Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

xpac

#6261775 Napisano: 29.09.2016 20:42:17
Hej emotka może mi ktoś odpisać czy miał tak samo, a mianowicie dostałem 6 maili od Almette, proszą mnie o przesłanie wieczek i paragonów, a jeśli tego nie zrobię zostanę wykluczony z loterii, to jakaś dodatkowa weryfikacja ??
0 0

Trysha

#6261777 Napisano: 29.09.2016 20:44:31
Wysłałam pierwsze i pewnie ostatnie zgłoszenie na urodzinową loterię POLOmarket i tak się teraz głowię, jak oni dochodzą do tego ile losów ma dane zgłoszenie, tzn. ile kupiło się produktów promocyjnych itd. W mailu od nich nie ma nic na ten temat, w zgłoszeniu również. Sama nie wiem już czy liczą się produkty promocyjne oznaczone w moim sklepie, czy te z listy w regulaminie a dodam, że są w tym temacie rozbieżności. A do tego w polu numer kasy wpisałam tylko samą cyfrę bez #Kasa, jak to jest zaznaczone na obrazku i zaczynam sądzić, że to nie pozwoli im zlokalizować mojego paragonu. Ktoś, coś...?
0 0

Natie77

#6261778 Napisano: 29.09.2016 20:44:40
madzia1-s napisał(a):

Pytanie dot konkursu PKP
Czy osoby ktore wygraly bilet dostaja maila z info o wygranym bilecie?
Bo jestem na liscie, ze mam bilet,  a w mailu mowa tylko o upominku emotka

Już wygrałam dwa biletki, ale nie było o tym maila emotka  Nawet dziś jak pan dzownił pytać jaką chcę koszulkę, zapytałam co z biletem, to powiedział,że będą się jeszcze kontaktować emotka
0 0

trampek,

#6261781 Napisano: 29.09.2016 20:46:39
orientuje sie ktoś z was gdzie znajde produkty na ten konkurs hapsnij z angry birds chce tylko na szlafrok 10 pkt emotka
0 0

wiesia30

#6261786 Napisano: 29.09.2016 20:53:53
xpac napisał(a):

Hej emotka może mi ktoś odpisać czy miał tak samo, a mianowicie dostałem 6 maili od Almette, proszą mnie o przesłanie wieczek i paragonów, a jeśli tego nie zrobię zostanę wykluczony z loterii, to jakaś dodatkowa weryfikacja ??

ja dostałam jeden,tak,weryfikacja
0 0

izak1000

#6261792 Napisano: 29.09.2016 21:07:48
Trysha napisał(a):

Wysłałam pierwsze i pewnie ostatnie zgłoszenie na urodzinową loterię POLOmarket i tak się teraz głowię, jak oni dochodzą do tego ile losów ma dane zgłoszenie, tzn. ile kupiło się produktów promocyjnych itd. W mailu od nich nie ma nic na ten temat, w zgłoszeniu również. Sama nie wiem już czy liczą się produkty promocyjne oznaczone w moim sklepie, czy te z listy w regulaminie a dodam, że są w tym temacie rozbieżności. A do tego w polu numer kasy wpisałam tylko samą cyfrę bez #Kasa, jak to jest zaznaczone na obrazku i zaczynam sądzić, że to nie pozwoli im zlokalizować mojego paragonu. Ktoś, coś...?

Słowa #Kasa formularz nie przyjmuje...
0 0

mczarna

#6261793 Napisano: 29.09.2016 21:12:21
wiesia30 napisał(a):

xpac napisał(a):

A kiedy wysyłaliście zgłoszenie? Ja póki co żadnego maila nie mam...
0 0

Trysha

#6261794 Napisano: 29.09.2016 21:12:54
izak1000 napisał(a):

Trysha napisał(a):

Słowa #Kasa formularz nie przyjmuje...

