Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kate1980

#6236599 Napisano: 02.08.2016 20:17:10
ikropka napisał(a):

delvitto napisał(a):

dostałam, podobnie jak wielu z Was, info z rekomenduj.pl i mam testować...no właśnie, co? 
czuję się rozczarowana;( gdyby w @ informującym była informacja o jaką kartę lojalnościową chodzi, to bym nie wysyłała zgłoszenia. Mam od dawna swoją kartę Tchibo Card, mąż też. Rzadko z niej korzystam. I teraz mam założyć nową kartę dla potrzeb akcji? Co jako ambasador będę robić? Namawiać znajomych do założenia karty? Nie podoba mi się! Wolę projekty z klasycznym testowaniem jakiegoś produktu;( a może już ktoś odebrał swój zestaw ambasadora, i zdradzi, co dokładnie jest założeniem tej akcji?

odebrałam. Zestaw to lniana, granatowa torba, założenie karty i wybrana kawa za 1 PLN.  Mam namawiać znajomych do założenia karty i co gorsza mają to zrobić w sklepie w mojej obecności. Wtedy dostanę pieczątkę i jakieś zniżki. Już mi się chce ciągać znajomych do sklepu na drugim końcu miasta. Słabo.

to totalna klapa z tym konkursem. jak mam wziąć z sobą znajomych? co ciągnąć ich 200 km do sklepu? w e-mailu było info, że może ktoś pracuje w danej miejscowości czy czasami bywa, no i tak jest w moim przypadku, więc zaznaczyłam chęć udziału. mam tylko nadzieję, że mnie nie wybiorą
0 0

mczarna

#6236600 Napisano: 02.08.2016 20:20:46
kate1980 napisał(a):

ikropka napisał(a):

delvitto napisał(a):

dostałam, podobnie jak wielu z Was, info z rekomenduj.pl i mam testować...no właśnie, co? 
czuję się rozczarowana;( gdyby w @ informującym była informacja o jaką kartę lojalnościową chodzi, to bym nie wysyłała zgłoszenia. Mam od dawna swoją kartę Tchibo Card, mąż też. Rzadko z niej korzystam. I teraz mam założyć nową kartę dla potrzeb akcji? Co jako ambasador będę robić? Namawiać znajomych do założenia karty? Nie podoba mi się! Wolę projekty z klasycznym testowaniem jakiegoś produktu;( a może już ktoś odebrał swój zestaw ambasadora, i zdradzi, co dokładnie jest założeniem tej akcji?

odebrałam. Zestaw to lniana, granatowa torba, założenie karty i wybrana kawa za 1 PLN.  Mam namawiać znajomych do założenia karty i co gorsza mają to zrobić w sklepie w mojej obecności. Wtedy dostanę pieczątkę i jakieś zniżki. Już mi się chce ciągać znajomych do sklepu na drugim końcu miasta. Słabo.

to totalna klapa z tym konkursem. jak mam wziąć z sobą znajomych? co ciągnąć ich 200 km do sklepu? w e-mailu było info, że może ktoś pracuje w danej miejscowości czy czasami bywa, no i tak jest w moim przypadku, więc zaznaczyłam chęć udziału. mam tylko nadzieję, że mnie nie wybiorą

To nie konkurs...Pewnie wybiorą, chyba każdego wybiorą...
0 0

kate1980

#6236617 Napisano: 02.08.2016 21:17:17
mczarna napisał(a):

kate1980 napisał(a):

ikropka napisał(a):

delvitto napisał(a):

To nie konkurs...Pewnie wybiorą, chyba każdego wybiorą...

jeśli tak zrobią to będe musiała napisać im co myślę
0 0

Gość: Domino123

#6236620 Napisano: 02.08.2016 21:22:12
Ja chyba nawet nie pójdę do Tchibo... bez sensu
0 0

trampek,

#6236621 Napisano: 02.08.2016 21:22:39
ale kawę na miejscu za 1zł czy kawe w opakowaniu?
0 0

Gość: cherry_coke

#6236705 Napisano: 03.08.2016 07:17:02
trampek, napisał(a):

ale kawę na miejscu za 1zł czy kawe w opakowaniu?

na miejscu, taką w kubku 
0 0

madzia1-s

#6236707 Napisano: 03.08.2016 07:49:42
Konkurs be cool at school
bardzo dziwny regulamin....oprocz nagrod glownych nagrody publicznosci, w kazdym tyg. 20 nagrod (komplet zeszytow)
ALE Zgłoszenia, które otrzymają Nagrody Popularności nie biorą udziału w etapie przyznawania Nagród Głównych przez Komisję emotka
Co jesli w danym tyg zgloszen bedzie mniej niz 20? wszysy orzymaja pocieszenia nagrody, a glowne przepadaja? emotka
0 0

darog

#6236734 Napisano: 03.08.2016 09:56:21
Bakalland. SMolar.
To było jakoś rozwiązywane? Tyle edycji, tyle nagród i chyba tylko raz kosz ktos wygrał?
0 0

Gość: elmo

#6236736 Napisano: 03.08.2016 10:02:13
darog napisał(a):

Bakalland. SMolar.
To było jakoś rozwiązywane? Tyle edycji, tyle nagród i chyba tylko raz kosz ktos wygrał?

