Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

scrabble

#6261839 Napisano: 29.09.2016 22:25:05
basku napisał(a):

basku napisał(a):

prosze napiszcie jak Wam sie wydaje, czy w tym konkursie nalezy wyslac odpowiedzz perspektywy rodzica czy dziecka?
https://www.e-kon...-r.html#.V-0JEFuc2lg

jak robicie? i czy ktos ma jakies doswiadczenia czy tu faktycznie nagradza teksty czy laurki (chodzi mi o to ameet)

nikt nie bierze udziału?

Ja poszłam w kierunku, że to był "nasz" wybór, mój i dziecka ale to tak na czuja, bo nigdy nie brałam udziału w ich konkursach. 
0 0

moniazr

#6261841 Napisano: 29.09.2016 22:39:40
petunija1 napisał(a):

trampek, napisał(a):

andii napisał(a):

mczarna napisał(a):

trampek, napisał(a):

orientuje sie ktoś z was gdzie znajde produkty na ten konkurs hapsnij z angry birds chce tylko na szlafrok 10 pkt emotka

Widziałam u mnie w kiosku emotka  W żadnych większych sklepach,w których byłam nie ma emotka

kurka, teraz nawet paragonów żądają emotka

aha nigdy nie widziałam tych produktów
szkoda ze nie ma w duzych sklepach moze gdzies znajde przypadkiem

Widziałam niedawno w Tesco.
Płatki zbożowe dokładnie. emotka

Ja kupiłam w Lidlu płatki. Chyba w Dino widziałam też batoniki. Nie zdążyłam wziąć udziału w pierwszej edycji i niedawno wyrzuciłam wszystkie uzbierane punktyemotka .
0 0

scrabble

#6261855 Napisano: 29.09.2016 23:27:59
koala33 napisał(a):

Czy ktoś z Was też miał problem z wysłaniem zgłoszenia w konkursie Curvera (Leclerc)? Widzę jaki jest limit znaków, moje zgłoszenie ma mniej, a mimo to nie przechodzi i wyskakuje informacja, że odpowiedź jest za długa... emotka

Mi dziś przeszło bez problemu.
0 0

shell

#6261861 Napisano: 30.09.2016 00:21:34
xpac napisał(a):

Hej emotka może mi ktoś odpisać czy miał tak samo, a mianowicie dostałem 6 maili od Almette, proszą mnie o przesłanie wieczek i paragonów, a jeśli tego nie zrobię zostanę wykluczony z loterii, to jakaś dodatkowa weryfikacja ??

Proszą o konkretne wieczka?
Powtarza Ci się któreś? emotka
0 0

szczupak

#6261865 Napisano: 30.09.2016 00:42:24
A co z tym koniem soraya?   Są juz gdzieś wyniki?
0 0

delvitto

#6261866 Napisano: 30.09.2016 00:49:36
Bardzo proszę o pomoc. Karty vip z coca cola biedronka, mam na karcie jakieś nie wydane pieniążki i nijak nie udaje mi się dowiedzieć, jaka to kwota. Mam te pisemko, z którego wynika, że można smsem sprawdzić, i na stronie banku. Tylko, że oprócz nr na który trzeba wysłać sms, nie ma nic co do treści wiadomości. Wysłałam w ten sposób, jak przy aktywacji karty, i się nie udało:( Weszłam na prepaid w bzwbk, pokonałam drogę przez mękę, rejestrując się, niesamowity formularz, tylko odciska palca tam brakuje! i też nic, wywaliło mi że karta jest już aktywna, i nie zechciało mi podać nic więcej. Masakra z tą kartą, tyle zachodu, by sprawdzić te kilkanaście zł emotka
0 0

visserarthur

#6261867 Napisano: 30.09.2016 01:10:42
delvitto napisał(a):

