Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

danaaa

#6236279 Napisano: 02.08.2016 10:57:58
Czy na konkurs „Olimpiada z Żabką” można wysłać zgłoszenie na paragon zakupiony w sklepie Freshmarket?
Kupiłam w sklepie Freshmarket produkt Gillette na konkurs. Jestem przekonana że widziałam wcześniej w regulaminie możliwość zakupu w sklepie Żabka i Freshmarket - teraz w regulaminie zakup  tylko w Żabce, ale wygraną można zrealizować i tu i tu. Dodatkowo w gazetce Freshmarket jest informacja o konkursie.
Pytał ktoś może u organozatora w tej sprawie?
0 0

Gość: anika1989

#6236285 Napisano: 02.08.2016 11:07:46
monkakk napisał(a):

darog napisał(a):

a teraz wpadła mi do pokoju inna kumpela i zdziwiona, że dostała potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia konkursowego (dostała w ub czwartek) ale zdziwiona bo: nie załączyła paragonu i napisała opowiadanie na około 800 znaków... Oni znają swój regulamin?

A koleżanka go znała przed wysłaniem?  emotka

Ja im napisałam, że przesyłam odpowiedz na wymagane regulaminowe 100 znaków emotka  żeby nie zapomnieli przypadkiem.
Podejrzewam że teraz hurtem odpisują nie czytając, bo wg. regulaminu mają na to 7 dni od daty wysłania.

Zrobiłam dokładnie to samo. Też podkreśliłam, ze odpowiedź jest zgodna z regulaminem emotka
0 0

Gość: barbe_66

#6236288 Napisano: 02.08.2016 11:12:24
logos89 napisał(a):

darog napisał(a):

logos89 napisał(a):

trampek, napisał(a):

Czy dzisiaj beda wyniki kamis z nozami ta loteria? bo cos mi smiga ze 2 mialo byc?

I losowanie – w dniu 3 sierpnia 2016 roku. 

kurde, zapomniałem..i teraz juz nie można wykorzystać paragonów  tamtego etapu?

Możesz zgłosić jeszcze paragon w kolejnych edycjach . W regulaminie jest zapis, że paragony można zgłaszać do 31 grudnia 2016r. 

logos89, mi si wydaję że właśnie nie bardzo można później te paragony zgłaszać:
I losowanie – w dniu 3 sierpnia 2016 roku. W I losowaniu biorą udział wszystkie prawidłowe Zgłoszenia dokonane na podstawie zakupu Produktów Promocyjnych w okresie od 11 kwietnia 2016 r. do 31 lipca 2016 r. (tj. takie, w których jako datę zakupu Produktów Promocyjnych zgodnie z pkt. 2.2.1 Regulaminu podano datę z okresu 11.04.2016 r. – 31.07.2016 r.). ..
II losowanie – w dniu 4 listopada 2016 roku. W II losowaniu biorą udział wszystkie prawidłowe Zgłoszenia dokonane na podstawie zakupu Produktów Promocyjnych w okresie od 1 sierpnia 2016 r. do 31 października 2016 r. (tj. takie, w których jako datę zakupu Produktów Promocyjnych zgodnie z pkt. 2.2.1 Regulaminu podano datę z okresu 01.08.2016 r. – 31.10.2016 r.)...

też zapomniałam o rejestracji biedronkowego paragonu:/
0 0

Gość: logos89

#6236292 Napisano: 02.08.2016 11:16:14
barbe_66 napisał(a):

logos89 napisał(a):

darog napisał(a):

logos89 napisał(a):

trampek, napisał(a):

Czy dzisiaj beda wyniki kamis z nozami ta loteria? bo cos mi smiga ze 2 mialo byc?

I losowanie – w dniu 3 sierpnia 2016 roku. 

kurde, zapomniałem..i teraz juz nie można wykorzystać paragonów  tamtego etapu?