Informowali na bieżąco. Ja miałam kosz z produktami z początku lipca. Nie wiem czy były wyniki za ostatni tydzień... 
0 0

darog

#6236741 Napisano: 03.08.2016 10:17:04
Patrze które paragony wywalać..
AVANTI widze-tam gdzie była kasa do wygrania nie robiło rezerwy, np https://www.e-kon....html#.V6Gm7jVPI6U  , PREMIA KIBICA BIEDRA..

wkurzam sie na konkursy, gdzie nagroda przechodzi na rzecz organizatora.. coraz bardziej..
1 mia 0

scrabble

#6236744 Napisano: 03.08.2016 10:31:17
darog napisał(a):

AVANTI widze-tam gdzie była kasa do wygrania nie robiło rezerwy, np http://www.e-konk....html#.V6Gm7jVPI6U  , PREMIA KIBICA BIEDRA..

wkurzam sie na konkursy, gdzie nagroda przechodzi na rzecz organizatora.. coraz bardziej..

Mnie nie dziwi, że w Premii nie ma rezerwy. Popatrz ile mają roboty z ogarnięciem tych wszystkich nagród dziennych a i jeszcze konsole.  W 2 miesiące się wyrobią a gdyby miały być rezerwy to do Bożego Narodzenia by się z tym kopali emotka
1 ZetZ 2 mia, agicho

katrin1

#6236745 Napisano: 03.08.2016 10:32:43
darog napisał(a):

AVANTI widze-tam gdzie była kasa do wygrania nie robiło rezerwy, np http://www.e-konk....html#.V6Gm7jVPI6U  , PREMIA KIBICA BIEDRA..

Ostatnio w ogóle mało nagród wpada na forum z rezerw, albo ludzie przestali się chwalić emotka
0 0

mia

#6236746 Napisano: 03.08.2016 10:35:54
scrabble napisał(a):

darog napisał(a):

Mnie nie dziwi, że w Premii nie ma rezerwy. Popatrz ile mają roboty z ogarnięciem tych wszystkich nagród dziennych a i jeszcze konsole.  W 2 miesiące się wyrobią a gdyby miały być rezerwy to do Bożego Narodzenia by się z tym kopali emotka

Za darmo tego nie robią... Akurat rezerwy to by dużo tu nie mieli, bez przesady.

nataszka

#6236761 Napisano: 03.08.2016 11:01:57
A piłki Lewandowskiego z leclerc smsy czy tylko e-mail-e ?
0 0

pini

#6236764 Napisano: 03.08.2016 11:09:24
konkurs tesco, ten z piłkarzykami i piłkami od Leona - pisał ktoś do nich, po co im tyle danych, numer dowodu itd...? 
0 0

Gość: logos89

#6236769 Napisano: 03.08.2016 11:23:36
andii napisał(a):

Hello, a czy ktoś kojarzy kiedy mają informować z SURF?emotka

wyniki mają być na stronie w ciągu 14 dni od zakończenia konkursu, czyli jakoś do 14 sierpnia. 
0 0

darog

#6236805 Napisano: 03.08.2016 12:36:10
scrabble napisał(a):

darog napisał(a):

my moglibyśmy i czekac do przyszłej wiosny na przesłanie nagród, niż żebym dzisiaj około 20 paragonów wywalał..bo rezerwy nie ma..
1 mia 0

violka88

#6236807 Napisano: 03.08.2016 12:39:22
elmo napisał(a):

darog napisał(a):

Bakalland. SMolar.

Informowali na bieżąco. Ja miałam kosz z produktami z początku lipca. Nie wiem czy były wyniki za ostatni tydzień... 

mąż wygrał w połowie lipca emotka  i do tygodnia nagroda dotarła do domu emotka  bardzo wypasiony zestaw bakalii i piękny kosz + książka emotka  naprawdę rewelacyjna nagroda emotka  jak zwykle Smolar na bieżąca informuję - to solidna agencja  emotka  
1 ZetZ 0

darog

#6236808 Napisano: 03.08.2016 12:40:17
Z tego cukru Królewskiego w Carrefour odzywali się do kogoś? Coś tłumaczyli z tymi  nieprzyjętymi zgłoszeniami?
0 0

trampek,

#6236810 Napisano: 03.08.2016 12:54:36

czy sa w uwas w nbierze zele pod prysznic fa na ten konkurs pielegnacja ..... z walizkami? bylam w 2 i u mnie nie ma ;/
0 0