Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

darog

#6236222 Napisano: 02.08.2016 08:59:42
konkurs@slodkieorzezwienie.pl

cukier/carrefour,
 ja i moja kumpela  pracy mamy zwrot o niedostarczonej wiadomości- te tak macie? ( u mnie wp, u niej o2)
0 0

estrelitta

#6236223 Napisano: 02.08.2016 09:01:47
darog napisał(a):

cukier/carrefour,
 ja i moja kumpela  pracy mamy zwrot o niedostarczonej wiadomości- te tak macie? ( u mnie wp, u niej o2)

dostałam takiego maila przed północą emotka
0 0

ruda88

#6236224 Napisano: 02.08.2016 09:03:24
estrelitta napisał(a):

darog napisał(a):

cukier/carrefour,

ja też - co proponujecie zrobić? reklamacja?
0 0

darog

#6236230 Napisano: 02.08.2016 09:23:15
ruda88 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

darog napisał(a):

cukier/carrefour,

ja też - co proponujecie zrobić? reklamacja?

a teraz wpadła mi do pokoju inna kumpela i zdziwiona, że dostała potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia konkursowego (dostała w ub czwartek) ale zdziwiona bo: nie załączyła paragonu i napisała opowiadanie na około 800 znaków... Oni znają swój regulamin?
0 0

darog

#6236232 Napisano: 02.08.2016 09:25:50
Havas Engage Warsaw Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (02-674), ul. Marynarska 11
to organizator konkursu z cukrem.. jakiś znajomy adres..nazwa nie.
0 0

szesnaście

#6236235 Napisano: 02.08.2016 09:31:45
Ja też dostałam maila o takiej treści, mam pocztę w o2.
0 0

monkakk

#6236236 Napisano: 02.08.2016 09:32:27
darog napisał(a):

a teraz wpadła mi do pokoju inna kumpela i zdziwiona, że dostała potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia konkursowego (dostała w ub czwartek) ale zdziwiona bo: nie załączyła paragonu i napisała opowiadanie na około 800 znaków... Oni znają swój regulamin?

A koleżanka go znała przed wysłaniem?  emotka

Ja im napisałam, że przesyłam odpowiedz na wymagane regulaminowe 100 znaków emotka  żeby nie zapomnieli przypadkiem.
Podejrzewam że teraz hurtem odpisują nie czytając, bo wg. regulaminu mają na to 7 dni od daty wysłania.
0 0

darog

#6236237 Napisano: 02.08.2016 09:38:18
monkakk napisał(a):

darog napisał(a):

Ja im napisała że przesyłam odpowiedz na wymagane regulaminowe 100 znaków emotka  żeby nie zapomnieli przypadkiem.
Podejrzewam że teraz hurtem odpisują nie czytając, bo wg. regulaminu mają na to 7 dni od daty wysłania.

na pewno nie znała, ona tylko podpatruje i wypytuje co kupić i gdzie napisać.. nie interesuje się zupełnie, na regulaminy nie ma czasu...i czasami pochwali się, że coś wygrała..  No mi raczej potwierdzenia nie wyślą, bo wszystko na to wskazuje, że mail nie doszedł. 
0 0

estrelitta

#6236239 Napisano: 02.08.2016 09:39:55
darog napisał(a):

monkakk napisał(a):

darog napisał(a):

Ja im napisała że przesyłam odpowiedz na wymagane regulaminowe 100 znaków emotka  żeby nie zapomnieli przypadkiem.

na pewno nie znała, ona tylko podpatruje i wypytuje co kupić i gdzie napisać.. nie interesuje się zupełnie, na regulaminy nie ma czasu...i czasami pochwali się, że coś wygrała..  No mi raczej potwierdzenia nie wyślą, bo wszystko na to wskazuje, że mail nie doszedł. 

