Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

jokan

#6262996 Napisano: 02.10.2016 21:44:22
mczarna napisał(a):

jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

petunija1 napisał(a):

scrabble napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

już ok, kurczę, ale się rozczarowałam! nie dość że bramki, to w dodatku jest limit na jedną wygraną dla 1 osoby emotka  
z tymi bramkami to się zmówili, czy jak, wrrr:(

I pewnie jeszcze nie ma rezerwy w związku z powyższym? emotka

widzę,że jest rezerwa- informują 2 osobę jak pierwsza nie spełni warunków

Moim zdaniem to nie jest rezerwa tylko przepada. Dajmy na to, że 12:00 jest otwarta bramka, kolejna o 14:00. W regulaminie jest zapis, że nieodebrana nagroda ( w sensie, że nikt akurat się nie zgłosił), przechodzi na miejsce kolejnej brami. Bramek jest 1000.  Nie ma nic o tym, że zostaną utworzone nowe... Jak dla mnie nagroda przepada na rzecz organizatora .

Koszmarne są te loterie  emotka  Dlaczego wszyscy idą na łatwiznę, zamiast zrobić fajny konkurs? Wystarczy, że bramki zrobią w krótkich odstępach czasowych i dam sobie głowę uciąć, ze połowa kasy zostanie w puli.

Powariowali z tymi bramkami.Każda loteria to samo.
Nie lubię. emotka

Ja nie rozumiem tych bramek... Czy one niby są o konkretnej godzinie typu 15.00 czy też można trafić o 11.39? Nie kapuję tych loterii bramkowych, bo próbuję różnie i d.pa

a o ktorym konkursie sa znowu bramki? Bramki polegaja na tym wlasnie ze sobie otwieraja np. na 3 minuty w danej godzinie i jak trafisz to twoje, a jak nie to musisz ponownie kupic produkt, aby wklepac kod. Tak czy inaczej Ty masz coraz mniej w portfelu, a im kupka ze sprzedazy rosnie:)

jokan, te bramki są już w prawie wszystkich loteriach: Mentos, Herbapol,Ferrero itd, to coś mega mnie wkurza. Za każdym razem sobie mówię,że to j ż ostatni raz ale to brzmi jak słowa hazardzisty...

wiem:(, gralam pare razy w mentosa, ale oczywiscie pudlo, z tym, ze w mentosie jakos przeboleje stracona kasę, gorzje w innych konkursach jak np. byl kawa Nescafe, czy Ferrero, zakup za ponad 10 zł i to tym bardziej, ze kawy ani pralinek tych nie kupuje, dlatego odpuszczam, trzeba miec spore szczescie
0 0

madzia1-s

#6262998 Napisano: 02.10.2016 21:45:21
jokan napisał(a):

sydariameki napisał(a):

Od kiedy rusza nowa edycja paczki sprzątaczki?

gdzies czytalam, ze od 03.10, poki co strona dzisiaj byla nieczynna

ktos pisal, ze widział info o tym konkursie w gazetce. Gdzie moge te gazetke znalezc?
0 0

mczarna

#6263000 Napisano: 02.10.2016 21:57:30
jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

petunija1 napisał(a):

scrabble napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

już ok, kurczę, ale się rozczarowałam! nie dość że bramki, to w dodatku jest limit na jedną wygraną dla 1 osoby emotka  
z tymi bramkami to się zmówili, czy jak, wrrr:(

I pewnie jeszcze nie ma rezerwy w związku z powyższym? emotka

widzę,że jest rezerwa- informują 2 osobę jak pierwsza nie spełni warunków

Moim zdaniem to nie jest rezerwa tylko przepada. Dajmy na to, że 12:00 jest otwarta bramka, kolejna o 14:00. W regulaminie jest zapis, że nieodebrana nagroda ( w sensie, że nikt akurat się nie zgłosił), przechodzi na miejsce kolejnej brami. Bramek jest 1000.  Nie ma nic o tym, że zostaną utworzone nowe... Jak dla mnie nagroda przepada na rzecz organizatora .

Koszmarne są te loterie  emotka  Dlaczego wszyscy idą na łatwiznę, zamiast zrobić fajny konkurs? Wystarczy, że bramki zrobią w krótkich odstępach czasowych i dam sobie głowę uciąć, ze połowa kasy zostanie w puli.

