Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bamfarfe22

#6246487 Napisano: 26.08.2016 16:14:10
Ja wysyłałam rymowanki o różnych porach. Wszystkie wygrały ale tylko 50tki i 30stki. Ale trochę się nazbierało. emotka
0 0

alamak

#6246494 Napisano: 26.08.2016 16:45:43
A do kiedy trzeba odebrać te bony?
0 0

mysia

#6246510 Napisano: 26.08.2016 17:12:37
A ja się zastanawiam ile osób poszło po bon kilka razy, w naszym Auchanie nawet nam dowodów nie sprawdzili, podaliśmy imię i nazwisko, wypełniliśmy formularz, dostaliśmy bon i koniec..
0 0

dang21

#6246512 Napisano: 26.08.2016 17:14:20
alamak napisał(a):

7 dni roboczych od powiadomienia o wygranej...
0 0

madzia1-s

#6246513 Napisano: 26.08.2016 17:16:08
Mysia napisał(a):

A ja się zastanawiam ile osób poszło po bon kilka razy, w naszym Auchanie nawet nam dowodów nie sprawdzili, podaliśmy imię i nazwisko, wypełniliśmy formularz, dostaliśmy bon i koniec..

U mnie w Poznaniu było tak smao, dwa bony odbierane (ja i chłopak) i nikomu z nas dowodu nei spr. wypelnilismy formularz i tyle
0 0

kemli

#6246514 Napisano: 26.08.2016 17:16:40
dang21 napisał(a):

alamak napisał(a):

a w sobote/niedziele mozna odbierac?
0 0

madzia1-s

#6246516 Napisano: 26.08.2016 17:18:13
kemli napisał(a):

dang21 napisał(a):

alamak napisał(a):

a w sobote/niedziele mozna odbierac?

Mozna
1 kemli 0

alamak

#6246519 Napisano: 26.08.2016 17:19:10
dang21 napisał(a):

alamak napisał(a):

dziękuję  emotka
0 0

calliope

#6246568 Napisano: 26.08.2016 19:38:47
Czy w waszych miastach da się wykorzystać te ekody z Cheetosów do Multikina? emotka   Albo ja nie umiem dobrze sprawdzić na tej stronie benefitsystems.pl albo np we Wrocławiu czy Warszawie nie prowadzą w Multikinie takiej płatności...
0 0

Gość: giuliettaX

#6246573 Napisano: 26.08.2016 20:02:27
calliope napisał(a):

Czy w waszych miastach da się wykorzystać te ekody z Cheetosów do Multikina? emotka   Albo ja nie umiem dobrze sprawdzić na tej stronie benefitsystems.pl albo np we Wrocławiu czy Warszawie nie prowadzą w Multikinie takiej płatności...

dziś rozmawiałam w tej sprawie z miłym panem wprawdzie odnośnie Cinema City to powiedział, że na ich stronie nie ma wszystkich kin i produktów i spokojnie można iść, bo w kinie wiedzą o tych kodach, możesz też bezpośrednio zadzwonić do swojego kina i się upewnić emotka
1 calliope 0

joan

#6246575 Napisano: 26.08.2016 20:05:18
calliope napisał(a):

Powiem szczerze, że niejasna dla mnie ta strona emotka

NIBY mam kody do Cinema-City; w Katowicach są dwa kina tej sieci, ale nie wyskakują na liście. Wychodzi na to, że to kody do "kin studyjnych". Dla mnie jeszcze ok, bo takie kina mam w okolicy i puszczają niezłe filmy, ale:
- grałam o bilety do Cinema-City, nie o jakiekolwiek wejściówki,
- repertuar kin studyjnych jest dosyć specyficzny, nie każdemu się spodoba (szczególnie w kontekście produkcji dla dzieci).
emotka
1 calliope 0

calliope

#6246577 Napisano: 26.08.2016 20:07:11
giulietta napisał(a):

calliope napisał(a):

dziś rozmawiałam w tej sprawie z miłym panem wprawdzie odnośnie Cinema City to powiedział, że na ich stronie nie ma wszystkich kin i produktów i spokojnie można iść, bo w kinie wiedzą o tych kodach, możesz też bezpośrednio zadzwonić do swojego kina i się upewnić emotka

dzięki giulietta za te informacje, przynajmniej nie pójdę spać wkurzona, a jutro czy po weekendzie zadzwonię do mojego kina

joan dla mnie też jest to wszystko niejasne i dziwne emotka
1 joan 0

dede

#6246579 Napisano: 26.08.2016 20:15:01
Wpiszę się tutaj, bo to dość pilne a tutaj zagląda najwięcej osób. Mam problem z wygranym sprzętem który wymaga naprawy. Teoretycznie jest na gwarancji, ale jedyny dokument jaki otrzymałam od organizatora to protokół odbioru nagrody na którym to nie ma daty przekazania a przy gwarancji jest ona oczywiście istotna. Co tu robić, ciekawe czy teraz organizator dośle mi takie coś?  Jakie macie doświadczenia?
0 0

