Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

aerdna

#6241360 Napisano: 16.08.2016 13:38:05
maryam napisał(a):

W Auchan wybierają najlepsze hasła czy jednak kto pierwszy?emotka

Hasła
2 maryam, andii 0

notta

#6241361 Napisano: 16.08.2016 13:38:13
maryam napisał(a):

a info było na maila?
0 0

doris1

#6241362 Napisano: 16.08.2016 13:39:47
katrin1 napisał(a):

brudny napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Możecie mi wyjaśnić co to za kpina? Wszystko było na bank zgodnie z regulaminem:
Twoje zgłoszenie w promocji „Spróbuj za darmo! Smaż jak szef kuchni” zostało zweryfikowane negatywnie ze względu na niezgodność z regulaminem promocji . W razie pytań zachęcamy do kontaktu przez formularz na www.smazjakszefkuchni.pl lub do złożenia reklamacji na adres: reklamacje@smazjakszefkuchni.pl

Opcje są dwie:
1) brałaś wcześniej udział w akcjach Uniliver'a, które organizowało IQ Marketing na kilka osób na różne gospodarstwa i coś namieszałaś z adresami
2) produkt nie był opisany jako seria SMAŻ jak szef kuchni, może miałaś samo RAMA 500gr?

Rzeczywiście nie było aż tak dokładnego opisu ale zrobiłam fotkę z zakupionym produktem, nie będę się wydurniać i dla 7 zł lecieć po pieczątkę że kupiłam ramę do smażenia. Co za idiotyczna agencja, skutecznie zniechęcają do zakupu promocyjnego emotka

Mój też zweryfikowali negatywnie. Ponownie się nie da wbić innego paragonu, bo jest info na stronie, że już był zwrot na to konto. Brak słów...  Było też kilka wpisów na forum, że nie uznali paragonu.
0 0

gienek1

#6241363 Napisano: 16.08.2016 13:40:34
Czy mógłby mi ktoś podesłać wzór oświadczenia do konkursu Kamis gdzie są noże Gerlach do wygrania.
0 0

jokan

#6241364 Napisano: 16.08.2016 13:41:21
ivanotta napisał(a):

maryam napisał(a):

a info było na maila?

najlepsze
0 0

maryam

#6241367 Napisano: 16.08.2016 13:46:34
Z piątku,wyniki sa juz na stronie emotka
0 0

jokan

#6241371 Napisano: 16.08.2016 13:59:31
z jakiego konkursu to email
WYGRAŁAŚ NAGRODĘ GWARANTOWANĄ W KONKURSIE Z SUPER-PHARM z maila mojanivea@..... czy to z klubu nivea? Jaka to nagroda, bo nic nie pisza? Oni wysylaja na adres podanym w Klubie?
0 0

Gość: poprostuanette

#6241379 Napisano: 16.08.2016 14:10:57
Czy przychodza jakieś maile potw udział w krzyżówce auchan? Czy dopiero wysyłaja maila jak się wygra?
0 0

violka88

#6241386 Napisano: 16.08.2016 14:22:48
jokan napisał(a):

WYGRAŁAŚ NAGRODĘ GWARANTOWANĄ W KONKURSIE Z SUPER-PHARM z maila mojanivea@..... czy to z klubu nivea? Jaka to nagroda, bo nic nie pisza? Oni wysylaja na adres podanym w Klubie?

do mnie też wysłali emotka  to chyba z tego konkursu
http://ext14.nive...ea-club/regulamin/34
trzeba wysłać mailem paragon emotka
0 0

jokan

#6241387 Napisano: 16.08.2016 14:25:04
violka88 napisał(a):

jokan napisał(a):

to ja chyba czegos nie doczytalam, bo nic w supr=-pharm nie kupowalam...az dziwne ze sie zmiescilam w pierwszym 100 osob, chyba calkiem przypadkowoemotka
0 0

jokan

#6241388 Napisano: 16.08.2016 14:25:58
poprostuanette napisał(a):

Czy przychodza jakieś maile potw udział w krzyżówce auchan? Czy dopiero wysyłaja maila jak się wygra?

tylko info z wygraną
1 andii 0

violka88

#6241389 Napisano: 16.08.2016 14:26:49

doris1 napisał(

doris1 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

brudny napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Możecie mi wyjaśnić co to za kpina? Wszystko było na bank zgodnie z regulaminem:
Twoje zgłoszenie w promocji „Spróbuj za darmo! Smaż jak szef kuchni” zostało zweryfikowane negatywnie ze względu na niezgodność z regulaminem promocji . W razie pytań zachęcamy do kontaktu przez formularz na www.smazjakszefkuchni.pl lub do złożenia reklamacji na adres: reklamacje@smazjakszefkuchni.pl

Opcje są dwie:
1) brałaś wcześniej udział w akcjach Uniliver'a, które organizowało IQ Marketing na kilka osób na różne gospodarstwa i coś namieszałaś z adresami
2) produkt nie był opisany jako seria SMAŻ jak szef kuchni, może miałaś samo RAMA 500gr?

