Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

madzia1-s

#6261935 Napisano: 30.09.2016 10:13:08
ace napisał(a):

czy w pkp w dziennych można wygrać tylko bilet? Bo w wynikach widzę że wszyscy co mają bilety mają też upominki i teraz się zastanawiam czy oni bilety wybierają z pierwszych 200 (czy ilu tam) nagrodzonych upominkami? A może najlepsze teksty lądują właśnie w pierwszych 4 minutach konkursu?

Tak bilety wybieraja z 200 pierwszych osob ktore otrzymuja upominek emotka
0 0

edytka301

#6261938 Napisano: 30.09.2016 10:23:11
Czy na Almette w Biedronce zakup musi być w czasie trwania danego etapu?
Nie doszukuję się takiej informacji w regulaminie, ale może coś przeoczam...
0 0

jofe8484

#6261940 Napisano: 30.09.2016 10:23:29
Czy orientujecie się czy sms z Biedronki (Coca-Cola) wysyłają wszystkim od razu, czy są jakoś podzielone w czasie
0 0

iszhara

#6261946 Napisano: 30.09.2016 10:28:04
jofe8484 napisał(a):

Czy orientujecie się czy sms z Biedronki (Coca-Cola) wysyłają wszystkim od razu, czy są jakoś podzielone w czasie

Wszystkie od razu. emotka
0 0

mellowfruit

#6261952 Napisano: 30.09.2016 10:31:49
monisss napisał(a):

nkba napisał(a):

luckymen napisał(a):

Loteria DPD, imię ojca? serio??? emotka dane jak do kredytu...  :
https://www.25lat...5_lat_DPD_Polska.pdf

Co Ty? Aż tak?

brzmi to nie ciekawie.. po co im te wszystkie dane..
:/ dobrze, ze o numer karty kredytowej nie pytają albo pin do karty emotka

trochę przesadzili...
0 0

notta

#6261961 Napisano: 30.09.2016 10:39:34
w milkowych batonach wyskakuje mi nieprawidłowy numer kasy, a wszystko dobrze wpisuje emotka . Ktoś miał podobny problem?
0 0

Gość: HOLLY

#6261962 Napisano: 30.09.2016 10:40:26
ivanotta napisał(a):

w milkowych batonach wyskakuje mi nieprawidłowy numer kasy, a wszystko dobrze wpisuje  emotka . Ktoś miał podobny problem?

po tych literkach musisz zrobić spację i dopiero cyferki  emotka
0 0

kosmonia

#6261964 Napisano: 30.09.2016 10:41:14
mellowfruit napisał(a):

monisss napisał(a):

nkba napisał(a):

luckymen napisał(a):

Co Ty? Aż tak?

brzmi to nie ciekawie.. po co im te wszystkie dane..
:/ dobrze, ze o numer karty kredytowej nie pytają albo pin do karty emotka

trochę przesadzili...

e tam przesadzili .... wszystko im wyślę, nawet nazwisko panieńskie babci niech mnie tylko wreszcie wylosują emotka
0 0

notta

#6261967 Napisano: 30.09.2016 10:42:36
HOLLY napisał(a):

ivanotta napisał(a):

w milkowych batonach wyskakuje mi nieprawidłowy numer kasy, a wszystko dobrze wpisuje  emotka . Ktoś miał podobny problem?

po tych literkach musisz zrobić spację i dopiero cyferki  emotka

robiłam tak, ale też nie przechodzi. W przykładzie są 3 literki a na moim paragonie są tylko 2 i chyba tutaj jest problem. 
0 0

jofe8484

#6261969 Napisano: 30.09.2016 10:44:40
iszhara napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

ale nikt się jeszcze nie chwalił, to chyba jeszcze nie było?emotka
1 andii 0

koala33

#6261970 Napisano: 30.09.2016 10:45:24
scrabble napisał(a):

katrin1 napisał(a):

nataszka napisał(a):

bluegirl napisał(a):

scrabble napisał(a):

koala33 napisał(a):

Czy ktoś z Was też miał problem z wysłaniem zgłoszenia w konkursie Curvera (Leclerc)? Widzę jaki jest limit znaków, moje zgłoszenie ma mniej, a mimo to nie przechodzi i wyskakuje informacja, że odpowiedź jest za długa... emotka

Mi dziś przeszło bez problemu.

Nie wiem czy chodzi o ten am konkurs, bo kojarzę jeden, ale nie ma tam w regulaminie o Leclercu, ale faktycznie miałam ilość znaków mniejszą niż dopuszczalna, a i tak musiałam kasować, bo niby zbyt wieke.

Z regulaminu: 1. Zakup przez Uczestnika w czasie trwania konkursu dowolnego Produktu lub Produktów marki Curver załączną kwotę 20zł na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej,

A czy po wysłaniu zgłoszenia mieliście jakieś podziękowanie, potwierdzenie, że odpowiedź poszła? U mnie wróciło do planszy głównej, tej z fotką chłopca i nagród w konkursie, żadnego potwierdzenia nie było, więc nie wiem czy odpowiedź w ogóle została wysłana

Wraca na fotkę z chłopcem i nagrodami ale formularz jest ucięty i na niebiesko "Dziękujemy za udział, Twoje zgłoszenie zostało przyjęte".
Ja bym na Twoim miejscu wysłała jeszcze raz. 