Bardzo proszę o pomoc. Karty vip z coca cola biedronka, mam na karcie jakieś nie wydane pieniążki i nijak nie udaje mi się dowiedzieć, jaka to kwota. Mam te pisemko, z którego wynika, że można smsem sprawdzić, i na stronie banku. Tylko, że oprócz nr na który trzeba wysłać sms, nie ma nic co do treści wiadomości. Wysłałam w ten sposób, jak przy aktywacji karty, i się nie udało:( Weszłam na prepaid w bzwbk, pokonałam drogę przez mękę, rejestrując się, niesamowity formularz, tylko odciska palca tam brakuje! i też nic, wywaliło mi że karta jest już aktywna, i nie zechciało mi podać nic więcej. Masakra z tą kartą, tyle zachodu, by sprawdzić te kilkanaście zł emotka

10 ostatnich cyfr numeru konta (brak spacji) 4 ostatnie cyfry numeru karty (spacja) litera S na numer 2424
XXXXXXXXXXYYYY S
0 0

bluegirl

#6261874 Napisano: 30.09.2016 06:40:23
scrabble napisał(a):

koala33 napisał(a):

Czy ktoś z Was też miał problem z wysłaniem zgłoszenia w konkursie Curvera (Leclerc)? Widzę jaki jest limit znaków, moje zgłoszenie ma mniej, a mimo to nie przechodzi i wyskakuje informacja, że odpowiedź jest za długa... emotka

Nie wiem czy chodzi o ten am konkurs, bo kojarzę jeden, ale nie ma tam w regulaminie o Leclercu, ale faktycznie miałam ilość znaków mniejszą niż dopuszczalna, a i tak musiałam kasować, bo niby zbyt wieke.
0 0

nataszka

#6261876 Napisano: 30.09.2016 07:47:16
bluegirl napisał(a):

scrabble napisał(a):

koala33 napisał(a):

Nie wiem czy chodzi o ten am konkurs, bo kojarzę jeden, ale nie ma tam w regulaminie o Leclercu, ale faktycznie miałam ilość znaków mniejszą niż dopuszczalna, a i tak musiałam kasować, bo niby zbyt wieke.

Z regulaminu: 1. Zakup przez Uczestnika w czasie trwania konkursu dowolnego Produktu lub Produktów marki Curver załączną kwotę 20zł na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej,
0 0

katrin1

#6261878 Napisano: 30.09.2016 08:01:41
nataszka napisał(a):

bluegirl napisał(a):

scrabble napisał(a):

koala33 napisał(a):

Z regulaminu: 1. Zakup przez Uczestnika w czasie trwania konkursu dowolnego Produktu lub Produktów marki Curver załączną kwotę 20zł na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej,

A czy po wysłaniu zgłoszenia mieliście jakieś podziękowanie, potwierdzenie, że odpowiedź poszła? U mnie wróciło do planszy głównej, tej z fotką chłopca i nagród w konkursie, żadnego potwierdzenia nie było, więc nie wiem czy odpowiedź w ogóle została wysłana
0 0

bluegirl

#6261887 Napisano: 30.09.2016 08:47:09
katrin1 napisał(a):

nataszka napisał(a):

bluegirl napisał(a):

scrabble napisał(a):

koala33 napisał(a):

A czy po wysłaniu zgłoszenia mieliście jakieś podziękowanie, potwierdzenie, że odpowiedź poszła? U mnie wróciło do planszy głównej, tej z fotką chłopca i nagród w konkursie, żadnego potwierdzenia nie było, więc nie wiem czy odpowiedź w ogóle została wysłana

Brak maila jak poprzednio i z tego co kojarzę to po prostu znikał formularz jak w końcu wysłalo i chyba na ten baner fokusowało
0 0

scrabble

#6261900 Napisano: 30.09.2016 09:19:23
katrin1 napisał(a):

nataszka napisał(a):

bluegirl napisał(a):

scrabble napisał(a):

koala33 napisał(a):

Wraca na fotkę z chłopcem i nagrodami ale formularz jest ucięty i na niebiesko "Dziękujemy za udział, Twoje zgłoszenie zostało przyjęte".
Ja bym na Twoim miejscu wysłała jeszcze raz. 