Możesz zgłosić jeszcze paragon w kolejnych edycjach . W regulaminie jest zapis, że paragony można zgłaszać do 31 grudnia 2016r. 

logos89, mi si wydaję że właśnie nie bardzo można później te paragony zgłaszać:
I losowanie – w dniu 3 sierpnia 2016 roku. W I losowaniu biorą udział wszystkie prawidłowe Zgłoszenia dokonane na podstawie zakupu Produktów Promocyjnych w okresie od 11 kwietnia 2016 r. do 31 lipca 2016 r. (tj. takie, w których jako datę zakupu Produktów Promocyjnych zgodnie z pkt. 2.2.1 Regulaminu podano datę z okresu 11.04.2016 r. – 31.07.2016 r.). ..
II losowanie – w dniu 4 listopada 2016 roku. W II losowaniu biorą udział wszystkie prawidłowe Zgłoszenia dokonane na podstawie zakupu Produktów Promocyjnych w okresie od 1 sierpnia 2016 r. do 31 października 2016 r. (tj. takie, w których jako datę zakupu Produktów Promocyjnych zgodnie z pkt. 2.2.1 Regulaminu podano datę z okresu 01.08.2016 r. – 31.10.2016 r.)...

też zapomniałam o rejestracji biedronkowego paragonu:/

racja ! 
0 0

joan

#6236322 Napisano: 02.08.2016 11:58:51
delvitto napisał(a):

mam dokładnie taką samą wiadomość, i nie będę ukrywać - strasznie się wkurzyłam na początek dnia:( czy myślicie, że można do nich napisać i złożyć reklamację?

U mnie również takie mejla emotka Kule no, czyżby ktoś posłał prezentacje albo paragony o wielkości 10 MB, blokującym tym samym skrzynkę? Bo nie sądzę, żeby kilka "normalnych" mejli to zrobiło. Może warto spytać?
0 0

olivkap

#6236341 Napisano: 02.08.2016 12:22:50
joan napisał(a):

delvitto napisał(a):

mam dokładnie taką samą wiadomość, i nie będę ukrywać - strasznie się wkurzyłam na początek dnia:( czy myślicie, że można do nich napisać i złożyć reklamację?

U mnie również takie mejla emotka Kule no, czyżby ktoś posłał prezentacje albo paragony o wielkości 10 MB, blokującym tym samym skrzynkę? Bo nie sądzę, żeby kilka "normalnych" mejli to zrobiło. Może warto spytać?

U mnie ta sama sytuacja. Trochę to dziwne, że wszyscy dostali info dopiero dzisiaj. Ktoś kontaktował się może z agencją w tej sprawie?
0 0

Gość: ktoskcies

#6236363 Napisano: 02.08.2016 13:01:03
delvitto napisał(a):

darog napisał(a):

Monika_S napisał(a):

darog napisał(a):

konkurs@slodkieorzezwienie.pl

cukier/carrefour,
 ja i moja kumpela  pracy mamy zwrot o niedostarczonej wiadomości- te tak macie? ( u mnie wp, u niej o2)

Ja też dostałam w nocy maila, ale nie zwrot  niedostarczonej wiadomości, tylko informację o opóźnieniu jej dostarczenia i o tym, że za jakiś czas podejmą próby... Może Ty też taką masz i nie ma powodu do paniki? emotka

nie zdarza mi się panikować w żadnej dziedzinie życia..

"Witaj. Ta wiadomosc zostala wygenerowana przez system pocztowy
Wirtualnej Polski.

Dostarczenie Twojej wiadomosci okazalo sie niewykonalne, nasz
serwer pocztowy nie bedzie staral sie wyslac jej ponownie.

Dokladna przyczyna niedoreczenia listu znajduje sie ponizej.
===
Hi. This message was created automatically by mail system
at Wirtualna Polska.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out."