Nie wiem co mi się ubzdurało, że akurat w E.Leclerc? Regulamin nie był zmieniony? Tym bardziej, że do poprzedniego konkursu kupowałam w Tesco a tu od razu zapisałam żeby kupić w E.L.  emotka

Nie ubzdurało, ja też tak miałam zapisane - dziwnym by było, gdyby nam się ten Leclerc przyśnił zbiorowo. Obstawiam, że taki był zapis na początku, kiedy sobie to notowałyśmy, a potem regulamin zmienili i... już nie ma śladu. Nie wchodzę w regulamin codziennie, więc pojęcia nie mam kiedy mogli wprowadzić taką zmianę, ale faktem jest, że jechałam po te zakupy specjalnie do Leclerca, który mi był zupełnie nie po drodze... emotka
0 0

scrabble

#6261971 Napisano: 30.09.2016 10:47:11
luckymen napisał(a):

Nie podawałam tego, niby jest w formularzu ale nie wymagali. Tylko ogólne dane i chyba nr. dowodu?
0 0

dang21

#6261972 Napisano: 30.09.2016 10:47:45
jofe8484 napisał(a):

iszhara napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

ale nikt się jeszcze nie chwalił, to chyba jeszcze nie było? emotka

nie było emotka
0 0

assal

#6261974 Napisano: 30.09.2016 10:48:00
Koala: Nie było w regulaminie Leclerca, ale w gazetce u nich pojawiła się zapowiedź i ktoś tu wrzucił jako konkurs z tego sklepu.
Też chwilę myślałam, że tylko tam emotka

0 0

scrabble

#6261978 Napisano: 30.09.2016 10:51:30
assal napisał(a):

Koala: Nie było w regulaminie Leclerca, ale w gazetce u nich pojawiła się zapowiedź i ktoś tu wrzucił jako konkurs z tego sklepu.
Też chwilę myślałam, że tylko tam  emotka

Zagadka rozwiązana emotka
0 0

luckymen

#6261986 Napisano: 30.09.2016 11:08:30
scrabble napisał(a):

luckymen napisał(a):

Nie podawałam tego, niby jest w formularzu ale nie wymagali. Tylko ogólne dane i chyba nr. dowodu?

Coraz mniej mi się to podoba, a dodatkowo przeczytałem miły punkt "Laureaci mogą wyrazić zgodę na publikację na stronie internetowej www.25latDPD.pl, a także w materiałach PR oraz materiałach marketingowych, tworzonych przez firmę DPD Polska Sp. z o.o. na potrzeby komunikacji Loterii, swojego imienia, nazwiska i nazwy miejscowości, w której mieszkają oraz dokumentacji zdjęciowej i filmowej z przekazania nagrody ze swoim wizerunkiem."
Niby mogą, ale czy przy odbiorze nagrody nie będzie to obligatoryjne by ja dostać ? Już wiem dlaczego taka rezerwa emotka
1 bethan 0

ace

#6261999 Napisano: 30.09.2016 11:29:13
madzia1-s napisał(a):

ace napisał(a):

czy w pkp w dziennych można wygrać tylko bilet? Bo w wynikach widzę że wszyscy co mają bilety mają też upominki i teraz się zastanawiam czy oni bilety wybierają z pierwszych 200 (czy ilu tam) nagrodzonych upominkami? A może najlepsze teksty lądują właśnie w pierwszych 4 minutach konkursu?

o żesz kurcze, to jak ja czytałam regulamin! Nie widziałam tego, ślepota ze mnie! Dzięki dziewczyny. Czyli jednak będę warować do północy...
0 0

scrabble

#6262010 Napisano: 30.09.2016 11:36:02
luckymen napisał(a):

scrabble napisał(a):

luckymen napisał(a):

Coraz mniej mi się to podoba, a dodatkowo przeczytałem miły punkt "Laureaci mogą wyrazić zgodę na publikację na stronie internetowej www.25latDPD.pl, a także w materiałach PR oraz materiałach marketingowych, tworzonych przez firmę DPD Polska Sp. z o.o. na potrzeby komunikacji Loterii, swojego imienia, nazwiska i nazwy miejscowości, w której mieszkają oraz dokumentacji zdjęciowej i filmowej z przekazania nagrody ze swoim wizerunkiem."
Niby mogą, ale czy przy odbiorze nagrody nie będzie to obligatoryjne by ja dostać ? Już wiem dlaczego taka rezerwa emotka

O czym Ty mówisz? Jaka dokumentacja zdjęciowa? Być może przy odbiorze nagrody głównej będzie jakaś fotka ale to jeden przypadek, wszystkie inne nagrody po prostu odbierasz. Na pewno nie z tego powodu są rezerwy. Ludzie podawali inne adresy, 1 osoba wygrała kilka razy dlatego masz rezerwy. Imię, nazwisko i miejscowość laureata podają na stronie, dlatego ten zapis. 
Kurier przynosi nagrodę, jest ten "ciekawy" formularz ale niczego nie wypisujesz. Po prostu autograf, data, miejscowość na formularzu odbioru i po wszystkim. Spokojnie, nie stresuj się, wymagania jak w każdej innej loterii . emotka
1 luckymen 0

agadawid

#6262016 Napisano: 30.09.2016 11:46:00
ace napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

ace napisał(a):

o żesz kurcze, to jak ja czytałam regulamin! Nie widziałam tego, ślepota ze mnie! Dzięki dziewczyny. Czyli jednak będę warować do północy...

Kurczę, ja o północy nie jestem w stanie stworzyć nic sensownego, poza tym doczekać do północy też nie lekko a bilet by się przydał ...
0 0

mellowfruit

#6262030 Napisano: 30.09.2016 12:06:12
Jak chcą w formularzu do wygranej nie tylko pesel ale i nr. dowodu to podajecie? Bo zastanawiam się po cholerę im ten nr...
0 0