Nie wiem co mi się ubzdurało, że akurat w E.Leclerc? Regulamin nie był zmieniony? Tym bardziej, że do poprzedniego konkursu kupowałam w Tesco a tu od razu zapisałam żeby kupić w E.L.  emotka
0 0

dang21

#6261901 Napisano: 30.09.2016 09:21:13
scrabble napisał(a):

Wraca na fotkę z chłopcem i nagrodami ale formularz jest ucięty i na niebiesko "Dziękujemy za udział, Twoje zgłoszenie zostało przyjęte".Ja bym na Twoim miejscu wysłała jeszcze raz. 

Nie wiem co mi się ubzdurało, że akurat w E.Leclerc? Regulamin nie był zmieniony? Tym bardziej, że do poprzedniego konkursu kupowałam w Tesco a tu od razu zapisałam żeby kupić w E.L. 

Z tego, co pamiętam, ktoś pisał na samym początku, że ten konkurs jest ogólnopolski, a nie tylko w EL.
0 0

jokan

#6261902 Napisano: 30.09.2016 09:23:01
moniazr napisał(a):

petunija1 napisał(a):

trampek, napisał(a):

andii napisał(a):

mczarna napisał(a):

trampek, napisał(a):

orientuje sie ktoś z was gdzie znajde produkty na ten konkurs hapsnij z angry birds chce tylko na szlafrok 10 pkt emotka

Widziałam u mnie w kiosku emotka  W żadnych większych sklepach,w których byłam nie ma emotka

kurka, teraz nawet paragonów żądają emotka

aha nigdy nie widziałam tych produktów
szkoda ze nie ma w duzych sklepach moze gdzies znajde przypadkiem

Widziałam niedawno w Tesco.
Płatki zbożowe dokładnie. emotka

Ja kupiłam w Lidlu płatki. Chyba w Dino widziałam też batoniki. Nie zdążyłam wziąć udziału w pierwszej edycji i niedawno wyrzuciłam wszystkie uzbierane punkty emotka .

a ja widzialam w mojej biedronce
0 0

luckymen

#6261912 Napisano: 30.09.2016 09:39:25
Loteria DPD, imię ojca? serio???emotka dane jak do kredytu...  :
https://www.25lat...5_lat_DPD_Polska.pdf
1 bluegirl 0

paula9891

#6261913 Napisano: 30.09.2016 09:45:01
luckymen napisał(a):

Loteria DPD, imię ojca? serio??? emotka dane jak do kredytu...  :

I numer dowodu emotka
Może napisz do nich, czy musisz wypełnić wszystkie pozycje formularza, bo Twoim zdaniem dane te są im niepotrzebne i nie za bardzo chcesz je udostępniać osobom trzecim.
1 joan 0

nkba

#6261916 Napisano: 30.09.2016 09:45:43
luckymen napisał(a):

Co Ty? Aż tak?
0 0

monisss

#6261932 Napisano: 30.09.2016 10:09:50
nkba napisał(a):

luckymen napisał(a):

Co Ty? Aż tak?

brzmi to nie ciekawie.. po co im te wszystkie dane..
:/ dobrze, ze o numer karty kredytowej nie pytają albo pin do karty emotka
0 0

ace

#6261933 Napisano: 30.09.2016 10:10:40
czy w pkp w dziennych można wygrać tylko bilet? Bo w wynikach widzę że wszyscy co mają bilety mają też upominki i teraz się zastanawiam czy oni bilety wybierają z pierwszych 200 (czy ilu tam) nagrodzonych upominkami? A może najlepsze teksty lądują właśnie w pierwszych 4 minutach konkursu?
0 0

assal

#6261934 Napisano: 30.09.2016 10:13:06
Ace: Z 200 pierwszych zgłoszeń wybierają tych, co mają bilety. Pierwsze 4 pytania były w regulaminie, dlatego ci, co to doczytali, się przygotowali. Teraz już pytanie było inne, ale czy 24.05 wystarczy, by być w tej dwusetce, pewna nie jestem emotka
1 joan 0