<konkurs@slodkieorzezwienie.pl>:

Zgłosiłem problem mailowo do agencji, która odpowiadała za konkurs, jak otrzymam jakąś odpowiedź to dam znać... też mnie to trochę zdenerwowało...
1 olivkap 0

marlena083

#6236389 Napisano: 02.08.2016 13:41:30
wygrał ktoś w konkursie "Beztroski pokój marzeń" w castoramie? po ilu dniach jest info o wygranej? w regulaminie jest niby 5 dni roboczych, ale u mnie jakoś cisza, a już minęło 5...
0 0

taalvikki

#6236515 Napisano: 02.08.2016 16:51:08
dzień dobry.
parę dni temu dotarł do mnie bon decathlon, wygrany w konkursie 'Czuję się piękna' w Naturze. powinien być on rzekomo na 600 PLN, jednak na bonie owym nie ma ani kwoty, ani daty ważności; nie wiadomo też, czy był już aktywowany. czy ktoś w Was, dobrzy Ludzie, wie może, jak ów bon działa? 
0 0

monkakk

#6236519 Napisano: 02.08.2016 16:54:58
taalvikki napisał(a):

dzień dobry.
parę dni temu dotarł do mnie bon decathlon, wygrany w konkursie 'Czuję się piękna' w Naturze. powinien być on rzekomo na 600 PLN, jednak na bonie owym nie ma ani kwoty, ani daty ważności; nie wiadomo też, czy był już aktywowany. czy ktoś w Was, dobrzy Ludzie, wie może, jak ów bon działa? 

Nie trzeba jej aktywować, jest naładowana na 600 zł. Możesz przed zakupami zawsze sprawdzić jej stan w Punkcie Obsługi emotka  Z tego co ja sprawdzałam to moja jest ważna do sierpnia 2017 - tam też Ci powiedzą do kiedy jest ważna emotka
0 0

bridget

#6236520 Napisano: 02.08.2016 16:55:17
magnus napisał(a):

ktoskcies napisał(a):

delvitto napisał(a):

darog napisał(a):

Monika_S napisał(a):

darog napisał(a):

konkurs@slodkieorzezwienie.pl

cukier/carrefour,
 ja i moja kumpela  pracy mamy zwrot o niedostarczonej wiadomości- te tak macie? ( u mnie wp, u niej o2)

Ja też dostałam w nocy maila, ale nie zwrot  niedostarczonej wiadomości, tylko informację o opóźnieniu jej dostarczenia i o tym, że za jakiś czas podejmą próby... Może Ty też taką masz i nie ma powodu do paniki? emotka

nie zdarza mi się panikować w żadnej dziedzinie życia..

"Witaj. Ta wiadomosc zostala wygenerowana przez system pocztowy
Wirtualnej Polski.

===
at Wirtualna Polska.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out."

<konkurs@slodkieorzezwienie.pl>:

Zgłosiłem problem mailowo do agencji, która odpowiadała za konkurs, jak otrzymam jakąś odpowiedź to dam znać... też mnie to trochę zdenerwowało...

U mnie tez taka odpowiedź- zwrot emotka
===   
at tlen.pl.       
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

Telefon chyba też odłożyli, bo non stop zajętyemotka

tez tak miałam  , zreszta jak i w zwierzakach z BIedronki i do konca nie wiem czy te prace wowczas brane były pod uwage.
0 0

taalvikki

#6236523 Napisano: 02.08.2016 17:00:10
monkakk napisał(a):

taalvikki napisał(a):

dzień dobry.

Nie trzeba jej aktywować, jest naładowana na 600 zł. Możesz przed zakupami zawsze sprawdzić jej stan w Punkcie Obsługi emotka  Z tego co ja sprawdzałam to moja jest ważna do sierpnia 2017 - tam też Ci powiedzą do kiedy jest ważna emotka

dzięki wielkie! emotka
0 0

zaczytana-pola

#6236525 Napisano: 02.08.2016 17:03:39
taalvikki napisał(a):

monkakk napisał(a):

taalvikki napisał(a):

dzień dobry.

dzięki wielkie! emotka

Zgadza się. W sobotę robiłam zakupy- karty miałam już doładowane kwota 600 zł emotka .
0 0

