napisał(a):

Haha, czyli np ja, bo właśnie 30 lat temu zaczęłam zarabiać pierwsze kieszonkowe repasacją pończoch i szyciem emotka
Już dawno pisałam, że powinni w KAŻDYM hasłowym podawać imiona, nazwiska i zwycięskie hasła i nie byłoby problemu... Chociaż akurat w tym przypadku nie widzę winy Streamline

A zagrałaś? Bo żeby wygrać, trzeba grać. emotka

Oczywiście, że winy Streamline żadnej nie ma, dlatego jest mi przykro, że w ogóle takie g* oskarżenia wypłynęły emotka
0 0

Gość: logos89

#6234964 Napisano: 29.07.2016 14:27:17
joan napisał(a):

Haha, czyli np ja, bo właśnie 30 lat temu zaczęłam zarabiać pierwsze kieszonkowe repasacją pończoch i szyciem emotka
Już dawno pisałam, że powinni w KAŻDYM hasłowym podawać imiona, nazwiska i zwycięskie hasła i nie byłoby problemu... Chociaż akurat w tym przypadku nie widzę winy Streamline

Oczywiście, że winy Streamline żadnej nie ma, dlatego jest mi przykro, że w ogóle takie g* oskarżenia wypłynęły emotka

ostatnio w konkursie hochlanda też na fb oskarżyli laureata że wygrał dlatego, że pracował w mleczarni  hahaha
1 paula9891 0

marzenier

#6234971 Napisano: 29.07.2016 14:33:27
logos89 napisał(a):

joan napisał(a):

ostatnio w konkursie hochlanda też na fb oskarżyli laureata że wygrał dlatego, że pracował w mleczarni  hahaha

Blahahah
No.Czyli od dziś we wszystkich konkursach Hochland powinien być zapis "ten kto kiedykolwiek widział na oczy krowę,nie może brać udziału w konkursie"
Cała ta afera jast tak z du..y wyssane ze aż sprawia mi fizyczny ból czytania komentarzy pod nią.
Najlepsze jest to,ze 90% "zainteresowanych" nie rozumie o co chodzi ale wdzi hasło "konkurs""wygrał""samochod""afera" i się pieni tam jak szampon emotka
0 0

szala

bridget

#6235024 Napisano: 29.07.2016 16:08:46
szala napisał(a):

http://innpoland.pl/128657,kolejna-afera-jak-z-loteria-paragonowa-internauci-alarmuja-ze-konkurs-w-sieci-spozywczej-byl-ustawiony?fb

nic dziwnego ze teraz wycofują się   z rynku po takich przekrętach i utracie wiarygodnosci.
0 0

joan

#6235028 Napisano: 29.07.2016 16:17:56
bridget napisał(a):

szala napisał(a):

http://innpoland.pl/128657,kolejna-afera-jak-z-loteria-paragonowa-internauci-alarmuja-ze-konkurs-w-sieci-spozywczej-byl-ustawiony?fb

nic dziwnego ze teraz wycofują się   z rynku po takich przekrętach i utracie wiarygodnosci.

Proszę Cię: oczytaj forum, zanim coś takiego napiszesz. "Afera" BDR/STR jest z palca wyssana.
2 nkba, kalka 0

edzia21

#6235029 Napisano: 29.07.2016 16:18:59
szala napisał(a):

właśnie się dowiedziałam, że pracuję w Streamline wow emotka  haha! Szkoda tylko, że dowiaduję się o tym "z gazet" emotka  ciekawe od kiedy...bo w sumie ani jednej gaży na konto nie dostałam  emotka
1 kalka 0

edzia21

#6235030 Napisano: 29.07.2016 16:19:50
joan napisał(a):

bridget napisał(a):

szala napisał(a):

Proszę Cię: oczytaj forum, zanim coś takiego napiszesz. "Afera" BDR/STR jest z palca wyssana.