Powariowali z tymi bramkami.Każda loteria to samo.
Nie lubię. emotka

Ja nie rozumiem tych bramek... Czy one niby są o konkretnej godzinie typu 15.00 czy też można trafić o 11.39? Nie kapuję tych loterii bramkowych, bo próbuję różnie i d.pa

a o ktorym konkursie sa znowu bramki? Bramki polegaja na tym wlasnie ze sobie otwieraja np. na 3 minuty w danej godzinie i jak trafisz to twoje, a jak nie to musisz ponownie kupic produkt, aby wklepac kod. Tak czy inaczej Ty masz coraz mniej w portfelu, a im kupka ze sprzedazy rosnie:)

jokan, te bramki są już w prawie wszystkich loteriach: Mentos, Herbapol,Ferrero itd, to coś mega mnie wkurza. Za każdym razem sobie mówię,że to j ż ostatni raz ale to brzmi jak słowa hazardzisty...

wiem:(, gralam pare razy w mentosa, ale oczywiscie pudlo, z tym, ze w mentosie jakos przeboleje stracona kasę, gorzje w innych konkursach jak np. byl kawa Nescafe, czy Ferrero, zakup za ponad 10 zł i to tym bardziej, ze kawy ani pralinek tych nie kupuje, dlatego odpuszczam, trzeba miec spore szczescie

te bramki są do d..y ,jakaś ostatnio zmowa...
0 0

jokan

#6263001 Napisano: 02.10.2016 22:16:23
bibeck napisał(a):

saba44 napisał(a):

do osób, które wygrały w PKP Intercity : pisaliście prozą czy rymami? tak mniej więcej o czym?

Prozą (pieśń pochwalna na rzecz PKP) zaraz po 00:00 i tylko upominek, zaraz później około 00:10 - wierszyk i mam bilet + upominek, ale nie wiem czy ktoś to wogóle czyta. 

a dlaczego trzeba po północy?
0 0

dolly

#6263002 Napisano: 02.10.2016 22:20:31
jokan napisał(a):

bibeck napisał(a):

saba44 napisał(a):

do osób, które wygrały w PKP Intercity : pisaliście prozą czy rymami? tak mniej więcej o czym?

Prozą (pieśń pochwalna na rzecz PKP) zaraz po 00:00 i tylko upominek, zaraz później około 00:10 - wierszyk i mam bilet + upominek, ale nie wiem czy ktoś to wogóle czyta. 

a dlaczego trzeba po północy?

Nie trzeba. Konkursowicz miał akurat wtedy czas, to tak posłał.
0 0

agadawid

#6263013 Napisano: 02.10.2016 22:38:47
bzowapani napisał(a):

aa dzieki, bo chyba gdzies czytalam u kogos, ze tez po polnocy...wiec sie zaczelam zastanawiac emotka
a czy wyniki glownych (tych z biletem) to dopiero na koniec konkursu

Po północy ponieważ w konkursie codziennym wygrywa 200 pierwszych osób a nowe zadanie konkursowe pojawia się o godz.24. 
1 jokan 0

assal

#6263047 Napisano: 03.10.2016 00:28:39
Nigdy nie brałam udziału w "bramkowej" loterii, ale kumpel, typ loteryjny, postanowił dziś popróbować w ciemno, czyli na fikcyjne dane (tak robią czasem ci, co inwestują potem większą kasę), ile razy mu się uda trafić.
Skomentował krótko: Dzień zmarnowany, ale przynajmniej nie traciłem tysiaka na starcie. 
emotka
Mnie zastanawia, czy informatyk w niedzielę pamiętał, by tę loterię uruchomić. Trafił ktoś kartę? emotka
0 0

dolly

#6263050 Napisano: 03.10.2016 01:40:03
agadawid napisał(a):

aa dzieki, bo chyba gdzies czytalam u kogos, ze tez po polnocy...wiec sie zaczelam zastanawiac emotka
a czy wyniki glownych (tych z biletem) to dopiero na koniec konkursu

Po północy ponieważ w konkursie codziennym wygrywa 200 pierwszych osób a nowe zadanie konkursowe pojawia się o godz.24. 

A to przepraszam, za wprowadzenie w błąd.  emotka
1 jokan 0

taalvikki

#6263051 Napisano: 03.10.2016 01:45:03
assal napisał(a):

Nigdy nie brałam udziału w "bramkowej" loterii, ale kumpel, typ loteryjny, postanowił dziś popróbować w ciemno, czyli na fikcyjne dane (tak robią czasem ci, co inwestują potem większą kasę), ile razy mu się uda trafić.
Skomentował krótko: Dzień zmarnowany, ale przynajmniej nie traciłem tysiaka na starcie. 
emotka
Mnie zastanawia, czy informatyk w niedzielę pamiętał, by tę loterię uruchomić. Trafił ktoś kartę?  emotka

gratuluję znajomości emotka
0 0

Gość: lidzik

#6263052 Napisano: 03.10.2016 05:52:57
Sprawdził bramki, ale nie pomyślał o głównej nagrodzie, która może nie być wydana przez fałszywe dane.
0 0