Dziękuję, to już pocieszające. emotka
0 0

mczarna

#6261795 Napisano: 29.09.2016 21:13:26
trampek, napisał(a):

orientuje sie ktoś z was gdzie znajde produkty na ten konkurs hapsnij z angry birds chce tylko na szlafrok 10 pkt emotka

Widziałam u mnie w kiosku emotka  W żadnych większych sklepach,w których byłam nie maemotka
0 0

kadett33

#6261801 Napisano: 29.09.2016 21:21:40
trampek, napisał(a):

auchan, w poprzednim konkursie w biedronce były ich produkty.
0 0

luko922

#6261802 Napisano: 29.09.2016 21:21:40
defed napisał(a):

luko922 napisał(a):

No to trzymam kciuki za siebie . 

Konkurs na lajki za powyższy wpis już wygrałeś emotka  
Wygrałeś kiedyś coś-cokolwiek w loterii smolarowej? Boja nie i czekam na ten pierwszy raz  emotka

Haha emotka

Tak, wygrałem 2x! Jakiś koc z Lenora czy Silana 100 lat temu i niedawno torbę Adidas <3
0 0

koala33

#6261803 Napisano: 29.09.2016 21:22:03
Czy ktoś z Was też miał problem z wysłaniem zgłoszenia w konkursie Curvera (Leclerc)? Widzę jaki jest limit znaków, moje zgłoszenie ma mniej, a mimo to nie przechodzi i wyskakuje informacja, że odpowiedź jest za długa... emotka
0 0

dolly

#6261805 Napisano: 29.09.2016 21:24:53
mczarna napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

xpac napisał(a):

A kiedy wysyłaliście zgłoszenie? Ja póki co żadnego maila nie mam...

Podobno sprawdzają w ten sposób powtarzające sie kody.
0 0

trampek,

#6261810 Napisano: 29.09.2016 21:32:02
andii napisał(a):

mczarna napisał(a):

trampek, napisał(a):

Widziałam u mnie w kiosku emotka  W żadnych większych sklepach,w których byłam nie ma emotka

kurka, teraz nawet paragonów żądają emotka

aha nigdy nie widziałam tych produktów
szkoda ze nie ma w duzych sklepach moze gdzies znajde przypadkiem
0 0

basku

#6261811 Napisano: 29.09.2016 21:34:16
prosze napiszcie jak Wam sie wydaje, czy w tym konkursie nalezy wyslac odpowiedzz perspektywy rodzica czy dziecka?
https://www.e-kon...-r.html#.V-0JEFuc2lg

jak robicie? i czy ktos ma jakies doswiadczenia czy tu faktycznie nagradza teksty czy laurki (chodzi mi o to ameet)
0 0

petunija1

#6261812 Napisano: 29.09.2016 21:34:40
trampek, napisał(a):

andii napisał(a):

mczarna napisał(a):

trampek, napisał(a):

Widziałam u mnie w kiosku emotka  W żadnych większych sklepach,w których byłam nie ma emotka

Widziałam niedawno w Tesco.
Płatki zbożowe dokładnie. emotka
0 0

kadett33

#6261816 Napisano: 29.09.2016 21:37:53
trampek, napisał(a):

andii napisał(a):

mczarna napisał(a):

trampek, napisał(a):

u mnie w dużym Auchanie są żelki ich marki.
0 0

Gość: Dorotka

#6261821 Napisano: 29.09.2016 21:45:52
andii napisał(a):

mczarna napisał(a):

trampek, napisał(a):

Fresh market żelki po 2.99zl na paczce 3 pkt 
0 0

mczarna

#6261823 Napisano: 29.09.2016 21:47:31
trampek, napisał(a):

andii napisał(a):

mczarna napisał(a):

trampek, napisał(a):

trampek-napisz do nich na fejsie wiadomość, oni odpowiadają w jakich sklepach produkty są, w moim pobliżu akurat nic ciekawego nie było,oprócz tego kiosku,co zobaczyłam przypadkiem.
0 0

basku

#6261833 Napisano: 29.09.2016 22:12:41
basku napisał(a):

prosze napiszcie jak Wam sie wydaje, czy w tym konkursie nalezy wyslac odpowiedzz perspektywy rodzica czy dziecka?
https://www.e-kon...-r.html#.V-0JEFuc2lg

jak robicie? i czy ktos ma jakies doswiadczenia czy tu faktycznie nagradza teksty czy laurki (chodzi mi o to ameet)

nikt nie bierze udziału?
0 0