Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Halszka

#6257248 Napisano: 20.09.2016 19:26:03
Halszka napisał(a):

Loteria Kinderbueno "Podróż do świata bueno"
W reg. jest zapis: Laureatowi nagrody nie przysługuje prawo przeniesienia prawa do nagrody na osoby trzecie. We wszytskich etapach realizacji nagrody Laureat nagrody winien uczestniczyć osobiście.

Jakie macie doświadczenia z takimi zapisami? Nagroda jest imienna? Wyślę zgłoszenie na brata i tylko On będzie mógł skorzystać? Czy tak tylko piszą w reg a Voucher i tak jest in blanco?

0 0

kosmonia

#6257254 Napisano: 20.09.2016 19:37:33
bzowapani napisał(a):

Ja również przed chwilą sms . Podrzuci ktoś regulamin na priv albo pamięta ktoś czy tam było jakieś ograniczenie na gospodarstwo domowe czy coś bo nie pamiętam a mąż też wygrał cosik emotka

Ja też poprosiłabym regulamin emotka
0 0

trampek,

#6257256 Napisano: 20.09.2016 19:38:14
A czy ten konkurs soraya jeszcze trwa tzn sa jeszcze jakies etapy czy juz sie całkowicie zakonczył? Jak trwa to moge prosic link
0 0

ace

#6257271 Napisano: 20.09.2016 20:00:07
temat pewnie był omawiany we wszystkie strony, ale nie wiem gdzie szukać emotka Więc może ktoś po raz milion trzydziesty piąty napisze czy kamis poda nr zwycięskiego paragonu, jeśli się z nimi skontaktuję? Ja ostatnio w konkursach jestem tak w tyle, że nawety nie wiem jaki etap teraz obdzwaniają...
0 0

mczarna

#6257272 Napisano: 20.09.2016 20:03:02
ace napisał(a):

temat pewnie był omawiany we wszystkie strony, ale nie wiem gdzie szukać emotka Więc może ktoś po raz milion trzydziesty piąty napisze czy kamis poda nr zwycięskiego paragonu, jeśli się z nimi skontaktuję? Ja ostatnio w konkursach jestem tak w tyle, że nawety nie wiem jaki etap teraz obdzwaniają...

Nie, nie podadzą numeru. Jeśli jest coś źle to wyślą po jakimś czasie od otrzymania przesyłki maila,że np. braki w oświadczeniu, że paragon zły ale za "Chiny Ludowe" numeru nie podadzą. Cały czas jest obdzwaniany 1 etap z nożami.
0 0

shell

#6257276 Napisano: 20.09.2016 20:08:19
ace napisał(a):

Ja grzecznie zapytałam czy chodzi o paragon z kwietnia czy z lipca i odpowiedzieli mi, wpisując datę zarejestrowania paragonu.
1 kumulacja 0

rkvi

#6257278 Napisano: 20.09.2016 20:13:21
Jak macie opisany paragon Soraya z Lidia? Bo u mnie "balsam do opalanie spf10" i zastanawiam się, czy taki coś przejdzie, czy może jechać po pieczątkę? No i w sms jest mowa o tylko o wysłaniu skanu paragonu, nie ma o oświadczeniu nic, a regulamin się już nie otwiera emotka  Czy ktoś może orientuje się, czy trzeba słać jakieś oświadczenie?
0 0

izak1000

#6257279 Napisano: 20.09.2016 20:13:49
Po co w  Wosebie chcą skan dowodu osobistego jeżeli  juz w oświadczeniu podaje się Pesel i nr dowodu..
0 0

bamfarfe22

#6257283 Napisano: 20.09.2016 20:15:42
rkvi napisał(a):

Jak macie opisany paragon Soraya z Lidia? Bo u mnie "balsam do opalanie spf10" i zastanawiam się, czy taki coś przejdzie, czy może jechać po pieczątkę? No i w sms jest mowa o tylko o wysłaniu skanu paragonu, nie ma o oświadczeniu nic, a regulamin się już nie otwiera emotka  Czy ktoś może orientuje się, czy trzeba słać jakieś oświadczenie?

Kupowałam 4 różne produkty na ten konkurs, na jednym też mam takie oznaczenie bez nazwy firmy i takie wysyłam.  Chyba wiedzą jak oznaczają produkty i myślę że będzie ok. A skoro w sms żadnej prośby o oświadczeniu nie ma to ślę póki co sam paragon. 
0 0

ace

#6257284 Napisano: 20.09.2016 20:16:40
mczarna napisał(a):

ace napisał(a):

Nie, nie podadzą numeru. Jeśli jest coś źle to wyślą po jakimś czasie od otrzymania przesyłki maila,że np. braki w oświadczeniu, że paragon zły ale za "Chiny Ludowe" numeru nie podadzą. Cały czas jest obdzwaniany 1 etap z nożami.

