Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: cc_investigator

#6235324 Napisano: 30.07.2016 21:16:23
madzia1-s napisał(a):

Informacji nt tego konkursu:
http://www.e-konk...ka.html#.V5z7OfxkjIU
Czy mi sie cos pomylilo, czy wczesniej w regulaminie byl zapis o różnych dopuszczalnych markach produktów promocyjnych - Gillette, Gillette Venus, Ariel, Pampers, Fairy, Head&Shoulders, Always, Naturella, Vizir, Lenor, Wella.

A teraz widnieje tylko GIllette? 

Wydaje mi się, ze to zmienili, bo zdazylam kupic Fairy i poslac zgloszenie emotka

Na 100% zmienili. Ja wczoraj kupowałam Gillette, bo zasugerowałam się plakatem, a później ze zdziwieniem zobaczyłam w regulaminie inne marki.
0 0

edzia21

#6235325 Napisano: 30.07.2016 21:18:33
cc_investigator napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Czy mi sie cos pomylilo, czy wczesniej w regulaminie byl zapis o różnych dopuszczalnych markach produktów promocyjnych - Gillette, Gillette Venus, Ariel, Pampers, Fairy, Head&Shoulders, Always, Naturella, Vizir, Lenor, Wella.

Wydaje mi się, ze to zmienili, bo zdazylam kupic Fairy i poslac zgloszenie emotka

Na 100% zmienili. Ja wczoraj kupowałam Gillette, bo zasugerowałam się plakatem, a później ze zdziwieniem zobaczyłam w regulaminie inne marki.

Na konkursowym plakacie są również inne marki, więc na 100% można. Trochę niefortunnie sformowali stwierdzenie o gillette emotka  Ja także mam paragony z Fairy emotka
0 0

madzia1-s

#6235326 Napisano: 30.07.2016 21:18:50
cc_investigator napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

W takim razie szukam kogoś kto może ma zapisana stara wersję regulaminu w pdf.
0 0

joan

#6235327 Napisano: 30.07.2016 21:19:17
madzia1-s napisał(a):

Zmienili -> chyba im napiszę, co o tym sądzę emotka

Również mam inne produkty na paragonach. I zapisaną na komputerze poprzednią wersję regulaminu.

Warzywnie w tym TQG: buraki, cebulaki.... emotka
0 0

monkakk

#6235330 Napisano: 30.07.2016 21:37:41
[quote=
joan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

[quote=madzia1-s napisał(a):

madzia1-s]Informacji nt tego konkursu:

To zmian musiało być kilka bo jak ja sprawdzałam to było gilette, gilette Vensu i Naturella ... Oczywiście mam Naturelle ... -  mój bląd nie zapisałam regulaminu ....
Daj znać czy Ci odpisza i co odpisza, bo ja też już posłałam smsy a mam paragony na Naturelle ....
0 0

mia

#6235331 Napisano: 30.07.2016 21:38:52
A czy ja mam jakąś pomroczność, czy w tym konkursie (organizowanym wszak prze TQG) nie ma ograniczenia na gospodarstwo domowe? emotka Szczerze, to nawet na osobę nie widzę, ale tu już zakładam niedopatrzenie...
1 darog 0

joan

#6235332 Napisano: 30.07.2016 21:39:42
mia napisał(a):

A czy ja mam jakąś pomroczność, czy w tym konkursie (organizowanym wszak prze TQG) nia ma ograniczenia na gospodarstwo domowe? emotka Szczerze, to nawet na osobę nie widzę, ale tu już zakładam niedopatrzenie...

Nie ma. Ale spoko, zaraz podmienią regulamin na kolejną wersję emotka
0 0

madzia1-s

#6235333 Napisano: 30.07.2016 21:41:43
monkakk napisał(a):

[quote=

joan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

To zmian musiało być kilka bo jak ja sprawdzałam to było gilette, gilette Vensu i Naturella ... Oczywiście mam Naturelle ... -  mój bląd nie zapisałam regulaminu ....
Daj znać czy Ci odpisza i co odpisza, bo ja też już posłałam smsy a mam paragony na Naturelle ....