Przekazałam im ponownie wysłanego wcześniej maila z dopiskiem, że miałam takową zwrotkę
0 0

Monika_S

#6236241 Napisano: 02.08.2016 09:48:23
darog napisał(a):

cukier/carrefour,

Ja też dostałam w nocy maila, ale nie zwrot  niedostarczonej wiadomości, tylko informację o opóźnieniu jej dostarczenia i o tym, że za jakiś czas podejmą próby... Może Ty też taką masz i nie ma powodu do paniki? emotka
0 0

estrelitta

#6236244 Napisano: 02.08.2016 09:58:21
Monika_S napisał(a):

darog napisał(a):

cukier/carrefour,

Ja też dostałam w nocy maila, ale nie zwrot  niedostarczonej wiadomości, tylko informację o opóźnieniu jej dostarczenia i o tym, że za jakiś czas podejmą próby... Może Ty też taką masz i nie ma powodu do paniki? emotka

ja dostałam takiego maila:
Witaj. Ta wiadomosc zostala wygenerowana przez system pocztowy   tlen.pl.          Dostarczenie Twojej wiadomosci okazalo sie niewykonalne, nasz   serwer pocztowy nie bedzie staral sie wyslac jej ponownie.      Dokladna przyczyna niedoreczenia listu znajduje sie ponizej.    ===   Hi. This message was created automatically by mail system   at tlen.pl.       I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
0 0

darog

#6236245 Napisano: 02.08.2016 09:58:41
Monika_S napisał(a):

darog napisał(a):

cukier/carrefour,

nie zdarza mi się panikować w żadnej dziedzinie życia..

"Witaj. Ta wiadomosc zostala wygenerowana przez system pocztowy
Wirtualnej Polski.

Dostarczenie Twojej wiadomosci okazalo sie niewykonalne, nasz
serwer pocztowy nie bedzie staral sie wyslac jej ponownie.

Dokladna przyczyna niedoreczenia listu znajduje sie ponizej.
===
Hi. This message was created automatically by mail system
at Wirtualna Polska.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out."

<konkurs@slodkieorzezwienie.pl>:
0 0

Monika_S

#6236252 Napisano: 02.08.2016 10:07:33
No to mamy inne powiadomienia. Widać, "mój" serwer się jeszcze nie poddał...
0 0

luko922

#6236267 Napisano: 02.08.2016 10:25:24
Ciekawe jak to rozwiążą. Ja nie mam na razie żadnej wiadomości.
0 0

Gość: delvitto

#6236271 Napisano: 02.08.2016 10:34:06
darog napisał(a):

Monika_S napisał(a):

darog napisał(a):

cukier/carrefour,

nie zdarza mi się panikować w żadnej dziedzinie życia..

"Witaj. Ta wiadomosc zostala wygenerowana przez system pocztowy
Wirtualnej Polski.

Dostarczenie Twojej wiadomosci okazalo sie niewykonalne, nasz
serwer pocztowy nie bedzie staral sie wyslac jej ponownie.

Dokladna przyczyna niedoreczenia listu znajduje sie ponizej.
===
Hi. This message was created automatically by mail system
at Wirtualna Polska.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out."

<konkurs@slodkieorzezwienie.pl>:

mam dokładnie taką samą wiadomość, i nie będę ukrywać - strasznie się wkurzyłam na początek dnia:( czy myślicie, że można do nich napisać i złożyć reklamację?
0 0

trampek,

#6236272 Napisano: 02.08.2016 10:42:39
Czy dzisiaj beda wyniki kamis z nozami ta loteria? bo cos mi smiga ze 2 mialo byc?
0 0

mahuska

#6236273 Napisano: 02.08.2016 10:44:37
czy może mi ktoś na maila przesłać pierwszy regulamin z Gilette w żabce?? pw emotka
0 0

Gość: logos89

#6236274 Napisano: 02.08.2016 10:46:41
trampek, napisał(a):

Czy dzisiaj beda wyniki kamis z nozami ta loteria? bo cos mi smiga ze 2 mialo byc?

I losowanie – w dniu 3 sierpnia 2016 roku. 
0 0

darog

#6236276 Napisano: 02.08.2016 10:48:39
logos89 napisał(a):

trampek, napisał(a):

kurde, zapomniałem..i teraz juz nie można wykorzystać paragonów  tamtego etapu?
0 0

Gość: logos89

#6236278 Napisano: 02.08.2016 10:51:59
darog napisał(a):

logos89 napisał(a):

trampek, napisał(a):

kurde, zapomniałem..i teraz juz nie można wykorzystać paragonów  tamtego etapu?

Możesz zgłosić jeszcze paragon w kolejnych edycjach . W regulaminie jest zapis, że paragony można zgłaszać do 31 grudnia 2016r. 
0 0