Rzeczywiście nie było aż tak dokładnego opisu ale zrobiłam fotkę z zakupionym produktem, nie będę się wydurniać i dla 7 zł lecieć po pieczątkę że kupiłam ramę do smażenia. Co za idiotyczna agencja, skutecznie zniechęcają do zakupu promocyjnego emotka

Mój też zweryfikowali negatywnie. Ponownie się nie da wbić innego paragonu, bo jest info na stronie, że już był zwrot na to konto. Brak słów...  Było też kilka wpisów na forum, że nie uznali paragonu.

IQ Marketing - z tą agencją zawsze są problemy - do mnie połowa wygranych nagród nie dotarła  emotka
a zawsze w terminie wszystko zgodnie z regulaminem wysłane emotka  nagrody tylko kilka osób dostaje..... 
0 0

Gość: iskierka

#6241392 Napisano: 16.08.2016 14:27:53
violka88 napisał(a):

doris1 napisał(

doris1 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

brudny napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Opcje są dwie:

IQ Marketing - z tą agencją zawsze są problemy - do mnie połowa wygranych nagród nie dotarła  emotka
a zawsze w terminie wszystko zgodnie z regulaminem wysłane emotka  nagrody tylko kilka osób dostaje..... 

0 0

Gość: iskierka

#6241394 Napisano: 16.08.2016 14:30:36
dla małego  pocieszenia ja tak odkładałam zgłoszenie że czas zgłoszeń sie  zakończył  emotka  
0 0

Gość: zwierzyniec

#6241397 Napisano: 16.08.2016 14:36:15
jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

jokan napisał(a):

to ja chyba czegos nie doczytalam, bo nic w supr=-pharm nie kupowalam...az dziwne ze sie zmiescilam w pierwszym 100 osob, chyba calkiem przypadkowoemotka

Oj te kosmetyki dla 100 pierwszych dostałam jeszcze w lipcu. Pewnie nie wszyscy odesłali i teraz powiadomili następnych z listy
0 0

Frama

#6241398 Napisano: 16.08.2016 14:36:37
Czy to możliwe, że konkursu Kamisa Smaki 25lecia nie było w bazie? Ktoś dzisiaj dodał:)
W takim razie całe forum powinno jeden wielki punkt karny, bo o wygranych nożach to tutaj chyba wszyscy pisali emotka
0 0

jokan

#6241399 Napisano: 16.08.2016 14:37:40
Frama napisał(a):

Czy to możliwe, że konkursu Kamisa Smaki 25lecia nie było w bazie? Ktoś dzisiaj dodał:)
W takim razie całe forum powinno jeden wielki punkt karny, bo o wygranych nożach to tutaj chyba wszyscy pisali emotka

byl w bazie, byl...ale sie stalo cos dziwnego, bo po tym losowaniu szukalam i nie znalazlam....musialam wyguglowac, zeby do regulaminu sie dokopac....
0 0

jokan

#6241402 Napisano: 16.08.2016 14:38:37
zwierzyniec napisał(a):

jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

jokan napisał(a):

Oj te kosmetyki dla 100 pierwszych dostałam jeszcze w lipcu. Pewnie nie wszyscy odesłali i teraz powiadomili następnych z listy

no to beda jeszcze nastepni z listy emotka
0 0

violka88

#6241425 Napisano: 16.08.2016 15:18:11
mam pytanie o kody które przychodzą na maile z konkursu pozytywniezgarnier.pl
czy je trzeba zaraz wbijać i rezerwować czy można je później wykorzystać (np jesienią) ma ktoś jaką informację na ten temat emotka
0 0

edzia21

#6241427 Napisano: 16.08.2016 15:21:12
violka88 napisał(a):

mam pytanie o kody które przychodzą na maile z konkursu pozytywniezgarnier.pl
czy je trzeba zaraz wbijać i rezerwować czy można je później wykorzystać (np jesienią) ma ktoś jaką informację na ten temat emotka

Mozna pozniej, np. w 2017
0 0