skaki

#6263064 Napisano: 03.10.2016 08:30:23
Herbapol koło 14 wczoraj wielkie nic
0 0

aleks1983

#6263065 Napisano: 03.10.2016 08:33:24
taalvikki napisał(a):

assal napisał(a):

emotka
Mnie zastanawia, czy informatyk w niedzielę pamiętał, by tę loterię uruchomić. Trafił ktoś kartę?  emotka

gratuluję znajomości emotka

Nikt się nie chwalił w mdw. A te bramki są o każdej godzinie przez 24 h w ciagu doby?
0 0

tomi1oo

#6263067 Napisano: 03.10.2016 08:35:06
giulietta napisał(a):

tomi1oo napisał(a):

Taki komunikat zobaczy ktoś kto wygrał  emotka Ja tylko wywołałem odpowiedni skrypt na ich stronie  emotka
Tak w ogóle to z tym wpisywanie ile sztuk to albo zbierają dane statystyczne na temat efektywności kampanii albo mechanika konkursu trochę się rozjeżdża z opisem z regulaminu.

przy ręcznym losowaniu mógłbyś wywołać co najwyżej... ducha  emotka   emotka  nie wiem jak można być tak naiwnym w dzisiejszych czasach robiąc lot. z bramkami jak hakerzy potrafią rozwalić taką apkę zanim jeszcze powstała  emotka  za same karty można zaliczyć Dubaj, NY i podróż Orient Expressem z Paryża do Wenecji itd. 

Spokojnie gwarantuje Ci że nikt z poza agencji organizatora nie "rozwali apki" ani nie pozna godzin w których się aktywują bramki. Co innego programiści którzy ją tworzyli którzy mieli wgląd w listę godzin o których bramki są odblokowywane  emotka
0 0

aleks1983

#6263068 Napisano: 03.10.2016 08:36:43
tomi1oo napisał(a):

giulietta napisał(a):

tomi1oo napisał(a):

Taki komunikat zobaczy ktoś kto wygrał  emotka Ja tylko wywołałem odpowiedni skrypt na ich stronie  emotka
Tak w ogóle to z tym wpisywanie ile sztuk to albo zbierają dane statystyczne na temat efektywności kampanii albo mechanika konkursu trochę się rozjeżdża z opisem z regulaminu.

przy ręcznym losowaniu mógłbyś wywołać co najwyżej... ducha  emotka   emotka  nie wiem jak można być tak naiwnym w dzisiejszych czasach robiąc lot. z bramkami jak hakerzy potrafią rozwalić taką apkę zanim jeszcze powstała  emotka  za same karty można zaliczyć Dubaj, NY i podróż Orient Expressem z Paryża do Wenecji itd. 

Spokojnie gwarantuje Ci że nikt z poza agencji organizatora nie "rozwali apki" ani nie pozna godzin w których się aktywują bramki. Co innego programiści którzy ją tworzyli którzy mieli wgląd w listę godzin o których bramki są odblokowywane  emotka

Czyli nie o pełnych godzinach?tylko jak sobie odblokuja?
0 0

tomi1oo

#6263069 Napisano: 03.10.2016 08:39:14
aleks1983 napisał(a):

tomi1oo napisał(a):

giulietta napisał(a):

tomi1oo napisał(a):

Czyli nie o pełnych godzinach?tylko jak sobie odblokuja?

Tak. Data (dzień miesiąc rok godzina) były najprędzej losowane lub ustawione wg. uznania organizatora. I w ten sposób bramki mogą się pojawić w połowie trwania konkursu jak już wszyscy konkursowicze się wystrzelają  emotka
0 0

masza

#6263080 Napisano: 03.10.2016 09:01:58
Czy dziś zaczyna się nowy konkurs LAYS? Bo na stronie Lays nic nie ma...
0 0

dang21

#6263082 Napisano: 03.10.2016 09:04:08
masza napisał(a):

http://wejdzdogry.lays.pl/#Nagrody emotka
0 0

huda83

#6263083 Napisano: 03.10.2016 09:05:01
Mam pytanie odnośnie superfish. Kiedy przysyłają linka do memo 20? Przed chwilą zagrałam w dwunastkę, a w poczcie cisza.
0 0

nkba

#6263084 Napisano: 03.10.2016 09:05:07
A co z paczką sprzątaczką? miała być od 03.10? emotka
0 0

masza

#6263086 Napisano: 03.10.2016 09:07:12
dang21 napisał(a):

masza napisał(a):

http://wejdzdogry.lays.pl/#Nagrody emotka

dziękuję ślicznie:)
0 0