Jasne, jak tylko odp będe informować emotka
2 monkakk, joan 0

Gość: giuliettaX

#6235334 Napisano: 30.07.2016 21:53:55
madzia1-s napisał(a):

monkakk napisał(a):

[quote=

joan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Jasne, jak tylko odp będe informować emotka

chociaż reg. ważniejszy to zasugerowałam się też plakatem i kupiłam Gillette chociaż miałam rozpiskę innych produktów...  regulamin został zmieniony na 100% emotka
0 0

joan

#6235336 Napisano: 30.07.2016 22:05:45
Nie można zmieniać regulaminu W TRAKCIE trwania konkursu na niekorzyść uczestników. I właściwie tyle w temacie. Nikt nie zagląda do regulaminu co godzinę. Powinni go zmienić na poprzednią wersję, dla swojego dobra - szczególnie psychicznego emotka
0 0

monkakk

#6235341 Napisano: 30.07.2016 22:18:32
joan napisał(a):

Nie można zmieniać regulaminu W TRAKCIE trwania konkursu na niekorzyść uczestników. I właściwie tyle w temacie. Nikt nie zagląda do regulaminu co godzinę. Powinni go zmienić na poprzednią wersję, dla swojego dobra - szczególnie psychicznego emotka

Ciekawe jak to rozwiążą ...
0 0

joan

#6235344 Napisano: 30.07.2016 22:23:27
monkakk napisał(a):

Ciekawe jak to rozwiążą ...

Cóż, powinni nie myśleć o takich konkursowiczach-forumowiczach, jak my - powinni pomyśleć o klientach żabki, którzy co minutę nie włażą na ich stronę tylko po to, żeby zobaczyć niekompetencję jakiegoś pracownika. Ciekawe, czy zrobili to specjalnie, żeby nie wydać nagród? emotka
0 0

mahuska

#6235350 Napisano: 30.07.2016 22:54:05
Noo fajnie....ja kupiłam viziremotka Jakie to TQ jest durne, żadna agencja mi nie napsuła krwi  jak oni
0 0

ziolko

#6235354 Napisano: 30.07.2016 23:16:43
mahuska napisał(a):

Noo fajnie....ja kupiłam viziremotka Jakie to TQ jest durne, żadna agencja mi nie napsuła krwi  jak oni

pozostaje dzwonić do nich w poniedziałek i pytać... może to kolejny konkurs, w którym produkty są tematyczne, jak w kauflandzie ostatnio, co były tylko 4 marki emotka  
0 0

bandit

#6235389 Napisano: 31.07.2016 07:23:31
Witam 
Żona wygrała rower KRoss w konkursie 'Nestle porusza w carrefour' z agencji 4FRAME - nie mamy protokołu przekazania czy inni dostali ? przy odbiorze roweru ?
No najwazniejsze czy istnieje szansa na wymiane roweru - przyszedł 19" rama i koło 27,5" o rozmiar za duży na żonę .
0 0

malgol

#6235400 Napisano: 31.07.2016 08:56:39
ziolko napisał(a):

mahuska napisał(a):

pozostaje dzwonić do nich w poniedziałek i pytać... może to kolejny konkurs, w którym produkty są tematyczne, jak w kauflandzie ostatnio, co były tylko 4 marki emotka  

Nie widzę w regulaminie wzmianki,że organizator zastrzega sobie prawo do zmian w regulaminie w trakcie trwania konkursu,mam zapisaną starą wersję, jakby ktoś potrzebował.
0 0

pioge7

#6235403 Napisano: 31.07.2016 09:28:06
malgol napisał(a):

ziolko napisał(a):

mahuska napisał(a):

Nie widzę w regulaminie wzmianki,że organizator zastrzega sobie prawo do zmian w regulaminie w trakcie trwania konkursu,mam zapisaną starą wersję, jakby ktoś potrzebował.

Jestem w 100% pewien że w czwartek rano był w reg tylko gilette i taki produkt zapisałem że mam kupić... Potem zostały dopisane kolejne produkty... Co mnie zdziwiło ale dla pewności kupiłem gilette ... Teraz znowu jest gilette 
0 0

masza

#6235417 Napisano: 31.07.2016 10:32:40
pioge7 napisał(a):

malgol napisał(a):

ziolko napisał(a):

mahuska napisał(a):

Jestem w 100% pewien że w czwartek rano był w reg tylko gilette i taki produkt zapisałem że mam kupić... Potem zostały dopisane kolejne produkty... Co mnie zdziwiło ale dla pewności kupiłem gilette ... Teraz znowu jest gilette 

I ja mam gillette, i tak było w tej wersji, którą czytałam w pierwszym dniu konkursu
0 0

madzia1-s

#6235420 Napisano: 31.07.2016 10:35:59
Konkurs ruszał 27, w srode i na poczatku od razu, od poczatku wg mnie na pewno byly wszystkie marki podane.
1 monkakk 0

pioge7

#6235433 Napisano: 31.07.2016 11:24:24
madzia1-s napisał(a):

Konkurs ruszał 27, w srode i na poczatku od razu, od poczatku wg mnie na pewno byly wszystkie marki podane.

Nie nie ... W pierwszej wersji był tylko gilette, bo się śmiałem nawet ze tqg prowadzi w kauflandzie i wszystkie daje marki przeważnie a teraz w żabce rozdzielili gilette i fairy ... Osobne konkursy 
0 0