Gość: delvitto

#6236538 Napisano: 02.08.2016 17:35:08
dostałam, podobnie jak wielu z Was, info z rekomenduj.pl i mam testować...no właśnie, co? 
czuję się rozczarowana;( gdyby w @ informującym była informacja o jaką kartę lojalnościową chodzi, to bym nie wysyłała zgłoszenia. Mam od dawna swoją kartę Tchibo Card, mąż też. Rzadko z niej korzystam. I teraz mam założyć nową kartę dla potrzeb akcji? Co jako ambasador będę robić? Namawiać znajomych do założenia karty? Nie podoba mi się! Wolę projekty z klasycznym testowaniem jakiegoś produktu;( a może już ktoś odebrał swój zestaw ambasadora, i zdradzi, co dokładnie jest założeniem tej akcji?
2 mia, atyde25 0

doris1

#6236540 Napisano: 02.08.2016 17:41:48
taalvikki napisał(a):

monkakk napisał(a):

taalvikki napisał(a):

dzień dobry.

dzięki wielkie! emotka

taalvikki tutaj można sprawdzić stan karty z decathlonu http://kartapodar...a.decathlon.pl/saldo
0 0

ikropka

#6236553 Napisano: 02.08.2016 18:40:43
delvitto napisał(a):

dostałam, podobnie jak wielu z Was, info z rekomenduj.pl i mam testować...no właśnie, co? 
czuję się rozczarowana;( gdyby w @ informującym była informacja o jaką kartę lojalnościową chodzi, to bym nie wysyłała zgłoszenia. Mam od dawna swoją kartę Tchibo Card, mąż też. Rzadko z niej korzystam. I teraz mam założyć nową kartę dla potrzeb akcji? Co jako ambasador będę robić? Namawiać znajomych do założenia karty? Nie podoba mi się! Wolę projekty z klasycznym testowaniem jakiegoś produktu;( a może już ktoś odebrał swój zestaw ambasadora, i zdradzi, co dokładnie jest założeniem tej akcji?

odebrałam. Zestaw to lniana, granatowa torba, założenie karty i wybrana kawa za 1 PLN.  Mam namawiać znajomych do założenia karty i co gorsza mają to zrobić w sklepie w mojej obecności. Wtedy dostanę pieczątkę i jakieś zniżki. Już mi się chce ciągać znajomych do sklepu na drugim końcu miasta. Słabo.
0 0

mczarna

#6236558 Napisano: 02.08.2016 18:50:03
ikropka napisał(a):

delvitto napisał(a):

odebrałam. Zestaw to lniana, granatowa torba, założenie karty i wybrana kawa za 1 PLN.  Mam namawiać znajomych do założenia karty i co gorsza mają to zrobić w sklepie w mojej obecności. Wtedy dostanę pieczątkę i jakieś zniżki. Już mi się chce ciągać znajomych do sklepu na drugim końcu miasta. Słabo.

Też się dostalam do tej kampanii , a z racji urlopu nie wnikałam jeszcze w szczegóły.Jednak jak tym gratisem ma być ta lniana torba i kawa za 1 zł to jakaś lipa...
0 0

Gość: delvitto

#6236561 Napisano: 02.08.2016 18:52:56
ikropka napisał(a):

delvitto napisał(a):

dzięki.
beznadziejna akcja  emotka  
1 mia 0

notta

#6236562 Napisano: 02.08.2016 18:53:21
ktoś się wczytywał w nowy smolarowy konkurs w c4?
http://www.smolar...grilluje-z-carrefour z regulaminu wynika 2 produkty dowolne, a w treści ogłoszenia o konkursie i na plakacie jest mowa o zakupach z min. 10zł emotka
0 0

jokan

#6236596 Napisano: 02.08.2016 20:04:19
delvitto napisał(a):

ikropka napisał(a):

delvitto napisał(a):

dzięki.
beznadziejna akcja  emotka  

tanio sobie tą promocję na TchiboCard zrobili: szmaciana torba + kawa za 1 zł
0 0