Dziękuję za odpowiedź dziewczyny emotka W takim razie wysyłam te co mam licząc że "szczęśliwy" jest wśród nich emotka Wszystkie paragony mam z czerwca
0 0

rkvi

#6257291 Napisano: 20.09.2016 20:27:55
bamfarfe22 napisał(a):

rkvi napisał(a):

Kupowałam 4 różne produkty na ten konkurs, na jednym też mam takie oznaczenie bez nazwy firmy i takie wysyłam.  Chyba wiedzą jak oznaczają produkty i myślę że będzie ok. A skoro w sms żadnej prośby o oświadczeniu nie ma to ślę póki co sam paragon. 

Dziękuję za odpowiedź emotka  
0 0

asper01

#6257300 Napisano: 20.09.2016 20:44:28
Orientuje się ktoś co będzie potrzebne, żeby odebrać ten bilet na Good Game w Nadarzynie? Smsa trzeba pokazać czy co?
0 0

Halszka

#6257301 Napisano: 20.09.2016 20:48:34
koniczynka123 napisał(a):

Halszka napisał(a):

Halszka napisał(a):

Loteria Kinderbueno "Podróż do świata bueno"
W reg. jest zapis: Laureatowi nagrody nie przysługuje prawo przeniesienia prawa do nagrody na osoby trzecie. We wszytskich etapach realizacji nagrody Laureat nagrody winien uczestniczyć osobiście.

Jakie macie doświadczenia z takimi zapisami? Nagroda jest imienna? Wyślę zgłoszenie na brata i tylko On będzie mógł skorzystać? Czy tak tylko piszą w reg a Voucher i tak jest in blanco?

Nawet jak jest taki zapis w regulaminie to różnie to bywa, kiedyś miałam mieć imienny a był na okaziciela, innym razem przyszedł na okaziciela (bez moich danych) a w reg był zapis, że nie można będzie przenieś praw emotka Wszystko zależy od "widzimisię"organizatora

Dziekuję, czyli trzeba czekac końca emotka W sumie, chyba na tych 5 planowanych zgłoszeniach skończę bo jak takie jedno miasteczko załapie loterię to i tak zonk hihi
0 0

golocia

#6257309 Napisano: 20.09.2016 21:04:04
bamfarfe22 napisał(a):

rkvi napisał(a):

pewnie jak wyślecie paragony, doślą Wam oświadczenia, w info meilowym były załączone, też mam podobnie opisany emotka
0 0

visserarthur

#6257321 Napisano: 20.09.2016 21:28:49
ace napisał(a):

mczarna napisał(a):

ace napisał(a):

Dziękuję za odpowiedź dziewczyny emotka W takim razie wysyłam te co mam licząc że "szczęśliwy" jest wśród nich emotka Wszystkie paragony mam z czerwca

Stwierdzenie "nawet nie wiem, jaki etap obdzwaniają" osłabiło mnie... Losowanie było póki co tylko jedno, co w regulaminie łatwo było znaleźć...
0 0

moniazr

#6257345 Napisano: 20.09.2016 22:13:09
trampek, napisał(a):

A czy ten konkurs soraya jeszcze trwa tzn sa jeszcze jakies etapy czy juz sie całkowicie zakonczył? Jak trwa to moge prosic link

Konkurs już się zakończył.
0 0

moniazr

#6257362 Napisano: 20.09.2016 23:03:21
kosmonia napisał(a):

Ja również przed chwilą sms . Podrzuci ktoś regulamin na priv albo pamięta ktoś czy tam było jakieś ograniczenie na gospodarstwo domowe czy coś bo nie pamiętam a mąż też wygrał cosik emotka

Ja też poprosiłabym regulamin  emotka

Też chciałabym wiedzieć, czy w Soraya jest ograniczenie na gospodarstwo domowe?
0 0

skaki

#6257391 Napisano: 21.09.2016 07:16:46
Czy soraya z Lidla można odesłać na maila?  Będę wdzięczny a jeśli nie to na jaki adres,  regulamin nie działa emotka
0 0

jokan

#6257393 Napisano: 21.09.2016 07:19:37
Czy ktoś mógłby napisać ile się czeka na zwrot od WiemJakKarmić z Pedigree? Sprawnie to załatwiają czy raczej się czeka?
0 0

rkvi

#6257404 Napisano: 21.09.2016 07:56:04
jokan napisał(a):

Czy ktoś mógłby napisać ile się czeka na zwrot od WiemJakKarmić z Pedigree? Sprawnie to załatwiają czy raczej się czeka?

A pod jaki adres wysyła się paragony? Czy trzeba wypełnić jakiś formularz, aby uzyskać zwrot?
0 0