Gość: ksantypa

#6246581 Napisano: 26.08.2016 20:17:29
co do wysyłki bonów z Apetiny mam odpowiedź z fb Witamy emotka Jeszcze nie było wysyłki. Organizator prześle bony przed 21 listopada. Pozdrawiamy
1 brucee 0

joan

#6246582 Napisano: 26.08.2016 20:18:37
dede napisał(a):

Wpiszę się tutaj, bo to dość pilne a tutaj zagląda najwięcej osób. Mam problem z wygranym sprzętem który wymaga naprawy. Teoretycznie jest na gwarancji, ale jedyny dokument jaki otrzymałam od organizatora to protokół odbioru nagrody na którym to nie ma daty przekazania a przy gwarancji jest ona oczywiście istotna. Co tu robić, ciekawe czy teraz organizator dośle mi takie coś?  Jakie macie doświadczenia?

Na szczęście - żadne.

Możesz np. zadzwonić do serwisu i spytać, czego im potrzeba. Bo może wystarczy, żebyś stworzyła plik z oświadczeniem organizatora o treści:
Oświadczam, że produkt o numerze seryjnym X został nabyty w dniu X na podstawie faktury X.
Data, podpis, pieczątka organizatora.

Poślij mejlem do organizatora, niech wypełnią i wyślą do Ciebie listem poleconym.
Taka propozycja emotka
0 0

dede

#6246585 Napisano: 26.08.2016 20:29:36
joan napisał(a):

dede napisał(a):

Na szczęście - żadne.

Możesz np. zadzwonić do serwisu i spytać, czego im potrzeba. Bo może wystarczy, żebyś stworzyła plik z oświadczeniem organizatora o treści:
Oświadczam, że produkt o numerze seryjnym X został nabyty w dniu X na podstawie faktury X.
Data, podpis, pieczątka organizatora.

Poślij mejlem do organizatora, niech wypełnią i wyślą do Ciebie listem poleconym.
Taka propozycja emotka

Już to zrobiłam, ciekawe czy mi to prześlą, myślałam, że ktoś też miał takie przygody emotka  Dzięki joan
0 0

banka-manka

#6246588 Napisano: 26.08.2016 20:36:42
dede napisał(a):

Zadzwoń najpierw do serwisu - spisz sobie w jakich dniach był konkurs, kiedy dostałaś nagrodę, kto organizował itp. Może akurat nie będzie potrzeba.
A potem do Organizatora - nie daj się zbyć. Powodzenia  emotka
Na przyszłość - staraj się pilnować takich rzeczy zaraz po otrzymaniu nagrody. Ostatnio zapewniono mnie, że wygrany sprzęt jest na gwarancji, karta gwarancyjna pobieżnie wypełniona. Zadzwoniłam do sklepu, gdzie miała obowiązywać, powiedzieli, że jednak jakiś dokumentów brakuje. Przez 2 tygodnie męczyłam organizatora o oświadczenie itp. Dostałam  emotka
0 0

dede

#6246590 Napisano: 26.08.2016 20:48:45
@banka-manka napisał(a):

dede napisał(a):

Zadzwoń najpierw do serwisu - spisz sobie w jakich dniach był konkurs, kiedy dostałaś nagrodę, kto organizował itp. Może akurat nie będzie potrzeba.
A potem do Organizatora - nie daj się zbyć. Powodzenia  emotka
Na przyszłość - staraj się pilnować takich rzeczy zaraz po otrzymaniu nagrody. Ostatnio zapewniono mnie, że wygrany sprzęt jest na gwarancji, karta gwarancyjna pobieżnie wypełniona. Zadzwoniłam do sklepu, gdzie miała obowiązywać, powiedzieli, że jednak jakiś dokumentów brakuje. Przez 2 tygodnie męczyłam organizatora o oświadczenie itp. Dostałam  emotka

Dzięki, dobrze, że jest to forum i zawsze ktoś coś podpowie emotka
0 0

madziulka2434

#6246595 Napisano: 26.08.2016 21:02:30
Mail o nadaniu przesyłki przez inpost od Golden submarine co to może być? 
0 0

joan

#6246603 Napisano: 26.08.2016 21:18:12
madziulka2434 napisał(a):

Mail o nadaniu przesyłki przez inpost od Golden submarine co to może być? 

Jakaś nagroda z Klubu Nivea.
0 0