Niestety joan, ale 80% osób wypowiadających się w tym temacie ma problem z czytaniem ze zrozumieniem, musisz wybaczyć emotka
1 kalka 0

bridget

#6235033 Napisano: 29.07.2016 16:21:18
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

bridget napisał(a):

szala napisał(a):

Niestety joan, ale 80% osób wypowiadających się w tym temacie ma problem z czytaniem ze zrozumieniem, musisz wybaczyć emotka

tylko ten wpis czytałam - z doskoku  i wczoraj  mignął mi wpis   o  likwidacji:) zaraz  doczytam
2 joan, kalka 0

joan

#6235034 Napisano: 29.07.2016 16:21:18
edzia21 napisał(a):

szala napisał(a):

właśnie się dowiedziałam, że pracuję w Streamline wow emotka  haha! Szkoda tylko, że dowiaduję się o tym "z gazet" emotka  ciekawe od kiedy...bo w sumie ani jednej gaży na konto nie dostałam  emotka

Najwyższy czas podać ich do sądu pracy!

Se radzisz jakoś z tą g*wnoburzą? emotka
0 0

edzia21

#6235035 Napisano: 29.07.2016 16:22:48
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

szala napisał(a):

Najwyższy czas podać ich do sądu pracy!

Se radzisz jakoś z tą g*wnoburzą? emotka

Ja już sobie nie radzę, zgłosiłam gdzie trzeba, wybuliłam 300 zł na akt oskarżenia i czekam, popijając kawkę emotka  Pewnie spotkam się w niedalekiej przyszłości z autorem wykopu fejs to fejs emotka

Gość: mattadore

#6235038 Napisano: 29.07.2016 16:24:14
Nie rozumiem dlaczego ktoś tak uwziął się na tą agencje??? Przecież to już normalne, że zawsze jest pół nagród dla swoich i pół dla konkursowiczów emotka  emotka  emotka  Jakoś np.do IQ Marketing nikt się nie pruję, a robią podobnie. No, a jeżeli jesteśmy już w świecie domysłów, pomówień itp. to pewnie konkurencja-inna agencja, w tak brzydki sposób wykańcza Streamline. 
0 0

Gość: 1Hiacynta1

#6235039 Napisano: 29.07.2016 16:25:26
edzia21 napisał(a):

Ja już sobie nie radzę, zgłosiłam gdzie trzeba, wybuliłam 300 zł na akt oskarżenia i czekam, popijając kawkę emotka  Pewnie spotkam się w niedalekiej przyszłości z autorem wykopu fejs to fejs emotka

A może to będzie autorka? emotka
0 0

joan

#6235042 Napisano: 29.07.2016 16:26:57
edzia21 napisał(a):

Ostatnio widziałam w tv dziwne ogłoszenie: bardzo powolny pokaz slajdów z gargantuicznymi literami, dodatkowo lektor czytał odczytał treść slajdów na głos. Jakiś bank musiał na polecenie sądu przeprosić społeczeństwo za te malutkie białe literki w reklamach, co się tak szybko przesuwają. Może ktoś kojarzy, o jaki bank chodziło? Mam słabą pamięć.
W każdym razie: skoro upubliczniono zdjęcia laureatek i ich imiona, chętnie bym obejrzała takie przeprosiny, gdzie gostek pokaże swoje ryło + poda imię oraz kilka szczegółów ze swojego życia. Żeby było sprawiedliwie emotka
1 kalka 0

bridget

#6235043 Napisano: 29.07.2016 16:27:09
joan napisał(a):

bridget napisał(a):

szala napisał(a):

Rozumiem  czyli brak wiarygodności, choć swoja droga dziwne z tymi znajomymi 2 z 3  laureatów i to nagród wartościowych - może i domysły czy pomówienia,   od razu na myśl przychodzą mi seaty z Lidla ale  to  Mysiorki i wtedy chyba było "Grubo".
0 0